'Istočni vjetar' 10 je puta brži od zvuka i uništavat će nosače zrakoplova
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: 'Istočni vjetar' 10 je puta brži od zvuka i uništavat će nosače zrakoplova
S time da ovo veca visina veca brzina se misli brzina kad dodirne tlo a inace mu je u gornjoj tocki nula.RayMabus wrote:Ubrzanje je uvijek isto. Gravitacija. Brzina se povecava sa pređenim putem. Veca visina veca brzina. Ubraznje se može umjetno povecat motorima kao kod rakete i onda se dobivaju mega brzine.neoliberalni_placenik wrote:sada zamisli neki kurac iz svemira juri prema tebi.. težak 500kg željeza ili šta ja znam.. stekao je toliko ubrzanje da netreba nikakav exploziv.. neka pogodi brod samo će proći kroz njega
Ako mu negdje po sredini ubrzaš gravitaciju brzina udara t jdonja ce biti OGROMNA.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
MIslim sve je to jednostavno i onda meni daju ban radi toga jer eto oni su kao sveucilišni profesori a ja nisam..
Eto sad KInezi lijepo to napravili i amerikanci mogu nosace zrakoplova poslat u staro želejzo.
Imat ce na vrhu bojne glave senzor i dok bude padalo prema dole senzor manervira tu raketu prema nosacu koji je velika meta.
MOgucnost obaranja nekim sustavom ; NULA.
GOVNO JE PREVIŠE BRZO.
Eto sad KInezi lijepo to napravili i amerikanci mogu nosace zrakoplova poslat u staro želejzo.
Imat ce na vrhu bojne glave senzor i dok bude padalo prema dole senzor manervira tu raketu prema nosacu koji je velika meta.
MOgucnost obaranja nekim sustavom ; NULA.
GOVNO JE PREVIŠE BRZO.
2014-04-11
Trebaš ga zaustavit prije nego dosegne orbitu tj dok je u letu vertikalnog hica pri cemu savladava gravitaciju da bi tu masu donio gore ....tada nema velikebrzine i laka je meta.
Jedino tako i jedino tu.
Cim ti se popne poviše glave moš ga jebat.
Jedino tako i jedino tu.
Cim ti se popne poviše glave moš ga jebat.
2014-04-11
Samo da neispucaš sve proturakete šta imaš jer si onda naheba a ni KInezi nisu baš toliko glupi nego ce svaki drugi projektil bit mamac ( licit ce na ovo al ce biti mamac tj samo leti prema orbiti ).
za cijenu jednog nosača zrakoplova Kina može napraviti čak 1200 takvih projektila, što znači da bi vrlo lako nadvladali bilo kakve obrambene protumjere nosača zrakoplova.
ILI .....600 takvih projektila i 1200 MAMACA
za cijenu jednog nosača zrakoplova Kina može napraviti čak 1200 takvih projektila, što znači da bi vrlo lako nadvladali bilo kakve obrambene protumjere nosača zrakoplova.
ILI .....600 takvih projektila i 1200 MAMACA
2014-04-11
ILI ako uzmemo uopce da je MAMAC pola love od prave rakete a možda je i manje al pola je .....300 raketa i 1800 MAMACA.
HEBACINA KAKO GO OKRENEŠ.
U praksi njima je dovoljno i 30 raketa a da su sve ostalo MAMCI.
HEBACINA KAKO GO OKRENEŠ.
U praksi njima je dovoljno i 30 raketa a da su sve ostalo MAMCI.
2014-04-11
Raketa ispaljena iz svemirskog broda prema površini neke planete je upravo ova šema.
ZATO JA OVO ZNAM.
2014-04-11
2014-04-11
Amerikanci ce morat pocet radit svemirske brodove ili tako nešto ...barem ko neke balone koji ce visit u orbiti i tamo ih skidat ....ovo nemožeš skidat sa tla a avioni nemogu dugo ostat u zraku.
2014-04-11
Baš mi je drago da negrancimo sa Kinom.
Trebali bi pocet razmišljat o prihvatu katolickih Filipinaca umisto ovih musavih arapa muslimana i slicno.
Evakucija Filipna ce uskoro bit.
Trebali bi pocet razmišljat o prihvatu katolickih Filipinaca umisto ovih musavih arapa muslimana i slicno.
Evakucija Filipna ce uskoro bit.
2014-04-11
RayMabus wrote:S time da ovo veca visina veca brzina se misli brzina kad dodirne tlo a inace mu je u gornjoj tocki nula.RayMabus wrote:Ubrzanje je uvijek isto. Gravitacija. Brzina se povecava sa pređenim putem. Veca visina veca brzina. Ubraznje se može umjetno povecat motorima kao kod rakete i onda se dobivaju mega brzine.neoliberalni_placenik wrote:sada zamisli neki kurac iz svemira juri prema tebi.. težak 500kg željeza ili šta ja znam.. stekao je toliko ubrzanje da netreba nikakav exploziv.. neka pogodi brod samo će proći kroz njega
Ako mu negdje po sredini ubrzaš gravitaciju brzina udara t jdonja ce biti OGROMNA.
Aj ne brkaj pojmove.
Ovo si dva-tri puta napisao.
Ubrzati semože samo objekt a ne gravitacija.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Tocno ...ubrzaš objekt.
2014-04-11
Prikaz promjene brzine lopte u slobodnom padu, pod konstantnom silom gravitacije
2014-04-11
U slobodnom padu prevaljeni put tijela koje slobodno pada (inače se označava sa s) je u ovom slučaju visina s koje tijelo pada te se označava s h, akceleracija ili ubrzanje (inače se označava s a) je u ovom slučaju gravitacija te se označava s g, vrijeme s t, a brzina s v.
Jednadžba jednolikog ubrzanog gibanja po pravcu
postaje jednadžba slobodnog pada
Jednadžba koja opisuje zavisnost vremena o visini s koje tijelo pada i gravitaciji, glasi:
Jednadžba koja opisuje zavisnost brzine o visini s koje tijelo pada i gravitaciji, glasi:
Jednadžba jednolikog ubrzanog gibanja po pravcu
postaje jednadžba slobodnog pada
Jednadžba koja opisuje zavisnost vremena o visini s koje tijelo pada i gravitaciji, glasi:
Jednadžba koja opisuje zavisnost brzine o visini s koje tijelo pada i gravitaciji, glasi:
2014-04-11
no Longi,rekoh ti ja,Ameri ce se dalje morati biti od Ruske,Kineske obale..nis od tvoje teorije
Guest- Guest
Simbol označava ubrzanje (a je prvo slovo riječi akceleracija koja je latinskog porijekla), simbol označava brzinu; i jedna i druga veličina su funkcije vremena t (što se podrazumijeva, pa se ne mora eksplicitno navesti). Ubrzanje opisuje kako se brzo i u kojemu smjeru mijenja brzina u pojedinom trenutku. Budući da je brzina vektorska veličina koja može mijenjati i iznos i smjer, ubrzanje istovremeno opisuje i jednu i drugu promjenu. No, one se mogu razdvojiti tako da se zasebno promatraju tangencijalno i normalno ubrzanje (definirani kasnije u tekstu).
Analiza gibanja u dinamici često polazi od 2. Newtonovog aksioma, koji (u nerelativističkoj aproksimaciji) glasi "suma sila jednaka je umnošku mase i akceleracije" (tj. ). Odatle se, iz sila koje djeluju na materijalnu česticu, izravno dobiva njezina akceleracija. Potom se iz akceleracije brzina čestice računa integriranjem:
gdje je brzina u trenutku (tzv. početna brzina). (A potom se iz brzine može odrediti jednadžba putanje ili pređeni put. Ako se umjesto materijalne točke promatra tijelo, navedena razmatranja odnose se na gibanje njegovog centra masa.)
https://hr.wikipedia.org/wiki/Ubrzanje
Analiza gibanja u dinamici često polazi od 2. Newtonovog aksioma, koji (u nerelativističkoj aproksimaciji) glasi "suma sila jednaka je umnošku mase i akceleracije" (tj. ). Odatle se, iz sila koje djeluju na materijalnu česticu, izravno dobiva njezina akceleracija. Potom se iz akceleracije brzina čestice računa integriranjem:
gdje je brzina u trenutku (tzv. početna brzina). (A potom se iz brzine može odrediti jednadžba putanje ili pređeni put. Ako se umjesto materijalne točke promatra tijelo, navedena razmatranja odnose se na gibanje njegovog centra masa.)
https://hr.wikipedia.org/wiki/Ubrzanje
2014-04-11
Najsmiješnije je šta ti je mene baniralo sa službenog foruma fizicara iz sveleucilšta u Zagrebu ( fakultet fizike ) jer sam o ovome pricao.bogomdani wrote:no Longi,rekoh ti ja,Ameri ce se dalje morati biti od Ruske,Kineske obale..nis od tvoje teorije
Meni fizika u malom prstu.
Space šatle , galakticka federacija , komandir flote ovo ono.
2014-04-11
hahahahaha..a znas zasto...poznat ti je balkanski mentalkitet profesora.jednostavno ne smijes pokazati da si pametniji od njega...tek kad dobijes diplomu...RayMabus wrote:Najsmiješnije je šta ti je mene baniralo sa službenog foruma fizicara iz sveleucilšta u Zagrebu ( fakultet fizike ) jer sam o ovome pricao.bogomdani wrote:no Longi,rekoh ti ja,Ameri ce se dalje morati biti od Ruske,Kineske obale..nis od tvoje teorije
Meni fizika u malom prstu.
Space šatle , galakticka federacija , komandir flote ovo ono.
Guest- Guest
Ako pustiš nešto da pada iz orbite slobodnim padom i recimo u tocki di lopta ima brzinu 16 upališ motore i ubrzaš objekt SVE SE MIJENJA.RayMabus wrote:
Prikaz promjene brzine lopte u slobodnom padu, pod konstantnom silom gravitacije
2014-04-11
U tom slucaju brzina udara lopte o tlo nije više 100 ....nego zericu više.
2014-04-11
2014-04-11
Filipini su gotovi.
Raja su katolici. Njemackoj triba radne snage. Arapi i muslimani van a ove uselit.
Raja su katolici. Njemackoj triba radne snage. Arapi i muslimani van a ove uselit.
2014-04-11
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» "Istočni NATO" pozvao Srbe na manevre
» Rusi otkrili brzinu zvuka i nazvali je "Penicilin"
» Iran prijeti Americi: gađat ćemo vaše nosače
» Istočni front 3
» Macron i May upozoravaju Kinu: UK i Francuska šalju nosače aviona u pacifik
» Rusi otkrili brzinu zvuka i nazvali je "Penicilin"
» Iran prijeti Americi: gađat ćemo vaše nosače
» Istočni front 3