wolfova duhovnost
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: wolfova duhovnost
...nego jeli primjetio neko koliko destruktivnih sekti ima okolo,od jehovinih svjedoka,mormona i da ne nabrajam dalje.primjetio sam i jos jednu stvar vezanu za "duhovnost" laznu naravno,neznam u koju kategoriju bi ove svrstao : http://www.reiki.org/faq/whatisreiki.html
Reiki,ja bi to onako po seljacki nazvao,uzimanje para budalama a ako bi ulazili u dublje analize na nekom drugo planu mozda je to samo jedna od false new age shitova koja priprema teren za jednu svjetsku religiju.
Reiki,ja bi to onako po seljacki nazvao,uzimanje para budalama a ako bi ulazili u dublje analize na nekom drugo planu mozda je to samo jedna od false new age shitova koja priprema teren za jednu svjetsku religiju.
Guest- Guest
Joj medo...treba širiti optimizam, pozitivnu energiju, privući kozmičke sile...
Trinity-
2014-04-17
kic wrote:
pa što god da wolf napiše to je neka misao iz neke od religija... najčešće iz kršćanstva... tako da njegov zahtjev za podforumom Duhovnost bez religije izgleda pomalo otužno..
Guest- Guest
Ground Biscuits wrote:meni izgleda kao satanizam...njegova "duhovnost"
New age nekonzistentna zbrka "gnoze", kršćanstva, učenja istoka sve na temeljima panteizma ili preciznije rečeno monizma (sve je Jedno itd.).
Guest- Guest
Ground Biscuits wrote:meni izgleda kao satanizam...njegova "duhovnost"
sotonizam se razvio iz biblijske priče o zmiji - sotoni koja zavodi čovjeka i nagovara ga protiv Boga...
Guest- Guest
da,ali kojisu oblici ispoljavanja sotonizma,mrznja prema covjeku koja se u modernom svijetu oblikuje na razne nacine,neki od njih su depopulacija i lazna pardigma o ljudskoj vrsti kao o necemu gadnom sto se prekomjerno razmnozilo i ugrozava ostale vrste.zar nije bog stvorio covjeka na svoju sliku i priliku i rekao "idite i mnozite se i napunite zemlju,stovrio je dakako i zivotinje,biljke i ostala stvorenja ali ne na svoju sliku i priliku,stvorio ih je da sluze ljudima.ova zemlja je mali izblijedeli komadic raja iz koga su nasi praroditelji bili protjerani ali isto tako pruzena sansa da se taj raj povrati.
Guest- Guest
Bi li vasa religija/duhovnost/sekte/uvjerenja votevr trebali ulkljucivat toleranciju?
Svako ima pravo trazit 'istinu' na svoj nacin,kroz svoj kapacitet.
Ljubav=poštovanje,prihvacanje,tolerancija...
Da sam admin kljucala bi ovu temu. Sreca nisam :D
Svako ima pravo trazit 'istinu' na svoj nacin,kroz svoj kapacitet.
Ljubav=poštovanje,prihvacanje,tolerancija...
Da sam admin kljucala bi ovu temu. Sreca nisam :D
Guest- Guest
tolerancija,da definitivno,ali satanisti nikako,naime oni imaju rituale prinosenja ljudske zrtve,a to je za mene 0 tolerance.
“Tada mu pristupi Petar i zapita ga: ‘Gospode, ako brat moj zgriješi protiv mene, koliko puta da mu oprostim? Do sedam puta?’ Isus mu odgovori: ‘Ne kažem ti do sedam puta, nego do sedamdeset i sedam puta.’” …
“Tada mu pristupi Petar i zapita ga: ‘Gospode, ako brat moj zgriješi protiv mene, koliko puta da mu oprostim? Do sedam puta?’ Isus mu odgovori: ‘Ne kažem ti do sedam puta, nego do sedamdeset i sedam puta.’” …
Guest- Guest
E :D
U prenesenom smislu: ima nas svakakvih i bas ta raznolikost je ljepota života.
U prenesenom smislu: ima nas svakakvih i bas ta raznolikost je ljepota života.
Guest- Guest
da,dobro,samo divanjkamo i razmjenjujemo misljenja,nisam ja ovdje neka spanska inkvizicija
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 1 of 4