Srbija,Rusija ne treba nam EUnija
Page 14 of 19
Page 14 of 19 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19
Re: Srbija,Rusija ne treba nam EUnija
Đurđevdan.Stanojko wrote:Pa gde si bre govnida!? Ne stigoh da procitam, mozda sam propustio, koja ono rece da ti je Slava?govinda wrote:Opet neko cetnicima drma kavez? Nemojte, tuzice vas ona brojna udruzenja za zastitu zivotinja...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Stanojko wrote:Pa gde si bre govnida!? Ne stigoh da procitam, mozda sam propustio, koja ono rece da ti je Slava?govinda wrote:Opet neko cetnicima drma kavez? Nemojte, tuzice vas ona brojna udruzenja za zastitu zivotinja...
ja tipujem na svetog jovana...
Guest- Guest
Bolje njega nego Muhameda koji je jebao samo one ispod 12.govinda wrote:Kao istinski Srbin slavim svetog Milutina kralja, onog pedofila...Stanojko wrote:Pa gde si bre govnida!? Ne stigoh da procitam, mozda sam propustio, koja ono rece da ti je Slava?govinda wrote:Opet neko cetnicima drma kavez? Nemojte, tuzice vas ona brojna udruzenja za zastitu zivotinja...
Bravo bre brale! Konacno si ko Nemanja Kusturica i Mesa slobodan! :)govinda wrote:Kao istinski Srbin slavim ...Stanojko wrote:Pa gde si bre govnida!? Ne stigoh da procitam, mozda sam propustio, koja ono rece da ti je Slava?govinda wrote:Opet neko cetnicima drma kavez? Nemojte, tuzice vas ona brojna udruzenja za zastitu zivotinja...
Nisam htio Stefana da slavim, on je zajedno sa Turcima klao hriscane...
2016-11-17
Ti si stvarno maher, dakle toliko suhoparan i glupav lik je zaista teško naći i među srbaljima u kavezu. Jel ti znaš išta drugo blentone napisati osim žile srbine,bubika, slava, čiča...mislim ono kako sam sebi ne dojadiš? Pa jalova krava ima više izgleda oteliti nego ti pokupiti nešto novo i inventivno. ti čak ne spadaš ni u onu kategoriju ćosića o inventivnom laganju koliko si glup :))Stanojko wrote:Dobro je bre Zile, opusti se... potimarice te neki rvat po glavici, ne brini...Odradio si za danastre911 wrote:A jebote koja pila naopako, pa ti si se počeo pjeniti i psovati na naše postove dočim tebi nije niko tako uzvratio! Onaj vaš Ćosić je srbo ali vas je skinio u milimetar, da skratim lažeš ko srbin :)Dare wrote:Stanojko wrote:Auuuu...pogodi ih brale u zicu...
znas ono kao kad dzukelama pokazes koske, pa krenu da pene i da ripaju...
to je samo dokaz njihove intelektualne i emotivne inferiofnosti.
Guest- Guest
Sveti kralj Milutin se ozenio petogodisnjom princezom....dzango wrote:Bolje njega nego Muhameda koji je jebao samo one ispod 12.govinda wrote:Kao istinski Srbin slavim svetog Milutina kralja, onog pedofila...Stanojko wrote:Pa gde si bre govnida!? Ne stigoh da procitam, mozda sam propustio, koja ono rece da ti je Slava?govinda wrote:Opet neko cetnicima drma kavez? Nemojte, tuzice vas ona brojna udruzenja za zastitu zivotinja...
2016-11-17
tre911 wrote:Ti si stvarno maher, dakle toliko suhoparan i glupav lik je zaista teško naći i među srbaljima u kavezu. Jel ti znaš išta drugo blentone napisati osim žile srbine,bubika, slava, čiča...mislim ono kako sam sebi ne dojadiš? Pa jalova krava ima više izgleda oteliti nego ti pokupiti nešto novo i inventivno. ti čak ne spadaš ni u onu kategoriju ćosića o inventivnom laganju koliko si glup :))Stanojko wrote:Dobro je bre Zile, opusti se... potimarice te neki rvat po glavici, ne brini...Odradio si za danastre911 wrote:A jebote koja pila naopako, pa ti si se počeo pjeniti i psovati na naše postove dočim tebi nije niko tako uzvratio! Onaj vaš Ćosić je srbo ali vas je skinio u milimetar, da skratim lažeš ko srbin :)Dare wrote:Stanojko wrote:Auuuu...pogodi ih brale u zicu...
Guest- Guest
A i sina je oslijepio. Pravi svetac.
2016-11-17
Muhamedova je imala 12. Ali se jebala kao one od 14.govinda wrote:Sveti kralj Milutin se ozenio petogodisnjom princezom....dzango wrote:Bolje njega nego Muhameda koji je jebao samo one ispod 12.govinda wrote:Kao istinski Srbin slavim svetog Milutina kralja, onog pedofila...Stanojko wrote:Pa gde si bre govnida!? Ne stigoh da procitam, mozda sam propustio, koja ono rece da ti je Slava?govinda wrote:Opet neko cetnicima drma kavez? Nemojte, tuzice vas ona brojna udruzenja za zastitu zivotinja...
Last edited by dzango on 6/3/2017, 12:24; edited 1 time in total
Ziko...slamas mi srce...tre911 wrote:Ti si stvarno maher, dakle toliko suhoparan i glupav lik je zaista teško naći i među srbaljima u kavezu. Jel ti znaš išta drugo blentone napisati osim žile srbine,bubika, slava, čiča...mislim ono kako sam sebi ne dojadiš? Pa jalova krava ima više izgleda oteliti nego ti pokupiti nešto novo i inventivno. ti čak ne spadaš ni u onu kategoriju ćosića o inventivnom laganju koliko si glup :))Stanojko wrote:Dobro je bre Zile, opusti se... potimarice te neki rvat po glavici, ne brini...Odradio si za danastre911 wrote:A jebote koja pila naopako, pa ti si se počeo pjeniti i psovati na naše postove dočim tebi nije niko tako uzvratio! Onaj vaš Ćosić je srbo ali vas je skinio u milimetar, da skratim lažeš ko srbin :)Dare wrote:Stanojko wrote:Auuuu...pogodi ih brale u zicu...
Noor wrote:Dare wrote:Stanojko wrote:Auuuu...pogodi ih brale u zicu...
pa tu se evo vidi tko je kome bacio kosku, a ko krenuo pjeniti i ripatiDare wrote:tre911 wrote:
Ne može, da bio se vas discipliniralo trebate biti svedeni na mjeru od jedne šljive iliti beogradski pašaluk. U protivnom će uvijek biti novih miloševića,šešelja,stanojka,džanga i drugih pizdića koji bi tražili i zahtjevali nešto što nije njihovo.
teraj se u kurac...
jel se razvila neka strategija za kontraudar u grupi na viberu?
Guest- Guest
govinda wrote:Opet neko cetnicima drma kavez? Nemojte, tuzice vas ona brojna udruzenja za zastitu zivotinja...
Da, evo gledam gdje da zakoljem kojeg hriscana, silujem petogodisnju djevojcicu i oslijepim sina pa da i ja budem svetac....Stanojko wrote:Bravo bre brale! Konacno si ko Nemanja Kusturica i Mesa slobodan! :)govinda wrote:Kao istinski Srbin slavim ...Stanojko wrote:Pa gde si bre govnida!? Ne stigoh da procitam, mozda sam propustio, koja ono rece da ti je Slava?govinda wrote:Opet neko cetnicima drma kavez? Nemojte, tuzice vas ona brojna udruzenja za zastitu zivotinja...
2016-11-17
Jao, sto je slatko... Regocev selfi...Regoč wrote:govinda wrote:Opet neko cetnicima drma kavez? Nemojte, tuzice vas ona brojna udruzenja za zastitu zivotinja...
Opet lažeš ko srbin, prelistaj postove pa se uvjeri da lažeš ko srbin :)Dare wrote:tre911 wrote:A jebote koja pila naopako, pa ti si se počeo pjeniti i psovati na naše postove dočim tebi nije niko tako uzvratio! Onaj vaš Ćosić je srbo ali vas je skinio u milimetar, da skratim lažeš ko srbin :)Dare wrote:Stanojko wrote:Auuuu...pogodi ih brale u zicu...
koje penusanje, ja sam vam sa 3 reci upalio alarm da ste se svi, kao po komandi skupili ovde.
jeli klosaru, jel imate neku grupu na viberu gde vam se dize uzbuna kada krenemo da vas cepamo ovde pa se svi odjednom pojavite?
Evo gdje sam se ja javio a ti si došao poslje bjesan i lažljiv kao ni inače.
Srbija,Rusija ne treba nam EUnija - Page 10
Baš si pravi srbin lažovčina :))
Guest- Guest
Pa pod tim uslovima si jos uvek musliman... To...ubijanje hriscana, silovanje devojcica... Ali vratio si se veri pradedovskoj! Padni mi na grudi brate Srbine!govinda wrote:Da, evo gledam gdje da zakoljem kojeg hriscana, silujem petogodisnju djevojcicu i oslijepim sina pa da i ja budem svetac....Stanojko wrote:Bravo bre brale! Konacno si ko Nemanja Kusturica i Mesa slobodan! :)govinda wrote:Kao istinski Srbin slavim ...Stanojko wrote:Pa gde si bre govnida!? Ne stigoh da procitam, mozda sam propustio, koja ono rece da ti je Slava?govinda wrote:Opet neko cetnicima drma kavez? Nemojte, tuzice vas ona brojna udruzenja za zastitu zivotinja...
Što ne bi ni bilo nešto neobično da nije odmah išal konzumirati brak pa je curici uništil maternicu.govinda wrote:Sveti kralj Milutin se ozenio petogodisnjom princezom....dzango wrote:Bolje njega nego Muhameda koji je jebao samo one ispod 12.govinda wrote:Kao istinski Srbin slavim svetog Milutina kralja, onog pedofila...Stanojko wrote:Pa gde si bre govnida!? Ne stigoh da procitam, mozda sam propustio, koja ono rece da ti je Slava?govinda wrote:Opet neko cetnicima drma kavez? Nemojte, tuzice vas ona brojna udruzenja za zastitu zivotinja...
Nije ni čudo što ste prešli na islam pored takvih srpskih svetaca. I ja bi isto učino samo da sam što dalje od tog poganog sotonskog okotagovinda wrote:Kao istinski Srbin slavim svetog Milutina kralja, onog pedofila...Stanojko wrote:Pa gde si bre govnida!? Ne stigoh da procitam, mozda sam propustio, koja ono rece da ti je Slava?govinda wrote:Opet neko cetnicima drma kavez? Nemojte, tuzice vas ona brojna udruzenja za zastitu zivotinja...
Guest- Guest
Ekipa, smirimo strasti uz liepe barokne srednjoeuropske prizore.
Cetnici, jeste gladni? Evo vam moja kita pa glabajte, prevarite glad dok vam neko ne istrese pomija da se najedete...
2016-11-17
Page 14 of 19 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19
Similar topics
» Kina: Ukrajinu ne treba naoružavati, treba zamrznuti sukob da general Šojgu obnovi vojsku te da mi i Rusija vladamo svijetom
» "Treba nam Srbija. U suprotnom - patićemo"
» rusija & srbija / hrvatska
» Ceferin Srbija Engleska Rusija
» Rusija nije geoekonomska sila: Ovo su podaci koje treba znati
» "Treba nam Srbija. U suprotnom - patićemo"
» rusija & srbija / hrvatska
» Ceferin Srbija Engleska Rusija
» Rusija nije geoekonomska sila: Ovo su podaci koje treba znati
Page 14 of 19