Trump podržao ministra Sessionsa
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Trump podržao ministra Sessionsa
Evo da si i ti malo jednom provirio iz čmarčelusovog....prkna :DPinochet wrote::D :D :D :D Marc agent 007 , prska po antifašistima
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Oh_Femder wrote:Ime na tvojim dokumentima nije tvoje pravo ime.marcellus wrote:Oh_Femder wrote:Ajde ne laskaj si. Daleko si ti od pravog nacista. Ti si plaćeni trol čiji gazda plaća i trolove u srpskoj verziji govna.hr. Pod kojim, naravno opet lažnim, imenom pišeš u dnevno.sr?marcellus wrote:speare_shaker wrote:
Nisu bili "liberali", ali to je zapravo nebitno. Ono što se tu računa je činjenica da nisu niti pokušali izazvati svjetski rat, pa tako u tome nisu i uspjeli. Svijet bi se tako našao pred provalijom, a teško se oteti dojmu da bi ova pravo "liberalna" ekipa neodoljivo poželjela napraviti i korak naprijed.
naravno, jasno je tko su tu pravi nacisti
ja naravno uvijek pa i ovdje pišem pod svojim pravim imenom, onom koje mi je na dokumentima, marcel holjevac. ako nešto nije tako potpisano, onda to nisam ja.
žao mi je nemam drugo :D
po definiciji, pravo je ono koje imaš na dokumentima
Lažeš ko zadnji amater. Da ti je bilo žao, ne bi svoje originalno ime mijenjao.marcellus wrote:Oh_Femder wrote:Ime na tvojim dokumentima nije tvoje pravo ime.marcellus wrote:Oh_Femder wrote:Ajde ne laskaj si. Daleko si ti od pravog nacista. Ti si plaćeni trol čiji gazda plaća i trolove u srpskoj verziji govna.hr. Pod kojim, naravno opet lažnim, imenom pišeš u dnevno.sr?marcellus wrote:
naravno, jasno je tko su tu pravi nacisti
ja naravno uvijek pa i ovdje pišem pod svojim pravim imenom, onom koje mi je na dokumentima, marcel holjevac. ako nešto nije tako potpisano, onda to nisam ja.
žao mi je nemam drugo :D
A sad: - Dvojka!
iliti kao što bi radio amateri rekli: Ti-ti...ta-ta-ta...
2016-11-08
ah, mijenjao sam ga jer su se starci pred par godina razveli, pa sam uzeo mamino djevojačko, ako te baš zanima, evo sad sve znaš. Imaš još pitanja?
2014-04-16
Dnevno.hrarcellus wrote:osjećaš li se bar malo kao idiot?
Dnevno.rs
Jel se sad osjećaš malo ko usrani lažljivac amater?
2016-11-08
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ma to ti se zove integritet: ljudski, moralni, profesionalni, a nadasve domoljubni. Ne pišeš, veliš, za četnički portal, ali nemaš problema raditi za čovjeka koji mu je gazda. Hats off ;Pmarcellus wrote:ja ne pišem za dnevno.rs
oni imaju svoju redakciju neovisno o nama
2016-11-08
Oh_Femder wrote:
to je krivo pitanje, pravo pitanje je zašto ljudi čitaju takve portale, koji im je najmanji zajednički nazivnik
očito većina građana ne traži vijest nego senzaciju i skandal
Guest- Guest
deda wrote:
Thats the point. Dodao bih da nezahtjevna većina traži utočište u nametanim stavovima uvaljanom u "vijest", kako bi u nemuštim komentarima ispod mogli vikati: Taako je..!!!
Guest- Guest
Pa jes, u pravu si. Kad ti sudac na sudu kaže da nije problem u tome što te je netko na slagao i opljačkao, tiš' reć: - E, vala, gosin' sudija, nije on kriv, krivac sam ja što sam se dao prevariti.deda wrote:Oh_Femder wrote:
to je krivo pitanje, pravo pitanje je zašto ljudi čitaju takve portale, koji im je najmanji zajednički nazivnik
2016-11-08
Oh_Femder wrote:Pa jes, u pravu si. Kad ti sudac na sudu kaže da nije problem u tome što te je netko na tvoju štetu krivično slagao, tiš' reć: - E, vala, gosin' sudija, nije on kriv, krivac sam ja što sam se dao prevariti.deda wrote:Oh_Femder wrote:
zakonom nije zabranjeno lagati, uostalom nekako moraju prodati oglasni prostor, a na suhoparne izvještaje i dosadne statistike nitko neće kliknuti
Guest- Guest
Truth, the whole truth, and nothing but the truth... to kao ne znači ništadeda wrote:Oh_Femder wrote:Pa jes, u pravu si. Kad ti sudac na sudu kaže da nije problem u tome što te je netko na tvoju štetu krivično slagao, tiš' reć: - E, vala, gosin' sudija, nije on kriv, krivac sam ja što sam se dao prevariti.deda wrote:Oh_Femder wrote:
zakonom nije zabranjeno lagati, uostalom nekako moraju prodati oglasni prostor, a na suhoparne izvještaje i dosadne statistike nitko neće kliknuti
2016-11-08
... so help me GodOh_Femder wrote:
Truth, the whole truth, and nothing but the truth... to kao ne znači ništa
bilo bi naivno vjerovati da nešto znači
Guest- Guest
Oh_Femder wrote:Ma to ti se zove integritet: ljudski, moralni, profesionalni, a nadasve domoljubni. Ne pišeš, veliš, za četnički portal, ali nemaš problema raditi za čovjeka koji mu je gazda. Hats off ;Pmarcellus wrote:ja ne pišem za dnevno.rs
oni imaju svoju redakciju neovisno o nama
U čemu ti vidiš problem? Što ne pišem za portal našmrkanog pronevjeritelja 6 mil kuna poreza i milijunaša s pet stanova i mercedesom koji jebe mater tajkunsku ne samo todoriću nego svakom ko ima više od deset somova kuna plaće i usput palamudi o socijalnoj pravdi, koji preko poruka na fejsu vrijeđa žene da ti se želudac okrene ako ga i najblaže kritiziraju a zgraža se nad "seksizmom" kad trump kaže da ti neke žene daju da ih loviš za pičku ako si bogat? Ili za portal socijalno osjetljivog megareketara i sjecikese koji kmeči nad bakicama kad ih deložiraju a car je ovrha? Ili za kvazikatoličku izdavačku kuću koja prodaje neoliberalna muda pod demokršćanske bubrege?
ne, ne pišem za četnički portal, za njega pišu kolege iz srbije, oni nek brinu o interesima svoje zemlje a mi brinemo o interesima svoje.
ako mi gledamo pisati iz hrvatske perspektive bilo bi nepravedno negirati srbima pravo da pišu iz srpske perspektive, ne?
Fakat. Radite pare od huškanja ljudi na mržnju. Ti i tvoji kolege četnici iz Srbije...marcellus wrote:ako mi gledamo pisati iz hrvatske perspektive bilo bi nepravedno negirati srbima pravo da pišu iz srpske perspektive, ne?
.........ne, ne pišem za četnički portal, za njega pišu kolege iz srbije,
2016-11-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Trump podrzao cjelovitost Ukrajine
» Trump podržao vehabizam kao miroljubivi Islam
» Trump potvrdio novog ministra obrane - biti će to James "Ludi pas" Mattis
» Kanađani imaju ministra nobelovca, a mi imamo ministra ustašu
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» Trump podržao vehabizam kao miroljubivi Islam
» Trump potvrdio novog ministra obrane - biti će to James "Ludi pas" Mattis
» Kanađani imaju ministra nobelovca, a mi imamo ministra ustašu
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
Page 2 of 3