IZVJEŠTAJ UN-A Roboti će zamijeniti dvije trećine svih radnika u zemljama u razvoju
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: IZVJEŠTAJ UN-A Roboti će zamijeniti dvije trećine svih radnika u zemljama u razvoju
Da...ne možemo se složiti ni oko toga...RayMabus wrote:To je tvoje mišljenje , tvoj svemir. Ja ipak mislim da sam glup.Triny wrote:
Pusti njih. Ja ti kažem da si inteligentan.
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Re: IZVJEŠTAJ UN-A Roboti će zamijeniti dvije trećine svih radnika u zemljama u razvoju
A štaš.Triny wrote:Da...ne možemo se složiti ni oko toga...RayMabus wrote:To je tvoje mišljenje , tvoj svemir. Ja ipak mislim da sam glup.Triny wrote:
Pusti njih. Ja ti kažem da si inteligentan.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Pa ne baš...catabbath wrote:Glupost. Ove priče su u điru već zadnjih 50 godina, otprilike kao i nestašica nafte.
red wolf-
2016-02-10
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Dvije trećine Slovenaca pozitivno sudi partizanski pokret
» Pernar:'Cak dvije trecine zena ima fantaziju da bude silovano'
» Predsednik Tunisa smanjio sam sebi plaću za dvije trećine
» Njemački akademik: dvije trećine imigranata nepismeno, nisu u stanju naučiti jezik
» Nije gotovo!Senf se opet preznojava:'Prijeti totalni strajk svih 7000 radnika Holdinga.'
» Pernar:'Cak dvije trecine zena ima fantaziju da bude silovano'
» Predsednik Tunisa smanjio sam sebi plaću za dvije trećine
» Njemački akademik: dvije trećine imigranata nepismeno, nisu u stanju naučiti jezik
» Nije gotovo!Senf se opet preznojava:'Prijeti totalni strajk svih 7000 radnika Holdinga.'
Page 2 of 2