Bosanci i Hercegovci sretan vam Dan nezavisnosti
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Bosanci i Hercegovci sretan vam Dan nezavisnosti
cestita se bh federaciji, a ne r.srpskoj koja taj datum smatra neprihvatljivimRoy_Bean wrote:kako ne kenjate kad si se par postova iznad posrao po prazniku?pizzon wrote:konacano, mi ne kenjamo o tome sta i zasto slave hravti i muslmani.
nas to ne interesuje.
prema tome BiH je nesto sto nije primereno cestitki
Last edited by pizzon on 1/3/2017, 08:54; edited 1 time in total
Guest- Guest
Molim ban za sve koji pljuju po ovom prazniku. Razlog: nacionalna netrpeljivost
vrijeđaju narod Bosne i Hercegovine.
Guest- Guest
da sam tako lak na banovima ne bi vas ovdje troje pisalo...
pizzon wrote:cestita se bh federaciji, a ne r.srpskoj koja taj datum smatra neprihvatljivimRoy_Bean wrote:kako ne kenjate kad si se par postova iznad posrao po prazniku?pizzon wrote:konacano, mi ne kenjamo o tome sta i zasto slave hravti i muslmani.
nas to ne interesuje.
Gledaj kako lijepo izgleda
Guest- Guest
....inace...srbi se hvale kako je rat u stavri poceo ubojstvom srpskog shvata tamo nedgje pred kraj 3 mjeseca 1992..sto uopce nije tocno..dokazuje da su prije toga napali bos.brod i podigli barikade po sarajevu...kod kupresa su također podigli barikade..te pucali iz pjesackog oruzja..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ma da, jos da slavimo i pozdravljamo nesto sto simboliseRoy_Bean wrote:da sam tako lak na banovima ne bi vas ovdje troje pisalo...
stradanje srba, da ne bi dobio ban ! nikad !
izvolite, naslovite, cestitaj sebi, bh federaciji, i sve ok !
Guest- Guest
Zato je ovo cirkus.Roy_Bean wrote:da sam tako lak na banovima ne bi vas ovdje troje pisalo...
Ako bi forum bio pravedan onda bi trebalo banat sve koji veličaju nacizam i Hitlera (a ima ih dosta), onda sve ove što pljuju po suverenitetu BIH i onog lika što je izašo iz stripa.
Guest- Guest
odakle si iz bosne?Marx wrote:Zato je ovo cirkus.Roy_Bean wrote:da sam tako lak na banovima ne bi vas ovdje troje pisalo...
Ako bi forum bio pravedan onda bi trebalo banat sve koji veličaju nacizam i Hitlera (a ima ih dosta), onda sve ove što pljuju po suverenitetu BIH i onog lika što je izašo iz stripa.
2015-09-08
od drva ne vidiš šumu, ali to je simptomatično za srblje...pizzon wrote:ma da, jos da slavimo i pozdravljamo nesto sto simboliseRoy_Bean wrote:da sam tako lak na banovima ne bi vas ovdje troje pisalo...
vidim da ne spominješ one koji pljuju po Hrvatskoj...njih treba nagraditi?Marx wrote:Zato je ovo cirkus.Roy_Bean wrote:da sam tako lak na banovima ne bi vas ovdje troje pisalo...
Kod Broda je počelo sa masakrom nad Srbima. Ma koliko god ti tvrdio da nije.vuksadinare wrote:....inace...srbi se hvale kako je rat u stavri poceo ubojstvom srpskog shvata tamo nedgje pred kraj 3 mjeseca 1992..sto uopce nije tocno..dokazuje da su prije toga napali bos.brod i podigli barikade po sarajevu...kod kupresa su također podigli barikade..te pucali iz pjesackog oruzja..
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ne, vec vi pokusavate svoju istinu da predstavite univerzalnom,Roy_Bean wrote:od drva ne vidiš šumu, ali to je simptomatično za srblje...pizzon wrote:ma da, jos da slavimo i pozdravljamo nesto sto simboliseRoy_Bean wrote:da sam tako lak na banovima ne bi vas ovdje troje pisalo...
a to nece moci, svakako ne srbima i ne samo srbima !
Guest- Guest
Nisam iz BIH, ali ih branim jer to moram prema sporazumu.vuksadinare wrote:odakle si iz bosne?Marx wrote:Zato je ovo cirkus.Roy_Bean wrote:da sam tako lak na banovima ne bi vas ovdje troje pisalo...
Guest- Guest
koji to narod BiH ??Marx wrote:Molim ban za sve koji pljuju po ovom prazniku. Razlog: nacionalna netrpeljivost
bihovci )
Last edited by pizzon on 1/3/2017, 09:09; edited 1 time in total
Guest- Guest
Nema takvih.Roy_Bean wrote:vidim da ne spominješ one koji pljuju po Hrvatskoj...njih treba nagraditi?Marx wrote:Zato je ovo cirkus.Roy_Bean wrote:da sam tako lak na banovima ne bi vas ovdje troje pisalo...
Guest- Guest
Sve građane nezavisne i svjetski priznate države BIH i one koji se tako osjećaju.pizzon wrote:koji to narod BiH ??Marx wrote:Molim ban za sve koji pljuju po ovom prazniku. Razlog: nacionalna netrpeljivost
Guest- Guest
...3.3.1992 pojavljuju s eprve izbjeglice sa podrucja bosanskog broda,kupresa,bosanskog samca....u hrvatsku preko mosta u bosanskom brodu...preslo 1300 izbjeglica sa podrucja grada i opcine bosanski brod kao dio izbjeglica sa prostora bosanskog samca...vecinom hrvati i muslimani...izjava jedne izbjeglice sa prostora opcine bosanski samac:'Dolazim iz sela Brusnica Velika koje je hrvatsko selo.od 27.2.1992 izlozeni smo provokacijama i napadima iz komsijskih srpskih sela Brusnica Mala i Donjeg i Gornjeg Klakara.Mi smo opkoljeni sa svih strana jedini izlaz nam je preko Save i Bosanskog Šamca.Vec tri dana puca se po nama iz komsijskih sela a prekjucer su i postavili barikade u Brusnici maloj i Donjem Klakaru tako da su nam blokirali put i prema Bosanskom Brodu i Bosanskom Šamcu koji nam je bliži pa jedino mozemo prema njemu preko polja i uz Savu a i preko Save u Hrvatsku.Sva okolna srpska sela su puna vojske i četnika,nema cega nema,tenkovi,topovi,minobacaci sva sila.kod nas u selu svega desetak mladih od kojih je pola naoruzanih lovackim puskama i kako da se branimo?Odlucilo se da mi zene sa malom djecom i stari napustimo selo a mladi ce ostat cuvati ga mada ne znam kako ga braniti od onolike sile'.
2015-09-08
to su gradjani, to nije narod, svetski je priznata BiH,Marx wrote:Sve građane nezavisne i svjetski priznate države BIH i one koji se tako osjećaju.pizzon wrote:koji to narod BiH ??Marx wrote:Molim ban za sve koji pljuju po ovom prazniku. Razlog: nacionalna netrpeljivost
kao drzava bh federacije i r.srpske
koje po dejtonu imaju odredjene obaveze i suverena prava
Guest- Guest
da, srbi nisu niti ce ikada dozvoliti reprizu endehazije,vuksadinare wrote:...3.3.1992 pojavljuju s eprve izbjeglice sa podrucja bosanskog broda,kupresa,bosanskog samca....u hrvatsku preko mosta u bosanskom brodu...preslo 1300 izbjeglica sa podrucja grada i opcine bosanski brod kao dio izbjeglica sa prostora bosanskog samca...vecinom hrvati i muslimani...izjava jedne izbjeglice sa prostora opcine bosanski samac:'Dolazim iz sela Brusnica Velika koje je hrvatsko selo.od 27.2.1992 izlozeni smo provokacijama i napadima iz komsijskih srpskih sela Brusnica Mala i Donjeg i Gornjeg Klakara.Mi smo opkoljeni sa svih strana jedini izlaz nam je preko Save i Bosanskog Šamca.Vec tri dana puca se po nama iz komsijskih sela a prekjucer su i postavili barikade u Brusnici maloj i Donjem Klakaru tako da su nam blokirali put i prema Bosanskom Brodu i Bosanskom Šamcu koji nam je bliži pa jedino mozemo prema njemu preko polja i uz Savu a i preko Save u Hrvatsku.Sva okolna srpska sela su puna vojske i četnika,nema cega nema,tenkovi,topovi,minobacaci sva sila.kod nas u selu svega desetak mladih od kojih je pola naoruzanih lovackim puskama i kako da se branimo?Odlucilo se da mi zene sa malom djecom i stari napustimo selo a mladi ce ostat cuvati ga mada ne znam kako ga braniti od onolike sile'.
kao ni majorizaciju hrvata i bosnjaka na celom prostoru
poznatog pod nazivom BiH
Guest- Guest
sad je daleko lakse, narodi su uglavnom podeljeni,
svako na svoju stranu, pa ko voli neka napada srpsku.
ko veruje da moze da formira i izdrzai frontalni rat
sa srbima, sukobe sirih razmera, neka napada.
svako na svoju stranu, pa ko voli neka napada srpsku.
ko veruje da moze da formira i izdrzai frontalni rat
sa srbima, sukobe sirih razmera, neka napada.
Guest- Guest
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Sretan dan nezavisnosti
» UGROŽENI HERCEGOVCI U HRVATSKOJ
» Hercegovci i Posavljaci prodaju zemlju Arapima
» HERCEGOVCI VODE HRVATSKU PREMA ODLIČJU
» Albanci nude RS za Kosovo, Hercegovci gube sve
» UGROŽENI HERCEGOVCI U HRVATSKOJ
» Hercegovci i Posavljaci prodaju zemlju Arapima
» HERCEGOVCI VODE HRVATSKU PREMA ODLIČJU
» Albanci nude RS za Kosovo, Hercegovci gube sve