ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji

Page 12 of 50 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50  Next

Go down

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 12 Empty Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji

Post by Regoč 6/3/2017, 11:03

aben wrote:
speare_shaker wrote:Čak ni dvije najveće stranke, Hadeze i Partija, nemaju čovjeka sposobnog za gradonačelnika Zagreba. U kojem se zaradi pol love u Hrvatskoj.

jedun od vječnih mitova; kad bi bar našli nekog sposobnog da upravlja zajedničkin šoldima u obćem interesu- sve bi bilo u redu.

istina je da je zahtjev za sposobnim gradonačelnikon zagreba isto ča i zahtjev za sposobnijim upraviteljom aušvica.
Prosviećeni apsolutizam. Dobro zvuči u teoriji, ali šteka u praksi.

Regoč

2015-08-21

Back to top Go down

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 12 Empty Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji

Post by Guest 7/3/2017, 21:05

U međuvremenu nije jasno zašto, dok se govori o stravičnom padu nataliteta, hrvatski političari se nigdje ne pojavljuju sa svojom djecom. Bilo bi normalno da je djeci neugodno s njima se pokazivati. S obzirom kakvi su.
Evo i Plenković štiti privatnost svoje djece. Pa ona nisu napravila nikakav skandal. Niti postoji opasnost da im se otkrije ikakva afera.
     Čak se ni žene političara ne vide. Valjda da im se pred drugima ne bi smijale. Ok, one su odrasle. I svjesno se ne žele pojavljivati sa svojim muževima. Daju im valjda tihu podršku. Al očito ih ne žele naglas podržati. Znaju one zašto.

Tanja Torbarina; Jutarnji list.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/3/2017, 22:00

Anka Mrak Taritaš želi biti gradonačelnica Zagreba. Hoće očito na važnu funkciju da bi se nekako osigurala. Razne službe, šofer i sekretarica bi onda brinuli da joj se nešto ne dogodi.
Naime, ovih je dana izjavila: Mom je mužu na prvom mjestu Dinamo, na drugom djeca, a tek na kraju ja.
Zašto bi onda nama bila na prvom?
Dakle, da se sva pred mužem polomi, on bi ju takvu ostavio i otišo na utakmicu. Jer je ona doma zadnja rupa na svirali.
To nameće jako važno pitanje Anki Mrak Taritaš: kog vraga glumi da će energično voditi milijunski Zagreb, a nije se u stanju ni rastaviti?

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/3/2017, 10:51

Sa zabrinutošću se javlja da će se u Hrvatskoj živjeti duže. Pa neće biti love za penzije. U to se odma uključila jedina domaća banka – HPB. Ukinula je svima, koji su imalo dužni, račune u banci da nisu mogli dignuti penzije.
Starcima je prekočilo srce od šoka. Banka se do sad nije pohvalila koliko je infarkta prouzročila.
Sama logika kaže kako se vrlo lako može povećati standard u Hrvatskoj. Spas je, budimo jasni, u skraćenju dužine života.
Zašto mladi idu u Irsku? Lakše bi Hrvatskoj bilo da idu oni iznad 70 godina. Pa šalju lovu mladima. Što je bolje za naše zdravstvo. Jer su zdraviji.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 10/3/2017, 11:17

zadranka, sad već u poznijim godinama, prije 30 kad je bila u srednjekasnim tridesetim slobodno se more reć da je bila u top ten ovih prostora, znala se u Ninu razbaškarit...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Regoč 10/3/2017, 12:48

Ne lupaj! Ili daj dokaz, ili ti ne vjerujem.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 13/3/2017, 09:27

U Hrvatskoj nema puno dilema. Ljudi znaju ko su im najgori neprijatelji. Golf i elektrane na plin.
To s golfom je neviđeni fenomen. Navodno bogataši golfom žele potrovati prirodu. Osobno igraju golf samo da preveslaju one od kojih su kupili zemlju. I platili.
To je automatski sumnjivo.
Pa domaći smišljaju kako bi tu zemlju vratili nazad. Pa im opet prodali.
Ustvari jasno im je da bi bogati najrađe od golf igrališta napravili Černobil. Pa po njemu igrali. Samo kad im ne bi smetali troglavi jeleni.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/3/2017, 10:23

moja tema još živa..  sunny

sve vas pozdravljam.. u subotu sam udala kćer, bili na sljemenu u snježnoj kraljici.. bajkovito...  častim vas virtualnim šampanjcem  :x

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 12 Sampanjac-825x510
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/3/2017, 10:38

metilda wrote:moja tema još živa..  sunny

sve vas pozdravljam.. u subotu sam udala kćer, bili na sljemenu u snježnoj kraljici.. bajkovito...  častim vas virtualnim šampanjcem  :x[/img]

čestitam metilda cheers

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 12 121916lunchchampagne_1280x720
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/3/2017, 10:42

Noor wrote:

sve vas pozdravljam.. u subotu sam udala kćer, bili na sljemenu u snježnoj kraljici.. bajkovito...  častim vas virtualnim šampanjcem  :x[/img]

čestitam metilda cheers

hvala :x , baš sam sretna, ovo je prvo vjenčanje u obitelji, očekujem ih još pet  :W
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/3/2017, 10:49

metilda wrote:
Noor wrote:

čestitam metilda cheers

hvala :x , baš sam sretna, ovo je prvo vjenčanje u obitelji, očekujem ih još pet  :W
pa, to je veeelika stvar :)
samo uživaj, još kad dođe i unuče, sreći nema kraja :x
kažu da je prvi puta najteže...sada već imaš iskustvo, mada znam da su to velike brige.
kod mene u obitelji još nema vjenčanja na vidiku, pa sam opuštena :))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/3/2017, 11:00

Noor wrote:
metilda wrote:
Noor wrote:

čestitam metilda cheers

pa, to je veeelika stvar :)
samo uživaj, još kad dođe i unuče, sreći nema kraja  :x
kažu da je prvi puta najteže...sada već imaš iskustvo, mada znam da su to velike brige.
kod mene u obitelji još nema vjenčanja na vidiku, pa sam opuštena :))

hvala, hvala, toliko sam sretna da to ne mogu opisati.. vjerujem da ćeš osjetiti tu vrstu sreće....  :x
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 13/3/2017, 11:55

Čestitam, Metka! Svako dobro mladomu paru i neka ih Bog blagoslovi.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 13/3/2017, 20:20

Druga strahota je gradnja elektrana na vodu i plin. Naročito je plin stravičan. Iako se na njemu kuha po kućama. Svejedno je nekidan saborski zastupnik Glasnović vodio pobunu protiv plinske elektrane Peruča.
Jer da bi to bilo sustavno uništenje hrvatskog naroda Cetinske krajine. Čemu panika? Jel narod u Cetinskoj krajini misli da će plin izlazit iz štekera?

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/3/2017, 09:26

Inače potrebno je ljude stalno držati u nekom ratnom stanju. Evo sad će generali objašnjavati nastavnicima kako je bilo u ratu. Da oni onda to mogu ispričati đacima. Idealno bi bilo da po školama ide osobno admiral Davor Domazet Lošo. On je zakasnio u rat jer je čekao da mu se napravi gebis u Beogradu. Đacima bi bilo drago vidjeti baš taj gebis. Da ga Domazetu nisu završili, ne bi uopće stigo branit Hrvatsku. Čučao bi još dugo krezub u Beogradu i Hrvatska bi možda kapitulirala. Kad vide taj Lošin gebis djeca će iz toga izvući životnu pouku: Važno je na vrijeme otići zubaru.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/3/2017, 11:11

KAD DRŽAVU NIJE BRIGA...

NERETLJANI SPAŠAVAJU RAJSKU DOLINU: Pogledajte impresivan video hrvatske prijestolnice mandarina!
Nakon što su, zbog embarga EU, i zabrane izvoza mandarina u Rusiju, jesenas propali na deseci tona iznimno zdravih i sočnih plodova u dolini Neretve i nakon što je zazvonilo zvono za uzbunu kod mnogih Neretljana koji žive od prodaje mandarina, entuzijasti iz tog kraja počeli su osmišljavati načine kako da spase od prijetećeg siromaštva ‘hrvatsku Californiju’ te kako da razbude razvoj turizma i drugih privrednih grana u tom prelijepom kraju.

Udruga za zaštitu obiteljskog gospodarstva na društvenom zemljištu (UZOG), sa sjedištem u Opuzenu, snimila je tako raskošan video koji prezentira kulturnu, turističku i gospodarsku ponudu doline Neretve. Predstavnici i članovi Udruge željeli su ovim projektom predstaviti javnosti potencijal doline Neretve. Udruga se zahvaljuje gradu Zagrebu te gradovima Opuzenu, Metkoviću i Pločama.

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/neretljani-spasavaju-rajsku-dolinu-pogledajte-impresivan-video-hrvatske-prijestolnice-mandarina-1008386/#
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 14/3/2017, 16:02

Kako će to pomoći u plasmanu mandarinah?

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 14/3/2017, 20:17

Regoč wrote:Kako će to pomoći u plasmanu mandarinah?

Razvoj turizma ---> bolja prodaja mandarina.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 14/3/2017, 20:36

voda bez soli ni moj cup of tea, 

ali, svejedno, predivna zemlja. šteta ča su je osvojili hrvati, a ne neki normalni kapitalistički norodi.

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 15/3/2017, 10:16

Dobro je da koji put u ove krajeve skoknu oni koji upravljaju Evropom. Eno nekidan je u Sloveniji bio Junker. Nema pojma što će se događati. Više znaju oni koji po televizijama noću bacaju grah i gataju preko telefona. Najjasnija ideja je Evropa s više brzina.
To je lako zamisliti. Naprimjer Nijemci, Francuzi, Austrijanci i Nizozemci smjeli bi po cestama vozit 150 na sat. A Rumunji, Bugari i Hrvati 25 na sat. Tom bi se brzinom drndali u budućnost. A još bi nas i lakše uočavali pa isključivali iz prometa da im ne smetamo.
Zato su se ovi koji odlučuju u Evropi složili da im je za sve kriv Tramp. Što im on ispada luđi, to oni sebi ispadaju normalniji.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/3/2017, 20:06

Tri dana se Hrvatskoj objašnjavalo da nastupa strašna kriza Vlade. Jer je potpredsjednik Ivan Kovačić prijetio ostavkom. Nešto je ljut na nekoga u vezi nečega. Pa će to, rečeno je, objasniti na konferenciji za novinare.
Da se ljudima to prepriča ne bi vjerovali. Trebalo je to gledati u direktnom prenosu.
Došao je u pratnji svog posebnog savjetnika Ivice Relkovića. Obadva su nesuvislo trabunjala.
Možda bi se nešto razjasnilo da su ih novinari išta priupitali. Ali nisu mogli. Jer se njima žurilo. Ivan Kovačić zastupa u Vladi Most. Ja nisam iz Mosta, kaže na rubu eksplozije, nego iz Omiša.
Njemu treba hitno poslat pirotehničara. Da ga razmontira.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 12 of 50 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics