Koje ludilo
Page 1 of 1
Koje ludilo
Pogledaj galeriju
Objavljeno 1. 9. 2015. u 18:33 u kategoriji INTERIJERI
Tropical Island Paradise
Mega jahta kakvu još niste vidjeli!
Dakle, ako ste se zasitili tropskih otoka i krstarenja luksuznim jahtama te ste u potrazi za novom jedinstvenom vrstom odmora, onda je ovaj članak baš za vas. Naime, danas vam želimo pokazati novu vrstu odmora koji objedinjuje dva luksuza: krstarenje i tropske otoke. Zove se Tropical Island Paradise i zapravo je riječ o mega jahti dugoj 90 metara iza čijeg dizajna stoji Yacht Island Design Studio. Dizajneri su za njezino uređenje inspiraciju pronašli u prirodnim ljepotama otoka u Indijskom oceanu, Karibima i Polineziji. Stoga ne čudi što na svojoj golemoj palubi ima mini vulkan, slap, planinski potok i bazen okružen nizom malih koliba izađenih od bambusa i okruženih palmama. Vanjski dizajn jahte izgleda poput vala koji se lomi oko vulkanskog otoka, ali je pritom zadržan suvremeni dizajn jahte. Glavna vanjska paluba zapravo je privatna plaža-uvala s pogledom na ocean. Bazen je smješten ispred uvale i u njega se ulijeva planinski potok, a nekoliko privatnih koliba smješteno je između palmi i velikog bazena s kojeg se pruža pogled na ocean. Iza koliba se nalazi prostor za sjedenje i blagovanje, dok je stražnja strana ostavljena za helidrom. Posebnost ove mega jahte su plutajući otoci koji se prema željama putnika mogu izvući. To su zapravo platforme koje se nalaze u visini mora pa se tako gosti mogu baviti različitim vodenim sportovima, sunčanjem i opuštanjem. Naravno, tu je i cijeli niz drugih popratnih sadržaja poput kina, knjižnice, igraonice i teretane, ali i potpuno opremljeni spa centar te mnogo prostora za relaksaciju.
Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!
Pogledaj galeriju
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
2014-04-23
Re: Koje ludilo
kakvo ludilo, pa ideja je super.
https://m.youtube.com/watch?v=F0VHiONkot8
pogledaj svih 6 dielova.
https://m.youtube.com/watch?v=F0VHiONkot8
pogledaj svih 6 dielova.
2014-04-16
stara stvar,još prije 3 godine metnuo iste slike na starom forumu,isto svi bili zabezeknuti no neki se i divili kao vrhunskoj umjetnosti(ili barem ideji)..
jack_reacher-
2014-04-14
ma kakva umjetnost, to je money making machine
2014-04-16
Ne vidim ovdje ni zeru ludila.
Tko voli nek izvoli.
Lijepo je,mada pomalo kičasto.
P.S.
Da je dizajner ovog broda Hercegovac,naslov teme bio bi "Koja genijalnost" ili "Ništa bez gena tog i tog"
Tko voli nek izvoli.
Lijepo je,mada pomalo kičasto.
P.S.
Da je dizajner ovog broda Hercegovac,naslov teme bio bi "Koja genijalnost" ili "Ništa bez gena tog i tog"
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Vidjela sam ju već ranije na fotkama. Meni malo prekičasto, ali bazenčić je mrak, one kolibe bih poorušila i može proć onda. Inače, brodovi su za to i namijenjeni, troši, troši, troši i opet troš. Šteta kaj se u HR to ne zna iskoristit. Nepovezani otoci, a mogli su brodovi krstarit Jadranom s otoka na otok i hojlarija od zore do sumraka, kak delaju Skandinavci. Mi smo dve noći proveli na Silji od Stockholma do Helsinka, tu nema kaj nema, a loču i naravno troše lovu, kao sumanuti. To HR treba, a ne u 10 navečer pssst, ššššš, na spavanje. Jebote, onda ti GO i ne treba ak ideš s kokicama spat.Ero wrote:
Pogledaj galeriju
Objavljeno 1. 9. 2015. u 18:33 u kategoriji INTERIJERI
Tropical Island Paradise
Mega jahta kakvu još niste vidjeli!
Guest- Guest
Ja volim prirodu i prirodno. Boljeg mjesta za trošiti i za zabavu jednostavno nema...
Brod gore mi izgleda kao gedžo s kilo zlata oko'vrata.
Volim i ja, a opet ne hodam bosa po šumi. Ma brod je ok, osim tih kičastih koliba sa slamnatim krovom. To makni i evo me, stižemEro wrote:Ja volim prirodu i prirodno. Boljeg mjesta za trošiti i za zabavu jednostavno nema...
Guest- Guest
Kičasto dozlaboga. O'ma se vidi o kakvim "intelektiualcima" se radi...Eva wrote:Volim i ja, a opet ne hodam bosa po šumi. Ma brod je ok, osim tih kičastih koliba sa slamnatim krovom. To makni i evo me, stižemEro wrote:Ja volim prirodu i prirodno. Boljeg mjesta za trošiti i za zabavu jednostavno nema...
2014-04-23
Similar topics
» POLJSKA,LUDILO KOJE KRAJA NEMA
» VUČKO:LUDILO..brale...LUDILO..ne mogu da verujem da se to dešava
» umrli u Hrvatskoj za sada' -zarazeno 1000 ljudi za koje se zna, i vjerojatno dosta više za koje neznamo...
» I sedmoga dana Bog dovrši svoje djelo koje učini. I počinu u sedmi dan od svega djela koje učini.
» ludilo pojačava...
» VUČKO:LUDILO..brale...LUDILO..ne mogu da verujem da se to dešava
» umrli u Hrvatskoj za sada' -zarazeno 1000 ljudi za koje se zna, i vjerojatno dosta više za koje neznamo...
» I sedmoga dana Bog dovrši svoje djelo koje učini. I počinu u sedmi dan od svega djela koje učini.
» ludilo pojačava...
Page 1 of 1