I tako je propao još jedan Plenkovićev lukavi plan...
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: I tako je propao još jedan Plenkovićev lukavi plan...
No opet pogleda sam i koga MOST nezavisna lista misli kandidirati pa ako budu njega onda cu glasat za njega.
...
Berketovi pod platformom Mosta
Ništa više ne zna se ni iz «tabora» Nezavisne liste Josipa Berketa. Većina poznavatelja prilika tvrdi da će njihov kandidat za gradonačelnika i ovaj put biti upravo Josip Berket, no drugi u svojim kombinacijama spominju vijećnika Ivana Rančića, ali i neke kaštelanske gospodarstvenike.
Ono što se zna je da će Nezavisna lista Josipa Berketa na ove lokalne izbore izaći će kao platforma Mosta, političke snage koja okuplja nezavisne liste i pojedince.
- Za ove izbore okupit ćemo većinom osobe koje su i do sada sudjelovali u radu ove nezavisne političke opcije, a sigurno ćemo imati i novih imena, koji su poput ovih prethodnih, svojim svakodnevnim životima i uspjesima na profesionalnom i privatnom planu dokazali svoje kvalitete.
Na Saboru Mosta u Zagrebu smo dogovorili i modalitet .S koordinatorom Mosta razgovaramo te možda prihvatimo i neke njegove prijedloge, ali listu ćemo formirati prvenstveno u cilju da okupimo one koji žele boljitak ovog grada i njegovih građana, a svojim životima i angažmanom to i dokazuju. Na platformi Mosta na izbore ćemo izaći sa svojim kandidatima za gradonačelnika i njegove zamjenike, no u ovom trenutku je malo prerano izići sa imenima kandidata – kazao nam je o planovima za izbore Josip Berket.
Berket nam je u razgovoru kazao i kako je od izuzetne važnosti da i druge političke opcije sastave liste s novim, neistrošenim i nekompromitiranim te sposobnim ljudima.
- Nije na nama da se miješamo u predizborne politike stranaka, ali za sve građane Kaštela nije nevažno, primjerice, kakav je izbor kandidata HDZ – a, kao najveće stranke u gradu. Bilo bi važno da i do gradskog HDZ-a stigne politička vibracija kakvu su sa sobom u stranku na državnoj razini donijeli premijer Andrej Plenković ili Ivo Stier. Na takvom putu treba biti i kaštelanski HDZ, a kvalitetnih ljudi im ne nedostaje.
Nikako ne bih volio da gradski HDZ ostane na dosadašnjem tragu, gdje nikako da se iznjedre mlađi stručni kadrovi za visoke pozicije u ministarstvima i managementu državnih tvrtki, koji bi mogli pomoći gradu bez obzira koja opcija bila na vlasti.
Predugo smo svjedoci jalovih uhljebljivačkih politika, od kojih grad nema koristi, što ćemo nastojati korektno iskomunicirati u izbornoj kampanji, a tu materijala ne fali.
Dokazat ćemo im da imamo mladih stručnih kadrova, a kako Most nezavisnih lista participira u vlasti i na državnoj razini, siguran sam da će dobiti šansu u budućnosti – zaključio je Berket.
---
Išli zajedno u školu , prijatelji , susjedi ...odličan lik.
...
Berketovi pod platformom Mosta
Ništa više ne zna se ni iz «tabora» Nezavisne liste Josipa Berketa. Većina poznavatelja prilika tvrdi da će njihov kandidat za gradonačelnika i ovaj put biti upravo Josip Berket, no drugi u svojim kombinacijama spominju vijećnika Ivana Rančića, ali i neke kaštelanske gospodarstvenike.
Ono što se zna je da će Nezavisna lista Josipa Berketa na ove lokalne izbore izaći će kao platforma Mosta, političke snage koja okuplja nezavisne liste i pojedince.
- Za ove izbore okupit ćemo većinom osobe koje su i do sada sudjelovali u radu ove nezavisne političke opcije, a sigurno ćemo imati i novih imena, koji su poput ovih prethodnih, svojim svakodnevnim životima i uspjesima na profesionalnom i privatnom planu dokazali svoje kvalitete.
Na Saboru Mosta u Zagrebu smo dogovorili i modalitet .S koordinatorom Mosta razgovaramo te možda prihvatimo i neke njegove prijedloge, ali listu ćemo formirati prvenstveno u cilju da okupimo one koji žele boljitak ovog grada i njegovih građana, a svojim životima i angažmanom to i dokazuju. Na platformi Mosta na izbore ćemo izaći sa svojim kandidatima za gradonačelnika i njegove zamjenike, no u ovom trenutku je malo prerano izići sa imenima kandidata – kazao nam je o planovima za izbore Josip Berket.
Berket nam je u razgovoru kazao i kako je od izuzetne važnosti da i druge političke opcije sastave liste s novim, neistrošenim i nekompromitiranim te sposobnim ljudima.
- Nije na nama da se miješamo u predizborne politike stranaka, ali za sve građane Kaštela nije nevažno, primjerice, kakav je izbor kandidata HDZ – a, kao najveće stranke u gradu. Bilo bi važno da i do gradskog HDZ-a stigne politička vibracija kakvu su sa sobom u stranku na državnoj razini donijeli premijer Andrej Plenković ili Ivo Stier. Na takvom putu treba biti i kaštelanski HDZ, a kvalitetnih ljudi im ne nedostaje.
Nikako ne bih volio da gradski HDZ ostane na dosadašnjem tragu, gdje nikako da se iznjedre mlađi stručni kadrovi za visoke pozicije u ministarstvima i managementu državnih tvrtki, koji bi mogli pomoći gradu bez obzira koja opcija bila na vlasti.
Predugo smo svjedoci jalovih uhljebljivačkih politika, od kojih grad nema koristi, što ćemo nastojati korektno iskomunicirati u izbornoj kampanji, a tu materijala ne fali.
Dokazat ćemo im da imamo mladih stručnih kadrova, a kako Most nezavisnih lista participira u vlasti i na državnoj razini, siguran sam da će dobiti šansu u budućnosti – zaključio je Berket.
---
Išli zajedno u školu , prijatelji , susjedi ...odličan lik.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Baš sam prica s Ivanom nedavno prije par mjeseci pa mi je spominja nešto da bi se moga kandidirat kao MOST al da nije siguran ...u biti napravija je bolju šemu nezavisna lista s Berketom a onda kao sve to skupa kao dio MOSTa.
Pametno ....naša je riješenje ...ne direktno nego ovako s Berketom kao njegov kandidat a onda svi su nezavisna lista koja je pod MOST.
Pametno ....naša je riješenje ...ne direktno nego ovako s Berketom kao njegov kandidat a onda svi su nezavisna lista koja je pod MOST.
2014-04-11
U svakom slucaju kad znam kome dajem glas a znam da ide u prave ruke onda nežalim plus smanjujem razliku ovim HDZ/SDP uhljebima .....neka ...dobit ce moj glas .....to je odlican lik , znam ga cili život , skupa u isti razred išli.
Uglavnom nije ni iskljuceno da MOST dobije dosta i na lokalnima ....pametno rade ...s kvalitetnim ljudima koje lokalna zajednica dobro zna i poštuje.
Uglavnom nije ni iskljuceno da MOST dobije dosta i na lokalnima ....pametno rade ...s kvalitetnim ljudima koje lokalna zajednica dobro zna i poštuje.
2014-04-11
Ja san glasova kad sam posta punoljetan i onda nikako poslije sve do ovo unazad godinu i po i oba puta za MOST ...u biti za te lokalne izbore nikad nisam ni glasova tako da mi je ovo prvi put u životu ...sad ništa ne propuštam jel nema mog kandidata ide za ŽZ e pa nek ide tamo pa nek i nedobiju smanjujem prednost pa onda se vidi da ima glasaca pa onda znaju da imaju zašta lampat za iduce izbore da ih skupe šta više ...jednostavno nedam hdz/sdp đubradi ništa tj da moj glas ide u one referecijalne glasove a neceš ide nekome trecemu....za dišpet.
2014-04-11
A šta se tice opcenito društva narod koji je glasova il nije glasova pa dopustija da se jedan HDZ nakon onog Sanadera vrati na vlast nije ni zaslužija da mu bude bolje ...cetri godine je puno ....puno je pogotovo kad je prije toga četri godine unazad vec trebalo napravit reforme.....ono igrate se sa samim sobom i vlastitom buducnošcu i djecom i društvom i to ce vam se debelo kao društvu vratit kao bumberang.
2014-04-11
sitting_bull wrote:lova, noney, geld, pare...Regoč wrote:Ako je Dalićka u sukobu interesa, zašto išta komentira i planira glede Ine?
eto zašto.
Čuj, kužim ja da je njoj do love. Ali! Dalija je rekla da je u sukobu interesa. Ako je u sukobu interesa, neka se makne iz makar i pomisli da bi išta o Ini izgovorila. Karamarka su razapeli jer mu je tada tek djevojka radila kao event manager za firmu koja je poslovala s Molom. U trenutku kad je Karamarko bil u poziciji odlučivanja, ta je poslovna sveza bila prošlost. Zašto danas nema medijske histerije oko Dalićkina sukoba interesa? Tko je prije godinu danah pujdal medije? Tko im danas stavlja brnjicu?
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Plan D propao, idemo na plan E...
» Propao plan B
» Propao plan Prištine za prijem u Unesko
» Još jedan Plenkovicev ministar lažirao imovinsku karticu
» Propao plan obiteljašice Vican, samo ona je glasala za njega
» Propao plan B
» Propao plan Prištine za prijem u Unesko
» Još jedan Plenkovicev ministar lažirao imovinsku karticu
» Propao plan obiteljašice Vican, samo ona je glasala za njega
Page 2 of 2