Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
scorpion wrote:Messija bi volio u Unitedu samo iz razloga da potvrdi ono sto govorim. Pokvario bi sav svoj dosadasnji trud
This Guy (Messi) is the Best Player in the World, no doubt about that. I think we're always nervous about calling people who are currently playing, who are young at 23, to say he's the Best Player ever. But we shouldn't be. We should admit what we are seeing in front of our eyes. This is a special talent, who may be is the Best Player ever been seen.
šiptaru mali
End- Posts : 21177
2015-08-25
Pravi svadbu, a ne smije zvati Piquea:scorpion wrote:Messija bi volio u Unitedu samo iz razloga da potvrdi ono sto govorim. Pokvario bi sav svoj dosadasnji trud
Prema pisanju španjolskih medija Antonella Roccuzzo zabranila je Leu Messiju da pozove Gerarda Piquea na svoju svadbu. Razlog? Kolumbijska pjevačica i seks bomba Shakira se ne vole. Naime, Antonella je dobra prijateljica Piqueove bivše djevojke i Španjolcu nikad nije oprostila vezu sa Shakirom. Jadni Messi ni sam nije siguran kako reagirati u ovoj situaciji, ali čini se kako je odabrao mir u kući nad mirom u svlačionici.
Svadba bi se trebala održati sredinom lipnja kad se nogometaši mogu malo opustiti. Pouka priče? Ništa vam ne znači što ste najbolji na svijetu, ženina je očito uvijek zadnja.
nema veći font, presitno je
2015-08-25
U što je došla ova tema, žuti tisak i ko koga zove/ne zove zbog koga/čega na vjenčanje Gasi temu, a i forum!
Guest- Guest
Tako sam kopirao tekst
amper1950 wrote:U što je došla ova tema, žuti tisak i ko koga zove/ne zove zbog koga/čega na vjenčanje Gasi temu, a i forum!
i kao takva je mnogo bolja od one reality show teme hajduk...
Guest- Guest
Ajde ti ofr iz niša poznati kao zagorčavatelj života ( ) odjedri lagano, znam da su za tebe ove teme ko kakvu ženu ima i slično, ali mi bi tu o nogometu i sportu pisali
Guest- Guest
amper1950 wrote:Ajde ti ofr iz niša poznati kao zagorčavatelj života ( ) odjedri lagano, znam da su za tebe ove teme ko kakvu ženu ima i slično, ali mi bi tu o nogometu i sportu pisali
cuti i pusi...
Guest- Guest
Španjolci drame: "Modrić više nije Modrić"
U MADRID su zabrinuti za Luku Modrića, piše španjolski As, dnevnik blizak Real Madridu. Modrić više nije Modrić, navode u tekstu, analizirajući njegove predstave posljednjih mjesec i pol dana. "Zidane je zabrinut fizičkim stanjem svog važnog veznjaka koji sve manje utječe na igru Reala. Postotak točnih dodavanja s 90.9 % pao mu je na 88.3 %, dok izgubljene lopte rastu, s prosječno 9,7 na 11.5, gotovo dvije više po utakmici", drame Španjolci.
Dok Modrić u Zagrebu čeka susret s Ukrajinom u kvalifikacijama za SP, u Španjolskoj se secira njegova igra za Real, posebno nakon što ga je Zinedine Zidane izvadio iz igre nakon sat vremena susreta s Athletic Bilbaom. Real je pobijedio 2:1, Casemiro je zabio ključni gol, ali utakmica je bila mučenje za kraljevski klub.
Modrić je izašao kod Realovog vodstva 1:0, kada Zidane uvodi ofenzivnog Lucasa Vasqueza. Zidane je nakon susreta kazao da je tim potezom htio uspostaviti balans u obrani. Njegovo objašnjenje podignulo je obrve novinarima koji prate klub, jer znaju da Modrić ima više obrambenih zadataka nego Toni Kroos koji je ostao u igri. Vjeruju, stoga, da je problem fizičke prirode.
Modrić je prije dva mjeseca ozlijedio bedro i Zidane ga štedi u strahu od istog scenarija, piše As.
"Zato je posljednjih tjedana bio na klupi protiv Las Palmasa te je u još četiri utakmice zamijenjen prije kraja"
Travanj je mjesec odluke
Real čeka luđački raspored u travnju. Zagrijat će se protiv Alavesa (2.4.) i Leganesa (5.4.), a onda na Santiago Bernabeu stiže Atletico (8.4.). Četiri dana nakon derbija s gradskim rivalom Real ide na gostovanje kod Bayerna (12.4.), potom u Gijon (15.4.), koji bi trebao biti predah prije uzvrata s Bayernom (18.4.) i El Clasica (23.4.) Travanj je ključan mjesec u borbi za titulu..
Guest- Guest
http://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/u-madridu-zabrinuti-modric-nije-modric-vec-neko-vrijeme---470501.html
:(
:(
Guest- Guest
Progledali Kastiljanci...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Progledali Kastiljanci...
Guest- Guest
zato se real i muči jer modrić i ronaldo nisu na svojem najvećem nivou...a tek im slijedi pakao Atletico (8.4.).gostovanje kod Bayerna (12.4.), potom u Gijon (15.4.), uzvrata s Bayernom (18.4.) i El Clasica (23.4.)...
ANDRES INIESTA nezadovoljan je statusom u Barceloni i planira napustiti klub. U katalonskom divu je već 17 godina i odigrao je skoro 700 utakmica, ali u posljednje vrijeme ima sve manju ulogu u momčadi.
Katalonski mediji navode kako će Iniesta najvjerojatnije napustiti Camp Nou, ako ne ovog ljeta, onda sigurno sljedećeg.
Messi i Katalonci biraju između Liverpoolovog Philippea Coutinha i PSG-ovog Marca Verrattija. Obojica su 24-godišnjaci i u Barceloni smatraju kako mogu naslijediti Iniestu te pojačati vezni red budući da Ivan Rakitić i Andre Gomes nisu ispunili očekivanja, pišu španjolski mediji. I sam Iniesta je nekoliko puta izjavio kako u Verrattiju vidi svog nasljednika.
Treća opcija, ako Barcelona ne uspije dovesti Coutinha ili Verrattija, je povratak Thiaga Alcantare na Camp Nou iz Bayerna.
Katalonski mediji navode kako će Iniesta najvjerojatnije napustiti Camp Nou, ako ne ovog ljeta, onda sigurno sljedećeg.
Messi i Katalonci biraju između Liverpoolovog Philippea Coutinha i PSG-ovog Marca Verrattija. Obojica su 24-godišnjaci i u Barceloni smatraju kako mogu naslijediti Iniestu te pojačati vezni red budući da Ivan Rakitić i Andre Gomes nisu ispunili očekivanja, pišu španjolski mediji. I sam Iniesta je nekoliko puta izjavio kako u Verrattiju vidi svog nasljednika.
Treća opcija, ako Barcelona ne uspije dovesti Coutinha ili Verrattija, je povratak Thiaga Alcantare na Camp Nou iz Bayerna.
ne valja modrić. postotak točnih dodavanja s 90 pao je na 88%
Guest- Guest
možda mu je pao postotak točnih dodavanjamuckodjubre wrote:ANDRES INIESTA nezadovoljan je statusom u Barceloni i planira napustiti klub. U katalonskom divu je već 17 godina i odigrao je skoro 700 utakmica, ali u posljednje vrijeme ima sve manju ulogu u momčadi.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:jasambrend wrote:Progledali Kastiljanci...
2015-08-25
normalno da ne valja modrić kad su idioti konačno progledali da u istome imaju casemira koji gle čuda tu i tamo zabije koji gol.
2015-08-25
dosta ovih idiotarija i laži demice...
Messi has given 70 key passes this season in all comps, and the season is far from over. He averages 4 key passes per 90 mins.
Leo Messi has scored in 73% of the matches he has played in season 2016/17, the highest rate after season 12/13 (74%).
Messi has now scored 21 goals against Diego Alves, against no goalkeeper has he netted more in his career. [whoscored]
Messi created 19 chances against Valencia tonight.
Messi has scored 41 goals in 40 appearances for Barcelona this season. He is 6 goals away from scoring 500th official goal for Barcelona.
Messi about to win the Golden Boot playing almost as a midfielder that's something remarkable.
64% of Messi's goals this season have come when Barça were losing or drawing.
Messi has given 70 key passes this season in all comps, and the season is far from over. He averages 4 key passes per 90 mins.
Leo Messi has scored in 73% of the matches he has played in season 2016/17, the highest rate after season 12/13 (74%).
Messi has now scored 21 goals against Diego Alves, against no goalkeeper has he netted more in his career. [whoscored]
Messi created 19 chances against Valencia tonight.
Messi has scored 41 goals in 40 appearances for Barcelona this season. He is 6 goals away from scoring 500th official goal for Barcelona.
Messi about to win the Golden Boot playing almost as a midfielder that's something remarkable.
64% of Messi's goals this season have come when Barça were losing or drawing.
2015-08-25
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Similar topics
» Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 49 of 50