Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
Skorpijo ronaldo je 3 klase iza najveceg ikada a o modricu da i negovorim.. doduse messi ionako nije sa oce planete tako da pricamo o nepoznatim stvarima
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
muckodjubre wrote:ne moraš ti nama olakšavati već sebi. Dogovori se sam sa sobom jer tren si tvrdio jedno,tred drugo ...
Ti si se posvađao sam sa sobom,mi nismo ništa rekli već si ti pobijao sam sebe ...to je bilo u stilu moćni majmun vs sokol,samo što si ti pisao s istog nika
niche vs niche...
Guest- Guest
Messi je posebna priča...
Nema se tu sta posebno rec za najvećeg ikad...
;)
;)
Guest- Guest
Kristina je nogometaš za sebe! Ostat će zapamćen kao terminator koji je u nogometu osvojio sve i izdominirao u dvije od tri najjače lige na svijetu, a kao šlag na sve i osvojena europa sa reprezentacijom. Kakav nogometaš CR7, hvala ti Bože što sam ga imao priliku gledatHeinrich_Himmler wrote:Skorpijo ronaldo je 3 klase iza najveceg ikada a o modricu da i negovorim.. doduse messi ionako nije sa oce planete tako da pricamo o nepoznatim stvarima
scorpion wrote:Kristina je nogometaš za sebe! Ostat će zapamćen kao terminator koji je u nogometu osvojio sve i izdominirao u dvije od tri najjače lige na svijetu, a kao šlag na sve i osvojena europa sa reprezentacijom. Kakav nogometaš CR7, hvala ti Bože što sam ga imao priliku gledatHeinrich_Himmler wrote:Skorpijo ronaldo je 3 klase iza najveceg ikada a o modricu da i negovorim.. doduse messi ionako nije sa oce planete tako da pricamo o nepoznatim stvarima
Guest- Guest
Dare wrote:najveci svih vremena...
Messi je van svake konkurencije. Svaka čast svima drugima, gledao sam oba Ronalda, Ronaldinja, Zidana, Maradonu, Van bastena itd, itd. Svaki od njih ima neke kvalitete i vrhunski su igrači, ali ni jedan nije mogao u kontinuitetu toliko godina raditi stvari koje radi Messi ili drugačije rečeno nijedan od njih ne može sve to što može Messi nego samo dio dok Messi može sve što su mogli i oni. Zadnji put da se uplićem u ove infantilne rasprave.fridrih_niche wrote:Messi je posebna priča...
;)
Guest- Guest
šta ti misliš jel van persie čuo zvižduk?Vincent Vega wrote:Messi je van svake konkurencije. Svaka čast svima drugima, gledao sam oba Ronalda, Ronaldinja, Zidana, Maradonu, Van bastena itd, itd. Svaki od njih ima neke kvalitete i vrhunski su igrači, ali ni jedan nije mogao u kontinuitetu toliko godina raditi stvari koje radi Messi ili drugačije rečeno nijedan od njih ne može sve to što može Messi nego samo dio dok Messi može sve što su mogli i oni. Zadnji put da se uplićem u ove infantilne rasprave.fridrih_niche wrote:Messi je posebna priča...
;)
tominjo ustao iz mrtvih, kakav povratak, a bracala kad uzme odmor od foruma dođe još 5 puta gluplji natrag ima sreće da se druži s nama i upija lekcije
End- Posts : 21177
2015-08-25
muckodjubre wrote:šta ti misliš jel van persie čuo zvižduk?Vincent Vega wrote:Messi je van svake konkurencije. Svaka čast svima drugima, gledao sam oba Ronalda, Ronaldinja, Zidana, Maradonu, Van bastena itd, itd. Svaki od njih ima neke kvalitete i vrhunski su igrači, ali ni jedan nije mogao u kontinuitetu toliko godina raditi stvari koje radi Messi ili drugačije rečeno nijedan od njih ne može sve to što može Messi nego samo dio dok Messi može sve što su mogli i oni. Zadnji put da se uplićem u ove infantilne rasprave.fridrih_niche wrote:Messi je posebna priča...
;)
Naravno da je čuo. Laže ko pas.
Guest- Guest
vidi se da nisi gledao giorgia il gladiatore chielliniaVincent Vega wrote:Messi je van svake konkurencije. Svaka čast svima drugima, gledao sam oba Ronalda, Ronaldinja, Zidana, Maradonu, Van bastena itd, itd. Svaki od njih ima neke kvalitete i vrhunski su igrači, ali ni jedan nije mogao u kontinuitetu toliko godina raditi stvari koje radi Messi ili drugačije rečeno nijedan od njih ne može sve to što može Messi nego samo dio dok Messi može sve što su mogli i oni. Zadnji put da se uplićem u ove infantilne rasprave.fridrih_niche wrote:Messi je posebna priča...
;)
Guest- Guest
Vincent Vega wrote:muckodjubre wrote:šta ti misliš jel van persie čuo zvižduk?Vincent Vega wrote:Messi je van svake konkurencije. Svaka čast svima drugima, gledao sam oba Ronalda, Ronaldinja, Zidana, Maradonu, Van bastena itd, itd. Svaki od njih ima neke kvalitete i vrhunski su igrači, ali ni jedan nije mogao u kontinuitetu toliko godina raditi stvari koje radi Messi ili drugačije rečeno nijedan od njih ne može sve to što može Messi nego samo dio dok Messi može sve što su mogli i oni. Zadnji put da se uplićem u ove infantilne rasprave.fridrih_niche wrote:Messi je posebna priča...
;)
Naravno da je čuo. Laže ko pas.
A Cristiano ne traje toliko godina u kontinuitetu? U pravu si, infantilna rasprava!Vincent Vega wrote:Messi je van svake konkurencije. Svaka čast svima drugima, gledao sam oba Ronalda, Ronaldinja, Zidana, Maradonu, Van bastena itd, itd. Svaki od njih ima neke kvalitete i vrhunski su igrači, ali ni jedan nije mogao u kontinuitetu toliko godina raditi stvari koje radi Messi ili drugačije rečeno nijedan od njih ne može sve to što može Messi nego samo dio dok Messi može sve što su mogli i oni. Zadnji put da se uplićem u ove infantilne rasprave.
simuliranje mu je konstanta, tu je najbolji to se mora priznati
End- Posts : 21177
2015-08-25
Od messija je jedino veci GIGI BUFFON. NO TO JE VEC DRUGA PRICA.. NAIME BUFFON JE IPAK DOSEGAO ONO STO MESSI NECE NIKAD... BUFFON JE IGRAC JUVENTUSA A MESSI IPAK NIJE TOLIKO VELIK.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
a gerd muller?
Obriši sline kurtonu mali i idi upali manager, možda barcelona nešto osvojiEnd1899 wrote:simuliranje mu je konstanta, tu je najbolji to se mora priznati
muckodjubre wrote:a gerd muller?
Gigi je golman, dobar golman, i jedina mana mu je što se nije okušao u velikom klubu. Slično ko Del Piero.Heinrich_Himmler wrote:Od messija je jedino veci GIGI BUFFON. NO TO JE VEC DRUGA PRICA.. NAIME BUFFON JE IPAK DOSEGAO ONO STO MESSI NECE NIKAD... BUFFON JE IGRAC JUVENTUSA A MESSI IPAK NIJE TOLIKO VELIK.
Guest- Guest
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Similar topics
» Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50