Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
Samo tuci na Realamper1950 wrote:Daj recite mi ko osvaja španjolsko prvenstvo, ko LP idem uplatiti dok su još koeficijenti dobri
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
Ja mu ne priznam LP tako da mu se to ne racunafridrih_niche wrote:Vidija si članak, ne pravi se blesav...muckodjubre wrote:gdje?fridrih_niche wrote:Raketa je bija proglašen najboljim veznjakom svita...
I sta mu je to dalo?
A u 3 sezone s Barcom ce imat 3 osvojene La Lige...
A Lukica s Realom u 5 sezona - 0 osvojenih liga...
Lol...
:8)
:D
Ko te ne zna skupo bi te platija...
Zovi Raketu za trofeje!
Individualne i timske!
<3
scorpion wrote:Samo tuci na Realamper1950 wrote:Daj recite mi ko osvaja španjolsko prvenstvo, ko LP idem uplatiti dok su još koeficijenti dobri
Očeš mi vratiti ulog ako popušim?
Guest- Guest
LP osvaja atletiko madrid
Ljudi moji ne možete znati tko će osvojiti španjolsko prvenstvo, LP. Netko će pogoditi pa će ispasti pametan,ali to ne možemo znati. Jedino možemo znati da će Dinamo biti prvak, drugo ne možemo znati
Guest- Guest
Pa jbg, bacamo prognoze. A niko neće ispast pametan, jer svi govore subjektivnoamper1950 wrote:Ljudi moji ne možete znati tko će osvojiti španjolsko prvenstvo, LP. Netko će pogoditi pa će ispasti pametan,ali to ne možemo znati. Jedino možemo znati da će Dinamo biti prvak, drugo ne možemo znati
Onda ni Luki ne priznaš LP hahaha...muckodjubre wrote:Ja mu ne priznam LP tako da mu se to ne racunafridrih_niche wrote:Vidija si članak, ne pravi se blesav...muckodjubre wrote:gdje?fridrih_niche wrote:Raketa je bija proglašen najboljim veznjakom svita...
I sta mu je to dalo?
Lol...
Zovi Raketu za trofeje!
Individualne i timske!
<3
Guest- Guest
Ništa onda, tuci na barcelonu, pa nek ti niche vrača ulogamper1950 wrote:Očeš mi vratiti ulog ako popušim?scorpion wrote:Samo tuci na Realamper1950 wrote:Daj recite mi ko osvaja španjolsko prvenstvo, ko LP idem uplatiti dok su još koeficijenti dobri
Luka je spasio finale 2014. Kako je samo čarobnjak pogodio Ramosa u glavu u 93. minutifridrih_niche wrote:Onda ni Luki ne priznaš LP hahaha...muckodjubre wrote:Ja mu ne priznam LP tako da mu se to ne racunafridrih_niche wrote:Vidija si članak, ne pravi se blesav...muckodjubre wrote:gdje?fridrih_niche wrote:Raketa je bija proglašen najboljim veznjakom svita...
I sta mu je to dalo?
Lol...
Zovi Raketu za trofeje!
Individualne i timske!
<3
Zasto?fridrih_niche wrote:Onda ni Luki ne priznaš LP hahaha...muckodjubre wrote:Ja mu ne priznam LP tako da mu se to ne racunafridrih_niche wrote:Vidija si članak, ne pravi se blesav...muckodjubre wrote:gdje?fridrih_niche wrote:Raketa je bija proglašen najboljim veznjakom svita...
I sta mu je to dalo?
Lol...
Zovi Raketu za trofeje!
Individualne i timske!
<3
scorpion wrote:Ništa onda, tuci na barcelonu, pa nek ti niche vrača ulogamper1950 wrote:Očeš mi vratiti ulog ako popušim?scorpion wrote:Samo tuci na Realamper1950 wrote:Daj recite mi ko osvaja španjolsko prvenstvo, ko LP idem uplatiti dok su još koeficijenti dobri
Udrit ću jedan tiket na Barcu, drugi na Real, sigurno ću dobiti i sigurno da će mi neko od vas dvojice vratiti ulog
Guest- Guest
na barcu 2.1,a na real 1.8 da će biti 1.
http://net.hr/sport/i-kad-promasuje-svi-mu-se-klanjaju-nova-messijeva-carolija-ostavlja-bez-daha/
majstor slobodnjaka opet oduševljava, neko grede gađa neko zadnji red tribina.
majstor slobodnjaka opet oduševljava, neko grede gađa neko zadnji red tribina.
End- Posts : 21177
2015-08-25
amper1950 wrote:Ljudi moji ne možete znati tko će osvojiti španjolsko prvenstvo, LP. Netko će pogoditi pa će ispasti pametan,ali to ne možemo znati. Jedino možemo znati da će Dinamo biti prvak, drugo ne možemo znati
Osnovna ponuda
Dinamo Z.
sub 15:00
2,00
-
-
Rijeka
sub 15:00
1,70
koef 2 dinamo prvak...trpaj dok stigneš
amper1950 wrote:fridrih_niche wrote:Eto, ti si se osvrnija na ono sta san napisa, kad već Demo nije...amper1950 wrote:fridrih_niche wrote:Zeko wrote:
Luka je igra prvu utakmicu protiv Las Palmasa paje bija nevidljiv...
Zato ih je Las Palmas i tad odera...
Tvoje i Demine laži o Prevari ne prolaze...
;)
Svih 90 minuta.
Btw. Modrić je ove sezone propustija čak 10 utakmica u ligi, a u tih 10 utakmica Real nijednom nije izgubija, dok s druge strane s njim u sastavu je izgubija 2 utakmice.
Najlakše pisati gluposti
Ta floskula o Realovoj ovisnosti o Drukeru je jedna velika laž, naravno...
Tako se naricalo da je Real popusija ono prvenstvo, jer je Lukica Drukica bija out...
Nema veze sta san zaredali sa 10 pobjeda dok je Prevara bija ozljeđen...
Najlakše pisati gluposti i neistine zasnovane nekim svojim osobnim dojmom, dok mnogi nemaju veze s nogometom i njegovim razumijevanjem.
I da sad postaviš pitanje gdje se vidi takva ovisnost Reala o modriću, kojim je on to potezima, golovima, asistencijama, pa i po samoj sveukupnoj igri to pokaza, nećeš dobiti neki normalan odgovor.
Ko što sam rekao, propustio je 10 utakmica u ligi i Real nije nijednom izgubija, odigra je 14 utakmica i izgubili su dvije utakmice.
10 neodigrani prema 14 odigranih je čak i neki relevantan podatak (nije sad da je odigra 20, a propustija 2-3 tad nebi bija) da pogledaš što je momčad radila i kako igrala bez tog igrača,a kako s njim.Luka Modrić, španjolsko prvenstvo.
10 utakmica u kojima nije nastupija, 7 pobjeda i 3 nerješena, Real osvojio 76,667 % bodova od mogućih 100 %
14 utakmica u kojima je nastupija, 10 pobjeda, 2 nerješena i 2 poraza, Real osvojio 76,19 % bodova od mogućih 100 %.
Da je istina da toliko ovise o njemu, sigurno postotak osvojenih bodova nebi bio gotovo jednak (čak je s njima malo, malo manji) nego bi razlika bila puno očitija na stranu utakmica koje je on igrao.
Ko što rekoh, najlakše pisati gluposti, da budem malo grublji seruckati
Zeko-
2015-08-26
hahahaha dobro si to skontao, trebao si šutit i nadmudrit nasamper1950 wrote:scorpion wrote:Ništa onda, tuci na barcelonu, pa nek ti niche vrača ulogamper1950 wrote:Očeš mi vratiti ulog ako popušim?scorpion wrote:Samo tuci na Realamper1950 wrote:Daj recite mi ko osvaja španjolsko prvenstvo, ko LP idem uplatiti dok su još koeficijenti dobri
Udrit ću jedan tiket na Barcu, drugi na Real, sigurno ću dobiti i sigurno da će mi neko od vas dvojice vratiti ulog
Scorpijo salji avione i unisti la primeru
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
amper1950 wrote:fridrih_niche wrote:Eto, ti si se osvrnija na ono sta san napisa, kad već Demo nije...amper1950 wrote:fridrih_niche wrote:Zeko wrote:
Luka je igra prvu utakmicu protiv Las Palmasa paje bija nevidljiv...
Zato ih je Las Palmas i tad odera...
Tvoje i Demine laži o Prevari ne prolaze...
;)
Svih 90 minuta.
Btw. Modrić je ove sezone propustija čak 10 utakmica u ligi, a u tih 10 utakmica Real nijednom nije izgubija, dok s druge strane s njim u sastavu je izgubija 2 utakmice.
Najlakše pisati gluposti
Ta floskula o Realovoj ovisnosti o Drukeru je jedna velika laž, naravno...
Tako se naricalo da je Real popusija ono prvenstvo, jer je Lukica Drukica bija out...
Nema veze sta san zaredali sa 10 pobjeda dok je Prevara bija ozljeđen...
Najlakše pisati gluposti i neistine zasnovane nekim svojim osobnim dojmom, dok mnogi nemaju veze s nogometom i njegovim razumijevanjem.I da sad postaviš pitanje gdje se vidi takva ovisnost Reala o modriću, kojim je on to potezima, golovima, asistencijama, pa i po samoj sveukupnoj igri to pokaza, nećeš dobiti neki normalan odgovor.
Ko što sam rekao, propustio je 10 utakmica u ligi i Real nije nijednom izgubija, odigra je 14 utakmica i izgubili su dvije utakmice.
10 neodigrani prema 14 odigranih je čak i neki relevantan podatak (nije sad da je odigra 20, a propustija 2-3 tad nebi bija) da pogledaš što je momčad radila i kako igrala bez tog igrača,a kako s njim.
Luka Modrić, španjolsko prvenstvo.
10 utakmica u kojima nije nastupija, 7 pobjeda i 3 nerješena, Real osvojio 76,667 % bodova od mogućih 100 %
14 utakmica u kojima je nastupija, 10 pobjeda, 2 nerješena i 2 poraza, Real osvojio 76,19 % bodova od mogućih 100 %.
Da je istina da toliko ovise o njemu, sigurno postotak osvojenih bodova nebi bio gotovo jednak (čak je s njima malo, malo manji) nego bi razlika bila puno očitija na stranu utakmica koje je on igrao.
Ko što rekoh, najlakše pisati gluposti, da budem malo grublji seruckati
Guest- Guest
scorpion wrote:hahahaha dobro si to skontao, trebao si šutit i nadmudrit nasamper1950 wrote:scorpion wrote:Ništa onda, tuci na barcelonu, pa nek ti niche vrača ulogamper1950 wrote:Očeš mi vratiti ulog ako popušim?scorpion wrote:
Samo tuci na Real
Nisam tija zajebati tebe ili njega
Guest- Guest
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Similar topics
» Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50