Hillary poziva na otpor i rušenje Trumpa
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Hillary poziva na otpor i rušenje Trumpa
Nemaš pojma o geometriji ...tako da: - Sjedi! Jedan!Yehudi wrote:Oh_Femder wrote:Pa veli Čramp da bi on znal da je Zemlja okrugla. Ali on zna tajne koje je njegov stric John G. oteo od Tesle, tak da...think twice.marcellus wrote:Oh_Femder wrote:Ma nema frke, nemaju ljevičari šanse. Oni svoju strategiju baziranju namarcellus wrote:šljamiluziji da je Zemlja kugla, da je evolucija nešto što se događa samo od vrata na niže, da su sve religije iste, da su sve kulture iste, da su islamski fanatici isto što i časne sestre,
tak da bu ih Trumper pomel, kak su se mele spavaone u JNA. Donald naime zna....
p.s. da je zemlja okrugla se znalo oduvijek i crkva nikad nije tvrdila da nije, dapače je turbokatolička kraljica španjolske poslala Kolumba da pronađe zapadni put za Indiju što pretpostavlja da je zemlja okrugla
A s obzirom da si tako dobar u geometriji heliocentričnosti, objasni zašto sunčane zrake kroz oblake nisu paralelne....
Zato jer pukotine u oblacima stvaraju svojevrsne tunele koji tako usmjeravaju svijetlost......
kakva pitanja naivna postavljate, poput dice
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Ti imaš pojma o geometrijideda wrote:Yehudi wrote:
Zato jer pukotine u oblacima stvaraju svojevrsne tunele koji tako usmjeravaju svijetlost......
kakva pitanja naivna postavljate, poput dice
tako nam se čini iz žablje perspektive, a ovako izgleda iz ptičje perspektive
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Inače podrška Hillary Clinton da se kandidira na izborima u 2020.. Trumpov će lagano kada protjera par milijuna ilegalnih glasača + Killary se ponovo kandidira, lik će osvojiti 400 elektoralnih glasova iduće izbore..
Guest- Guest
meni je žao što nije pobjedio ovaj crni musliman Elison, jer bi lik sa svojim socijalističkim idejama i pro-islamskim stavovima totalno sjebao demokratsku stranku..
iako i ovo nije loše, pobjedio je Perez, čitam neke komentare, hrpa ljudi iz bjesa napušta demokratsku stranku, pratim Young Tursk, čekam da se oglase :D
iako i ovo nije loše, pobjedio je Perez, čitam neke komentare, hrpa ljudi iz bjesa napušta demokratsku stranku, pratim Young Tursk, čekam da se oglase :D
Guest- Guest
Oh_Femder wrote:Ma nema frke, nemaju ljevičari šanse. Oni svoju strategiju baziranju na iluziji da je Zemlja kugla, tak da bu ih Trumper pomel, kak su se mele spavaone u JNA. Donald naime zna....marcellus wrote:šljam
“I fly a lot, and I mean a lot. No one flies more than me. Listen, I own a jet. I own a 757, beautiful plane, it’s the best plane! If the world were round, believe me, I would know!”
FAKE NEWS
Brain32-
2014-04-15
pa svako normalan bi pozvao na ustanak protiv takvog predsjednika, ne mora to bit hillary, ona je svakako bila bolji izbor od ovog diktatora i ludjaka
Guest- Guest
svako normalan bi cekao 4 godine pa isao ponovo na glasanje
Guest- Guest
Dugo je četiri godine... Traži se instant rješenje....Redwolf je već nervozan što kasni kataklizma...
darth_vader-
2014-04-17
na stranu ovo ali snoopes je isto đubarBrain32 wrote:Oh_Femder wrote:Ma nema frke, nemaju ljevičari šanse. Oni svoju strategiju baziranju na iluziji da je Zemlja kugla, tak da bu ih Trumper pomel, kak su se mele spavaone u JNA. Donald naime zna....marcellus wrote:šljam
“I fly a lot, and I mean a lot. No one flies more than me. Listen, I own a jet. I own a 757, beautiful plane, it’s the best plane! If the world were round, believe me, I would know!”
FAKE NEWS
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:na stranu ovo ali snoopes je isto đubarBrain32 wrote:Oh_Femder wrote:Ma nema frke, nemaju ljevičari šanse. Oni svoju strategiju baziranju na iluziji da je Zemlja kugla, tak da bu ih Trumper pomel, kak su se mele spavaone u JNA. Donald naime zna....marcellus wrote:šljam
FAKE NEWS
Znam zato i volim staviti baš njihov demanti
Brain32-
2014-04-15
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Izabrana nova vlada.. RF poziva na otpor
» Očajni Juncker poziva na rušenje granica, država, nacija...
» Neoliberalni mediji u vlasništvu milijardera pozivaju na revoluciju i otpor protiv Trumpa
» Merkel kritizira Trumpa, poziva izbjeglice u njemačku
» Gloria: Hillary, C. Za moj poraz od Trumpa je kriv zlotvor Putin
» Očajni Juncker poziva na rušenje granica, država, nacija...
» Neoliberalni mediji u vlasništvu milijardera pozivaju na revoluciju i otpor protiv Trumpa
» Merkel kritizira Trumpa, poziva izbjeglice u njemačku
» Gloria: Hillary, C. Za moj poraz od Trumpa je kriv zlotvor Putin
Page 2 of 2