Gloria: Hillary, C. Za moj poraz od Trumpa je kriv zlotvor Putin
Page 1 of 1
Gloria: Hillary, C. Za moj poraz od Trumpa je kriv zlotvor Putin
H. Clinton: Za moj poraz od Trumpa je kriv ”zlotvor Putin”
[size=35]“Nije stvar toliko što sam izgubila, koliko od koga sam izgubila. To je vrlo uznemirujuće, jer se jednostavno ne bih složila s tim da sam izgubila od nekoga koga bih nazvala normalnim republikancem”, kaže Hillary Clinton.[/size]
[size=35]“Između mene i Georgea W. Busha postoje duboke razlike, ali sam uspjela shvatiti njegov svjetonazor. Poznavala sam njegovog oca, znala sam Reagana i među nama je bilo mnogih političkih neslaganja, ali ne bih osjećala da je pravi poraz za našu zemlju da smo odabrali nekoga tko i ne zna puno o svemu, ali se onda brine za nju”, rekla je Clinton.[/size]
[size=35]U svojoj knjizi ”Što se dogodilo”, Clinton za poraz od ”ženomrsca Trumpa” krivi američki izborni sustav, lažne vijesti koje su se širile putem društvenih mreža, te druge vrste intervencija poduzetih od strane ruskog predsjednika Vladimira Putina, kojega je Clinton nazvala ”pravim zločincem”.[/size]
[size=35]Prema bivšoj američkoj državnoj tajnici, Putin želi se osvetiti zbog propasti Sovjetskog Saveza i SSR-a i širenja NATO pakta. Također ”tvrdi kako ju je Putin osobno uvrijedio” , navodi britanski list.[/size]
[size=35]“Američka politika demokratizacije i zaštite bivših sovjetskih država devedesetih godina nije bila prihvatljiva za Rusiju. Putin je rekao da je slom Sovjetskog Saveza najgora katastrofa u povijesti čovječanstva”, rekla je Clinton.[/size]
[size=35]”U listopadu prošle godine je američka vlada službeno optužila Rusiju za hakiranje računalne mreže Demokratske stranke Sjedinjenih Američkih Država i izjavila da se Moskva pokušava uplitati u predsjedničke izbore. Uz pomoć državnih medija kao što su RT i Sputnik, kao i internetskih trolova, Rusija je širila lažne vijesti s ciljem da našteti kampanji Hillary Clinton”, piše The Sunday Times.[/size]
[size=35]Govoreći o ruskoj intervenciji u predsjedničkim izborima, Clinton je naglasila ”kako nijedna zemlja nije napala SAD i prošla bez ikakvih posljedica”.[/size]
[size=37]U intervjuu za The Sunday Times je bivša predsjednička kandidatkinja Hillary Clinton nazvala Putina “pravim zlotvorom”. Po njenom mišljenju, on se želi osvetiti zbog propasti Sovjetskog Saveza i širenja NATO pakta, te tvrdi kako ju je Putin i osobno uvrijedio.[/size]
[size=35]U intervjuu za The Sunday Times je bivša kandidatkinja za predsjednicu Sjedinjenih Američkih Država Hillary Clinton priznala da se osjeća “monstruozno odgovorno” jer ne može shvatiti kako ju je porazio Donald Trump.[/size][size=35]“Nije stvar toliko što sam izgubila, koliko od koga sam izgubila. To je vrlo uznemirujuće, jer se jednostavno ne bih složila s tim da sam izgubila od nekoga koga bih nazvala normalnim republikancem”, kaže Hillary Clinton.[/size]
[size=35]“Između mene i Georgea W. Busha postoje duboke razlike, ali sam uspjela shvatiti njegov svjetonazor. Poznavala sam njegovog oca, znala sam Reagana i među nama je bilo mnogih političkih neslaganja, ali ne bih osjećala da je pravi poraz za našu zemlju da smo odabrali nekoga tko i ne zna puno o svemu, ali se onda brine za nju”, rekla je Clinton.[/size]
[size=35]U svojoj knjizi ”Što se dogodilo”, Clinton za poraz od ”ženomrsca Trumpa” krivi američki izborni sustav, lažne vijesti koje su se širile putem društvenih mreža, te druge vrste intervencija poduzetih od strane ruskog predsjednika Vladimira Putina, kojega je Clinton nazvala ”pravim zločincem”.[/size]
[size=35]Prema bivšoj američkoj državnoj tajnici, Putin želi se osvetiti zbog propasti Sovjetskog Saveza i SSR-a i širenja NATO pakta. Također ”tvrdi kako ju je Putin osobno uvrijedio” , navodi britanski list.[/size]
[size=35]“Američka politika demokratizacije i zaštite bivših sovjetskih država devedesetih godina nije bila prihvatljiva za Rusiju. Putin je rekao da je slom Sovjetskog Saveza najgora katastrofa u povijesti čovječanstva”, rekla je Clinton.[/size]
[size=35]”U listopadu prošle godine je američka vlada službeno optužila Rusiju za hakiranje računalne mreže Demokratske stranke Sjedinjenih Američkih Država i izjavila da se Moskva pokušava uplitati u predsjedničke izbore. Uz pomoć državnih medija kao što su RT i Sputnik, kao i internetskih trolova, Rusija je širila lažne vijesti s ciljem da našteti kampanji Hillary Clinton”, piše The Sunday Times.[/size]
[size=35]Govoreći o ruskoj intervenciji u predsjedničkim izborima, Clinton je naglasila ”kako nijedna zemlja nije napala SAD i prošla bez ikakvih posljedica”.[/size]
Re: Gloria: Hillary, C. Za moj poraz od Trumpa je kriv zlotvor Putin
Ako su i pogurali Trumpa i time utjecali na izbore to je kap u moru što ameri rade u obrnutom slučaju.
Gdje su bili kad je HR imala izbore
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
jebiga..steta sto je kasica moral prejti a ne ova koli...Eva_ wrote:Gdje su bili kad je HR imala izbore
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
bu kme
a ona taman mislila iznukat rusiju i dobit nobelovu za mir
a ona taman mislila iznukat rusiju i dobit nobelovu za mir
Zašto ne bi pogurali Trampa ako je to njihov interes? Zašto bi to bio neki tabu? Amerika se neposredno i posredno mešala u milion izbora širom sveta.mutava baštarda wrote:Ako su i pogurali Trumpa i time utjecali na izbore to je kap u moru što ameri rade u obrnutom slučaju.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Zašto ne bi pogurali Trampa ako je to njihov interes? Zašto bi to bio neki tabu? Amerika se neposredno i posredno mešala u milion izbora širom sveta.mutava baštarda wrote:Ako su i pogurali Trumpa i time utjecali na izbore to je kap u moru što ameri rade u obrnutom slučaju.
"to je drugo" (moj najdraži argument, obično ga povuku razni ljevičari)
Naravno, nema zemlje na globusu u kojoj nisu utjecali ili pokušali utjecati na postavljanje nositelja vlasti... kastra su pokušali ucmekati đava zna koliko puta, pa do bagdadija koji je kao i većina prvih ljudi kalifata prošla kroz isti američki zatvor. Državni udar u Ukrajini, nulandica dijeli sendviče. Špijuniranje Merkelove. Agenti u francuskom izbornom stožeru,...dzango wrote:Zašto ne bi pogurali Trampa ako je to njihov interes? Zašto bi to bio neki tabu? Amerika se neposredno i posredno mešala u milion izbora širom sveta.mutava baštarda wrote:Ako su i pogurali Trumpa i time utjecali na izbore to je kap u moru što ameri rade u obrnutom slučaju.
drugo je moc uticat na izbore u nekoj sporednoj zemlji a dugo u americi ili rusiji, kini I slicnim
Baba je luda, mislim nije skroz, ali tu je negdje. Otkinuta zena
Baba je luda, mislim nije skroz, ali tu je negdje. Otkinuta zena
2014-04-19
ma koj glupaca
Amerikom vlada Lucifer a onis e bore samo tkoc e biti bolji rob,nsita vise,dakel FARSA
pa zar mislite da rpedsjednici Amerike imaju bilo kakvu Moc u sovjim rukama,oni se bore tko ce pred kamerama izgledati odlucnije,uvjerljivije to je nagrada za maskotu vise,ionakos vi izvrsavajus to im gazda kaze
Amerikom vlada Lucifer a onis e bore samo tkoc e biti bolji rob,nsita vise,dakel FARSA
pa zar mislite da rpedsjednici Amerike imaju bilo kakvu Moc u sovjim rukama,oni se bore tko ce pred kamerama izgledati odlucnije,uvjerljivije to je nagrada za maskotu vise,ionakos vi izvrsavajus to im gazda kaze
Guest- Guest
mojeoluje wrote:ma koj glupaca
ne zabusavaj..drmaj ameriku...
Guest- Guest
Dobro da ju nije silovaomutava baštarda wrote:H. Clinton: Za moj poraz od Trumpa je kriv ”zlotvor Putin”[size=37]U intervjuu za The Sunday Times je bivša predsjednička kandidatkinja Hillary Clinton nazvala Putina “pravim zlotvorom”. Po njenom mišljenju, on se želi osvetiti zbog propasti Sovjetskog Saveza i širenja NATO pakta, te tvrdi kako ju je Putin i osobno uvrijedio.[/size]
[size=35]U intervjuu za The Sunday Times je bivša kandidatkinja za predsjednicu Sjedinjenih Američkih Država Hillary Clinton priznala da se osjeća “monstruozno odgovorno” jer ne može shvatiti kako ju je porazio Donald Trump.[/size]
[size=35]“Nije stvar toliko što sam izgubila, koliko od koga sam izgubila. To je vrlo uznemirujuće, jer se jednostavno ne bih složila s tim da sam izgubila od nekoga koga bih nazvala normalnim republikancem”, kaže Hillary Clinton.[/size]
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Bila bi fora, ako se jednom sretnu, da je na rastanku, onako muški plesne po guzici i namigne.melkior wrote:Dobro da ju nije silovaomutava baštarda wrote:H. Clinton: Za moj poraz od Trumpa je kriv ”zlotvor Putin”[size=45]U intervjuu za The Sunday Times je bivša predsjednička kandidatkinja Hillary Clinton nazvala Putina “pravim zlotvorom”. Po njenom mišljenju, on se želi osvetiti zbog propasti Sovjetskog Saveza i širenja NATO pakta, te tvrdi kako ju je Putin i osobno uvrijedio.[/size]
[size=44]U intervjuu za The Sunday Times je bivša kandidatkinja za predsjednicu Sjedinjenih Američkih Država Hillary Clinton priznala da se osjeća “monstruozno odgovorno” jer ne može shvatiti kako ju je porazio Donald Trump.[/size]
[size=44]“Nije stvar toliko što sam izgubila, koliko od koga sam izgubila. To je vrlo uznemirujuće, jer se jednostavno ne bih složila s tim da sam izgubila od nekoga koga bih nazvala normalnim republikancem”, kaže Hillary Clinton.[/size]
[size=44]“Između mene i Georgea W. Busha postoje duboke razlike, ali sam uspjela shvatiti njegov svjetonazor. Poznavala sam njegovog oca, znala sam Reagana i među nama je bilo mnogih političkih neslaganja, ali ne bih osjećala da je pravi poraz za našu zemlju da smo odabrali nekoga tko i ne zna puno o svemu, ali se onda brine za nju”, rekla je Clinton.[/size]
[size=44]U svojoj knjizi ”Što se dogodilo”, Clinton za poraz od ”ženomrsca Trumpa” krivi američki izborni sustav, lažne vijesti koje su se širile putem društvenih mreža, te druge vrste intervencija poduzetih od strane ruskog predsjednika Vladimira Putina, kojega je Clinton nazvala ”pravim zločincem”.[/size]
[size=44]Prema bivšoj američkoj državnoj tajnici, Putin želi se osvetiti zbog propasti Sovjetskog Saveza i SSR-a i širenja NATO pakta. Također ”tvrdi kako ju je Putin osobno uvrijedio” , navodi britanski list.[/size]
[size=44]“Američka politika demokratizacije i zaštite bivših sovjetskih država devedesetih godina nije bila prihvatljiva za Rusiju. Putin je rekao da je slom Sovjetskog Saveza najgora katastrofa u povijesti čovječanstva”, rekla je Clinton.[/size]
[size=44]”U listopadu prošle godine je američka vlada službeno optužila Rusiju za hakiranje računalne mreže Demokratske stranke Sjedinjenih Američkih Država i izjavila da se Moskva pokušava uplitati u predsjedničke izbore. Uz pomoć državnih medija kao što su RT i Sputnik, kao i internetskih trolova, Rusija je širila lažne vijesti s ciljem da našteti kampanji Hillary Clinton”, piše The Sunday Times.[/size]
[size=44]Govoreći o ruskoj intervenciji u predsjedničkim izborima, Clinton je naglasila ”kako nijedna zemlja nije napala SAD i prošla bez ikakvih posljedica”.[/size]
Raspad SSSR-a je bio prirodni nastavak raspada europskih kolonijalnih imperija.
Gost- Guest
Similar topics
» Brnabić: Za poraz Srbije na Euru kriv je hrvatski avion
» Hillary poziva na otpor i rušenje Trumpa
» Assange: Google ide izravno protiv Trumpa a za vješticu Hillary
» Assange za Trumpa: priprema objavu gomilu e-mailova Hillary Clinton
» SAD: Putin je otrovao Hillary
» Hillary poziva na otpor i rušenje Trumpa
» Assange: Google ide izravno protiv Trumpa a za vješticu Hillary
» Assange za Trumpa: priprema objavu gomilu e-mailova Hillary Clinton
» SAD: Putin je otrovao Hillary
Page 1 of 1