Tomicevizacija:Branitelji su kao bankari.Nikako da im otplatimo dug a rate su sve vece
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Tomicevizacija:Branitelji su kao bankari.Nikako da im otplatimo dug a rate su sve vece
odakle da platimo vidis da nemamo para ni za atomsku,mi smo sirotinja
Guest- Guest
Re: Tomicevizacija:Branitelji su kao bankari.Nikako da im otplatimo dug a rate su sve vece
Ground Biscuits wrote:šta je bolje biti Srbin ili uhljeb?
Srbin uhljeb je vastaškoj državi zabio hattrick...još ako dočeka vastašku penziju zajebo je sve srpske ratne poraze kroz historiju
2014-04-15
Ground Biscuits wrote:odakle da platimo vidis da nemamo para ni za atomsku,mi smo sirotinja
E, pa zato su branitelji frustrirani i ne znaju ćirilicu!
Tko vam je kriv!
crvenkasti-
2014-04-17
rekli su mi odozgo da nesmijem divaniti o tomecrvenkasti wrote:Ground Biscuits wrote:odakle da platimo vidis da nemamo para ni za atomsku,mi smo sirotinja
E, pa zato su branitelji frustrirani i ne znaju ćirilicu!
Tko vam je kriv!
Guest- Guest
uh jos bolja je anglosaksonska penzijan_razbojnik wrote:Ground Biscuits wrote:šta je bolje biti Srbin ili uhljeb?
Srbin uhljeb je vastaškoj državi zabio hattrick...još ako dočeka vastašku penziju zajebo je sve srpske ratne poraze kroz historiju
Guest- Guest
Neka uzmuod EU. Ko im jebe mater. Nećemo mi da im klaćamo rakiju i tikete na kladži.crvenkasti wrote:dzango wrote:Kakve veye ima Srbija sa vašim unutrašnjim sranjima?vuksadinare wrote:Rjesenje je jednostavno a poznato oduvijek samo toga se niko iz vlasti ne drzi..a to je ukidanje abolicije,kaznjavanje ratnih zlocinaca...isplata ratne stete od strane srbije..povrat kulturnog blaga,podaci o minskim poljima i nestalima...i najvaznije..decetnizacija vlasti u srbiji za uspostavu koliko toliko normalnih odnosa i suradnje..to je sve sto su svih ovih godina trazili branitelji i stradalnici..uz jos neke politicke zahtjeve vezane uz eu..drzavotvornost..
Kad bi Srbija platila ratnu odštetu, branitelji bi imali dosta i ne bi više morali uzimati novce Hrvatima.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Mrtvi Bankari
» U Kitzbühelu su bankari ucijenjivali Oreškovića
» Cvijanovićka najavila bankrot RS-a:"Dugovanja možemo isplatiti samo na rate"
» Ugledni kineski bankari stigli na pregovore s Todorićem
» Index i bankari razočarani jer im mladi Hrvati ne vjeruju
» U Kitzbühelu su bankari ucijenjivali Oreškovića
» Cvijanovićka najavila bankrot RS-a:"Dugovanja možemo isplatiti samo na rate"
» Ugledni kineski bankari stigli na pregovore s Todorićem
» Index i bankari razočarani jer im mladi Hrvati ne vjeruju
Page 3 of 3