Tomicevizacija:Branitelji su kao bankari.Nikako da im otplatimo dug a rate su sve vece
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Tomicevizacija:Branitelji su kao bankari.Nikako da im otplatimo dug a rate su sve vece
http://www.jutarnji.hr/komentari/kako-je-samostalna-hrvatska-drzava-postala-poput-svicarskog-franka-branitelji-su-kao-bankari-nikako-da-im-otplatimo-dug-a-rate-su-sve-vece/5681723/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Tomicevizacija:Branitelji su kao bankari.Nikako da im otplatimo dug a rate su sve vece
Rjesenje je jednostavno a poznato oduvijek samo toga se niko iz vlasti ne drzi..a to je ukidanje abolicije,kaznjavanje ratnih zlocinaca...isplata ratne stete od strane srbije..povrat kulturnog blaga,podaci o minskim poljima i nestalima...i najvaznije..decetnizacija vlasti u srbiji za uspostavu koliko toliko normalnih odnosa i suradnje..to je sve sto su svih ovih godina trazili branitelji i stradalnici..uz jos neke politicke zahtjeve vezane uz eu..drzavotvornost..
2015-09-08
Re: Tomicevizacija:Branitelji su kao bankari.Nikako da im otplatimo dug a rate su sve vece
Nece Plenky ništa napravit , bez Pupovca nema vlade , idemo u bankrot.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kakav bankrot...mi u bankrot idemo vec stoljece pa nikako ga docekat..puste price za malu djecuRayMabus wrote:Nece Plenky ništa napravit , bez Pupovca nema vlade , idemo u bankrot.
2015-09-08
kakav bankrot...mi u bankrot idemo vec stoljece pa nikako ga docekat..puste price za malu djecuRayMabus wrote:Nece Plenky ništa napravit , bez Pupovca nema vlade , idemo u bankrot.
2015-09-08
A šta dizanje nameta na sve živo nije bankrot ? Ono država preživljava tako da ubija ljude.
2014-04-11
dizu ali se sa time pokapaju...zbog bahatosti vlade i plenkija...to ce ih grdo kostati...a i onog debila petrova i most...njemu je smetao karamarko koji je imao daleko bolje socijalne mjere i poglede od plenkija..a ovaj briselski lihvar i sonjo mu ne smeta..jebem ti glupe dalmose..od 2000-te mahom oni na vlasti i u qurtzu smo...RayMabus wrote:A šta dizanje nameta na sve živo nije bankrot ? Ono država preživljava tako da ubija ljude.
2015-09-08
Nek' se obrati gazdi za ovo i nek si jebe mater licemjernu glupu...
darth_vader-
2014-04-17
E pa to ti je bankrot. To šta ti vidiš da država još tehnicki funkcionira to neznaci da nije u bankrotu.vuksadinare wrote:dizu ali se sa time pokapaju...RayMabus wrote:A šta dizanje nameta na sve živo nije bankrot ? Ono država preživljava tako da ubija ljude.
2014-04-11
..kad vise ne dozvolimo tvojim i mojim dalmosima blizu vlasti ici ce oporavak..to je istina..osim racana i mesica i kolinde...vecina ministara,premijera i jedan predsjednik su bili ili jesu porijeklom dalmosi...bolna istina ali tako je...RayMabus wrote:E pa to ti je bankrot. To šta ti vidiš da država još tehnicki funkcionira to neznaci da nije u bankrotu.vuksadinare wrote:dizu ali se sa time pokapaju...RayMabus wrote:A šta dizanje nameta na sve živo nije bankrot ? Ono država preživljava tako da ubija ljude.
2015-09-08
Meni je i onako kasno za te priče , u godinama za ženidbu svi su me izhebali , sad kad se više nemam namjeru ni ženit , ni kreirat familiju nit imat djecu od takvih pričica mi nema koristi.vuksadinare wrote:..kad vise ne dozvolimo tvojim i mojim dalmosima blizu vlasti ici ce oporavak..to je istina..osim racana i mesica i kolinde...vecina ministara,premijera i jedan predsjednik su bili ili jesu porijeklom dalmosi...bolna istina ali tako je...RayMabus wrote:E pa to ti je bankrot. To šta ti vidiš da država još tehnicki funkcionira to neznaci da nije u bankrotu.vuksadinare wrote:dizu ali se sa time pokapaju...RayMabus wrote:A šta dizanje nameta na sve živo nije bankrot ? Ono država preživljava tako da ubija ljude.
2014-04-11
RayMabus wrote:A šta dizanje nameta na sve živo nije bankrot ?
Onda je Švedska bankrotirala još za vrijeme Olofa Palmea.
Guest- Guest
RayMabus wrote:sad kad se više nemam namjeru ni ženit , ni kreirat familiju nit imat djecu od takvih pričica mi nema koristi.
Pusti ti namjeru, to se uvijek može dogoditi. Dopusti da te život iznenadi. Što kaže pjesma život nije siv, sve je dobro dok si zdrav i dok si živ.
Guest- Guest
Ništa od toga. Odavno sam izgubio zanimanje ( seksualno ) za ženski spol.speare_shaker wrote:RayMabus wrote:sad kad se više nemam namjeru ni ženit , ni kreirat familiju nit imat djecu od takvih pričica mi nema koristi.
Pusti ti namjeru, to se uvijek može dogoditi. Dopusti da te život iznenadi. Što kaže pjesma život nije siv, sve je dobro dok si zdrav i dok si živ.
2014-04-11
imam par zamjerki na tekst tomica
ovo nije humor/sarkazam/ironija , gadna istina
nema ni rijeci o crkvi
sve drugo 5 , kad bi ovo bio film trenutno smo na pola , likovi znani i zaplet vec vidjen , do kraja SUBNOR odlazi u sumrak a zora svice oli rasplet iz divlje horde a onda neka vam bog bude na pomoci
ovo nije humor/sarkazam/ironija , gadna istina
nema ni rijeci o crkvi
sve drugo 5 , kad bi ovo bio film trenutno smo na pola , likovi znani i zaplet vec vidjen , do kraja SUBNOR odlazi u sumrak a zora svice oli rasplet iz divlje horde a onda neka vam bog bude na pomoci
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
RayMabus wrote:Ništa od toga. Odavno sam izgubio zanimanje ( seksualno ) za ženski spol.speare_shaker wrote:RayMabus wrote:sad kad se više nemam namjeru ni ženit , ni kreirat familiju nit imat djecu od takvih pričica mi nema koristi.
steta
sex sjajna besplatna zabava sto jaca mozdani misic nadjebavanjem...
muskarci zivitinje...?
sve to za ljude
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
A znam al jbga prošo voz.debotoijusto wrote:RayMabus wrote:Ništa od toga. Odavno sam izgubio zanimanje ( seksualno ) za ženski spol.speare_shaker wrote:RayMabus wrote:sad kad se više nemam namjeru ni ženit , ni kreirat familiju nit imat djecu od takvih pričica mi nema koristi.
steta
sex sjajna besplatna zabava sto jaca mozdani misic nadjebavanjem...
muskarci zivitinje...?
sve to za ljude
2014-04-11
Idemo dalje , poanta priče je da eto vučina ima dvoje djece pa radi njih kreira ovo društvo tj da njima ostavi bolje društvo a kod mene to nije slucaj.
Zato sam mu ono i rekao tj nismo ista točka gledanja na stvari oko sebe.
Zato sam mu ono i rekao tj nismo ista točka gledanja na stvari oko sebe.
2014-04-11
A sad par rijeci o tom bankrotu , država ga odgađa , pretaka iz šupljeg u prazno , diže namete i tako .....ono šta je slicno meni i vama je da po svima udara a ono šta je razlika je da ce kasnije udarit još jace po vama i vašoj djeci ....a po mojoj nece ....zato mene boli kuraz.
2014-04-11
debotoijusto wrote:nema ni rijeci o crkvi
Kako mu se to moglo dogoditi? Da nije bolestan?
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Mrtvi Bankari
» U Kitzbühelu su bankari ucijenjivali Oreškovića
» Cvijanovićka najavila bankrot RS-a:"Dugovanja možemo isplatiti samo na rate"
» Ugledni kineski bankari stigli na pregovore s Todorićem
» Index i bankari razočarani jer im mladi Hrvati ne vjeruju
» U Kitzbühelu su bankari ucijenjivali Oreškovića
» Cvijanovićka najavila bankrot RS-a:"Dugovanja možemo isplatiti samo na rate"
» Ugledni kineski bankari stigli na pregovore s Todorićem
» Index i bankari razočarani jer im mladi Hrvati ne vjeruju