Evo ti pa me tuži ijope...
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Evo ti pa me tuži ijope...
gospođa marija imo moju podršku. da ona ne vuče na svoju bandu, neko drugi bi na svoju.
velika država je nemoralna, ali iskorištavanje velike države nije nemoralno.
aben- Posts : 35490
2014-04-16
kolega, ovaj put se nebih slozio s tobom, ona je drzava tj kotacic u toj zlocudnoj organizaciji koja otima ljudima njihova dobra pod izgovorom da se upotrijebe za zajednicko dobro, e onda ako iskoristava besramno to sto je njezina zlocudna orgaizacija otela a nema empatije prema obicnom jadu od zaposlenika nego sama koristi to za svoj provod umjesto da cijelu ekipu skupa sa sindikalcom i cistacicama odvede na trinidad, znaci egoista je i lopovcina u muljator, ona je nemoralna i samim cinom da radi u toj zlocudnoj organizaciji koja se zove drzava a ovo joj je kao vrhnje na kavuaben wrote:gospođa marija imo moju podršku. da ona ne vuče na svoju bandu, neko drugi bi na svoju.
ali ona nije uspostavila pravila igre. ča mi znomo, možda je i glasovala protiv. ako ona ne zajaše, nju će zajahati.Leviathan2 wrote:kolega, ovaj put se nebih slozio s tobom, ona je drzava tj kotacic u toj zlocudnoj organizaciji koja otima ljudima njihova dobra pod izgovorom da se upotrijebe za zajednicko dobro, e onda ako iskoristava besramno to sto je njezina zlocudna orgaizacija otela a nema empatije prema obicnom jadu od zaposlenika nego sama koristi to za svoj provod umjesto da cijelu ekipu skupa sa sindikalcom i cistacicama odvede na trinidad, znaci egoista je i lopovcina u muljator, ona je nemoralna i samim cinom da radi u toj zlocudnoj organizaciji koja se zove drzava a ovo joj je kao vrhnje na kavuaben wrote:gospođa marija imo moju podršku. da ona ne vuče na svoju bandu, neko drugi bi na svoju.
da se meni otvori sinekura, omoh bi prihvati. i nastavi bi govoriti protiv države. ako si uhljeb, ne moroš biti lobotomizirun ili nepošten ko regoč i epikur.
ron fucking swanson!
2014-04-16
No ovo je doslo do dna.
Ova demokracija u croatiji
Nema vise iluzija, bilo vam dostasamo 25 godina
Da shvatite sto je kapitalizam
TO JE POJEDI DA NE BUS POJEBEN
Marcelinko se veseli pravdi
Covjece, otkud ti PRAVDA na umu uopce , otkud ti pravo, kako, zasto??
Jesi ti glumac. Samo su ti daske u novinama
Covjece, otkud ti PRAVDA na umu uopce , otkud ti pravo, kako, zasto??
Jesi ti glumac. Samo su ti daske u novinama
Daleko je to Sora od kapitalizma..eto ja sam u kapitalizmu i bas mi je oke..Naravno sto gacas vise po dubljoj vodi,i nemani su zesce a konkurencija opasnija..Sora wrote:No ovo je doslo do dna.
Guest- Guest
Ne smijem od Kosjenke. Možda da Marcel stavi još koju sliku, čisto da budemo sigurni je li stvarno zgodna ili je samo dobro ispala.Neve wrote:najbolje onda da je ti i Kosjenka odvedete sebi pa je hranite, oblačite, plaćate i timarite :DRegoč wrote:Ona je u srednjoj. Dobi. Aj stvarno, Marcele, ohani, dobar je komad.
to bi bio domoljuban i društveno koristan čin, skinuli bi je s vrata jadnih poreznih obveznika
vidiš kako se Marc društveno korisno angažirao, konačno, umjesto da sveudilj hvata izmišljene udbaše i kosovce :P
Regoč-
2015-08-21
Radije ju pljesnimo po guzi.Neve wrote:ok, 'oće li vam lakše pasti ako je izaberemo za miss sukoba interesa, pa joj onda lupimo nogu?n_razbojnik wrote:Ne znam baš, na njeno mjesto bi došao isti...dobro ne baš isti, možda ružniji, i to muško bljak...
Regoč-
2015-08-21
Zašto bih rezal granu na kojoj sjedim? Neka visokih porezah i regulacijah!aben wrote:ali ona nije uspostavila pravila igre. ča mi znomo, možda je i glasovala protiv. ako ona ne zajaše, nju će zajahati.Leviathan2 wrote:kolega, ovaj put se nebih slozio s tobom, ona je drzava tj kotacic u toj zlocudnoj organizaciji koja otima ljudima njihova dobra pod izgovorom da se upotrijebe za zajednicko dobro, e onda ako iskoristava besramno to sto je njezina zlocudna orgaizacija otela a nema empatije prema obicnom jadu od zaposlenika nego sama koristi to za svoj provod umjesto da cijelu ekipu skupa sa sindikalcom i cistacicama odvede na trinidad, znaci egoista je i lopovcina u muljator, ona je nemoralna i samim cinom da radi u toj zlocudnoj organizaciji koja se zove drzava a ovo joj je kao vrhnje na kavuaben wrote:gospođa marija imo moju podršku. da ona ne vuče na svoju bandu, neko drugi bi na svoju.
da se meni otvori sinekura, omoh bi prihvati. i nastavi bi govoriti protiv države. ako si uhljeb, ne moroš biti lobotomizirun ili nepošten ko regoč i epikur.
ron fucking swanson!
Regoč-
2015-08-21
Regoč wrote:Ne smijem od Kosjenke. Možda da Marcel stavi još koju sliku, čisto da budemo sigurni je li stvarno zgodna ili je samo dobro ispala.Neve wrote:najbolje onda da je ti i Kosjenka odvedete sebi pa je hranite, oblačite, plaćate i timarite :DRegoč wrote:Ona je u srednjoj. Dobi. Aj stvarno, Marcele, ohani, dobar je komad.
to bi bio domoljuban i društveno koristan čin, skinuli bi je s vrata jadnih poreznih obveznika
vidiš kako se Marc društveno korisno angažirao, konačno, umjesto da sveudilj hvata izmišljene udbaše i kosovce :P
Guest- Guest
zbog moralnog imperativa.Regoč wrote:Zašto bih rezal granu na kojoj sjedim? Neka visokih porezah i regulacijah!aben wrote:ali ona nije uspostavila pravila igre. ča mi znomo, možda je i glasovala protiv. ako ona ne zajaše, nju će zajahati.Leviathan2 wrote:kolega, ovaj put se nebih slozio s tobom, ona je drzava tj kotacic u toj zlocudnoj organizaciji koja otima ljudima njihova dobra pod izgovorom da se upotrijebe za zajednicko dobro, e onda ako iskoristava besramno to sto je njezina zlocudna orgaizacija otela a nema empatije prema obicnom jadu od zaposlenika nego sama koristi to za svoj provod umjesto da cijelu ekipu skupa sa sindikalcom i cistacicama odvede na trinidad, znaci egoista je i lopovcina u muljator, ona je nemoralna i samim cinom da radi u toj zlocudnoj organizaciji koja se zove drzava a ovo joj je kao vrhnje na kavuaben wrote:gospođa marija imo moju podršku. da ona ne vuče na svoju bandu, neko drugi bi na svoju.
ron fucking swanson!
2014-04-16
A koja je to " velika država" HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAA
RH bababa republik, poluprivatna prćija 200.300 novoobogaćenih
obitelji i ratnih profitera
RH bababa republik, poluprivatna prćija 200.300 novoobogaćenih
obitelji i ratnih profitera
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Nisam ja Kant, nego ukruh.aben wrote:zbog moralnog imperativa.Regoč wrote:Zašto bih rezal granu na kojoj sjedim? Neka visokih porezah i regulacijah!aben wrote:ali ona nije uspostavila pravila igre. ča mi znomo, možda je i glasovala protiv. ako ona ne zajaše, nju će zajahati.Leviathan2 wrote:kolega, ovaj put se nebih slozio s tobom, ona je drzava tj kotacic u toj zlocudnoj organizaciji koja otima ljudima njihova dobra pod izgovorom da se upotrijebe za zajednicko dobro, e onda ako iskoristava besramno to sto je njezina zlocudna orgaizacija otela a nema empatije prema obicnom jadu od zaposlenika nego sama koristi to za svoj provod umjesto da cijelu ekipu skupa sa sindikalcom i cistacicama odvede na trinidad, znaci egoista je i lopovcina u muljator, ona je nemoralna i samim cinom da radi u toj zlocudnoj organizaciji koja se zove drzava a ovo joj je kao vrhnje na kavuaben wrote:gospođa marija imo moju podršku. da ona ne vuče na svoju bandu, neko drugi bi na svoju.
ron fucking swanson!
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Irkinja tuzi HTV
» Dodik tuzi Hrvatsku
» Šeks tuži Hrvatsku
» AstraZeneka namerava da tuzi BiH
» tuzi- novi skandal u c.gori
» Dodik tuzi Hrvatsku
» Šeks tuži Hrvatsku
» AstraZeneka namerava da tuzi BiH
» tuzi- novi skandal u c.gori