Evo ti pa me tuži ijope...
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Evo ti pa me tuži ijope...
ma Zrinka spada u rubriku "vjerovali ili ne", a većina nadam se ne vjeruje :Dmarcellus wrote:najbolje da ko zrinka pišem o ljudima gušterima i iluminatima
oni nju nikad nisu tužili, a tekstovi se bolje čitaju od mojih deset puta
ali ti ipak možeš napraviti neke konkretnije stvari, bar što se tiče mufljuza s "lijeve" strane političkog spektra
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Ona je već miss u našim srcimaNeve wrote:ok, 'oće li vam lakše pasti ako je izaberemo za miss sukoba interesa, pa joj onda lupimo nogu?n_razbojnik wrote:Ne znam baš, na njeno mjesto bi došao isti...dobro ne baš isti, možda ružniji, i to muško bljak...
2014-04-15
Neve wrote:ma Zrinka spada u rubriku "vjerovali ili ne", a većina nadam se ne vjeruje :Dmarcellus wrote:najbolje da ko zrinka pišem o ljudima gušterima i iluminatima
oni nju nikad nisu tužili, a tekstovi se bolje čitaju od mojih deset puta
začudila bi se
ekipa lista 7dnevno i upija svako slovo iz tekstova Zrinkice...gledah na svoje oči, moram promjeniti krug poznanika
2014-04-15
ako te ne lupi po džepu, onda te baš brigamarcellus wrote:a da tužio me i onaj kolak što je ubio dijete pri porodu pa reko da s nekim trudnicama treba malo grublje, još malo pa neću kad imat pisat od sudova i ročišta :D
jednom ćeš u memoarima moći napisati da si bio zlostavljan i suzbijan od "poretka"
2014-04-12
definitivno moraš.. i to što prije, možda je prelaznon_razbojnik wrote:ekipa lista 7dnevno i upija svako slovo iz tekstova Zrinkice...gledah na svoje oči, moram promjeniti krug poznanika
2014-04-12
otimam novine i listam do Marcove kolumne, "evo tudumi" nešto korisno, nee, vrati nam ljude guštere objašnjenje sviju naših problemaNeve wrote:definitivno moraš.. i to što prije, možda je prelaznon_razbojnik wrote:ekipa lista 7dnevno i upija svako slovo iz tekstova Zrinkice...gledah na svoje oči, moram promjeniti krug poznanika
2014-04-15
Marc da si stavio da je Marija zmaj velike lože bilo bi čitanije...bar da kotira u Rotaryu ili Lionsu dobro...pitaj Zrinku za savjet
2014-04-15
Zmajica Velike Lože Orijenta, povezana s B'nai Brit i trećim sefirotom Kabale.. e to bi već bilo nešton_razbojnik wrote:Marc da si stavio da je Marija zmaj velike lože bilo bi čitanije...bar da kotira u Rotaryu ili Lionsu dobro...pitaj Zrinku za savjet
što manje razumiješ, to zanimljivije i uzbudljivije
2014-04-12
neve i razbojnik, sramite se, spamate jednu od boljih tema na ovom forumu
ko im jebe mater, nek im bar ime izadje na ploci srama ako ih "vrli" zakon nemoze dohvatit
Ima takvih na stotine u RH, i na tisuće.
Banana republik zato i ne funkcionira kao normalna država.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
haha čuj ploča srama, eto sigurno se crveni, kao i ostala ekipa poput nje...ne spavaju noćimaLeviathan2 wrote:marc, imas moju podrsku, deri i ne stedi , lopov je lopov i lopovi nemaju ni zastave ni nroda ni jumanih vrijednosti
ko im jebe mater, nek im bar ime izadje na ploci srama ako ih "vrli" zakon nemoze dohvatit
2014-04-15
Neve wrote:ako te ne lupi po džepu, onda te baš brigamarcellus wrote:a da tužio me i onaj kolak što je ubio dijete pri porodu pa reko da s nekim trudnicama treba malo grublje, još malo pa neću kad imat pisat od sudova i ročišta :D
jednom ćeš u memoarima moći napisati da si bio zlostavljan i suzbijan od "poretka"
traži sto somova kuna za duševne boli
dam mu kurac
za ovaj tekst
http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/doktore-kolak-da-s-vama-netko-malo-grublje-postupi-recimo-pajserom-901433/
http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/doktore-kolak-da-s-vama-netko-malo-grublje-postupi-recimo-pajserom-901433/
n_razbojnik wrote:Marc da si stavio da je Marija zmaj velike lože bilo bi čitanije...bar da kotira u Rotaryu ili Lionsu dobro...pitaj Zrinku za savjet
marija je gušter i iluminat i baba joj je srpkinja
čitanost odma x10
Ma samo ih deri ko im jebe mater banditsku.
Dokle god si u pravu, slobodno prozivaj krkane uhljebske
zasigurno ćeš imati široku potporu.....i diži još veću prašinu
jer takvi jednostavno nemaju kuda jer i sami znaju da su u krivu
Dokle god si u pravu, slobodno prozivaj krkane uhljebske
zasigurno ćeš imati široku potporu.....i diži još veću prašinu
jer takvi jednostavno nemaju kuda jer i sami znaju da su u krivu
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
da i ja jednom pročitam tvoj text.marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/je-li-ovo-kraljica-hrvatskih-uhljeba-1002954/
mršupizdumatirinu
više me zanimalo zbog tužbi. nema nekih osnova jer svi ionako piskarate o tome.
možda vas zbirno tuži
2014-12-30
Ja ne znam kaj marcellusa yebe?
Pa žena je sposobna, školovana i podobna.
Baš te i takve drug marcellus podržava usput ismijavajući tek obične, smrdljive i glupe blagajnice.
Pa žena je sposobna, školovana i podobna.
Baš te i takve drug marcellus podržava usput ismijavajući tek obične, smrdljive i glupe blagajnice.
veber-
2014-12-30
gospođa marija imo moju podršku. da ona ne vuče na svoju bandu, neko drugi bi na svoju.
velika država je nemoralna, ali iskorištavanje velike države nije nemoralno.
velika država je nemoralna, ali iskorištavanje velike države nije nemoralno.
2014-04-16
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Irkinja tuzi HTV
» Dodik tuzi Hrvatsku
» Šeks tuži Hrvatsku
» AstraZeneka namerava da tuzi BiH
» tuzi- novi skandal u c.gori
» Dodik tuzi Hrvatsku
» Šeks tuži Hrvatsku
» AstraZeneka namerava da tuzi BiH
» tuzi- novi skandal u c.gori