GLAD Za spas ljudi u Africi potrebno 4,4 milijarde dolara
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: GLAD Za spas ljudi u Africi potrebno 4,4 milijarde dolara
Baš mi je drago šta se sve odvija po Nostradamusu ...ja sam jako skeptican pa onda nikome nevjerujem a podatke iz buducnosti nemogu ni provjeravati osim ovako tj da proucavam podatke iz sadašnjosti i zakljucim da ce to vodit baš u tom smjeru.
Arrivederci Italia.
Arrivederci Italia.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Tim jadnim ljudima bi amerika i bogate zemlje trebale poslat hranu i dati te 4 milijarde. Stvar je u tome što je ovaj pomahnitali diktator došao na vlast u USA i naravno da on neće dat novac nego će gledat da još više napuni svoj džep.
Da su ameri bili pametni i odabrali Hillary situacija bi bila riješena u narednih 4 godine, jer bi u tom projektu sudjelovala sa još većih država i riješila to, ako treba i pomoću bogatih Arapa, a ludi Trump tjera muslimane iz amerike, na meksikance gleda gore nego hitler na židove itd.
Da su ameri bili pametni i odabrali Hillary situacija bi bila riješena u narednih 4 godine, jer bi u tom projektu sudjelovala sa još većih država i riješila to, ako treba i pomoću bogatih Arapa, a ludi Trump tjera muslimane iz amerike, na meksikance gleda gore nego hitler na židove itd.
Guest- Guest
sorry kolega ali nemas pojma sto i kako se dogadja u africi..salje se brutalna lova,a i sam Bill gates je poslao puste milijarde,mislim negdje oko 10 milijardi Dolara..Marx wrote:Tim jadnim ljudima bi amerika i bogate zemlje trebale poslat hranu i dati te 4 milijarde. Stvar je u tome što je ovaj pomahnitali diktator došao na vlast u USA i naravno da on neće dat novac nego će gledat da još više napuni svoj džep.
Problem jest,sto ta lova dodje do korumpiranih politicara,warlordowa,koji si odna osiguraju zivot dostojana Bogova,dok do obicnog puke stignu mrvice,za koje se onda jos trebaju tuci..
Gladnog neces spasiti stalno mu poklanjajuci lovu,nego ga nauciti raditi i zaraditi ,i tako da si moze sam kupiti..
afrika je Crna rupa,Crnci su u najvecem broju ljenivci...
Kako je Israel od polupustinje uspio napraviti raj,u kojem jos se uzgaja voce koje zahtijeva puno navodnjavanja...samo pamet,radna navika i zelja da se napravi nesto pozitivno..naravno ne krasti od svog naroda...
Guest- Guest
to je problem,kako poslati pomoc a da to teroristi i razni lopovi ne pokradu
Guest- Guest
Ground Biscuits wrote:to je problem,kako poslati pomoc a da to teroristi i razni lopovi ne pokradu
To je i Bob Geldof kao izvorni organizator Live Aida isticao kao najveći problem.
Guest- Guest
da mada postoje razne ideje kako rijesiti taj problem,vrijedilo bi pokusati
Guest- Guest
Pa pomoc saljes na ime drzave,vlade,krcaplca,i ocekujes da ce biti pravedno podjeljena,kupljena hrana i ostalo za narod,ali qrc..lova pozavrsava po svicarskim racunima warlordova,raznoraznih diktatora,svih u vrhu vlasti..kupuju se vrsni auti,jahte,kurwe elitne..pa samo ti njima poklanjaj..Ground Biscuits wrote:to je problem,kako poslati pomoc a da to teroristi i razni lopovi ne pokradu
Guest- Guest
hm da,kad se salje neka pomoc (ne govorim za afriku jer i balkan postaje afrika) ne treba ici preko nikakvih organizacija tipa crvrni krst itd,jer sam svojim ocima vidio da pokradu 90% stvari,treba direktno kontaktirati osobu kojoj zelis pomoci i slati pomoc na tu adresu nikako zaobilaznim putevima jer ce zavrsiti u rukama hijena.pismejker wrote:Pa pomoc saljes na ime drzave,vlade,krcaplca,i ocekujes da ce biti pravedno podjeljena,kupljena hrana i ostalo za narod,ali qrc..lova pozavrsava po svicarskim racunima warlordova,raznoraznih diktatora,svih u vrhu vlasti..kupuju se vrsni auti,jahte,kurwe elitne..pa samo ti njima poklanjaj..Ground Biscuits wrote:to je problem,kako poslati pomoc a da to teroristi i razni lopovi ne pokradu
Guest- Guest
to stoji..no Ako je pomoc na drzavnom nivou,dakle jako velika lova u pitanju i njen transfer,to ce moci ici samo preko drzavne banke,nikako drugacije..Ground Biscuits wrote:hm da,kad se salje neka pomoc (ne govorim za afriku jer i balkan postaje afrika) ne treba ici preko nikakvih organizacija tipa crvrni krst itd,jer sam svojim ocima vidio da pokradu 90% stvari,treba direktno kontaktirati osobu kojoj zelis pomoci i slati pomoc na tu adresu nikako zaobilaznim putevima jer ce zavrsiti u rukama hijena.pismejker wrote:Pa pomoc saljes na ime drzave,vlade,krcaplca,i ocekujes da ce biti pravedno podjeljena,kupljena hrana i ostalo za narod,ali qrc..lova pozavrsava po svicarskim racunima warlordova,raznoraznih diktatora,svih u vrhu vlasti..kupuju se vrsni auti,jahte,kurwe elitne..pa samo ti njima poklanjaj..Ground Biscuits wrote:to je problem,kako poslati pomoc a da to teroristi i razni lopovi ne pokradu
Bilo je u Afirici pokusaja direktne isporuke hrane i lijekova,recimo po selima,ali su sela napale privatne vojske tih warlordova i poharali hranu i lijekove...
Ma rekoh,to treba prepustiti same sebima..
Guest- Guest
Ground Biscuits wrote:da mada postoje razne ideje kako rijesiti taj problem,vrijedilo bi pokusati
Dobro, bit će nešto i od food engineering, barem u tom smislu borbe protiv gladi, no opet vjerojatno samo u kombinaciji sa hidroponskim uzgojem u višeetažnim staklenicima. Količina hrane koja se može proizvesti na taj način je enormna, jer nije neophodan niti veliki prostor pa čak niti zemlja za uzgoj, a ima i prednosti koje nosi od nametnika solidno zaštićeni prostor .
No, to također mora biti u kombinaciji, da baš ne kažem sinergiji, s rješavanjem problema suše odnosno navodnjavanja odnosno pronalaženja izvora sa dovoljnim količinama vode za taj uzgoj.
Kao što sam već prije rekao, neko konačno riješenje tog problema će doći sa komercijalnom fuzijom, jer će tada energija biti dovoljno jeftina za financiranje opskrbe vodom uz pomoć desalinizacije mora.
Međutim, moguće je riješiti taj problem do pune komercijalizacije fuzije na način pronalaska enormnih novih podzemnih prirodnih skladišta vode. I znaš što je posebno zanimljivo?
Izgleda da se najveća takva skladišta nalaze upravo ispod najvećih svjetskih pustinja malo sjevernije i južnije od ekvatora, pa čak i ispod Sahare.
To je po model na kojem funkcionira opskrba vode u Las Vegasu, a mislim da je riječ o gradu koji troši najveće količine vode u svijetu po glavi stanovnika i to usred pustinje.
Dakle, treba samo na tim područjima pronaći gdje su najizdašnije rezerve te bušiti dovoljno duboko i eto vode.
Ne da mi se sad guglati, ali o tome ima dosta informacija koje se mogu naći preko neta.
Navodno je i nesretni Gaddafi imao takve planove ozelenjivanja pustinje uz pomoć vode koju je mislio naći na dubini oko desetak km ili više, ali ne znam detalje jer tu priču baš i nisam istraživao. U svakom slučaju su ga zeznuli prije nego je i pokušao ostvariti taj projekt.
Guest- Guest
trebao bi ih jednostavno prezasiti sa hranom,toliko dostaviti da ima i za worlordove i za poplacijupismejker wrote:to stoji..no Ako je pomoc na drzavnom nivou,dakle jako velika lova u pitanju i njen transfer,to ce moci ici samo preko drzavne banke,nikako drugacije..Ground Biscuits wrote:hm da,kad se salje neka pomoc (ne govorim za afriku jer i balkan postaje afrika) ne treba ici preko nikakvih organizacija tipa crvrni krst itd,jer sam svojim ocima vidio da pokradu 90% stvari,treba direktno kontaktirati osobu kojoj zelis pomoci i slati pomoc na tu adresu nikako zaobilaznim putevima jer ce zavrsiti u rukama hijena.pismejker wrote:Pa pomoc saljes na ime drzave,vlade,krcaplca,i ocekujes da ce biti pravedno podjeljena,kupljena hrana i ostalo za narod,ali qrc..lova pozavrsava po svicarskim racunima warlordova,raznoraznih diktatora,svih u vrhu vlasti..kupuju se vrsni auti,jahte,kurwe elitne..pa samo ti njima poklanjaj..Ground Biscuits wrote:to je problem,kako poslati pomoc a da to teroristi i razni lopovi ne pokradu
Bilo je u Afirici pokusaja direktne isporuke hrane i lijekova,recimo po selima,ali su sela napale privatne vojske tih warlordova i poharali hranu i lijekove...
Guest- Guest
medo,jebote,bilo i toga,ogromne kolicine,a zavrsile na prodaji...osim toga,to radi istinski za lovu,zna da lova nikad nije laka,a poklanjati takvima..ma nis od te price..Ground Biscuits wrote:trebao bi ih jednostavno prezasiti sa hranom,toliko dostaviti da ima i za worlordove i za poplacijupismejker wrote:to stoji..no Ako je pomoc na drzavnom nivou,dakle jako velika lova u pitanju i njen transfer,to ce moci ici samo preko drzavne banke,nikako drugacije..Ground Biscuits wrote:hm da,kad se salje neka pomoc (ne govorim za afriku jer i balkan postaje afrika) ne treba ici preko nikakvih organizacija tipa crvrni krst itd,jer sam svojim ocima vidio da pokradu 90% stvari,treba direktno kontaktirati osobu kojoj zelis pomoci i slati pomoc na tu adresu nikako zaobilaznim putevima jer ce zavrsiti u rukama hijena.pismejker wrote:Pa pomoc saljes na ime drzave,vlade,krcaplca,i ocekujes da ce biti pravedno podjeljena,kupljena hrana i ostalo za narod,ali qrc..lova pozavrsava po svicarskim racunima warlordova,raznoraznih diktatora,svih u vrhu vlasti..kupuju se vrsni auti,jahte,kurwe elitne..pa samo ti njima poklanjaj..Ground Biscuits wrote:to je problem,kako poslati pomoc a da to teroristi i razni lopovi ne pokradu
Guest- Guest
speare_shaker wrote:Ground Biscuits wrote:da mada postoje razne ideje kako rijesiti taj problem,vrijedilo bi pokusati
Dobro, bit će nešto i od food engineering, barem u tom smislu borbe protiv gladi, no opet vjerojatno samo u kombinaciji sa hidroponskim uzgojem u višeetažnim staklenicima. Količina hrane koja se može proizvesti na taj način je enormna, jer nije neophodan niti veliki prostor pa čak niti zemlja za uzgoj, a ima i prednosti koje nosi od nametnika solidno zaštićeni prostor .
No, to također mora biti u kombinaciji, da baš ne kažem sinergiji, s rješavanjem problema suše odnosno navodnjavanja odnosno pronalaženja izvora sa dovoljnim količinama vode za taj uzgoj.
Kao što sam već prije rekao, neko konačno riješenje tog problema će doći sa komercijalnom fuzijom, jer će tada energija biti dovoljno jeftina za financiranje opskrbe vodom uz pomoć desalinizacije mora.
Međutim, moguće je riješiti taj problem do pune komercijalizacije fuzije na način pronalaska enormnih novih podzemnih prirodnih skladišta vode. I znaš što je posebno zanimljivo?
Izgleda da se najveća takva skladišta nalaze upravo ispod najvećih svjetskih pustinja malo sjevernije i južnije od ekvatora, pa čak i ispod Sahare.
To je po model na kojem funkcionira opskrba vode u Las Vegasu, a mislim da je riječ o gradu koji troši najveće količine vode u svijetu po glavi stanovnika i to usred pustinje.
Dakle, treba samo na tim područjima pronaći gdje su najizdašnije rezerve te bušiti dovoljno duboko i eto vode.
Ne da mi se sad guglati, ali o tome ima dosta informacija koje se mogu naći preko neta.
Navodno je i nesretni Gaddafi imao takve planove ozelenjivanja pustinje uz pomoć vode koju je mislio naći na dubini oko desetak km ili više, ali ne znam detalje jer tu priču baš i nisam istraživao. U svakom slučaju su ga zeznuli prije nego je i pokušao ostvariti taj projekt.
Hm da,vidis dobra ideja ali bi trebalo uloziti neki pocetni kapital,sto politicari nikako ne vole,problem nije nerijesiv,staklenici koje si spominjao zvuce kao dobro rijesenje.Bio sam u Las vegasu,to je fakticki grad niknuo u sred pustinje,rijesili problem vode,kamionima dovoze zemlju iz drugih stateova,i imas travu,palme,terene za golf i bujnu vegetaciju koja se svaki dan uredno navodnjava,ako postoji ekipa koja kaze da je moguce teraformirati Mars,onda bi trebalo biti moguce isto napraviti i sa Afrikom,a dok se ne rijesi taj problem samoodrivosti ipak bi se trebali hraniti na ncin da im se dostavlja hrana iz razvijenih zemalja cak i ako se ta pomoc krade,uostalom vojne akcije bi po meni bile legitimne protiv takvih lopuza,ide mi na zivce kad vidim na tv da im se u sklopu pomoci dostavljaju neke vakcine,nebi me iznenadilo da ih se koristi za neke eksperimente ili prisilnu sterilizaciju.
Guest- Guest
a sta je ta saka klosara koja krade hranu nedodirljiva,kao da se to neda rijesitipismejker wrote:medo,jebote,bilo i toga,ogromne kolicine,a zavrsile na prodaji...osim toga,to radi istinski za lovu,zna da lova nikad nije laka,a poklanjati takvima..ma nis od te price..Ground Biscuits wrote:trebao bi ih jednostavno prezasiti sa hranom,toliko dostaviti da ima i za worlordove i za poplacijupismejker wrote:to stoji..no Ako je pomoc na drzavnom nivou,dakle jako velika lova u pitanju i njen transfer,to ce moci ici samo preko drzavne banke,nikako drugacije..Ground Biscuits wrote:hm da,kad se salje neka pomoc (ne govorim za afriku jer i balkan postaje afrika) ne treba ici preko nikakvih organizacija tipa crvrni krst itd,jer sam svojim ocima vidio da pokradu 90% stvari,treba direktno kontaktirati osobu kojoj zelis pomoci i slati pomoc na tu adresu nikako zaobilaznim putevima jer ce zavrsiti u rukama hijena.pismejker wrote:
Pa pomoc saljes na ime drzave,vlade,krcaplca,i ocekujes da ce biti pravedno podjeljena,kupljena hrana i ostalo za narod,ali qrc..lova pozavrsava po svicarskim racunima warlordova,raznoraznih diktatora,svih u vrhu vlasti..kupuju se vrsni auti,jahte,kurwe elitne..pa samo ti njima poklanjaj..
Guest- Guest
Nema veze, treba slat love sto je vise moguce za hranu.pismejker wrote:sorry kolega ali nemas pojma sto i kako se dogadja u africi..salje se brutalna lova,a i sam Bill gates je poslao puste milijarde,mislim negdje oko 10 milijardi Dolara..Marx wrote:Tim jadnim ljudima bi amerika i bogate zemlje trebale poslat hranu i dati te 4 milijarde. Stvar je u tome što je ovaj pomahnitali diktator došao na vlast u USA i naravno da on neće dat novac nego će gledat da još više napuni svoj džep.
Problem jest,sto ta lova dodje do korumpiranih politicara,warlordowa,koji si odna osiguraju zivot dostojana Bogova,dok do obicnog puke stignu mrvice,za koje se onda jos trebaju tuci..
Gladnog neces spasiti stalno mu poklanjajuci lovu,nego ga nauciti raditi i zaraditi ,i tako da si moze sam kupiti..
afrika je Crna rupa,Crnci su u najvecem broju ljenivci...
Kako je Israel od polupustinje uspio napraviti raj,u kojem jos se uzgaja voce koje zahtijeva puno navodnjavanja...samo pamet,radna navika i zelja da se napravi nesto pozitivno..naravno ne krasti od svog naroda...
A oruzje prestat prodavat, naravno da su normalni ljudi na vlasti u vecim drzavama odavno bi zaustavili građanski rat u somaliji i maliju.
Guest- Guest
Nikakvu pomoć u afriku, jer će se samo još više razmnožavati i još više će biti gladnih
Dapače trebalo bi ih sterilizirati i bombardirati kondomima
Guest- Guest
sto je slano pomoci slano je, ko nije poslije toliko godina pomoci stao na svoje noge nece nikad
2014-04-19
Pinochet wrote:Nikakvu pomoć u afriku, jer će se samo još više razmnožavati i još više će biti gladnih
Uzeo si mi slova s tipkovnice
catabbath-
2015-08-22
pa najgore velik dio afriek se i dobro razvija, neke zemlje rastu 10% godišnje, slobodna trgovina, kinezi i indijci otvaraju tvornice tamo, za sada nije puno..
recimo Etiopija ima svoj svemirski program :D
treba im pomoći u ekonomskoj liberalizaciji i de-regularizaciji i jačanju pravne države(zaštita privatnog vlasništva i investicija) to bi im bila daleko najbolja pomoć..
treba im pomoći u ekonomskoj liberalizaciji i de-regularizaciji i jačanju pravne države(zaštita privatnog vlasništva i investicija) to bi im bila daleko najbolja pomoć..
Guest- Guest
svaka bajka ima svoj zavrsetak
na stranu sto postane dosadna kad se dugo konzumira
na stranu sto postane dosadna kad se dugo konzumira
2014-04-19
poslat lopate kramp i sjeme and know howPinochet wrote:pa najgore velik dio afriek se i dobro razvija, neke zemlje rastu 10% godišnje, slobodna trgovina, kinezi i indijci otvaraju tvornice tamo, za sada nije puno..
a ako nece da kopaju evo otice im to ovaj marx caskom prekopat, nadubrit i posadit marmeladu
prckov- Posts : 34546
2014-04-19
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Dok je Rusija uložila 22 milijarde dolara u Krim, Zapad je uložio 3 milijarde u Ukrajinu
» 10 MILIJARDI EURA ZA SPAS HRVATSKE EKONOMIJE (Bespovratno 7,3 milijarde)
» Ukrajini potrebno čak pet milijardi dolara mjesečno kako bi održali državni sistem
» Klimatske promjene guraju milione ljudi u glad
» U SLUČAJU APOKALIPSE: Koliko je ljudi potrebno za obnovu čovječanstva?
» 10 MILIJARDI EURA ZA SPAS HRVATSKE EKONOMIJE (Bespovratno 7,3 milijarde)
» Ukrajini potrebno čak pet milijardi dolara mjesečno kako bi održali državni sistem
» Klimatske promjene guraju milione ljudi u glad
» U SLUČAJU APOKALIPSE: Koliko je ljudi potrebno za obnovu čovječanstva?
Page 2 of 3