Francuskinja traži oca nerođenog djeteta s kojim je imala seks za jednu noć
Page 6 of 14
Page 6 of 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Re: Francuskinja traži oca nerođenog djeteta s kojim je imala seks za jednu noć
bogomdani wrote:jel nuzno da je on pravi otac?Mislim ako cura ima stil poebati se,a da liku ne zna ime,moglo je biti vise njih u pitanju.
Kako god okreneš, opet je samo jedan otac
bogomdani wrote:ali ce to dijete,u slucaju da bude zensko,nositi pola "majcinih" gena,dakle trud oko takvog neceg je uzaludan..cisto bacanje para..
Ti si kreten, a da ni ne znaš
lookatme- Posts : 440
2014-04-18
The 26-year-old brunette posted a video onto Facebook and YouTube claiming she had returned home only to discover six weeks later she was pregnant following their one night stand.
Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3217851/Pregnant-French-woman-posts-video-Youtube-really-cute-Australian-man-father-baby.html#ixzz3kVvlU8O6
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook
Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3217851/Pregnant-French-woman-posts-video-Youtube-really-cute-Australian-man-father-baby.html#ixzz3kVvlU8O6
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
tocno,ne nuzno on,kako se na njega oborila..lookatme wrote:bogomdani wrote:jel nuzno da je on pravi otac?Mislim ako cura ima stil poebati se,a da liku ne zna ime,moglo je biti vise njih u pitanju.
Kako god okreneš, opet je samo jedan otacbogomdani wrote:ali ce to dijete,u slucaju da bude zensko,nositi pola "majcinih" gena,dakle trud oko takvog neceg je uzaludan..cisto bacanje para..
Kreten te napravio a jos gora rodila..
Guest- Guest
OVO JE NEKA OŠTROKONĐA.
2014-04-11
Budala u stilu onog Certificiranog psihopate na bivsem forumu..RayMabus wrote:OVO JE NEKA OŠTROKONĐA.
Guest- Guest
"Three months ago I came to Mooloolaba, I had an amazing time, I met amazing people. On the last night we had a party. I met a really cute guy. For me it was love at first sight. And we had a beautiful night."
2014-04-11
Natalie explained: "I have no family of my own. Please, please help me. Share this video, show your friends and hopefully he will receive this. I've started a Facebook page, so if anyone has anything please contact me on Facebook. Thank you so much."
Nemam svoju obitelj
Nemam svoju obitelj
2014-04-11
bogomdani wrote:tocno,ne nuzno on,kako se na njega oborila..lookatme wrote:bogomdani wrote:jel nuzno da je on pravi otac?Mislim ako cura ima stil poebati se,a da liku ne zna ime,moglo je biti vise njih u pitanju.
Kako god okreneš, opet je samo jedan otacbogomdani wrote:ali ce to dijete,u slucaju da bude zensko,nositi pola "majcinih" gena,dakle trud oko takvog neceg je uzaludan..cisto bacanje para..
Ti nisi naslijedio niti jedan majčin gen, 'oćeš to reći
lookatme-
2014-04-18
cuj,ti meni,ja tebi i tu stani..ovaj Forum nije prcvara poput onog bivseg,i ako mislis nastaviti pisati,malo se kultiviraj i probaj koristiti argumente..svi to rade i vidi cuda,sve funkcionira,osim ako ne zelis pokazati svoj los odgoj,a kako rekoh,to onda nece dugo potrajati...lookatme wrote:bogomdani wrote:tocno,ne nuzno on,kako se na njega oborila..lookatme wrote:bogomdani wrote:jel nuzno da je on pravi otac?Mislim ako cura ima stil poebati se,a da liku ne zna ime,moglo je biti vise njih u pitanju.
Guest- Guest
Ma daj covice . neželjena trudnoca , lik joj se svidio , ono neka uđe , ostala trudna i sada ceprka di je.
Ako ceš rodit rodi a ako ne napravi abortus. Uvatila se lika tražit ono , avantura za jednu noc. SHebat ce coviku život.
Ako ceš rodit rodi a ako ne napravi abortus. Uvatila se lika tražit ono , avantura za jednu noc. SHebat ce coviku život.
2014-04-11
greska Longi,shebala je vec zivot djetetu..Mislim haj se ti neodgovorno ponasaj sa covjekom u prolazu,i ako se vec ides heftaciti na ljetovanju,logika,pamet,odgoj,sve to sugerira da se treba zastittiti..RayMabus wrote:Ma daj covice . neželjena trudnoca , lik joj se svidio , ono neka uđe , ostala trudna i sada ceprka di je.
Guest- Guest
Pa zaštitili smo se. MUški su se povukli. Nema beba.
2014-04-11
Ma ženska je neka partijanerica. Nema svoju obitelj. Al ono ona sa tim likom uopce niej bila tri miseca doli nego ga upoznala u diskoteci i svidio joj se i to je to ....i sad brajo jurnjava za njim.
Da ti se tija javit javija bi ti se. Obicna avantura za jednu noc. Napravi abortus i tocka.
Da ti se tija javit javija bi ti se. Obicna avantura za jednu noc. Napravi abortus i tocka.
2014-04-11
I ne samo oni...Bilo bi očeva na pretek..Longi prvi...omni wrote:Jbg, trebala je u oglasu navest onako kao usput da je bogata nasljednica, javio bi se on, i njegov caca, i braca i rodjaci....
Trinity-
2014-04-17
Ovo je samo jedan primjer totalnog rasula društva...Na Zapadu...Na Istoku svjedočimo na drugi način...Ljudska civilizacija je pred krahom...
Guest- Guest
Eh, sad to primjeni na sebe prvo i kako kažeš ne bu problema, Ako nešto ne razumiješ, ne piši gluposti, kao npr. ova tvoja uvredljiva aluzija na žensku djecubogomdani wrote:cuj,ti meni,ja tebi i tu stani..ovaj Forum nije prcvara poput onog bivseg,i ako mislis nastaviti pisati,malo se kultiviraj i probaj koristiti argumente..svi to rade i vidi cuda,sve funkcionira,osim ako ne zelis pokazati svoj los odgoj,a kako rekoh,to onda nece dugo potrajati...lookatme wrote:bogomdani wrote:tocno,ne nuzno on,kako se na njega oborila..lookatme wrote:bogomdani wrote:jel nuzno da je on pravi otac?Mislim ako cura ima stil poebati se,a da liku ne zna ime,moglo je biti vise njih u pitanju.
lookatme-
2014-04-18
Ona je zapela to rodit , lik joj se svidija , ona to opisuje kao ljubav na prvi pogled al to je njena osobna percepcija a liku to može bit a vjerovatno i je bila avantura za jednu noc radi seksa jer bi joj se inace javija. NIje ni ona sama nešto dok nije saznala da je trudna skocila da ga nađe.
Ova ce ovo rodit , lika ce najvjerovatniej nac i ovi ce dobit alimentaciju do kraja života.
AJMO DALJE. JEDNA BUDALA MANJE.
POANTA PRICE : NE JEBI NIŠTA.SAMO DESANKA ŠAKIC.
Ova ce ovo rodit , lika ce najvjerovatniej nac i ovi ce dobit alimentaciju do kraja života.
AJMO DALJE. JEDNA BUDALA MANJE.
POANTA PRICE : NE JEBI NIŠTA.SAMO DESANKA ŠAKIC.
2014-04-11
Inace je zanimljivo šta je ovo tj ovu pricu sad procitalo i analiziralo hrpa muškaraca na planeti.
Nema brajo svi se ustratli. MUški mozak uci. Nece moc dobit uskoro niti avanturu za jednu noc od bilo koga tko nešto vridi.
POcet ce se muškarci katrirat a spermu pohranjivat u banku sperme na sigurno.
JEBA TI OVO ONO.
Nema brajo svi se ustratli. MUški mozak uci. Nece moc dobit uskoro niti avanturu za jednu noc od bilo koga tko nešto vridi.
POcet ce se muškarci katrirat a spermu pohranjivat u banku sperme na sigurno.
JEBA TI OVO ONO.
2014-04-11
Longi sinoc sjedim sa jednim poznanikom na terasi kafica,a za susjednim stolom 3 cure,ali kao bomboni,vrlo voljne,jedna ukrajinka,druga svabica,treca opet ukrajinka..zavrtilo nam se u glavi,ali ipak nismo vadili oruzje iz gaćova..opreznost je majka mudrosti...
Guest- Guest
Page 6 of 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Similar topics
» nerođenog djeteta, nevinog mučenika suobličenog s Kristovom mukom
» ISPOVEST PROFESORKE IZ TUZLE: Predavala sam biologiju i redovno imala SEKS sa učenicima!
» Nije se dugo čekalo.Rusija traži hitnu sjednicu UN-a:Ovo je američka agresija na jednu članicu UN-a
» Više od 800 mjesta u BiH bez ijednog djeteta
» Žena u burki maše sa odrezanom glavom djeteta (Moskva)
» ISPOVEST PROFESORKE IZ TUZLE: Predavala sam biologiju i redovno imala SEKS sa učenicima!
» Nije se dugo čekalo.Rusija traži hitnu sjednicu UN-a:Ovo je američka agresija na jednu članicu UN-a
» Više od 800 mjesta u BiH bez ijednog djeteta
» Žena u burki maše sa odrezanom glavom djeteta (Moskva)
Page 6 of 14