POTRESNA ISPOVEST LEPE KOŠARKAŠICE: Tokom veze me ubijao od batina i krao mi novac
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: POTRESNA ISPOVEST LEPE KOŠARKAŠICE: Tokom veze me ubijao od batina i krao mi novac
Tukao me,uzimao mi pare i auto....ali ja sam mislila,sutra ce on pogledati pa ce biti bolje....
Guest- Guest
Re: POTRESNA ISPOVEST LEPE KOŠARKAŠICE: Tokom veze me ubijao od batina i krao mi novac
prijetio joj je..jel jako čudno da se isprva bojala išta poduzeti?MaximusDecimusMiridije wrote:Tukao me,uzimao mi pare i auto....ali ja sam mislila,sutra ce on pogledati pa ce biti bolje....
Guest- Guest
Ženska pamet.MaximusDecimusMiridije wrote:Tukao me,uzimao mi pare i auto....ali ja sam mislila,sutra ce on pogledati pa ce biti bolje....
dobar :Dmichaellcmacha wrote:sad će ti longi staviti graf... iz kojeg je razvidno da i kod vas pretežu filozofi... ;)dzango wrote:Neko jebe, neko filozofira.michaellcmacha wrote:vi jebete, a taraba svršava.... ;)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
moonlight shadow wrote:prijetio joj je..jel jako čudno da se isprva bojala išta poduzeti?MaximusDecimusMiridije wrote:Tukao me,uzimao mi pare i auto....ali ja sam mislila,sutra ce on pogledati pa ce biti bolje....
Javna je osoba bokte, to pod 1. Pod 2 uvijek je javnost na strani zene....(tip je idiot sta god da se desilo tu ako je digo ruku na nju). To je cisti kretenizam ja to svaki dan vidim. Ostaju s likovima koji su idioti nasilnici i sta sve ne. A isti kurac je i kod gomile muskaraca....nikakvi sterilni brak u kojem je nestalo ljubavi 3 dana nakon svadbe otprilike. Pa su u tome reda radi....sve je to glupo i sjebano.
A ona je trebala ovoga odjebati kad je prvo sranje napravio ili prvi put ruku digo na nju. Ovako ispada da se radi samo o revansizmu radi propale veze.
Guest- Guest
vasa je kao veca kad naletite na 'pravu'..:-odzango wrote:Ženska pamet.MaximusDecimusMiridije wrote:Tukao me,uzimao mi pare i auto....ali ja sam mislila,sutra ce on pogledati pa ce biti bolje....
2014-04-12
slazem se..no, vidi se njoj na licu da je nestabilna emocionalno..takve zlostavljaci i vrebaju.MaximusDecimusMiridije wrote:moonlight shadow wrote:prijetio joj je..jel jako čudno da se isprva bojala išta poduzeti?MaximusDecimusMiridije wrote:Tukao me,uzimao mi pare i auto....ali ja sam mislila,sutra ce on pogledati pa ce biti bolje....
Javna je osoba bokte, to pod 1. Pod 2 uvijek je javnost na strani zene....(tip je idiot sta god da se desilo tu ako je digo ruku na nju). To je cisti kretenizam ja to svaki dan vidim. Ostaju s likovima koji su idioti nasilnici i sta sve ne. A isti kurac je i kod gomile muskaraca....nikakvi sterilni brak u kojem je nestalo ljubavi 3 dana nakon svadbe otprilike. Pa su u tome reda radi....sve je to glupo i sjebano.
A ona je trebala ovoga odjebati kad je prvo sranje napravio ili prvi put ruku digo na nju. Ovako ispada da se radi samo o revansizmu radi propale veze.
2014-04-12
Ili na dve prave.summer*wine wrote:vasa je kao veca kad naletite na 'pravu'..:-odzango wrote:Ženska pamet.MaximusDecimusMiridije wrote:Tukao me,uzimao mi pare i auto....ali ja sam mislila,sutra ce on pogledati pa ce biti bolje....
moonlight shadow wrote:prijetio joj je..jel jako čudno da se isprva bojala išta poduzeti?MaximusDecimusMiridije wrote:Tukao me,uzimao mi pare i auto....ali ja sam mislila,sutra ce on pogledati pa ce biti bolje....
Naravno da je cudno jebote. Nije anonimus zaboga. Osim toga jebote sportašica je....uspjesna. Sto znaci da je psihicki definitivno poslozena dovoljno da zna razluciti te stvari i reagirati zaboga.
Guest- Guest
to nije pravo..dosta je jedna za izgubit glavu ;-)dzango wrote:Ili na dve prave.summer*wine wrote:vasa je kao veca kad naletite na 'pravu'..:-odzango wrote:Ženska pamet.MaximusDecimusMiridije wrote:Tukao me,uzimao mi pare i auto....ali ja sam mislila,sutra ce on pogledati pa ce biti bolje....
2014-04-12
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Novac isplaćen Ježiću nema veze sa Sanaderom i MOL-om
» "Novac veže Hilari i ID, Trampu neće dozvoliti da pobedi"
» Košarkašice se u otvorenom pismu javnosti posrale i popišale po Komšiću
» Lepe crkve lepo gore
» Potresna snimka ezgorcizma iz Međugorja
» "Novac veže Hilari i ID, Trampu neće dozvoliti da pobedi"
» Košarkašice se u otvorenom pismu javnosti posrale i popišale po Komšiću
» Lepe crkve lepo gore