POTRESNA ISPOVEST LEPE KOŠARKAŠICE: Tokom veze me ubijao od batina i krao mi novac
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: POTRESNA ISPOVEST LEPE KOŠARKAŠICE: Tokom veze me ubijao od batina i krao mi novac
dijagram wrote:Ajme, pa vidi slike.Triny wrote:Rugoba nije, ali gad je.dijagram wrote:Valjda nije upotrijebila mozak, a mozda i jest ali je slabog kapaciteta.Triny wrote:Ajde, naslov je sad ok, ali drugo ništa ne znamo osim da cura nije upotrijebila samostrel. Na žalost.
Tako fina cura s ovom rugobom, al ajd, mozda moze imati dobro srce i silno je voli:)
No po svemu sudeci jos je gori nego sto izgleda.
vi to ne razumijete, zato se i zgražate nad curinim izborom :P
Guest- Guest
Re: POTRESNA ISPOVEST LEPE KOŠARKAŠICE: Tokom veze me ubijao od batina i krao mi novac
Znači ....nije se udala ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ocito, ja vidim ruznog ispacenog lika kojemu je psiha sjebana, dal rodjenjem, dal zbog vina ili droge ljute:)moonlight shadow wrote:dijagram wrote:Ajme, pa vidi slike.Triny wrote:Rugoba nije, ali gad je.dijagram wrote:Valjda nije upotrijebila mozak, a mozda i jest ali je slabog kapaciteta.Triny wrote:Ajde, naslov je sad ok, ali drugo ništa ne znamo osim da cura nije upotrijebila samostrel. Na žalost.
Tako fina cura s ovom rugobom, al ajd, mozda moze imati dobro srce i silno je voli:)
dijagram-
2015-08-09
I ja to vidim ....neznam u šta one gledaju.dijagram wrote:ocito, ja vidim ruznog ispacenog lika kojemu je psiha sjebana, dal rodjenjem, dal zbog vina ili droge ljute:)moonlight shadow wrote:dijagram wrote:Ajme, pa vidi slike.Triny wrote:Rugoba nije, ali gad je.dijagram wrote:
Valjda nije upotrijebila mozak, a mozda i jest ali je slabog kapaciteta.
2014-04-11
U isto, al mozda im se bas to svidja:)RayMabus wrote:I ja to vidim ....neznam u šta one gledaju.dijagram wrote:ocito, ja vidim ruznog ispacenog lika kojemu je psiha sjebana, dal rodjenjem, dal zbog vina ili droge ljute:)moonlight shadow wrote:dijagram wrote:Ajme, pa vidi slike.Triny wrote:
Rugoba nije, ali gad je.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:U isto, al mozda im se bas to svidja:)RayMabus wrote:I ja to vidim ....neznam u šta one gledaju.dijagram wrote:ocito, ja vidim ruznog ispacenog lika kojemu je psiha sjebana, dal rodjenjem, dal zbog vina ili droge ljute:)moonlight shadow wrote:dijagram wrote:
Ajme, pa vidi slike.
haha :)
Guest- Guest
hrvat jededa wrote:srpska polsa?dijagram wrote:sad ce yoda reci,..ono svoje:)
Kermit-
2014-04-17
dobro vise,...yoda bi reka: jeba bi ja to
dijagram-
2015-08-09
Bezvezan lik totalno ...ono mišici tetovaže ....a jbga nekome je napeta sisa nekome bicepsi.
2014-04-11
deda wrote:srpska polsa?dijagram wrote:sad ce yoda reci,..ono svoje:)
kako, on je hrvat !
Guest- Guest
sestre dabovic, rep. nastup !
Guest- Guest
tip je obicna budeletina,
izabrao je da bude nula,
a mogao je da bude faca celog zivota.
da zivi kao lord u beogradu, pretpostavimo !?
izabrao je da bude nula,
a mogao je da bude faca celog zivota.
da zivi kao lord u beogradu, pretpostavimo !?
Guest- Guest
žene vole kompetitivne muškarce koji se ističu, nema tu nikakvog misterija, slično je i kod čimpanzi
Last edited by deda on 22/2/2017, 21:08; edited 1 time in total
Guest- Guest
Guest- Guest
druga strana priče je kako je ona započela svađu te se potukla s bivšim zbog Soraje koja ima veće plastične sise, pa je izvukla deblji kraj
valjda nije mogla podnjeti što ju je ostavio radi Soraje, poznate razaračice sretnih ljubavi i brkova
i onda ljudi kažu da je ljubav dobra te da ne bi bilo rata kad bi bilo više ljubavi
valjda nije mogla podnjeti što ju je ostavio radi Soraje, poznate razaračice sretnih ljubavi i brkova
i onda ljudi kažu da je ljubav dobra te da ne bi bilo rata kad bi bilo više ljubavi
Guest- Guest
deda wrote:poznate razaračice sretnih ljubavi i brkova
neva- Posts : 4367
2014-04-12
razaracice brkova
ime za neki punk-folk bend sa zenskim sastavom :^^
Dobro, po glupoci su tu negdje, nadje krpa zakrpu, al brate mili, ...jel
A glede isticanja, eno ih gomila slicnih u Vrapcu, jako se isticu.
A glede isticanja, eno ih gomila slicnih u Vrapcu, jako se isticu.
dijagram-
2015-08-09
Jbg. kao i svaki opasan tip i ovaj ima popratne pojave. Barem joj nije bio dosadan
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Novac isplaćen Ježiću nema veze sa Sanaderom i MOL-om
» "Novac veže Hilari i ID, Trampu neće dozvoliti da pobedi"
» Košarkašice se u otvorenom pismu javnosti posrale i popišale po Komšiću
» Lepe crkve lepo gore
» Potresna snimka ezgorcizma iz Međugorja
» "Novac veže Hilari i ID, Trampu neće dozvoliti da pobedi"
» Košarkašice se u otvorenom pismu javnosti posrale i popišale po Komšiću
» Lepe crkve lepo gore
» Potresna snimka ezgorcizma iz Međugorja
Page 2 of 4