Njemačka: Schultz želi dati pravo glasa svim azilantima
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Njemačka: Schultz želi dati pravo glasa svim azilantima
Zaista ti kažem...Ljepše ti je živjeti u tvojem neznanju...To je dobro...mutava baštarda wrote:baš se tako osjećam.... sve si pogodiored wolf wrote:Ne...Pusti tu filozofsku misao...Ti ništa ne znaš i budi sretan zbog toga...mutava baštarda wrote:na to sam zapravo mislio, kad sam rekao da znam sve...red wolf wrote:Ne znaš ti ništa.mutava baštarda wrote:
ma znam sve
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
pa da, šerijat u EU treba ubrzati i treba odmah omogućiti da se nekoliko imama kandidira i uđe u Bundestag.. genijalno :S
mislim da je Schultz ovim pucao u noge SPD-u
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Kad ćete shvatiti da se morate oslobodite svega?...Ideologija, svjetonazora...Postati slobodni...Neve wrote:pa da, šerijat u EU treba ubrzati i treba odmah omogućiti da se nekoliko imama kandidira i uđe u Bundestag.. genijalno :S
red wolf-
2016-02-10
Neve wrote:pa da, šerijat u EU treba ubrzati i treba odmah omogućiti da se nekoliko imama kandidira i uđe u Bundestag.. genijalno :S
ima simpatije liberalne ljevice i kozmopolitskih kršćana, brojni naraštaji Njemaca se srame svog identiteta, osjećaju se priljavima, pa u takvim koncesijama azilantima vide priliku za katarzu
Guest- Guest
Samo slobodan čovjek će imati mogućnost pisati novu budućnost...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Kad ćete shvatiti da se morate oslobodite svega?...Ideologija, svjetonazora...Postati slobodni...Neve wrote:pa da, šerijat u EU treba ubrzati i treba odmah omogućiti da se nekoliko imama kandidira i uđe u Bundestag.. genijalno :S
vatra pročišćava i oslobađa od prljavštine
Guest- Guest
To su bedastoće na ovoj fizikalnoj razini...Niste tome dorasli...To niste sposobni razumijeti...deda wrote:red wolf wrote:Kad ćete shvatiti da se morate oslobodite svega?...Ideologija, svjetonazora...Postati slobodni...Neve wrote:pa da, šerijat u EU treba ubrzati i treba odmah omogućiti da se nekoliko imama kandidira i uđe u Bundestag.. genijalno :S
vatra pročišćava i oslobađa od prljavštine
red wolf-
2016-02-10
takvima treba reći da se puno brže i katarzičnije mogu ubiti ako se bace s najbližeg mosta, tako bar neće povući sa sobom i one još normalne :/deda wrote:ima simpatije liberalne ljevice i kozmopolitskih kršćana, brojni naraštaji Njemaca se srame svog identiteta, osjećaju se priljavima, pa u takvim koncesijama azilantima vide priliku za katarzu
mislim da većina Nijemaca ipak neće biti za Schultzove genijalne ideje, pa vjerojatno ništa od njegovih mokrih snova o samostalnoj pobjedi na glasovima izbjeglica
2014-04-12
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
samo da im se ne bi obilo o glavu pa da ne bi za 50 godina u bundestagu umjesto SPD-a na vlasti bila Al Nusra
marcellus wrote:samo da im se ne bi obilo o glavu pa da ne bi za 50 godina u bundestagu umjesto SPD-a na vlasti bila Al Nusra
baš to, o tome sam malo prije razmišljala, a sve ide u tom smjeru...
Guest- Guest
i da je sutra, Schultzu je to nebitno.. karirani stoljnjak na glavi ne smeta mu da vladamarcellus wrote:samo da im se ne bi obilo o glavu pa da ne bi za 50 godina u bundestagu umjesto SPD-a na vlasti bila Al Nusra
pitam se na kojim su drogama ovi 'lijevi', totalno su zabrijali
2014-04-12
Nece biti bas ta Nusra, al neke Nusrete svakako da.moonlight shadow wrote:marcellus wrote:samo da im se ne bi obilo o glavu pa da ne bi za 50 godina u bundestagu umjesto SPD-a na vlasti bila Al Nusra
dijagram-
2015-08-09
Sjajno, baba merkel ih je dovukla deda Schultz će ih udomiti i dati pravo glasa.....
nemere bolje...trpaj još :
nemere bolje...trpaj još :
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pa dobro...ti se neš žalit, jel tako :Pdijagram wrote:Nece biti bas ta Nusra, al neke Nusrete svakako da.moonlight shadow wrote:marcellus wrote:samo da im se ne bi obilo o glavu pa da ne bi za 50 godina u bundestagu umjesto SPD-a na vlasti bila Al Nusra
Guest- Guest
a kad ces ti shvatit hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehered wolf wrote:Kad ćete shvatiti da se morate oslobodite svega?...Ideologija, svjetonazora...Postati slobodni...Neve wrote:pa da, šerijat u EU treba ubrzati i treba odmah omogućiti da se nekoliko imama kandidira i uđe u Bundestag.. genijalno :S
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
2014-04-19
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» EU uvodi sankcije i oduzima pravo glasa Poljskoj!
» Mađarska i Poljska traže veće pravo glasa u EU
» Rusiji vraćeno pravo glasa u Vijeću Europe
» Najpopularnija poruka u natječaju - ukinimo hercegovcima pravo glasa
» Putin: Možda odlučimo svim Ukrajincima dati Rusko državljanstvo
» Mađarska i Poljska traže veće pravo glasa u EU
» Rusiji vraćeno pravo glasa u Vijeću Europe
» Najpopularnija poruka u natječaju - ukinimo hercegovcima pravo glasa
» Putin: Možda odlučimo svim Ukrajincima dati Rusko državljanstvo
Page 2 of 2