Nađeno 7 planeta pogodnih za život
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Nađeno 7 planeta pogodnih za život
A huge underwater volcano has been mapped and photographed by scientists exploring the deep ocean north of Sulawesi, Indonesia.
The more than 10,000-foot- (3,048-meter-) tall volcano is called Kawio Barat, referring to the ocean area west of Indonesia's Kawio Islands, south of the Philippines. The giant volcano was mapped by the U.S. National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) ship Okeanos Explorer.
http://www.livescience.com/29578-huge-volcano-revealed-under-the-sea.html
Indonezija je južna polutka ...Alpha Centauri isto ...u suštini iz eks Lemurije se ta planeta vidi ...dosta su je proucavali znali da se na njoj može živit i otišli prije erupcije.
The more than 10,000-foot- (3,048-meter-) tall volcano is called Kawio Barat, referring to the ocean area west of Indonesia's Kawio Islands, south of the Philippines. The giant volcano was mapped by the U.S. National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) ship Okeanos Explorer.
http://www.livescience.com/29578-huge-volcano-revealed-under-the-sea.html
Indonezija je južna polutka ...Alpha Centauri isto ...u suštini iz eks Lemurije se ta planeta vidi ...dosta su je proucavali znali da se na njoj može živit i otišli prije erupcije.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
koliko sam shvatio iz onog videa,onaj telekop sto grade na Chileanskim Andama ce biti jaci i od ovog sto trebaju lansirati 2018 u orbitu.
Guest- Guest
Ja znam samo da cu se uskoro vantijelesno zaletit u Kualalumpur.
2014-04-11
dijagram wrote:Stavit cemo je 20 promila ko kod dilatacije betonskog celika i mora stimati:)Brain32 wrote:dijagram wrote:Sad ce Rimac nesto smisliti.RayMabus wrote:Pa nisam blesav toliko daleko putovat ....imaš Alpfa Centauri ....samo 4 svijetlosne godine putovanja.dijagram wrote:na jednu ce longi, na drugu ezekijel, na ostale svi ostali.
Za tri dana ko od sale.
Jos stane na Jancu il kod macole:)
Pa ne znam baš dal' za tri dana ali zbog dilatacije vremena uz daleko manje od brzine svijetlosti stigli bi tamo prilično brzo
Haha to je ipak premalo ali sa nekih 50% c bi se stiglo za par godinica manje od 40
Brain32-
2014-04-15
mislim da,Ground Biscuits wrote:koliko sam shvatio iz onog videa,onaj telekop sto grade na Chileanskim Andama ce biti jaci i od ovog sto trebaju lansirati 2018 u orbitu.
zamisli koliko će tek vidjeti sa njime
Guest- Guest
veber wrote:yoda daj ne lupetaj. ono bas ga izbubetas. javi se kim sung samsngu i neka ti objasni kako su sletjeli na sunce.
daj malo, ako nista drugo, guglaj.
Guest- Guest
s ponistre se vidi tanker ispod volta piva pankermoonlight shadow wrote:RayMabus wrote:Išao sam na digitrion izracunati koliko je bzina svijetlosti na kvadrat ......
al ga nisi bacija kroz ponistru?
Guest- Guest
tre911 wrote:s ponistre se vidi tanker ispod volta piva pankermoonlight shadow wrote:RayMabus wrote:Išao sam na digitrion izracunati koliko je bzina svijetlosti na kvadrat ......
hehe
jel ima i dalje?
Guest- Guest
Nevide vanzemaljce ni kad im prelete ispred nosa .....Pinochet wrote:mislim da,Ground Biscuits wrote:koliko sam shvatio iz onog videa,onaj telekop sto grade na Chileanskim Andama ce biti jaci i od ovog sto trebaju lansirati 2018 u orbitu.
2014-04-11
Ne da mi se smišljati, ovo sam zapamtio iz večernje školemoonlight shadow wrote:tre911 wrote:s ponistre se vidi tanker ispod volta piva pankermoonlight shadow wrote:RayMabus wrote:Išao sam na digitrion izracunati koliko je bzina svijetlosti na kvadrat ......
hehe
jel ima i dalje?
Guest- Guest
tre911 wrote:Ne da mi se smišljati, ovo sam zapamtio iz večernje školemoonlight shadow wrote:tre911 wrote:s ponistre se vidi tanker ispod volta piva pankermoonlight shadow wrote:RayMabus wrote:Išao sam na digitrion izracunati koliko je bzina svijetlosti na kvadrat ......
hehe
jel ima i dalje?
e, a odlični su bili, da :)
Guest- Guest
na prvi pogled mi je zvucalo nelogicno jer ovo je ipak na zemlji pa postoji problem atmosfere ali kad pogledas npr sa tim teleskopima koja je to tonaza koju treba odvuci u orbitu ipak je lakse napraviti nesto grandiozno na zemljiPinochet wrote:mislim da,Ground Biscuits wrote:koliko sam shvatio iz onog videa,onaj telekop sto grade na Chileanskim Andama ce biti jaci i od ovog sto trebaju lansirati 2018 u orbitu.
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Zlato Saddama Husseina nađeno u tenku T54
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» U vlaku u Sloveniji nađeno 30 ilegalnih imigranata , među njima 12 djece
» Na hrvatskom brodu kojim se koristi crnogorska ratna mornarica nađeno 50 kg heroina
» Zlato Saddama Husseina nađeno u tenku T54
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» U vlaku u Sloveniji nađeno 30 ilegalnih imigranata , među njima 12 djece
» Na hrvatskom brodu kojim se koristi crnogorska ratna mornarica nađeno 50 kg heroina
Page 5 of 5