Nađeno 7 planeta pogodnih za život
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Nađeno 7 planeta pogodnih za život
http://www.index.hr/vijesti/clanak/live-stream-na-indexu-nasa-otkrila-sustav-u-kojem-vjerojatno-ima-zivota/952271.aspx
index malo click bait, "vjerojatno ima života", to je veoma teško utvrditi, prvo bi trebalo veći teleskopi(koji dolaze) da analiziraju detaljnije kemijski sastav atmosfere(kisik i organske molekule i šta ja znam).. sve jedno odlična vijest,.
Inače svemir je vjerojatno krcat milijunima milijardi planeta pogodnih za život
index malo click bait, "vjerojatno ima života", to je veoma teško utvrditi, prvo bi trebalo veći teleskopi(koji dolaze) da analiziraju detaljnije kemijski sastav atmosfere(kisik i organske molekule i šta ja znam).. sve jedno odlična vijest,.
Guest- Guest
Re: Nađeno 7 planeta pogodnih za život
Necu se baš najist od ovog otkrica.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
gledam live konferenciju.. da se nalaziš na jednom planetu imao bi odličan pogled na druge planete kao kada gledaš mjesec, ono vidio bi oceane, kontinente, šume(kada bi postojale) itd..
moj dodatak--- ako se slučajno život razvio na jednoj lokaciji, to bi značilo da bi ako su tako blizu, život u roku par stotina milijuna godina proširio na druge planete, preko "panspermie"
moj dodatak--- ako se slučajno život razvio na jednoj lokaciji, to bi značilo da bi ako su tako blizu, život u roku par stotina milijuna godina proširio na druge planete, preko "panspermie"
Guest- Guest
Odo si pofrigat četri jaja na oko , gladan sam ....hebeš ovo ....da 40 svijetlosnih godina ...neš ti , to je odma tu iza kantuna.
2014-04-11
na jednu ce longi, na drugu ezekijel, na ostale svi ostali.
dijagram-
2015-08-09
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
Pa nisam blesav toliko daleko putovat ....imaš Alpfa Centauri ....samo 4 svijetlosne godine putovanja.dijagram wrote:na jednu ce longi, na drugu ezekijel, na ostale svi ostali.
2014-04-11
Sad ce Rimac nesto smisliti.RayMabus wrote:Pa nisam blesav toliko daleko putovat ....imaš Alpfa Centauri ....samo 4 svijetlosne godine putovanja.dijagram wrote:na jednu ce longi, na drugu ezekijel, na ostale svi ostali.
Za tri dana ko od sale.
Jos stane na Jancu il kod macole:)
dijagram-
2015-08-09
sto, neces na cilimu?moonlight shadow wrote:mene će jedan Ebe odvest u Zeta Reticuli
dijagram-
2015-08-09
Nevjerojatno, zapravo nisu ništa novo otkrili već samo staro predstavili a kako bi dobili još para
Kermit-
2014-04-17
nije baš tako, ali bolje da NASA dobija pare nego udruge umjetnika, ilegalni imigranti itdasilovski wrote:Nevjerojatno, zapravo nisu ništa novo otkrili već samo staro predstavili a kako bi dobili još para
Guest- Guest
u pravu si yodaPinochet wrote:nije baš tako, ali bolje da NASA dobija pare nego udruge umjetnika, ilegalni imigranti itdasilovski wrote:Nevjerojatno, zapravo nisu ništa novo otkrili već samo staro predstavili a kako bi dobili još para
dijagram-
2015-08-09
Jok , sami smo.Pinochet wrote:
2014-04-11
možda na metli?!dijagram wrote:sto, neces na cilimu?moonlight shadow wrote:mene će jedan Ebe odvest u Zeta Reticuli
Guest- Guest
onda mijenjaj avic umoonlight shadow wrote:možda na metli?!dijagram wrote:sto, neces na cilimu?moonlight shadow wrote:mene će jedan Ebe odvest u Zeta Reticuli
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:onda mijenjaj avic umoonlight shadow wrote:možda na metli?!dijagram wrote:sto, neces na cilimu?moonlight shadow wrote:mene će jedan Ebe odvest u Zeta Reticuli
stignem, ovaj je prigodan, karnevalski :)
Guest- Guest
uz to na cilimu se stedi gorivo:)moonlight shadow wrote:dijagram wrote:onda mijenjaj avic umoonlight shadow wrote:možda na metli?!dijagram wrote:sto, neces na cilimu?moonlight shadow wrote:mene će jedan Ebe odvest u Zeta Reticuli
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:uz to na cilimu se stedi gorivo:)moonlight shadow wrote:dijagram wrote:onda mijenjaj avic umoonlight shadow wrote:možda na metli?!dijagram wrote:
sto, neces na cilimu?
pa istina, još da nađem nekog Aladina
Guest- Guest
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Zlato Saddama Husseina nađeno u tenku T54
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» U vlaku u Sloveniji nađeno 30 ilegalnih imigranata , među njima 12 djece
» Na hrvatskom brodu kojim se koristi crnogorska ratna mornarica nađeno 50 kg heroina
» Zlato Saddama Husseina nađeno u tenku T54
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» U vlaku u Sloveniji nađeno 30 ilegalnih imigranata , među njima 12 djece
» Na hrvatskom brodu kojim se koristi crnogorska ratna mornarica nađeno 50 kg heroina
Page 1 of 5