Raspušten zloglasni AZOV
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Raspušten zloglasni AZOV
Nemam pojma tko su i kakvi su. Nikakvih izravnih i RELEVANTNIH spoznaja nemam o tome.dzango wrote:Ja sam se šokirao kada sam čuo da su u AZOV sve kriminalci. Nisam mogao da verujem.
Ne vjerujem da ih i vi imate osim ono što možete pročitati u "Ruskoj Vesni" (Donbas), a nju uređuju
upravo kriminalci. Ustvari donbaška mafija.
Last edited by Ero on 1/9/2015, 13:49; edited 1 time in total
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ero wrote:I vi ih mislite shebati paradama u moskvi i Pekingu? Svaka čast...Stanojko wrote:Ne razumes..isti vrsljau i po Balkanu i po Ukrajini (i po Iraku, Avganistanu, Libiji...)...Ero wrote:Nije mi jasno zašto Srbi drža stranu Rusima dok vršljaju po Ukrajini, a bune se kad
Ameriji vršljaju po Srbiji i općenito po Balkanu?
Meni je sve to isto.
Ne mislimo nista. Boli nas kurac za sataniste. Biramo drustvo kao i uvek u svojoj istoriji...nepogresivo
I da se sjetimo jedne slike balavih retarada..neoliberalni_placenik wrote:srbi svršavaju ode azov
Guest- Guest
Vaše suvereno pravo, koje nikad nisam osporavao. Ne vama, a bogami ni Šiptarima, Makedoncima, Bošnjacima, Crnogorcima...a danas-sutra ni nekoj novoj naciji, ako se kojim slučajem pojavi.Stanojko wrote:Ero wrote:I vi ih mislite shebati paradama u moskvi i Pekingu? Svaka čast...Stanojko wrote:Ne razumes..isti vrsljau i po Balkanu i po Ukrajini (i po Iraku, Avganistanu, Libiji...)...Ero wrote:Nije mi jasno zašto Srbi drža stranu Rusima dok vršljaju po Ukrajini, a bune se kad
Ameriji vršljaju po Srbiji i općenito po Balkanu?
Meni je sve to isto.
Ne mislimo nista. Boli nas kurac za sataniste. Biramo drustvo kao i uvek u svojoj istoriji...nepogresivo
2014-04-23
bogomdani wrote:I da se sjetimo jedne slike balavih retarada..neoliberalni_placenik wrote:srbi svršavaju ode azov
Glupo je na temelju jedne fotografije osporavati suverena prava Ukrajinaca da uređuju svoju državu po vlastitom izboru.
Argument ti je, Sveto, nikakav...Slijedi suštinu i nikad nećeš pogriješiti u procjeni.
2014-04-23
E jebiga, njih Kijev još nije raspustio. Nego, kako ne znaš? Do juče su bili borci za slobodu i demokratiju.Ero wrote:Nemam pojma tko su i kakvi su. Nikakvih izravnih i RELEVANTNIH spoznaja nemam o tome.dzango wrote:Ja sam se šokirao kada sam čuo da su u AZOV sve kriminalci. Nisam mogao da verujem.
Ne vjerujem da ih i vi imate osim ono što možete pročitati u "Ruskoj Vesni" (Donbas), a nju uređuju
Koja prava kad su demokratski izabranog predsednika srušili kriminalci na ulici? Na koje se sad pravo pozivaju?Ero wrote:bogomdani wrote:I da se sjetimo jedne slike balavih retarada..neoliberalni_placenik wrote:srbi svršavaju ode azov
Glupo je na temelju jedne fotografije osporavati suverena prava Ukrajinaca da uređuju svoju državu po vlastitom izboru.
Argument ti je, Sveto, nikakav...Slijedi suštinu i nikad nećeš pogriješiti u procjeni.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Bit će i dalje, ali integriranu u ukrajinsku vojsku i pod njihovom komandom.dzango wrote:E jebiga, njih Kijev još nije raspustio. Nego, kako ne znaš? Do juče su bili borci za slobodu i demokratiju.Ero wrote:Nemam pojma tko su i kakvi su. Nikakvih izravnih i RELEVANTNIH spoznaja nemam o tome.dzango wrote:Ja sam se šokirao kada sam čuo da su u AZOV sve kriminalci. Nisam mogao da verujem.
Stranačke vojske tu nemaju što tražiti...ono, tipa, Beli orlovi, Arkanovci..jel se sjećaš kako su završili?
2014-04-23
Suverena prava, kao suveren narod. I greške su njihovo pravo.dzango wrote:Koja prava kad su demokratski izabranog predsednika srušili kriminalci na ulici? Na koje se sad pravo pozivaju?Ero wrote:bogomdani wrote:I da se sjetimo jedne slike balavih retarada..neoliberalni_placenik wrote:srbi svršavaju ode azov
2014-04-23
Integrisaće kriminalce i silovatelje u svoju vojsku? Kakva vlast, takva i vojska. A u Kijevu bacaju bombe na svoju policiju. Ta Ukrajina je opasno sjebana od Zapada. A nekada su bili pristojna država dok nisu postali produžena ruka tuđih interesa.Ero wrote:Bit će i dalje, ali integriranu u ukrajinsku vojsku i pod njihovom komandom.dzango wrote:E jebiga, njih Kijev još nije raspustio. Nego, kako ne znaš? Do juče su bili borci za slobodu i demokratiju.Ero wrote:Nemam pojma tko su i kakvi su. Nikakvih izravnih i RELEVANTNIH spoznaja nemam o tome.dzango wrote:Ja sam se šokirao kada sam čuo da su u AZOV sve kriminalci. Nisam mogao da verujem.
Stranačke vojske tu nemaju što tražiti...ono, tipa, Beli orlovi, Arkanovci..jel se sjećaš kako su završili?
Ero wrote:Suverena prava, kao suveren narod. I greške su njihovo pravo.dzango wrote:Koja prava kad su demokratski izabranog predsednika srušili kriminalci na ulici? Na koje se sad pravo pozivaju?Ero wrote:bogomdani wrote:I da se sjetimo jedne slike balavih retarada..neoliberalni_placenik wrote:srbi svršavaju ode azov
Pa dobro, onda je i pravo ljudi u Donbasu da prave greske... :)
Krim više niko ni ne pominje.Stanojko wrote:Ero wrote:Suverena prava, kao suveren narod. I greške su njihovo pravo.dzango wrote:Koja prava kad su demokratski izabranog predsednika srušili kriminalci na ulici? Na koje se sad pravo pozivaju?Ero wrote:bogomdani wrote:I da se sjetimo jedne slike balavih retarada..neoliberalni_placenik wrote:srbi svršavaju ode azov
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Apsolutna većina su Ukrajinci, a i inače je to Ukrajina, a bogami i ukrajinski etnički prostor...skupa sa Rostovim na Donu.Stanojko wrote:Ero wrote:Suverena prava, kao suveren narod. I greške su njihovo pravo.dzango wrote:Koja prava kad su demokratski izabranog predsednika srušili kriminalci na ulici? Na koje se sad pravo pozivaju?Ero wrote:bogomdani wrote:I da se sjetimo jedne slike balavih retarada..neoliberalni_placenik wrote:srbi svršavaju ode azov
2014-04-23
Kao ni Kosovo.dzango wrote:Krim više niko ni ne pominje.Stanojko wrote:Ero wrote:Suverena prava, kao suveren narod. I greške su njihovo pravo.dzango wrote:Koja prava kad su demokratski izabranog predsednika srušili kriminalci na ulici? Na koje se sad pravo pozivaju?Ero wrote:bogomdani wrote:I da se sjetimo jedne slike balavih retarada..neoliberalni_placenik wrote:srbi svršavaju ode azov
2014-04-23
Ero wrote:Apsolutna većina su Ukrajinci, a i inače je to Ukrajina, a bogami i ukrajinski etnički prostor...skupa sa Rostovim na Donu.Stanojko wrote:Ero wrote:Suverena prava, kao suveren narod. I greške su njihovo pravo.dzango wrote:Koja prava kad su demokratski izabranog predsednika srušili kriminalci na ulici? Na koje se sad pravo pozivaju?Ero wrote:bogomdani wrote:I da se sjetimo jedne slike balavih retarada..neoliberalni_placenik wrote:srbi svršavaju ode azov
Hahahaha...pa jes, dali im komunci, onda mora da je tako...
Ero wrote:Kao ni Kosovo.dzango wrote:Krim više niko ni ne pominje.Stanojko wrote:Ero wrote:Suverena prava, kao suveren narod. I greške su njihovo pravo.dzango wrote:Koja prava kad su demokratski izabranog predsednika srušili kriminalci na ulici? Na koje se sad pravo pozivaju?Ero wrote:bogomdani wrote:I da se sjetimo jedne slike balavih retarada..neoliberalni_placenik wrote:srbi svršavaju ode azov
Pominje ko treba...
U biti je vijest logicna i ocekivana. Reforme vojske na prvoj crti bojišta gdje regularne trupe sada zamijenjuju dragovoljce i HOS-ovce.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ero,ti ne vidis Veliku sliku..Ruku na srce,standardno mi je zao kad se ljudi tamane,osim onih Khozoepa,izmedju sebe.no,ako se dopusti da Ukrajina postane nesredjena drzava,a sto je Majdan pikirao,moglo bi se dogoditi da,se vremenom dogodi scenarij poput onog u Siriji,Libiji,Iraku,ustvari gdje god su ameri zakuhali..Ero wrote:bogomdani wrote:I da se sjetimo jedne slike balavih retarada..neoliberalni_placenik wrote:srbi svršavaju ode azov
To Rusija nece dopusti..Ukrajinci imaju pravo na svoju drzavu i da je uredjuju kako im pase,no ne moze se negirati i veliki broj Rusa koji tamo zivi,i konstitutivni su..s druge strane,Ukrajina u Nato-u,ne bi bila prihvatljiva Rusiji,iz vec milijun puta navedenih razloga,i zbog toga se dogadja sto se dogadja..Rusi ukrajinski uzeli svoj dio,Ukrajina ima jos podosta,sad bi dobrodoslo smirenje situacije..
Ono sto ti nikako ne mos shvatiti je cinjnica da Rusi,bilo ruski,bilo ukrajinski NISU POCELI REMETITI MIR U UKRAJINI..Od Majdana je sve krenulo..Vidjene su i Crne vodice,i razne netipicne uniforme u glavnom gradu,ali ponegdje drugdje..jos u samom pocetku a netko je stavio i video u vezi toga..
Kazes Rusija pravi sranja,hajmo hipoteticki reci da je to istina,i guzi Ukrajinu,i da je to hipoteticka istina..
Namece se glavno pitanje,Sto radi Amerika..sve isto to,ali cijelom svijetu...Rusi svojim postupcima ne stvaraju invazione valove Khozoepa i Nigga u milijunima,koji potom napucuju Europu i preopterecuju je..Rat u Ukrajini nije kamilica,brutalan je,ali i rusi i ukrajinci imaju mogucnost skloniti se..Rusija nije isla da razguzi temeljito Ukrajinu,nije se direktno niti ukljucila...Nije joj u interesu ujebati Ukrajinu,docim,sve sto su jemeri zakuhali u Ukrajini,samo joj ide na stetu..
Ti uzivaj u tome kako nitko kaobajagi ne smije pisnuti protiv Amera,ali je istina,da je svijetu vec pun qrc Amerike i njenog izigravanja svjetskog serifa..Rusima mogu dudlati,Kinezim mogu cuclati jojca,i time je kraj americke hegemonije u svijetu..Jedino sto mogu napraviti je ucvuci svijet u globalni khaos i katastrofu...
I ti nes cmoljis o lokalnom sukobu u Ukrajini...
Guest- Guest
Da. A ovi koji su raspušteni kao banda
će se vratiti u Kijev bacati bombe na pučističku miliciju.
će se vratiti u Kijev bacati bombe na pučističku miliciju.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
U osnovi ovo nije minus za Ukrajince nego povezivanje cijele te vojske u jednu komandu i pod jednu kontrolu. Paravojne skupine i dragovoljci bez komande su ok u prvim danima rata kad traje šema obrane itd itd itd al nakon toga kad treba napravit jednu vojsku da se obrani i napadne oni sa tim paralenim zapovijedanjem jednostavno nemaju šta radit na toj liniji fronta. Samo smetaju.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Najmanje je bila pristojna država, upravo zbog tuđih interesa.dzango wrote:Integrisaće kriminalce i silovatelje u svoju vojsku? Kakva vlast, takva i vojska. A u Kijevu bacaju bombe na svoju policiju. Ta Ukrajina je opasno sjebana od Zapada. A nekada su bili pristojna država dok nisu postali produžena ruka tuđih interesa.Ero wrote:Bit će i dalje, ali integriranu u ukrajinsku vojsku i pod njihovom komandom.dzango wrote:E jebiga, njih Kijev još nije raspustio. Nego, kako ne znaš? Do juče su bili borci za slobodu i demokratiju.Ero wrote:Nemam pojma tko su i kakvi su. Nikakvih izravnih i RELEVANTNIH spoznaja nemam o tome.dzango wrote:Ja sam se šokirao kada sam čuo da su u AZOV sve kriminalci. Nisam mogao da verujem.
Zemlja s namanjim GDP-em u ovom dijelu svijeta, a bogom dana po prirodnim resursima.
Eu im je bio kao svjetlo na kraju tunela i to im svjetlo osporava susjed. S kojim pravom?
Zašto se Srbija gura u EU? Valjda iz istih razloga kao i Ukrajina.
2014-04-23
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Povijesni trenutak: Sabor je raspušten
» Zloglasni kapetan
» Raspušten HDZ Kistanje-Roko Antić se ispisa iz stranke
» Pao 'Buldožer'zloglasni koljač Islamske države
» Zloglasni bbb-ovac,suverenist Nemanja Savanovic uhicen jer je napadao - Srbe
» Zloglasni kapetan
» Raspušten HDZ Kistanje-Roko Antić se ispisa iz stranke
» Pao 'Buldožer'zloglasni koljač Islamske države