Prekrasna Zenska Stvorenja
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: Prekrasna Zenska Stvorenja
Legendovich wrote:
kolotecina je opasnost..sto napraviti?? ja ne mogu bash uvijek,narocito kad sam pod stresom..velikim,na normalni nivo sam navikao...kad je normala,cura se samo cudi kako uvijek "mogu"..
ja ne dopustam da kolotecina prevlada..cesto zviznemo vamo tamo,mjenjamo mjesto..mada nekad se ne mosh oduprijeti tome,pa seks ispadne uzas mehanicki,nis povr organa ne osjetis neko uzbudjenje..uzas..
e sad,ne kakam curi previse o osjecajima ovom eonome,pa ako se neki izlet dogodi,nisam ispao bar hipokrat..
cinjenica jest,da izleti,kolikogod neki ne htjeli to priznati spasavaju vezu,brak..
e sad,hocel covjek ili cura,kao nasa Venus,insistriati na emocijama,i nakon 2-3 godine se opet naci sa guzicom na betonu,sama,i opet pocinjati scenari ispocetka,ili vako kao ja..na dugo,neobavezno,sa povremenim,ne cestim izletima,covjek mora sam odabrati..kakogod,ne treba sanjati o nekoj ljubavi Zauvijek..nije realno..
ti isto svašta znaš napisat
pa emocije su u prisutne u svakom odnosu..
Guest- Guest
Moxy wrote:Prava ljubav postoji, samo nisu svi dovoljno zreli za nju
Nemojmo generalizirati
Jesam li rekla da te obožavam...
Guest- Guest
pa cek..ti pricas o velikim filinzima,nema te par godina,prije toga rekla da je neka u pocetku velika i ozbiljna veza u pitanju,yat pozelio srece,i pojo mrak nashu venus..JEL TO JOSH KONKRETNO traje?venus wrote:Legendovich wrote:
kolotecina je opasnost..sto napraviti?? ja ne mogu bash uvijek,narocito kad sam pod stresom..velikim,na normalni nivo sam navikao...kad je normala,cura se samo cudi kako uvijek "mogu"..
ja ne dopustam da kolotecina prevlada..cesto zviznemo vamo tamo,mjenjamo mjesto..mada nekad se ne mosh oduprijeti tome,pa seks ispadne uzas mehanicki,nis povr organa ne osjetis neko uzbudjenje..uzas..
e sad,ne kakam curi previse o osjecajima ovom eonome,pa ako se neki izlet dogodi,nisam ispao bar hipokrat..
cinjenica jest,da izleti,kolikogod neki ne htjeli to priznati spasavaju vezu,brak..
e sad,hocel covjek ili cura,kao nasa Venus,insistriati na emocijama,i nakon 2-3 godine se opet naci sa guzicom na betonu,sama,i opet pocinjati scenari ispocetka,ili vako kao ja..na dugo,neobavezno,sa povremenim,ne cestim izletima,covjek mora sam odabrati..kakogod,ne treba sanjati o nekoj ljubavi Zauvijek..nije realno..
ti isto svašta znaš napisat
pa emocije su u prisutne u svakom odnosu..
emocija ima puno vrsta,ne samo pozitivnih..
sad si tod,ponovno spika kao i prije...kako volis st ovolis i sto te ispunjava..
Guest- Guest
Poanta jest mojeg trtljanja,dA SVAKA VEZA IMA ROK TRAJANJa...drugi je par rukava sto josh drzi ljude skupa..
Guest- Guest
Legendovich wrote:
pa cek..ti pricas o velikim filinzima,nema te par godina,prije toga rekla da je neka u pocetku velika i ozbiljna veza u pitanju,yat pozelio srece,i pojo mrak nashu venus..JEL TO JOSH KONKRETNO traje?
sad si tod,ponovno spika kao i prije...kako volis st ovolis i sto te ispunjava..
Mili, ti si mene opasno zamijenio s nekom drugom forumašicom. Fkt nemam pojma o čemu pričaš..
Guest- Guest
mmmm,zrelo zensko..plodovi na sve strane nabujali..ne mouze biti zrelije...
https://i.servimg.com/u/f12/19/62/15/65/f6391110.jpg
https://i.servimg.com/u/f12/19/62/15/65/f6391110.jpg
Guest- Guest
moguce,onda ne zamjeri..meja klupa..venus wrote:Legendovich wrote:
pa cek..ti pricas o velikim filinzima,nema te par godina,prije toga rekla da je neka u pocetku velika i ozbiljna veza u pitanju,yat pozelio srece,i pojo mrak nashu venus..JEL TO JOSH KONKRETNO traje?
Mili, ti si mene opasno zamijenio s nekom drugom forumašicom. Fkt nemam pojma o čemu pričaš..
Guest- Guest
Legendovich wrote:moguce,onda ne zamjeri..meja klupa..venus wrote:Legendovich wrote:
naravno da ne zamjeram..
Što se tiče mog statusa, radije sam sama nego da budem nekome na listi za povremeno pozivanje.
Tu smo ti i ja potpuno različiti i slažem se potpuno s tobom da je to samo stvar izbora...
Guest- Guest
Ja sam eto malo sazrio
Težak period iza mene, bilo bi stvarno šteta da nisam malo unaprijedila razmišljanje.... Svaki rad na sebi vrijedi, ali dok si u po muke dodje ti da sjednes i places....
Lady zna sve, ja i ti se nismo dugo čule pa i ne znaš...
Težak period iza mene, bilo bi stvarno šteta da nisam malo unaprijedila razmišljanje.... Svaki rad na sebi vrijedi, ali dok si u po muke dodje ti da sjednes i places....
Guest- Guest
Moxy wrote:Ja sam eto malo sazrio
Pa bravo draga
Teški periodi tome i služe, ili postaneš bolji ili kriviš sve druge pa si postao gori
Nisam znala da je Lady tuu!!!!!!
Nismo se duže čule, fkt, od onog koncerta
Guest- Guest
Atlana je lady
Da upravo tako, najteže je vala radit na sebi, ne vrijedi bjezat od životnih misija, do čekaju kad tad....
Jako cijenim tvoj savjet i mišljenje jer razmišljaš otvoreno i zrelo 🥰
Ja sam jako destruktivna kad mi dodju loši dani, onda bih promijenila život naopacke, razrusila sve, i počela otpocetka.... Trebalo mi je vremena da se naučim nosit s tom vatrom u sebi koju odnedavno osjećam, podznak djevica mi sve više prevladava i meni je trebalo dosta vremena da se naviknem na tu strast i nekakvu snagu koja može ići u oba smjera, konstruktivni i destruktivni....skoro sam razjebala brak jer me je gušila kolotečine, što je ipak urodilo promjenom na mužu da izađe iz čahure... To sve uz 3 djece i osnivanje biznisa, ono, osjećam se golo
Da upravo tako, najteže je vala radit na sebi, ne vrijedi bjezat od životnih misija, do čekaju kad tad....
Ja sam jako destruktivna kad mi dodju loši dani, onda bih promijenila život naopacke, razrusila sve, i počela otpocetka.... Trebalo mi je vremena da se naučim nosit s tom vatrom u sebi koju odnedavno osjećam, podznak djevica mi sve više prevladava i meni je trebalo dosta vremena da se naviknem na tu strast i nekakvu snagu koja može ići u oba smjera, konstruktivni i destruktivni....skoro sam razjebala brak jer me je gušila kolotečine, što je ipak urodilo promjenom na mužu da izađe iz čahure... To sve uz 3 djece i osnivanje biznisa, ono, osjećam se golo
Guest- Guest
Atlana wrote:Ja sam ti lejdi.
Malo sam promijenila umjetnicko ime
Što ti je intuicija..Atlana mi je odmah bila simpa
Baš mi je dragoo....
Guest- Guest
Moxy wrote:Atlana je lady
Joj, hvala ti puno...
Ma naprosto dođe do kraja nekog perioda i onda se treba dogovarat u paru za dalje..mnogi se boje promjena i naravno da nije lako napraviti prijelaz na nešto drugo.
Drago mi je da ste uspjeli..lako je odustati, puno je teže napraviti dobar upgrade i što je najbolje od svega napraviti ga tako da se ništa ne žali što je usput polupano..
Guest- Guest
uffff,tebe bash ubise pogrešene pretopstavke..Evo,cura doslovno kod menea visi svaki dan,izuzetno rjijetko se ne vidim najduze dvi dana..venus wrote:Legendovich wrote:moguce,onda ne zamjeri..meja klupa..venus wrote:Legendovich wrote:
naravno da ne zamjeram..
Što se tiče mog statusa, radije sam sama nego da budem nekome na listi za povremeno pozivanje.
Tu smo ti i ja potpuno različiti i slažem se potpuno s tobom da je to samo stvar izbora...
corbuljak davno gotov,kruff ispekla savrseni,i za svoj gusht buhtle sa pekmezom od sumskog voca..moda prespava kod menea,a mozda ode u svoj stan..volje njena..ne tjeram je..cuj ti nju povremeno...
ovo funjkcijunira bolje,nego neki standardni brakovi,gdje ljudi skupa vise u jednom stanu,a ne mogu jedno drugo vise pogledati
Guest- Guest
yeb-yeb-yebayte..!!! ovo je ono...mmmmmmm...snazan donji trap i cvrste nogare,ostatak yummmmmiiiiieeeee...1!!!
Guest- Guest
Legendovich wrote:
uffff,tebe bash ubise pogrešene pretopstavke..Evo,cura doslovno kod menea visi svaki dan,izuzetno rjijetko se ne vidim najduze dvi dana..
corbuljak davno gotov,kruff ispekla savrseni,i za svoj gusht buhtle sa pekmezom od sumskog voca..moda prespava kod menea,a mozda ode u svoj stan..volje njena..ne tjeram je..cuj ti nju povremeno...
ovo funjkcijunira bolje,nego neki standardni brakovi,gdje ljudi skupa vise u jednom stanu,a ne mogu jedno drugo vise pogledati
Odlično, drago mi je da se nakuhala i da će ići sita doma, možda.
Nema pogrešnih pretpostavki. Ima samo krivulja koja kad dosegne neku točku počnu preispitivanja..znam ja ženski mozak.
I ne moram ja biti u pravu, vrijeme samo pokaže.
Guest- Guest
Jako jako lijepa zena!!!!Legendovich wrote:yeb-yeb-yebayte..!!! ovo je ono...mmmmmmm...snazan donji trap i cvrste nogare,ostatak yummmmmiiiiieeeee...1!!!
Guest- Guest
tijelom jako slicna mojoj curi..mmmmmm...Atlana wrote:Jako jako lijepa zena!!!!Legendovich wrote:yeb-yeb-yebayte..!!! ovo je ono...mmmmmmm...snazan donji trap i cvrste nogare,ostatak yummmmmiiiiieeeee...1!!!
Guest- Guest
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Prekrasna Zenska Stvorenja
» Prekrasna Ženska Stopala
» prekrasna muška stvorenja
» ...ta savršena stvorenja...
» Ta divna stvorenja
» Prekrasna Ženska Stopala
» prekrasna muška stvorenja
» ...ta savršena stvorenja...
» Ta divna stvorenja