Prekrasna Zenska Stvorenja
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Prekrasna Zenska Stvorenja
a jest očajna ozbiljnoRa wrote:Ružne li haljine na lijepoj ženi. :D
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
kroj dude..kroj..kao da je aljinu skrojila curica iz vrtića...
Guest- Guest
Ah, ništa nova. Legendovich se vidim fura i dalje na savršene (bogomdane) isklesane kreature koje ne jedu ni ne kuhaju hhahhahha
A Kic na prošle živote.....hahhahhhahhaha
Guest- Guest
osjećam poveznicu s Tibetom da
baš čitam njenu knjigu, dobra duša skroz!
a ne..Kic je OTKRIO gOLOTINJU ZENSKU..pogleci venus koju stranicu prije....meni je ugasio negdasnji topic,radi onoga sto on sad lijepi vodje..
Guest- Guest
kic wrote:
osjećam poveznicu s Tibetom da
baš čitam njenu knjigu, dobra duša skroz!
Eto, vidim ja što ti čitaš
Guest- Guest
Legendovich wrote:a ne..Kic je OTKRIO gOLOTINJU ZENSKU..pogleci venus koju stranicu prije....meni je ugasio negdasnji topic,radi onoga sto on sad lijepi vodje..
Bolje vam je obojici da golotinju imate kod kuće, a da ovdje lijepite nove autiće...
Guest- Guest
a bude povremeno..no ovdje nitko ne zivi skupa,nego svatko u svom stanu,pa kad se nadju...mozda i bolje tako...precesto su ljudi pod stresom i nabrijani,pa je svadja samo pitanje trenutka..,ovako kad se poijave crni oblaci,noge noste me domu mome,ili cura pobjegne svome i sve se smiri za dan dva..venus wrote:Legendovich wrote:a ne..Kic je OTKRIO gOLOTINJU ZENSKU..pogleci venus koju stranicu prije....meni je ugasio negdasnji topic,radi onoga sto on sad lijepi vodje..
Bolje vam je obojici da golotinju imate kod kuće, a da ovdje lijepite nove autiće...
Guest- Guest
Legendovich wrote:a bude povremeno..no ovdje nitko ne zivi skupa,nego svatko u svom stanu,pa kad se nadju...mozda i bolje tako...precesto su ljudi pod stresom i nabrijani,pa je svadja samo pitanje trenutka..,ovako kad se poijave crni oblaci,noge noste me domu mome,ili cura pobjegne svome i sve se smiri za dan dva..venus wrote:Legendovich wrote:a ne..Kic je OTKRIO gOLOTINJU ZENSKU..pogleci venus koju stranicu prije....meni je ugasio negdasnji topic,radi onoga sto on sad lijepi vodje..
Slažem se da treba imati prostor za sebe, to nije ništa loše....a da je umijeće živit zajedno i dogovarat se, je..istina..
Guest- Guest
istina i to debela..venus wrote:Legendovich wrote:a bude povremeno..no ovdje nitko ne zivi skupa,nego svatko u svom stanu,pa kad se nadju...mozda i bolje tako...precesto su ljudi pod stresom i nabrijani,pa je svadja samo pitanje trenutka..,ovako kad se poijave crni oblaci,noge noste me domu mome,ili cura pobjegne svome i sve se smiri za dan dva..venus wrote:Legendovich wrote:a ne..Kic je OTKRIO gOLOTINJU ZENSKU..pogleci venus koju stranicu prije....meni je ugasio negdasnji topic,radi onoga sto on sad lijepi vodje..
Slažem se da treba imati prostor za sebe, to nije ništa loše....a da je umijeće živit zajedno i dogovarat se, je..istina..
Guest- Guest
Legendovich wrote:istina i to debela..venus wrote:Legendovich wrote:a bude povremeno..no ovdje nitko ne zivi skupa,nego svatko u svom stanu,pa kad se nadju...mozda i bolje tako...precesto su ljudi pod stresom i nabrijani,pa je svadja samo pitanje trenutka..,ovako kad se poijave crni oblaci,noge noste me domu mome,ili cura pobjegne svome i sve se smiri za dan dva..venus wrote:Legendovich wrote:a ne..Kic je OTKRIO gOLOTINJU ZENSKU..pogleci venus koju stranicu prije....meni je ugasio negdasnji topic,radi onoga sto on sad lijepi vodje..
Možda zvuči ovako malo čudno ili naivno, zapravo je zajednički život stvar dogovora ko i u sve drugo u životu...razgovor i dogovor.
Guest- Guest
nije,nego je svijet navikao da je to opceprihvaceno kod mladjarije od 15-20 godina,dok bi se Odrasli trebali "ponasati ozbiljno"..stogod im to znacilo..venus wrote:Legendovich wrote:istina i to debela..venus wrote:Legendovich wrote:a bude povremeno..no ovdje nitko ne zivi skupa,nego svatko u svom stanu,pa kad se nadju...mozda i bolje tako...precesto su ljudi pod stresom i nabrijani,pa je svadja samo pitanje trenutka..,ovako kad se poijave crni oblaci,noge noste me domu mome,ili cura pobjegne svome i sve se smiri za dan dva..venus wrote:
Možda zvuči ovako malo čudno ili naivno, stvar dogovora ko i u svemu drugom u životu...
Guest- Guest
Legendovich wrote:
nije,nego je svijet navikao da je to opceprihvaceno kod mladjarije od 15-20 godina,dok bi se Odrasli trebali "ponasati ozbiljno"..stogod im to znacilo..
Nisam ziher da znam na što točno misliš s ovim ozbiljnim ponašanjem..čovjek se mijenja cijeli svoj život, nismo isti ni od prošle minute..
Guest- Guest
venus wrote:Ah, ništa nova. Legendovich se vidim fura i dalje na savršene (bogomdane) isklesane kreature koje ne jedu ni ne kuhaju hhahhahha
A ja na meso
Prosta sam i jednostavna
Guest- Guest
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Similar topics
» Prekrasna Zenska Stvorenja
» Prekrasna Ženska Stopala
» prekrasna muška stvorenja
» ...ta savršena stvorenja...
» Ta divna stvorenja
» Prekrasna Ženska Stopala