Prekrasna Zenska Stvorenja
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Prekrasna Zenska Stvorenja
normalne usne oke..i nije mi must have da mi cura pooši..vise kod cura volim lijepu i njegovanu Drkalačku Ruku...
Guest- Guest
pismejker wrote:normalne usne oke..i nije mi must have da mi cura pooši..vise kod cura volim lijepu i njegovanu Drkalačku Ruku...
Ti si prvi koji to kaze :)
Guest- Guest
tja..cuj,ne volim forcati nesh sto netko mozda ne voli..ono da si ga trpa u usta,a ne voli to,nije to to..ako voli,sama ga bude hapnula u usta i pohabala..ako ne,nije kraj svijeta...ali ručica,,uffff,ako cura dobro zna,jbt,Kitonja ima osjecaj kao da je u odlicnoj pipici...bas nedavno mi cura rukom bacila u nesvjest Kitonju...koji je to orgazam zestok bio....nekad standardni seks nije tako intenzivan..Atlana wrote:pismejker wrote:normalne usne oke..i nije mi must have da mi cura pooši..vise kod cura volim lijepu i njegovanu Drkalačku Ruku...
Guest- Guest
pismejker wrote:tja..cuj,ne volim forcati nesh sto netko mozda ne voli..ono da si ga trpa u usta,a ne voli to,nije to to..ako voli,sama ga bude hapnula u usta i pohabala..ako ne,nije kraj svijeta...ali ručica,,uffff,ako cura dobro zna,jbt,Kitonja ima osjecaj kao da je u odlicnoj pipici...bas nedavno mi cura rukom bacila u nesvjest Kitonju...koji je to orgazam zestok bio....nekad standardni seks nije tako intenzivan..Atlana wrote:pismejker wrote:normalne usne oke..i nije mi must have da mi cura pooši..vise kod cura volim lijepu i njegovanu Drkalačku Ruku...
I meni vise ruka i prsti pasu.
Guest- Guest
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Similar topics
» Prekrasna Zenska Stvorenja
» Prekrasna Ženska Stopala
» prekrasna muška stvorenja
» ...ta savršena stvorenja...
» Ta divna stvorenja