Prekrasna Zenska Stvorenja
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Prekrasna Zenska Stvorenja
Pa sad..to je jako diskutabilno..u stara dobra vremena,John Wayne-a,i iskonskih Mooškaraca,cesto su mlade,naravno punoljetne cure zavrsile i u brakovima sa zrelim Moškijama..
Prije ljufdi nisu bili optereceni statusom u drustvu,odnosno pomodnim glupostima,i Moškije su nakon vojske ili studija krenuli se zeniti..isto tako i cure..Zrelost i odgovornost se sticala jako rano,kod obijih spolova...
upoznao sam neke kozojepke,18,19 godina,Sunac ti tvoj,to je komplet formirana ZENA,ne cura..odgovorne u kucnim poslovima,iskusne u istima,posvecene obitelji...
I sad,kako to moze biti PREMLADO za nekog zrelog muskarca..???
cak zreliji muskarci cijene mlade zene i cure,i mnogosu u manjem iskusenju preljhuba,nego da su sa nekom vremesnom kokom,koja nije za baciti,ali..mlado je mlado i lijepo,pa ga yebi..tko kaze drugacije,od moskijah,teski je lazov i hipokrit..
Moderne,pomodne,smurtfoun generacija cura,je samo za pogledati i pohvaliti njihovu ljepotu..isprazne su i nisu uopce zrelo formirane kao osobe..
Zivot pocinju na nekoj drustvenoj mrezi,isprva stidno,da bi na kraju briljirala u mrezastim carapama i tangicama...dakle,danas se cijeni iskljucivo pojavnost mesa u sto ljepsem pakiranju...
Jel to premlado za zrelog muskarca...nije..to je tulavo i nikakve svrhe u drustvu i obitelji nemaju,ali se daju poyebati,i to je onaj minimum,koji je pristao i zrelijim muskarcima i takvim mladim curama..nish povr toga nije moguce,zbog ispraznosti karaktera takvih cura..
Prije ljufdi nisu bili optereceni statusom u drustvu,odnosno pomodnim glupostima,i Moškije su nakon vojske ili studija krenuli se zeniti..isto tako i cure..Zrelost i odgovornost se sticala jako rano,kod obijih spolova...
upoznao sam neke kozojepke,18,19 godina,Sunac ti tvoj,to je komplet formirana ZENA,ne cura..odgovorne u kucnim poslovima,iskusne u istima,posvecene obitelji...
I sad,kako to moze biti PREMLADO za nekog zrelog muskarca..???
cak zreliji muskarci cijene mlade zene i cure,i mnogosu u manjem iskusenju preljhuba,nego da su sa nekom vremesnom kokom,koja nije za baciti,ali..mlado je mlado i lijepo,pa ga yebi..tko kaze drugacije,od moskijah,teski je lazov i hipokrit..
Moderne,pomodne,smurtfoun generacija cura,je samo za pogledati i pohvaliti njihovu ljepotu..isprazne su i nisu uopce zrelo formirane kao osobe..
Zivot pocinju na nekoj drustvenoj mrezi,isprva stidno,da bi na kraju briljirala u mrezastim carapama i tangicama...dakle,danas se cijeni iskljucivo pojavnost mesa u sto ljepsem pakiranju...
Jel to premlado za zrelog muskarca...nije..to je tulavo i nikakve svrhe u drustvu i obitelji nemaju,ali se daju poyebati,i to je onaj minimum,koji je pristao i zrelijim muskarcima i takvim mladim curama..nish povr toga nije moguce,zbog ispraznosti karaktera takvih cura..
Guest- Guest
htio sam reć, šta se raspisa daj neku sliku, ali skoro sam potpisao post na kraju..
Osoba koja nikad nije iskusila visedimenzionalno iskustvo sexa,kad stvarno stvarno zelis neku osobu,ne samo tjelesno,ni ne moze shvatit....ovo cisto tjelesno iskustvo, pojebi pa ostavi za napunit krhki muski ego u kriznim srednjim godinama,zasluzuje vlasnika....
Guest- Guest
etoc,ja stavio sliku od cure Olge i njen fejsbuk link za upoznavanje,a Alfić ti uletio i preuzeo...Tko prvi curi,njegova..nesh vi mladci moderni,slabi sa refleksima i osjecajem opstanka..sacrificial_anode wrote:
htio sam reć, šta se raspisa daj neku sliku, ali skoro sam potpisao post na kraju..
Guest- Guest
slazem se,no kako mosh to..tvoje iskusiti,ako je cura ono samo prazna ljustura..Pa nije moskija kriv,ako je cura povrsna i tezi povrsnim ciljevima..Tada da hipoteticki moskija nastupi,kako ti kazes,punim spektrom zelja i osjecajima,to toj modernoj curi ce biti kao da sprehah mandarinski..jednostavno ce te jos dobro isprdati..imao sam i takvo iskustvo..Moxy wrote:Osoba koja nikad nije iskusila visedimenzionalno iskustvo sexa,kad stvarno stvarno zelis neku osobu,ne samo tjelesno,ni ne moze shvatit....ovo cisto tjelesno iskustvo, pojebi pa ostavi za napunit krhki muski ego u kriznim srednjim godinama,zasluzuje vlasnika....
no,ako je cura ispravna,sve je moguce..
Guest- Guest
pismejker wrote:ihhhh..sram te bilo....meni tako...
Uspjela sam zacrvenit sveca,iiiihaaaa!
Guest- Guest
mhhhh....malo me iznenadio tvoj "napad"..onako,cisto refrešing u sveukupnoj letargiji i sivilu..Kakogod,ti si ili blagoslov Muškarca ili njegovo Prokletstvo.,.sredine nema..dakle,jaka pozitiva u sustini,za onog tko se zna nositi sa tobom..
Guest- Guest
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Similar topics
» Prekrasna Zenska Stvorenja
» Prekrasna Ženska Stopala
» prekrasna muška stvorenja
» ...ta savršena stvorenja...
» Ta divna stvorenja
» Prekrasna Ženska Stopala
» prekrasna muška stvorenja
» ...ta savršena stvorenja...
» Ta divna stvorenja