Smisao postojanja HAVC-a je u naslovu filma 'Sve džaba'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Smisao postojanja HAVC-a je u naslovu filma 'Sve džaba'
Noor wrote:speare_shaker wrote:
Kad smo kod debota, ako nakon posljednjg NU2 nije shvatio tko je zapravo Hrvoje Hribar, onda je potpuno izgubljen slučaj.
a možda je to on osobno :)
nije, hribara znam još iz škole, inteligentan i lukav ali pokvaren, deboto je plain stupid
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Nisam ja tako shvatio film, nema tu klasičnih negativaca ni pozitivaca, jednostavno je šrot ali je ono vječna filmaška/redateljska inspiracija o hrvatsko-srpskim odnosima jer je to ipak najbitnije...vuksadinare wrote:...definitivno..ali eto neki ga uzdizu zbog et multi kulti promocije i sto je najveci stos matanicevih filmova koji igra non stop na tu kartu..jer valjda jedino moze ovojiti pokoju sporednu nagradu..i hvalisa ti se...inace kad ne snima nesto poput multi kulti filmova npr.seriju novine koje su totalni promasaj i vidljiva je redateljska ogranicenost...inace u zvizdanu kao i u ostalima matanicevim projektima hrvatima je vjecno namjenjena uloga najvecih negativaca..pa cak i u multi kulti vezama gdje su oni ti mahom koji su krivi da veza ne stiman_razbojnik wrote:Zvizdan je totalni promašaj od filma...scena seksa jedino što valjavuksadinare wrote:gledao sam nedugo film 'zvizdan'....i mogu reci da nisam dugo gledao tako propagandisticki film o 'multi kulti'...i opet mahom hrvat je tu veci negativac od srbina...ima nekakvih dijaloga tipa..'a zasto ti kao hrvat nama srbima zelis oduzeti prava'...
zadnji prolazan hrv film koji sam gledao bio je Broj 55 , Ljudožder vegetarijanac također nije loš
2014-04-15
55 je ok film no jesi li primjetio ijednu kokardu ili obilježje onih koji napadaju?n_razbojnik wrote:Nisam ja tako shvatio film, nema tu klasičnih negativaca ni pozitivaca, jednostavno je šrot ali je ono vječna filmaška/redateljska inspiracija o hrvatsko-srpskim odnosima jer je to ipak najbitnije...vuksadinare wrote:...definitivno..ali eto neki ga uzdizu zbog et multi kulti promocije i sto je najveci stos matanicevih filmova koji igra non stop na tu kartu..jer valjda jedino moze ovojiti pokoju sporednu nagradu..i hvalisa ti se...inace kad ne snima nesto poput multi kulti filmova npr.seriju novine koje su totalni promasaj i vidljiva je redateljska ogranicenost...inace u zvizdanu kao i u ostalima matanicevim projektima hrvatima je vjecno namjenjena uloga najvecih negativaca..pa cak i u multi kulti vezama gdje su oni ti mahom koji su krivi da veza ne stiman_razbojnik wrote:Zvizdan je totalni promašaj od filma...scena seksa jedino što valjavuksadinare wrote:gledao sam nedugo film 'zvizdan'....i mogu reci da nisam dugo gledao tako propagandisticki film o 'multi kulti'...i opet mahom hrvat je tu veci negativac od srbina...ima nekakvih dijaloga tipa..'a zasto ti kao hrvat nama srbima zelis oduzeti prava'...
zadnji prolazan hrv film koji sam gledao bio je Broj 55 , Ljudožder vegetarijanac također nije loš
Guest- Guest
To nebi bilo politički korektno, mada se iskreno ne sjećam baš svakog detalja u filmu...ali glumački, režija i scenografija su mi oke...za standard hrv filma iznad prosjekatre911 wrote:55 je ok film no jesi li primjetio ijednu kokardu ili obilježje onih koji napadaju?n_razbojnik wrote:Nisam ja tako shvatio film, nema tu klasičnih negativaca ni pozitivaca, jednostavno je šrot ali je ono vječna filmaška/redateljska inspiracija o hrvatsko-srpskim odnosima jer je to ipak najbitnije...vuksadinare wrote:...definitivno..ali eto neki ga uzdizu zbog et multi kulti promocije i sto je najveci stos matanicevih filmova koji igra non stop na tu kartu..jer valjda jedino moze ovojiti pokoju sporednu nagradu..i hvalisa ti se...inace kad ne snima nesto poput multi kulti filmova npr.seriju novine koje su totalni promasaj i vidljiva je redateljska ogranicenost...inace u zvizdanu kao i u ostalima matanicevim projektima hrvatima je vjecno namjenjena uloga najvecih negativaca..pa cak i u multi kulti vezama gdje su oni ti mahom koji su krivi da veza ne stiman_razbojnik wrote:Zvizdan je totalni promašaj od filma...scena seksa jedino što valjavuksadinare wrote:gledao sam nedugo film 'zvizdan'....i mogu reci da nisam dugo gledao tako propagandisticki film o 'multi kulti'...i opet mahom hrvat je tu veci negativac od srbina...ima nekakvih dijaloga tipa..'a zasto ti kao hrvat nama srbima zelis oduzeti prava'...
2014-04-15
sto se tice filma broja 55..koji opsije stvarne događaje u kusanjama..imam mnoge zamjerke na tehnicke detalje..kao prvo taj se događaj odigrao na pocetku 9 mjeseca 1991..jos je bilo ljeto..a u filmu je prakticno kasno jesensko ili zimsko doba...sto je po meni dosta velika greska...drugo..hrvatski vojnici su bili dobro opremljeni oruzjem i imali dobre maskirne uniforme sto ej bio rjeđi slucaj za ono doba kad se taj događaj odigrao...oni koji su bili se borili u kusonjama mahom su bili samo naoruzani kalasem..i rucnim bombama..i to pokojom...kako sam citao i slusao o tom događaju...vrlo rijetko su rafalno pucali vise pojedinacna paljba zbog nedostatka municije...trece...kako kaze tre..nema kokardi...i prikazuje se kako cetnici non stop napadaju pjedacki sto nije istina..cetnici su mahom pucali iz pristojne udaljenosti i vrlo rijetko su kretali fizicki u napad...jer su branitelje tukli tj kucu iz tromblona,minobaca i pat-ova koji su se nalazi na okolnim cukama...i zadnja zamjerka..trebalo je na pocetku filma ipak prikazati zasto je doslo do same akcije i koji ej bio povod..ovako ispada kao da su prakticno pali sa neba u kusonje i ispada da su bili umalo agresori
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
inace vrlo zanimljiv film na temu domovinskog rata bi se mogao snimiti o srpskoj operaciji 'žaoka' na banovini tj u pounju krajem 7 mjeseca 1991..tu su doslovce neke scene bile kao na filmu..da ne pricam o junaku miroslavu blazevicu čađi koji se bacio na cetnicki kamion i raznio se...pa bitka malobrojnih policajaca i pripadnika zng-a te dragovoljaca u strugi...protiv visestruko nadmocnijih cetnika i terorista..pa slucaj zivog zida od hrvat u strugi..bas pravi događaj za film
2015-09-08
Za to i govorim da je ok, nije ništa tipa pazi metak mirko no obilježja na strani napadača baš i nisu vidljiva tako da netko kad gleda sa strane mora imati i priručnik o tome ko je koga napadao.n_razbojnik wrote:To nebi bilo politički korektno, mada se iskreno ne sjećam baš svakog detalja u filmu...ali glumački, režija i scenografija su mi oke...za standard hrv filma iznad prosjekatre911 wrote:55 je ok film no jesi li primjetio ijednu kokardu ili obilježje onih koji napadaju?n_razbojnik wrote:Nisam ja tako shvatio film, nema tu klasičnih negativaca ni pozitivaca, jednostavno je šrot ali je ono vječna filmaška/redateljska inspiracija o hrvatsko-srpskim odnosima jer je to ipak najbitnije...vuksadinare wrote:...definitivno..ali eto neki ga uzdizu zbog et multi kulti promocije i sto je najveci stos matanicevih filmova koji igra non stop na tu kartu..jer valjda jedino moze ovojiti pokoju sporednu nagradu..i hvalisa ti se...inace kad ne snima nesto poput multi kulti filmova npr.seriju novine koje su totalni promasaj i vidljiva je redateljska ogranicenost...inace u zvizdanu kao i u ostalima matanicevim projektima hrvatima je vjecno namjenjena uloga najvecih negativaca..pa cak i u multi kulti vezama gdje su oni ti mahom koji su krivi da veza ne stiman_razbojnik wrote:
Zvizdan je totalni promašaj od filma...scena seksa jedino što valja
Guest- Guest
taman sam to htjela reći..Noor wrote:speare_shaker wrote:
Kad smo kod debota, ako nakon posljednjg NU2 nije shvatio tko je zapravo Hrvoje Hribar, onda je potpuno izgubljen slučaj.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Da je deboto hribar taj bi financirao isključivo anticrkvene filmove i filmove o pedofilskim skandalima unutar KCe.summer*wine wrote:taman sam to htjela reći..Noor wrote:speare_shaker wrote:
Guest- Guest
ulogu...
ubit će me
haha, i autobiografski film o ministrantima..šteta što je štimac odrastao, bio bi savršen za ulogu mladog debota..tre911 wrote:Da je deboto hribar taj bi financirao isključivo anticrkvene filmove i filmove o pedofilskim skandalima unutar KCe.summer*wine wrote:taman sam to htjela reći..Noor wrote:speare_shaker wrote:
ubit će me
2014-04-12
Ma uzeti ćemo nekog malca iz kozari boka da glumi debota :Dsummer*wine wrote:ulogu...haha, i autobiografski film o ministrantima..šteta što je štimac odrastao, bio bi savršen za ulogu mladog debota..tre911 wrote:Da je deboto hribar taj bi financirao isključivo anticrkvene filmove i filmove o pedofilskim skandalima unutar KCe.summer*wine wrote:taman sam to htjela reći..Noor wrote:speare_shaker wrote:
ubit će me
Guest- Guest
Ne, Štimac bi bio oličenje..iz više razloga..tre911 wrote:Ma uzeti ćemo nekog malca iz kozari boka da glumi debota :Dsummer*wine wrote:ulogu...haha, i autobiografski film o ministrantima..šteta što je štimac odrastao, bio bi savršen za ulogu mladog debota..tre911 wrote:Da je deboto hribar taj bi financirao isključivo anticrkvene filmove i filmove o pedofilskim skandalima unutar KCe.summer*wine wrote:taman sam to htjela reći..Noor wrote:
ubit će me
2014-04-12
Može biti samo štimac nije nikada glumio u tako stupidnom filmu kao kad bi predstavljao debota pa bi bilo pitanje oćeli se snaći :))summer*wine wrote:Ne, Štimac bi bio oličenje..iz više razloga..tre911 wrote:Ma uzeti ćemo nekog malca iz kozari boka da glumi debota :Dsummer*wine wrote:ulogu...haha, i autobiografski film o ministrantima..šteta što je štimac odrastao, bio bi savršen za ulogu mladog debota..tre911 wrote:Da je deboto hribar taj bi financirao isključivo anticrkvene filmove i filmove o pedofilskim skandalima unutar KCe.summer*wine wrote:
taman sam to htjela reći..
ubit će me
Guest- Guest
inace da ne bude zabune..slavko stimac je hrvat iz mjesta konjska glava kraj gospica..
2015-09-08
Nećemo tako o njemu..naljutit će se..
2014-04-12
pardon..konjsko brdo između gospica i perusicavuksadinare wrote:inace da ne bude zabune..slavko stimac je hrvat iz mjesta konjska glava kraj gospica..
2015-09-08
Ne sekiraj se, taj ima odgovor na sve i glasi otprilike ovako; njahsummer*wine wrote:Nećemo tako o njemu..naljutit će se..
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Rekli nema pete kolone u RH-a...HAVC se ispricava(kao) zbog filma '15 minuta...'
» Kritičar i povjesničar filma Daniel Rafaelić upravo je izabran za v.d. ravnatelja HAVC-a
» Za Dane srpskog filma se ima a za Dane hrvatskog filma ne....
» Što je žutarnji prešutio u naslovu?
» Čestitamo Imbexu 15 godina postojanja...
» Kritičar i povjesničar filma Daniel Rafaelić upravo je izabran za v.d. ravnatelja HAVC-a
» Za Dane srpskog filma se ima a za Dane hrvatskog filma ne....
» Što je žutarnji prešutio u naslovu?
» Čestitamo Imbexu 15 godina postojanja...
Page 2 of 2