Kraljica Balkana sad malo liže guzu Rusima
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Kraljica Balkana sad malo liže guzu Rusima
Ono sto zelim naglasiti je da je smjesno sto si rekao da Rusi lizu dupe ikome,a u potpunosti jednom malom onemoćalom zapadnom proxyju..No hard filling,ali to je istinski tocan opis,ako gledamo utica u ekonomiji,politici,icemu..I kad dobijete neke pohvale iz 2 i 3,razrednih americkih i europskih biroa,to je snishodljivo tapsanje po ramenima.Usporedjivati seili stavljati u korelaciju sa velikim igracima,je megalomanija,ista upravo ona,koju spocitavate Srbima..Dakle,Reg,budi dosljedan..Regoč wrote:Isto tako ni Koli ne liže dupe, nego daje protokolarne izjave jer naši izvoznici žele u Rusiju, a osuda miešanja i dalje ostaje. Budi dosljedan!pismejker wrote:to nije lizanje dupeta,i dalje ostaje osuda premijera,a mora malo javnosti radi ,da da izjavu gledea rafinerije u BBrodu,jerbo su tamo kapitalni investitori..ne modati realnost Reg..Regoč wrote:Lavrov liže dupe Hrvatima. Još prije koji mjesec je osuđival istupe hrvatskoga premijera, a sad se skrbi o zdravlju Brođanah.
Guest- Guest
Da ne kažem kako samo komplet idiot dobru volju moze protumačiti ko slabost, ali no od tebe se to i očekujeasilovski wrote:za brođanah boli kurac Plenkija, ali noRegoč wrote:Lavrov liže dupe Hrvatima. Još prije koji mjesec je osuđival istupe hrvatskoga premijera, a sad se skrbi o zdravlju Brođanah.
Kermit-
2014-04-17
druže domoljube, zamjena teza je tvoj modus operandi pa ti ovaj jadan pokušaj ne prolazi.Regoč wrote:Čemu kad im vi nedomoljubi sami nađete mane?sitting_bull wrote:vi domoljubi ste toliko otupavili da sami ne možete smisliti ništa što bi nalijepili svojim političkim suparnicima.Regoč wrote:Dobro si opisal Mesića i Milanovića.sitting_bull wrote:dva dana za prosječnog domoljubnog birača je kao vječnost: taj pamti samo zadnje riječi ambicioznih zlatoustih opsjenara kojima daje glas na izborima.
na žalost po hrvatsku sama ambicija nije dovoljna za visoku funkciju, a postaje pogibeljna kad je diskrepancija između ambicije i mogućnosti kao kod plavuše...
jadno.
a koliko ste jadni i bezidejni pokazuje domoljubna vrhuška na vlasti koja je u kratkom roku uspjela sjebati turizam i ljude koji rade u turizmu gore nego balvan revolucija.
prokleta banda se nije dovoljno nakrala, a i ljiga i ekipa se moraju podmiriti, ne?
sitting_bull-
2015-09-28
plavuša utjerala strah u kosti rusima!Regoč wrote:Neće ni oni naftu prerađivati ako im zatvorimo naftovod.provocator wrote:Pa je... Rusima je do Hrvatske stalo ko do lanjskog snijega.... :^0: nebumo im mandarine prodavali... :lol!:Regoč wrote:Lavrov liže dupe Hrvatima. Još prije koji mjesec je osuđival istupe hrvatskoga premijera, a sad se skrbi o zdravlju Brođanah.
ne'š ti sile umotane u celulit!
sitting_bull-
2015-09-28
u bage je još jednom demonstrirala veličinu i silu vlastite gluposti:Regoč wrote:U Bage se sjajno nosila. Gdje je htjela pohvalila se, gdje je htjela izbjegla je odgovor.sitting_bull wrote:kraljica balkana se kod bage prostirala uzduž i poprijeko jer bago još nije Dujmović.
ta je baba zrela za psihotestove i abdikaciju.
od nje ispraznije socijalističko mantranje ima samo ljiga Plenković...
ja sam smanjila broj dužnosnika i sada svi rade prekovremeno!
da mi se ne gadi nabio bih ju na onu stvar...
sitting_bull-
2015-09-28
Regoč wrote:Repozicionirala je Hrvatsku, odmičemo se od Balkana, a to je velik uspjeh. Od njezina ustoličenja Hrvatska širi područje vanjskopolitičkoga djelovanja i to je kvalitativan pomak u odnosu na vrieme kad smo bili zarobljenici regiona.sitting_bull wrote:koji sadržaj?provocator wrote:Nekoliko puta bili ste u SAD-u, niste imali ni jedan susret na visokoj razini”, konstatirao je voditelj. “Vi gledate na formu, a ne na sadržaj. Ja sam vrlo zadovoljna postignutim. Nije važno jesam li primljena u Bijelu kuću ili ne”, odgovorila mu je.sitting_bull wrote:kraljica balkana se kod bage prostirala uzduž i poprijeko jer bago još nije Dujmović.
A jadna!
kompletan sadržaj njezina dosadašnjeg mandata može se svesti na dvoje: Tuđmanova lenta i titova bista.
lentu je pokazala, bistu deložirala.
that's all folks!
kao mlada i mladoženja:
kao bosanska snajka:
evo odakle srpske čokoladice u darovima za djecu:
plavušin doprinos razvoju svjetskog turizma:
naravno, razgovori koji su vođeni su tajna, sugovornici su tajni, a rezultat je tako velika tajna da će se arhiv "rezultata" plavuše smjeti otvoriti tek za 50 godina...
sitting_bull-
2015-09-28
Dosljedan sam. Protokolarne izjave su protokolarne izjave. Aj sad ti budi dosljedan.pismejker wrote:Ono sto zelim naglasiti je da je smjesno sto si rekao da Rusi lizu dupe ikome,a u potpunosti jednom malom onemoćalom zapadnom proxyju..No hard filling,ali to je istinski tocan opis,ako gledamo utica u ekonomiji,politici,icemu..I kad dobijete neke pohvale iz 2 i 3,razrednih americkih i europskih biroa,to je snishodljivo tapsanje po ramenima.Usporedjivati seili stavljati u korelaciju sa velikim igracima,je megalomanija,ista upravo ona,koju spocitavate Srbima..Dakle,Reg,budi dosljedan..Regoč wrote:Isto tako ni Koli ne liže dupe, nego daje protokolarne izjave jer naši izvoznici žele u Rusiju, a osuda miešanja i dalje ostaje. Budi dosljedan!pismejker wrote:to nije lizanje dupeta,i dalje ostaje osuda premijera,a mora malo javnosti radi ,da da izjavu gledea rafinerije u BBrodu,jerbo su tamo kapitalni investitori..ne modati realnost Reg..Regoč wrote:Lavrov liže dupe Hrvatima. Još prije koji mjesec je osuđival istupe hrvatskoga premijera, a sad se skrbi o zdravlju Brođanah.
Pa je li dal pomirljivu izjavu? Ako je Kolina pomirljiva izjava lizanje dupeta, onda je i Lavrovova. Budi dosljedan. Ili smo i mi samo iskazali dobru volju da se smire napetosti. Odluči se.asilovski wrote:Da ne kažem kako samo komplet idiot dobru volju moze protumačiti ko slabost, ali no od tebe se to i očekujeasilovski wrote:za brođanah boli kurac Plenkija, ali noRegoč wrote:Lavrov liže dupe Hrvatima. Još prije koji mjesec je osuđival istupe hrvatskoga premijera, a sad se skrbi o zdravlju Brođanah.
Tko? Što? Dnevnice? Šegon? Autopraonice? Sve to vuče na SDP!sitting_bull wrote:druže domoljube, zamjena teza je tvoj modus operandi pa ti ovaj jadan pokušaj ne prolazi.Regoč wrote:Čemu kad im vi nedomoljubi sami nađete mane?sitting_bull wrote:vi domoljubi ste toliko otupavili da sami ne možete smisliti ništa što bi nalijepili svojim političkim suparnicima.Regoč wrote:Dobro si opisal Mesića i Milanovića.sitting_bull wrote:dva dana za prosječnog domoljubnog birača je kao vječnost: taj pamti samo zadnje riječi ambicioznih zlatoustih opsjenara kojima daje glas na izborima.
na žalost po hrvatsku sama ambicija nije dovoljna za visoku funkciju, a postaje pogibeljna kad je diskrepancija između ambicije i mogućnosti kao kod plavuše...
jadno.
a koliko ste jadni i bezidejni pokazuje domoljubna vrhuška na vlasti koja je u kratkom roku uspjela sjebati turizam i ljude koji rade u turizmu gore nego balvan revolucija.
prokleta banda se nije dovoljno nakrala, a i ljiga i ekipa se moraju podmiriti, ne?
A mi se Rusije moramo bojati zašto ono točno? Napast će nas? Uvest će nam sankcije? Onemogućit će nam pristup svjetskim financijskim tokovima?sitting_bull wrote:plavuša utjerala strah u kosti rusima!Regoč wrote:Neće ni oni naftu prerađivati ako im zatvorimo naftovod.provocator wrote:Pa je... Rusima je do Hrvatske stalo ko do lanjskog snijega.... nebumo im mandarine prodavali...Regoč wrote:Lavrov liže dupe Hrvatima. Još prije koji mjesec je osuđival istupe hrvatskoga premijera, a sad se skrbi o zdravlju Brođanah.
ne'š ti sile umotane u celulit!
Ne, ja sam smanjila broj dužnosnika. Točka. Koliko se moja ekipa trudi, vidi se po tom što rade i prekovremeno kad treba. Točka. Dvie odvojene misli, ali tebi je koncept misli neshvatljiv pa teško razumiješ što se govori.sitting_bull wrote:u bage je još jednom demonstrirala veličinu i silu vlastite gluposti:Regoč wrote:U Bage se sjajno nosila. Gdje je htjela pohvalila se, gdje je htjela izbjegla je odgovor.sitting_bull wrote:kraljica balkana se kod bage prostirala uzduž i poprijeko jer bago još nije Dujmović.
ja sam smanjila broj dužnosnika i sada svi rade prekovremeno!
da mi se ne gadi nabio bih ju na onu stvar...
I što dokazuješ s ovim, osim da je Koli aktivna na vanjskopolitičkom planu, a što i je u njezinim ovlastima?sitting_bull wrote:Regoč wrote:Repozicionirala je Hrvatsku, odmičemo se od Balkana, a to je velik uspjeh. Od njezina ustoličenja Hrvatska širi područje vanjskopolitičkoga djelovanja i to je kvalitativan pomak u odnosu na vrieme kad smo bili zarobljenici regiona.sitting_bull wrote:koji sadržaj?provocator wrote:Nekoliko puta bili ste u SAD-u, niste imali ni jedan susret na visokoj razini”, konstatirao je voditelj. “Vi gledate na formu, a ne na sadržaj. Ja sam vrlo zadovoljna postignutim. Nije važno jesam li primljena u Bijelu kuću ili ne”, odgovorila mu je.sitting_bull wrote:kraljica balkana se kod bage prostirala uzduž i poprijeko jer bago još nije Dujmović.
A jadna!
kompletan sadržaj njezina dosadašnjeg mandata može se svesti na dvoje: Tuđmanova lenta i titova bista.
lentu je pokazala, bistu deložirala.
that's all folks!
kao mlada i mladoženja:
kao bosanska snajka:
evo odakle srpske čokoladice u darovima za djecu:
plavušin doprinos razvoju svjetskog turizma:
naravno, razgovori koji su vođeni su tajna, sugovornici su tajni, a rezultat je tako velika tajna da će se arhiv "rezultata" plavuše smjeti otvoriti tek za 50 godina...
Regoč-
2015-08-21
McCain hehhee vrliki prijatelj iz Trilaterale, vjerojatno seru protiv trumpa i rusa jer su ih neoconski uvjerili da oni skidaju POTUS-a drž. udaromRegoč wrote:
¸
I jedna s narodom.
Kermit-
2014-04-17
Neka se druži, možda štogod i za nas ukrade.
Moš mislit, pa ona priprema kakvu sinekuru u think-tanku, Nato odboru, EU tijelu sebi i svojima...ona je talkinghead tabula rasa koja ponavlja unprijed naučene fraze i pamflete, ja nisam nikada vidio da ona nešto govori što stvarno msili ili osjeća, osim kad je riječ o MaminjuRegoč wrote:Neka se druži, možda štogod i za nas ukrade.
Kermit-
2014-04-17
Tuđman, Sanader, kutle, kalmeta, luka rajić, Todorić, Žužul, Milošević, mudrinić, šarinić, lukšić, Bozanić&holding s kaptola...Regoč wrote:Tko? Što? Dnevnice? Šegon? Autopraonice? Sve to vuče na SDP!sitting_bull wrote:druže domoljube, zamjena teza je tvoj modus operandi pa ti ovaj jadan pokušaj ne prolazi.
milijarde i milijarde državnog novca nestale u domoljubnoj privatizaciji, prodaji i izdaji nacionalnih interesa!
sve vuče na domoljube i kaptol...
sitting_bull-
2015-09-28
temeljna misao vodilja svakog domoljuba...Regoč wrote:Neka se druži, možda štogod i za nas ukrade.
sitting_bull-
2015-09-28
......gledajte ja ne zamjeram ljevicarima sto zele srusiti kolindu i hdz...prljavom propagandom...na isti nacin su i hdz i desnica rusili josipovica,milanovica i sdp...ovi sad vracaju na isti nacin uostalom to su i najavali jos i prije nego je koli zasjela na mjesto predsjednice..kao i hdz...i sad se u hdz-u cude kao pura dreku...i traze da ih se ostavi na miru..tesko..vratilo se kao bumerang i sad ovi grizu i dosađuju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..i to je demokracija...da je netko drugi iz hdz-a umjesto koli isto bi bilo...ovi prvi ne zele sdp na vlasti ovi drugi hdz u ma kojem obliku....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
prljave činjenice nisu prljava kampanja.
za prljave činjenice krivi su oni koji su doveli do tih činjenica, a tu su domoljubi dominantni...
za prljave činjenice krivi su oni koji su doveli do tih činjenica, a tu su domoljubi dominantni...
sitting_bull-
2015-09-28
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Majke Srebrenice oprostile Kolindi: Ona je i dalje kraljica Balkana
» Majke Srebrenice uputile pismo KGK: "Predomislile smo se, nisi više kraljica Balkana"
» Orban: Malo je verovatno da će jadni Ukrajinci iz sukoba sa Rusima izaći kao pobednici
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Majke Srebrenice uputile pismo KGK: "Predomislile smo se, nisi više kraljica Balkana"
» Orban: Malo je verovatno da će jadni Ukrajinci iz sukoba sa Rusima izaći kao pobednici
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
Page 2 of 4