Majke Srebrenice oprostile Kolindi: Ona je i dalje kraljica Balkana
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Majke Srebrenice oprostile Kolindi: Ona je i dalje kraljica Balkana
MAJKE Srebrenice oprostile su Kolindi njene izjave o BiH kao uporištu islamističkih radikala te su je opet nazvale kraljicom Balkana.
"Ona je i dalje ostala kraljica. BiH je uvijek imala kraljice. Ja sam je pozvala, jer je ona jedina žena na Balkanu koja je predsjednica jedne države i ona je za mene kraljica, bez obzira na sve. Ona direktno nije nama Majkama ništa rekla. Mi smo njoj zamjerili, ali se nismo naljutili", kazala je Munira Subašić, predsjednica udruženja Majke Srebrenice nakon sastanka s hrvatskom predsjednicom, prenosi N1.
Podsjetimo, nakon što su Majke Srebrenice Kolindu nazvale kraljicom Balkana, u rujnu prošle godine došlo je do zahlađenja odnosa. Povod su bile Kolindine izjave o BiH kao o uporištu islamističkih radikala.
"Tada su takve izjave dolazile iz Srbije, a na kraju je sve okončano genocidom nad Bošnjacima. I sami znate da i danas, 22 godine nakon genocida, tražimo kosti naše djece i muževa. I sami znate da smo vas nekad smatrale i oslovljavale 'kraljicom Balkana' i u vama vidjele nadu za neka bolja vremena i odnose na ovim prostorima. Nažalost, grdno smo se prevarile", stoji u pismu iz rujna adresiranom na hrvatsku predsjednicu.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/majke-srebrenice-oprostile-kolindi-ona-je-i-dalje-kraljica-bez-obzira-na-sve/1019983.aspx
...........................
"Ona je i dalje ostala kraljica. BiH je uvijek imala kraljice. Ja sam je pozvala, jer je ona jedina žena na Balkanu koja je predsjednica jedne države i ona je za mene kraljica, bez obzira na sve. Ona direktno nije nama Majkama ništa rekla. Mi smo njoj zamjerili, ali se nismo naljutili", kazala je Munira Subašić, predsjednica udruženja Majke Srebrenice nakon sastanka s hrvatskom predsjednicom, prenosi N1.
Podsjetimo, nakon što su Majke Srebrenice Kolindu nazvale kraljicom Balkana, u rujnu prošle godine došlo je do zahlađenja odnosa. Povod su bile Kolindine izjave o BiH kao o uporištu islamističkih radikala.
"Tada su takve izjave dolazile iz Srbije, a na kraju je sve okončano genocidom nad Bošnjacima. I sami znate da i danas, 22 godine nakon genocida, tražimo kosti naše djece i muževa. I sami znate da smo vas nekad smatrale i oslovljavale 'kraljicom Balkana' i u vama vidjele nadu za neka bolja vremena i odnose na ovim prostorima. Nažalost, grdno smo se prevarile", stoji u pismu iz rujna adresiranom na hrvatsku predsjednicu.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/majke-srebrenice-oprostile-kolindi-ona-je-i-dalje-kraljica-bez-obzira-na-sve/1019983.aspx
...........................
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Majke Srebrenice oprostile Kolindi: Ona je i dalje kraljica Balkana
Surprise, surprise..;-)
Kao i 'ne znamo mi nista o drugim mjestima masovnih likvidacija. Mi samo za nase znamo."
Da parafraziram.
Kao i 'ne znamo mi nista o drugim mjestima masovnih likvidacija. Mi samo za nase znamo."
Da parafraziram.
2014-04-12
Zar nije Ceca kraljica Balkana?
2016-11-17
Jel je Bakir odveo na cevape?
2016-11-17
Kolinda je takva kakva je ne radi nista u rukavicama temperamentna je i kaze nesto sto diolomatskim rijecnikom ne bi trebala u javnost...ali ona ima takav stil americki na koji ovdasnji politicari i mediji nisu navikli...pa ako gledate americke politicare danas i u proslosti malo koji nije imao gafove.. ali to je tako..uglavnom zasto bi glumila nesto sto nije
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
cvjeće ko cvijeće, govinda nemoj se ovdje pronaći
Šta kaže Kolinda? Munira je kraljica Balkana.
HAHAHAHAHAHA, kraljica, da, podmetanja i nametanja trampu i sl. ) hahahahahahaha,
Guest- Guest
Majke Srebenice su lokalna ispostava jihada.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
ta " udruga " vise se bavi politikanstvom od bilo cega drugog
100% jihad u dimijama & šalvarama !
100% jihad u dimijama & šalvarama !
Last edited by pizzon on 18/1/2018, 20:51; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ma,da???pizzon wrote:ta " udruga " vise se bavi politikanstvom od bilo cega drugog
Niste nikoga ni ranili,ondje?=?=?=
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Ma,da???pizzon wrote:ta " udruga " vise se bavi politikanstvom od bilo cega drugog
dobro vece !
Guest- Guest
'bro veče¨!pizzon wrote:jastreb wrote:Ma,da???pizzon wrote:ta " udruga " vise se bavi politikanstvom od bilo cega drugog
dobro vece !
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
hmm..melkior wrote:Majke Srebenice su lokalna ispostava jihada.
pronicljivo
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
MS Company je profitabilna kompanija sa najvećim profitom u Bosni u zadnjih 20 godina. Niko ne može ni da im prismrdi.
Kraljica Balkana ili predsjednica Hrvatske?
https://poskok.info/kraljica-balkana-ili-predsjednica-hrvatske/
----------------------------
Sjajan tekst..u osnovi ni jedno ni drugo, obična tajnica,plavuša. Bolje da nije ni išla ...
2015-08-06
Kraljica Irana, prapostojbine Hrvata
2016-11-17
Znaci razocarenje? e jebem mu misa, nije objavila rat BiH, usla sa tenkovima u Hercegbosnu, pohapsila 100 000 000 radikalnih islamista u Bosni, Munira se usudila reci genocid...strasno...e ejbem mu misa, sljedeci put birajte bolje :pepikur37 wrote:
Kraljica Balkana ili predsjednica Hrvatske?
https://poskok.info/kraljica-balkana-ili-predsjednica-hrvatske/
----------------------------
Sjajan tekst..u osnovi ni jedno ni drugo, obična tajnica,plavuša. Bolje da nije ni išla ...
2016-11-17
Dakle, svijeća koju je Kolinda Grabar – Kitarović zapalila danas u Križančevom selu Hrvatima Središnje Bosne, a ni BiH, ne znači apsolutno ništa. Žrtvama Domovinskog rata ne trebaju zapaljene svijeće i položeni vijenci nego procesuiranje odgovornih za ratne zločine koje je tzv. Armija iBH počinila. Budući da taj zločin nije bio u optužnicama, a ni presudama, protiv čelnika tzv. Armije BiH kojima se sudilo zbog oslobađanja“ Središnje Bosne, ostaje bh. pravosuđe, sarajevski mini Haag. Međutim, postoji i DORH, sa sjedištem u Zagrebu koji rješavanju ovih slučajeva, kroz određene pravne mehanizme i legislative, može doprinijeti.
Čekaj sad. Ko je u Bosni vodio Domovinski rat?
Čekaj sad. Ko je u Bosni vodio Domovinski rat?
govinda wrote:
Znaci razocarenje?
Moje da, a i hrvatskih portala u beha.....
2015-08-06
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Majke Srebrenice uputile pismo KGK: "Predomislile smo se, nisi više kraljica Balkana"
» Majke Srebrenice upozorile ambasadora da je narušena sigurnosna situacija u Srebrenici
» Majke Srebrenice: "Hrvatska je bila agresor"; Milanović: "Nije vam ovo kalifat"
» Kraljica Balkana sad malo liže guzu Rusima
» Majke Srebrenice i Žepe : Žalosno je šta je se tužilaštvo BiH bavi navodnim zločinima u drugoj državi
» Majke Srebrenice upozorile ambasadora da je narušena sigurnosna situacija u Srebrenici
» Majke Srebrenice: "Hrvatska je bila agresor"; Milanović: "Nije vam ovo kalifat"
» Kraljica Balkana sad malo liže guzu Rusima
» Majke Srebrenice i Žepe : Žalosno je šta je se tužilaštvo BiH bavi navodnim zločinima u drugoj državi
Page 1 of 2