Eric ljudina!
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Eric ljudina!
cantona je jednom prilikom došao do tribina i umjesto pušite kurac demoni razvalio navijače za razliku id svih ostalih blefera
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
desert_fox wrote:Sada sam psihopata.... pa sada lazem.... gubi se srpce.... osim kad admine preko pp upozorava na nacizam....dobiva odjeb od njega a javno govorio kako bi me zvao u svatove svoje jer me cijeni
....Boze dragi koji karakter
ponovo lazes, smrdljivi udbasu. nikada se preko PP-a nisam zalio bilo kome, pogotovo kicu-to ti i sam moze potvrditi... lazes kao vucic.
Guest- Guest
bafalo wrote:cantona je jednom prilikom došao do tribina i umjesto pušite kurac demoni razvalio navijače za razliku id svih ostalih blefera
zamisli sta bi bilo da mu se u facu unese gaycmar, pique, alba ili buskec?
usadio bi ih u travu veliki eric...
Guest- Guest
I onda dodje Vinnie Jones, polomi Erica, i ovaj bude kuco ka mala curica, lol...
:D
Guest- Guest
I onda dođe đo šimunić i polomi i vinniea i erica i sulejmanija gratis
I onda dodje Lukica, sve ih druka za šaku dolara koje kasnije opere na Maldivima...
<3
<3
Guest- Guest
I onda dođe messi i radi krađe ga osude na zatvorsku kaznu od 22 mjeseca
I onda dođe hajduk plati suca za "posteno suđenje" pa messija puste iz zatvora...
muckodjubre wrote:I onda dođe hajduk plati suca za "posteno suđenje" pa messija puste iz zatvora...
Opet ti Hajduk stavljaš u usta, nije ti bio dosta onaj nokaut jučer, prekjučer nakon čeg si na onoj tamo temi udrija lagano po čmrljici
amper1950 wrote:muckodjubre wrote:Od dolazenja do maminja i dinama dosli do hajduka koji je ostao duzan sucim...sreca da je males imao imunitet u ime hajduka
Kako ne voliš činjenice i voliš insinuacije.
1. Činjenica je da je Širić bio Mamićev suradnik koji je uživao njegovu podršku u samom HNS-u.
2. Činjenica da je Širić osuđeni kriminalc zbog primanja mita.
3. Činjenica da Mamić nikad nije osudio potez i odrekao se Širića, naprotiv rekao je da nebi nikad prijavio takav kriminal sve mu vruči žarač u guzicu guraju.
4. Činjenica da je Hajdukov predsjednik Maleš u suradnji s USKOM razotkrio sudačku mafiju unutar HNS-a, mafiju koja je od njega tražila novac za pošteno ili "pošteno" suđenje.
5. Činjenica da su odgovarali samo Širić i Djedović (ovaj zadnji priznao sam) dok nitko drugi od čitave hobotnice nije odgovarao. Tebi na razmišljanje dali su Širić i Djedović djelovali sami
Sve ovo gori su činjenice. A to što ti tvrdiš da je Hajduk ostao dužan sucima, to je samo insinuacija, ne činjenica koja NIKAD nije dokazana. Naravno da nećemo moči vjerovati riječima jednog osuđenog kriminalca (Širić) koji je ionako samo htio izvući što više novca od predsjednika Hajduka pa je pričao o nekim starim dugovima. Kriminalcu se ne može vjerovati ma koliko bi ti to htio
Guest- Guest
U biti hajduk dio plati a dio na teku tj.ostane duzan...
Kak demica kad ga našamaraš napiše ovako kratak post svojih izmišljotina
Mogu i ja napisati da ti plačaš crncima (pola keš, pola u teku) da ti ga guraju u guzicu, ali nemam baš argumente za to ko ni ti
Mogu i ja napisati da ti plačaš crncima (pola keš, pola u teku) da ti ga guraju u guzicu, ali nemam baš argumente za to ko ni ti
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:I onda dodje Vinnie Jones, polomi Erica, i ovaj bude kuco ka mala curica, lol...
niche-cergarski bot...
Guest- Guest
muckodjubre wrote:I onda dođe đo šimunić i polomi i vinniea i erica i sulejmanija gratis
i onda dodje batica mirkovic i sve ih redom kastrira...
Guest- Guest
Nalipim ti video kad budem u mogućnosti...Bracala wrote:fridrih_niche wrote:I onda dodje Vinnie Jones, polomi Erica, i ovaj bude kuco ka mala curica, lol...
niche-cergarski bot...
<3
Guest- Guest
Mudoštip...Bracala wrote:muckodjubre wrote:I onda dođe đo šimunić i polomi i vinniea i erica i sulejmanija gratis
i onda dođe amper i prekine zajebanciju sa ultraozbiljnim postom od 20km
Jedino si ti ovde poznat ka lazov srbine turske krvi..... cinkaros najveci.... pozdravlha te ekipa iz jasenovca. Kad tad ce se za vas opet to otvorit.... a sad trk placi kicinju da te Vredan.... cinkerBracala wrote:desert_fox wrote:Sada sam psihopata.... pa sada lazem.... gubi se srpce.... osim kad admine preko pp upozorava na nacizam....dobiva odjeb od njega a javno govorio kako bi me zvao u svatove svoje jer me cijeni
ponovo lazes, smrdljivi udbasu. nikada se preko PP-a nisam zalio bilo kome, pogotovo kicu-to ti i sam moze potvrditi... lazes kao vucic.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
desert_fox wrote:Jedino si ti ovde poznat ka lazov srbine turske krvi..... cinkaros najveci.... pozdravlha te ekipa iz jasenovca. Kad tad ce se za vas opet to otvorit.... a sad trk placi kicinju da te Vredan.... cinkerBracala wrote:desert_fox wrote:Sada sam psihopata.... pa sada lazem.... gubi se srpce.... osim kad admine preko pp upozorava na nacizam....dobiva odjeb od njega a javno govorio kako bi me zvao u svatove svoje jer me cijeni
eh, sto ne zavrsi na ovcari-stoko ciganska...
Guest- Guest
Vracena je ovcara ne plasi se.... mirna dusa zbog toga
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
muckodjubre wrote:I onda dođe đo šimunić i polomi i vinniea i erica i sulejmanija gratis
darth_vader-
2014-04-17
Bracala wrote:muckodjubre wrote:I onda dođe đo šimunić i polomi i vinniea i erica i sulejmanija gratis
Partizanovac i Juventin...Taj nenamjestenu utakmicu u karijeri valjda nije odigrao...
darth_vader-
2014-04-17
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 4