Eric ljudina!
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Eric ljudina!
http://www.tportal.hr/kultura/film/462982/Zvijeza-filma-Anka-ric-Cantona-dolazi-u-Zagreb-na-premijeru.html
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Re: Eric ljudina!
Najveci igrac u povijesti Uniteda.. kad je izdajnik prelazio u Real ..preko razglasa na traffordu su mu pustili rijeci neprikosnovenog kralja uniteda
KAD UMREM ZELIM DA ME POKOPAJU NA OLD TRAFFORDU..
JOS I DANAS NAVIJACI NAJVECEG ENGLESKOG KLUBA VICU UUUUAAAAA CANTONAAAAA
KAD UMREM ZELIM DA ME POKOPAJU NA OLD TRAFFORDU..
JOS I DANAS NAVIJACI NAJVECEG ENGLESKOG KLUBA VICU UUUUAAAAA CANTONAAAAA
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Opet neko regionsko sranje od filma...Eric kurtoazno jede govna ko i svi kad ih zaskoče naši dosadni novinari s glupim pitanjima...Ko komarci su...
darth_vader-
2014-04-17
gledaj i plači, kljuse cigansko, prljavo. takvog šmekera i legendu čerga ciganska nikada nije mogla da dovede u svoje redove.
Guest- Guest
bogami vas dobise u nisu...no da en dobiju sve dobio im baklju u glavu nekakav klupski funkcionerBracala wrote:gledaj i plači, kljuse cigansko, prljavo. takvog šmekera i legendu čerga ciganska nikada nije mogla da dovede u svoje redove.
vuksadinare- Posts : 100349
2015-09-08
jasambrend wrote:Opet neko regionsko sranje od filma...Eric kurtoazno jede govna ko i svi kad ih zaskoče naši dosadni novinari s glupim pitanjima...Ko komarci su...
sat2-
2015-09-28
Sad je Eric (kojeg obozavan btw.) veća legenda i smeker i od Maradone...Bracala wrote:gledaj i plači, kljuse cigansko, prljavo. takvog šmekera i legendu čerga ciganska nikada nije mogla da dovede u svoje redove.
Ajde neka, tvoja objektivnost je legendarna...
:D
Guest- Guest
vuksadinare wrote:bogami vas dobise u nisu...no da en dobiju sve dobio im baklju u glavu nekakav klupski funkcionerBracala wrote:gledaj i plači, kljuse cigansko, prljavo. takvog šmekera i legendu čerga ciganska nikada nije mogla da dovede u svoje redove.
mica radovic dobio baklju u glavu. nema veze sa zvezdom, covek je igrao kosarku pre i bio gradski f-ner.
prva zena mu je poginula pre 25 godina, stariji sin pregazio dete kolima, mladjeg sina oteli zbog picke kreteni, maltretirali ga, sekli ziletom i pisali po njemu 3 dana...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Sad je Eric (kojeg obozavan btw.) veća legenda i smeker i od Maradone...Bracala wrote:gledaj i plači, kljuse cigansko, prljavo. takvog šmekera i legendu čerga ciganska nikada nije mogla da dovede u svoje redove.
Ajde neka, tvoja objektivnost je legendarna...
koji je trag maradona ostavio u cergi, osim sto je lobovao diku stojanovica i karao real na bernabeu?
Guest- Guest
Sve si reka u pitanju...
Btw. nikakve tragove nisi spominja u prethodnom postu, samo si aludira da je United dovodija veće legende...
Na tvoju žalost, to nije točno..
Jer Barcinih bar 10 legendi su veće nego ijedna iz Uniteda...
Jedino bi Best i Eric mogli doc blizu...
;)
Btw. nikakve tragove nisi spominja u prethodnom postu, samo si aludira da je United dovodija veće legende...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Sve si reka u pitanju...
;)
law, robson, charlton, SIN, rooney, vidara-sve kurcevi od igraca...
Guest- Guest
Za Maradonu, Cruyffa, Messija, Ronalda i Ronaldinha su teška kurcina...
;)
;)
Guest- Guest
Ajde Niche ne seri uza svo duzno postovanje gore navedenima reci da su Bobby Best Eric Giggs i ostala elita kurcine mislim moze samo reci amatercina svi oni koje je naveo tzv. Srbin su istinske legende izuzev Vidare na kojem je Messi usao u besmrtnost. Mada je i Vidara ipak je igrao za 3 europska prvaka izuzev one tragedije u sinteru. Bio je kapetan najveceg engleskog i najveceg bez dileme Srpskog kluba.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
scorpion-
2014-04-18
Neprikosnoveni kralj i Bog najveceg engleskog kluba Manchester Uniteda. Niti jedan igrac uniteda a i sire pa cak se usudim reci na cijelom svijetu nije imao toliki autoritet niti dosegao status ali doslovno Boga. Cadt i Ronaldu i Bobbyu i Giggsu i Pallisteru i Schmeichelu...ma cast svima do poda ali samo jedan je vjecni KRALJ MANCHESTERA A TO JE ERIC THE KING CANTONAscorpion wrote:
Najjača reakcija poslije gola ikad
2015-09-13
Bio sam premlad da ga gledam, šteta. CANTONA->BECKHAM->CR7 kakav niz sedmica Bože dragidesert_fox wrote:Neprikosnoveni kralj i Bog najveceg engleskog kluba Manchester Uniteda. Niti jedan igrac uniteda a i sire pa cak se usudim reci na cijelom svijetu nije imao toliki autoritet niti dosegao status ali doslovno Boga. Cadt i Ronaldu i Bobbyu i Giggsu i Pallisteru i Schmeichelu...ma cast svima do poda ali samo jedan je vjecni KRALJ MANCHESTERA A TO JE ERIC THE KING CANTONAscorpion wrote:
Najjača reakcija poslije gola ikad
Ja sam ga gledao..... covjek je hodajuca zivuca svetinja
2015-09-13
Dapace zahvaljujuci njemu i sad se sisam kao on i uvik nosin uzidgnutu kragnu.
2015-09-13
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 4