Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
frajer im odličnu dugu okomitu loptu. to je super stvar za zadnjeg veznog. kad se još najede žganjaca i purice s mlincima bit će pravi igračVincent Vega wrote:Sreća što mu u Hajduku nisu imali dati za kopačke.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
SPORTSKI arbitražni sud u Lausannei smanjio je kaznu Arijanu Ademiju!
Umjesto četiri godine suspenzije, veznjak Dinama kažnjen je s dvije godine te će se u rujnu vratiti profesionalnom nogometu, javlja Goal.com
Umjesto četiri godine suspenzije, veznjak Dinama kažnjen je s dvije godine te će se u rujnu vratiti profesionalnom nogometu, javlja Goal.com
baš su ljudineVincent Vega wrote:Smradovi. Nisu mu dali manju kaznu da nebi popljuvali lopove iz UEFA.
2015-08-19
Soudani potpisuje novi ugovor s Dinamom na tri godine! To nam je potvrdio i direktor kluba Tomislav Svetina.
- Točno, Soudani potpisuje novi ugovor s Dinamom, vijek trajanja je tri godine - kazao je Svetina.
- Točno, Soudani potpisuje novi ugovor s Dinamom, vijek trajanja je tri godine - kazao je Svetina.
sitting_bull-
2015-09-28
"Dinamo je povratkom Sammira, potpisima s mladim Brazilcem Guilhermeom i ostalim najtalentiranijim mladim igračima iz svog 'inkubatora, te sad i potpisom Soudanija zaokružio svoju veliku transfernu priču i naznačio da u budućnost kreće s ogromnim ambicijama."
ne zaboravimo kako se na jesen vraća i ademi...
sitting_bull-
2015-09-28
Soudani ljudina!sitting_bull wrote:Soudani potpisuje novi ugovor s Dinamom na tri godine! To nam je potvrdio i direktor kluba Tomislav Svetina.
2015-08-19
puštamo rečici ove godine naslov da hrvatska ne kmeči pa onda opet idemo po elf. mislim pustili bi hajduku ali kaj možemo kad su u vriti
2015-08-19
Zar misliš da dvi godine izbivanja neće sjebat dopasa?sitting_bull wrote:"Dinamo je povratkom Sammira, potpisima s mladim Brazilcem Guilhermeom i ostalim najtalentiranijim mladim igračima iz svog 'inkubatora, te sad i potpisom Soudanija zaokružio svoju veliku transfernu priču i naznačio da u budućnost kreće s ogromnim ambicijama."
;)
Guest- Guest
kaj god.jalnirajko wrote:puštamo rečici ove godine naslov da hrvatska ne kmeči pa onda opet idemo po elf. mislim pustili bi hajduku ali kaj možemo kad su u vriti :coffee:
u izravnim tekmama pregaziti ćemo keka i rečicu kao plitak potok...
sitting_bull-
2015-09-28
Jedino uz veliku pomoć Men in Black...sitting_bull wrote:kaj god.jalnirajko wrote:puštamo rečici ove godine naslov da hrvatska ne kmeči pa onda opet idemo po elf. mislim pustili bi hajduku ali kaj možemo kad su u vriti
Guest- Guest
misliš na soudanijafridrih_niche wrote:Jedino uz veliku pomoć Men in Black...sitting_bull wrote:kaj god.jalnirajko wrote:puštamo rečici ove godine naslov da hrvatska ne kmeči pa onda opet idemo po elf. mislim pustili bi hajduku ali kaj možemo kad su u vriti
2015-08-19
možda i bi da se još razvlačilo i bilo neizvjesno.fridrih_niche wrote:Zar misliš da dvi godine izbivanja neće sjebat dopasa?sitting_bull wrote:"Dinamo je povratkom Sammira, potpisima s mladim Brazilcem Guilhermeom i ostalim najtalentiranijim mladim igračima iz svog 'inkubatora, te sad i potpisom Soudanija zaokružio svoju veliku transfernu priču i naznačio da u budućnost kreće s ogromnim ambicijama."
;)
sada sigurno neće i osobno očekujem još boljeg ademija koji će pojesti i protivnika i loptu.
motiv koji sada ima je strašan, a ademi i inače nije bio mekušac tako da na jesen dinamo dobiva svog niku kovača...
sitting_bull-
2015-09-28
Možda im budemo opet morali puštati da ne ispadnu.jalnirajko wrote:puštamo rečici ove godine naslov da hrvatska ne kmeči pa onda opet idemo po elf. mislim pustili bi hajduku ali kaj možemo kad su u vriti
Guest- Guest
Kakav šamar svima koji su rekli da Soudani odlazi na kraju sezone bez odštete.jalnirajko wrote:Soudani ljudina!sitting_bull wrote:Soudani potpisuje novi ugovor s Dinamom na tri godine! To nam je potvrdio i direktor kluba Tomislav Svetina.
Guest- Guest
lagana šljagica i čmrljicaVincent Vega wrote:Kakav šamar svima koji su rekli da Soudani odlazi na kraju sezone bez odštete.jalnirajko wrote:Soudani ljudina!sitting_bull wrote:Soudani potpisuje novi ugovor s Dinamom na tri godine! To nam je potvrdio i direktor kluba Tomislav Svetina.
2015-08-19
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50