Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Ništa,samo gledam Dinamove financije,odspavam 2-3 ure i onda opetHeinrich_Himmler wrote:A jel ti ista jebes barem po tom pitanjz osin sto dane provodis gledajuci dinamove troskovnike.amper1950 wrote:Vidiš Ante, znam pogledati financije i klubova vani, iz inozemstva. Pa malo pogledaš gdje sve imaju prihode, na što troše,koliko na plače, odštete, koliko ulažu u omladinsku školu. Pa onda vidiš gdje je tko koliko uspješan, tko koliko igrača stvori (ne kupi, nego baš stvori u svojoj školi). Što da ti kažem, kriv samHeinrich_Himmler wrote:STOBOM RASPRAVE NEMAamper1950 wrote:Prvo ne mrzim nikog,a znam pogledati kako stoje financijski klubovi, ne samo Hajduk,Dinamo, nego Rijeku i ostale jer je to sve vezano za budućnost klubova. Što da ti kažem, zanima me i to,ako je to moj preveliki grijeh reci mi kad da se javim na strijeljanjeHeinrich_Himmler wrote:
Neki ljudi ocito imaju vremena za svakakve gluposti. Mislin kako ti se dade izvlacit nesto ovako. Ok beka se time bavi uefa financijska sta ja znam tko vec ali brate koji sociopat moras biti da izvlacis financijske podatke kluba kojeg mrzis. Di su dani kad smo se posteno nadamarali na cesti i onda zapili u kafani
Guest- Guest
možeš spavati nakon što vidiš dinamove financije?amper1950 wrote:Ništa,samo gledam Dinamove financije,odspavam 2-3 ure i onda opet :D: :cheers: :D:Heinrich_Himmler wrote:A jel ti ista jebes barem po tom pitanjz osin sto dane provodis gledajuci dinamove troskovnike.amper1950 wrote:Vidiš Ante, znam pogledati financije i klubova vani, iz inozemstva. Pa malo pogledaš gdje sve imaju prihode, na što troše,koliko na plače, odštete, koliko ulažu u omladinsku školu. Pa onda vidiš gdje je tko koliko uspješan, tko koliko igrača stvori (ne kupi, nego baš stvori u svojoj školi). Što da ti kažem, kriv sam :D:Heinrich_Himmler wrote:STOBOM RASPRAVE NEMAamper1950 wrote:
Prvo ne mrzim nikog,a znam pogledati kako stoje financijski klubovi, ne samo Hajduk,Dinamo, nego Rijeku i ostale jer je to sve vezano za budućnost klubova. Što da ti kažem, zanima me i to,ako je to moj preveliki grijeh reci mi kad da se javim na strijeljanje :;):
svaka čast!
sitting_bull-
2015-09-28
Pa vidiš da odspava samo 2-3 ure, ne može duže, muče ga noćne more da Dinamo ipak neće propasti.sitting_bull wrote:možeš spavati nakon što vidiš dinamove financije?amper1950 wrote:Ništa,samo gledam Dinamove financije,odspavam 2-3 ure i onda opetHeinrich_Himmler wrote:A jel ti ista jebes barem po tom pitanjz osin sto dane provodis gledajuci dinamove troskovnike.amper1950 wrote:Vidiš Ante, znam pogledati financije i klubova vani, iz inozemstva. Pa malo pogledaš gdje sve imaju prihode, na što troše,koliko na plače, odštete, koliko ulažu u omladinsku školu. Pa onda vidiš gdje je tko koliko uspješan, tko koliko igrača stvori (ne kupi, nego baš stvori u svojoj školi). Što da ti kažem, kriv samHeinrich_Himmler wrote:
STOBOM RASPRAVE NEMA
svaka čast!
Guest- Guest
Amper se podredio unistenju dinama.... boze kakav propali zivot
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/prekaljeni-strucnjak-osinuo-dinamovog-fantazista-ni-slucajno-nije-opravdao-svoj-povratak-ni-status-koji-je-dobio-zasto-je-uopce-dosao/5935326/
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Financijski je zatvorena ne samo 2017-a godina, već i dobar dio 2018-e. Ovih 17 milja EURA (pišem velikim slovima za idiote koji su pobrkali eure i kune i onda još u ispravku napisali da je to nebitno), potrebno je uvećati za kompletan transfer Roga u Napoli, jer taj prihod će sjesti u 2017-oj godini i za 50 % transfera Pjace u Juventus što će sjesti krajem ove godine, te za nagrade UEFA-e od Lige prvaka koje se dijele po završetku Lige prvaka, dakle to je još otprilike 30-ak milja eura. Ima tu još i potraživanja od transfera iz prijašnjih godina (Vrsaljko, Brozović, Čop), tak da budemo nekak preživjeli i to bez da prodajemo jogurt i japanke.
Zeko-
2015-08-26
Tak je sine IvaneVincent Vega wrote:Pa vidiš da odspava samo 2-3 ure, ne može duže, muče ga noćne more da Dinamo ipak neće propasti.sitting_bull wrote:možeš spavati nakon što vidiš dinamove financije?amper1950 wrote:Ništa,samo gledam Dinamove financije,odspavam 2-3 ure i onda opetHeinrich_Himmler wrote:A jel ti ista jebes barem po tom pitanjz osin sto dane provodis gledajuci dinamove troskovnike.amper1950 wrote:
Vidiš Ante, znam pogledati financije i klubova vani, iz inozemstva. Pa malo pogledaš gdje sve imaju prihode, na što troše,koliko na plače, odštete, koliko ulažu u omladinsku školu. Pa onda vidiš gdje je tko koliko uspješan, tko koliko igrača stvori (ne kupi, nego baš stvori u svojoj školi). Što da ti kažem, kriv sam
svaka čast!
Guest- Guest
Može li Dumber Dumberu pojasniti kako dobit u poslovnoj godini nije jedno te isto s financijskim stanjem kluba, novcem na računu!?! Teško, jer je istina razina
Guest- Guest
to ti je vrlo jednostavno, a kao primjer uzeti ću hajduk jer se tu vrlo plastično može razumjeti o čemu se radi!amper1950 wrote:Može li Dumber Dumberu pojasniti kako dobit u poslovnoj godini nije jedno te isto s financijskim stanjem kluba, novcem na računu!?! Teško, jer je istina razina :cheers:
dakle, hajduk je u minusu većem od 50.000.000 kuna.
hajduk je poslovnu godinu završio sa dobiti od recimo 10.000.000 kuna (dobite je razlika između prihoda i rashoda u poslovnoj godini).
da li je financijsko stanje hajduka (novac na računu) sada +10.000.000 kuna?
nije. zašto nije? jer postoji dug od prije koji je veći od dobiti u financijskoj godini.
moguće je samo da je dug reprogramiran, da su vjerovnici pristali na odgodu plaćanja pa da je dobit iz financijske godine na raspolaganju za trošenje jer su rate kredita manje od dobiti, ili tih rata zbog odgode nema.
financijsko stanje na računu je i dalje u negativi, ali zbog reprograma i dogovora s vjerovnicima račun nije blokiran. račun nije blokiran...
sitting_bull-
2015-09-28
Eto,kako je Dumber sam sebi (Dumberu) pojasnija da dobit nije stanje na računu na primjeru Hajduka (malo koristeći krive brojke ali oprošteno ), dok je na primjeru Dinama zaključija da isti na računu ima onoliko koliku je ostvarija dobit u poslovnoj 2016-oj
Guest- Guest
ajde, idiote, navedi gdje sam ijednom riječi spomenuo dinamo?amper1950 wrote:Eto,kako je Dumber sam sebi (Dumberu) pojasnija da dobit nije stanje na računu na primjeru Hajduka (malo koristeći krive brojke ali oprošteno :D: ), dok je na primjeru Dinama zaključija da isti na računu ima onoliko koliku je ostvarija dobit u poslovnoj 2016-oj :bball: :bball: :bball:
toliko si već zastranio da i budan haluciniraš.
da li haluciniraš od opijata, ili zbog bolesne psihe neću analizirati...
sitting_bull-
2015-09-28
A kako tebi glupanu bilo kaj objasniti oko financija kad kažeš da je razlika između 17 milja eura i 17 milja kuna, nebitna ?amper1950 wrote:Eto,kako je Dumber sam sebi (Dumberu) pojasnija da dobit nije stanje na računu na primjeru Hajduka (malo koristeći krive brojke ali oprošteno ), dok je na primjeru Dinama zaključija da isti na računu ima onoliko koliku je ostvarija dobit u poslovnoj 2016-oj
Zeko-
2015-08-26
Ili kako objasnit kad Modric kaze da je 2008 bio mladic od 22 godine koji nije znao da je svota od 80 milja kuna velika svota novca
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ne znam jesi ironičan, ali je činjenica da ti mladići, pogotovo, koji profesionalno nisu vezani uz financije (i o tome drugi brinu), nemaju racionalan uvid u finabcijsko poslovanje i red velićina ... njih je lako preveslati!Heinrich_Himmler wrote:Ili kako objasnit kad Modric kaze da je 2008 bio mladic od 22 godine koji nije znao da je svota od 80 milja kuna velika svota novca
sat2-
2015-09-28
Sad ces mi reci da je i messi i modric i neymar svi oni nisu nista znali...moj me.sat2 wrote:Ne znam jesi ironičan, ali je činjenica da ti mladići, pogotovo, koji profesionalno nisu vezani uz financije (i o tome drugi brinu), nemaju racionalan uvid u finabcijsko poslovanje i red velićina ... njih je lako preveslati!Heinrich_Himmler wrote:Ili kako objasnit kad Modric kaze da je 2008 bio mladic od 22 godine koji nije znao da je svota od 80 milja kuna velika svota novca
Moj mali ima manje od 2 godine pa vec zna sta je suska sta gvozdje jbg...
2015-09-13
Ali imam osjecaj da se udruga Nas Hajduk vise brine oko dinama nego oko svoga kluba.
Netvrdim da je dinamo ispravan jer nije ali tolika opsesija kao u toj udruzi ne postoji nigdje. Mozda kriju cinjenicu gazde iste udruge da nerade nista a zive ka turski veziri
Netvrdim da je dinamo ispravan jer nije ali tolika opsesija kao u toj udruzi ne postoji nigdje. Mozda kriju cinjenicu gazde iste udruge da nerade nista a zive ka turski veziri
2015-09-13
Pa jbt. led ... hočeš reći da oni svaki petak navečer sjede uz kalkulator i hrpu računa i pišu porezne prijave ... ? Vani, maltene, svaka dobrostojeća obitelj ima svog računovođu ...Heinrich_Himmler wrote:Sad ces mi reci da je i messi i modric i neymar svi oni nisu nista znali...moj me.sat2 wrote:Ne znam jesi ironičan, ali je činjenica da ti mladići, pogotovo, koji profesionalno nisu vezani uz financije (i o tome drugi brinu), nemaju racionalan uvid u finabcijsko poslovanje i red velićina ... njih je lako preveslati!Heinrich_Himmler wrote:Ili kako objasnit kad Modric kaze da je 2008 bio mladic od 22 godine koji nije znao da je svota od 80 milja kuna velika svota novca
sat2-
2015-09-28
Ma znam sve ali nemozes pred istraznim organima glumit nevino djetesce koje nije znalo nista a igras za jedan gigant zvani real madrid... pa nije tamo vrag da igrah za cevape i malo kapulesat2 wrote:Pa jbt. led ... hočeš reći da oni svaki petak navečer sjede uz kalkulator i hrpu računa i pišu porezne prijave ... ? Vani, maltene, svaka dobrostojeća obitelj ima svog računovođu ...Heinrich_Himmler wrote:Sad ces mi reci da je i messi i modric i neymar svi oni nisu nista znali...moj me.sat2 wrote:Ne znam jesi ironičan, ali je činjenica da ti mladići, pogotovo, koji profesionalno nisu vezani uz financije (i o tome drugi brinu), nemaju racionalan uvid u finabcijsko poslovanje i red velićina ... njih je lako preveslati!Heinrich_Himmler wrote:Ili kako objasnit kad Modric kaze da je 2008 bio mladic od 22 godine koji nije znao da je svota od 80 milja kuna velika svota novca
2015-09-13
Heinrich_Himmler wrote:Ili kako objasnit kad Modric kaze da je 2008 bio mladic od 22 godine koji nije znao da je svota od 80 milja kuna velika svota novca
Guest- Guest
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 50