HRVATSKIM RADNICIMA PRIJETE MASOVNI OTKAZI?
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: HRVATSKIM RADNICIMA PRIJETE MASOVNI OTKAZI?
michaellcmacha wrote:ne rado, ali ajde de, kad si navro... marš u tri pičke mile materine... koji mi se kurac obraćaš, što mi se nisi obraćao kad si bježo preda mnom... ;)crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:3 puta idem dolje do šatora
I ti si pizda isto, samo tri puta u šatoru.
Kukaš sad da ti država ne valja, a kad si imao priliku nešto učiniti i dok ja šator bio tamo, ti si samo tri puta bio u njemu. I sad sam ti ja kriv?
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
ma ok, slažem se s tobom, paradigma je definitivno i skroz promijenjena, ali nekad su okolnosti te na koje nikako ne možemo utjecati, ali nekad smo i sami krojači svoje zle sreće... ovaj put, uvjerenja sam da smo si sami skrojili škrutu... zna ovaj dosadni čejenski majmun šta je škruta... pa ak ne znaš pitaj njega...RayMabus wrote:Ovo i je najveci problem ako se radi o starije muškarcu ( iznad 40 godina ) i kad se obraca mlađim muškima ( ispod 40 godina ). Ovaj stariji muški nikako da shvati u kojem vremenu žive ovi mlađi od njega.RayMabus wrote:Zaboravio si nešto jako bitno : ovo je matrijahalna imperija u kojoj je muškarac građanin drugog reda , krivima se obracaš ....to ženama kaži.michaellcmacha wrote:ni ne tvrdim da bi prošlo, ali ništa ne košta probati razjebati te jazavce... današnja kmetija je ipak nešto u malo boljem položaju nego ona iz vremena Matije G. samo jebiga treba ipak malo imati i muda... jebote ja ne mogu vjerovati u šta se ova nacija pretvorila... pa čak kad bi vlast pokušala iskoristiti i represivni aparat protiv narodne volje, pa čak i vojsku, uvjeren sam da im to ne bi bilo dovoljno da se održe duže od 48 sati, ako i toliko... ali brate mili pa nemoguće je da smo se svi pretvorili u debilabiodebilaosto, sokola i vvlajka to su ajmo reći 3 osobe koje su ogledni obrazac hrvatskih brkatih pički... tu da se razumijemo povrh njih još većim pičkicama smatram ovu svoju braniteljsku populaciju, prije svega raznorazna "rukovodstva" ali i ogroman broj "ljudstva", jebote sjetim se markovog trga, ja se makljam sa interventnom, 3 puta idem dolje do šatora po "dragovoljce al u kurcu" i onda kad su ovi moji izašli iz crkve zajedno sa onim klošarom klemom, on veli eto ajmo se skupiti kod Kamenitih vrata i ajmo se moliti... ma ne da sam poludi, nego sam momentalno sterao sve u pičku materinu i rekao jukiću nek ubuduće nađe neku drugu budalu koju će zajebavati.... uglavnom nije istina da se niš ne mre poduzeti... samo kako rekoh treba imati muda i biti prije svega čovjek, samo je izgleda od svega najteže biti to... č o v j e k...summer*wine wrote:ne bi to prošlo do referenduma, miha..svi bi onstran bili udruženi uništit tu inicijativu u startu.
Evo ti ....tamo 2002 il 2003 godina kad je natalitet počeo padat ti je početak vladavine žena dakle par godina nakon rata.
2015-08-08
Uvijek smo krojaci ....al ti garantiram da nitko ispod 40 godina a muško je nece protestovati da bi žene vladale štaviše iskreno se nadam da ce sve otic u tri pizdhe malterine , svi iselit , natalitet krahiran , mirovine isto krahirat , javno zdrastvo i javne službe isto krahirat , država bankrotirat itd itd itd ......meni to paše.michaellcmacha wrote:
ma ok, slažem se s tobom, paradigma je definitivno i skroz promijenjena, ali nekad su okolnosti te na koje nikako ne možemo utjecati, ali nekad smo i sami krojači
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
michaellcmacha wrote:
ma ok, slažem se s tobom, paradigma je definitivno i skroz promijenjena, ali nekad su okolnosti te na koje nikako ne možemo utjecati, ali nekad smo i sami krojači svoje zle sreće... ovaj put, uvjerenja sam da smo si sami skrojili škrutu... zna ovaj dosadni čejenski majmun šta je škruta... pa ak ne znaš pitaj njega...
A zašto ti ne bi opet otišao u nakakav šator? Možda neki manji, i ne baš u centru grada, ali ovaj put ostani tamo dulje. Možda nešto uspiješ.
crvenkasti-
2014-04-17
Crveni, ne davi mihu..bolje mene ;-)
2014-04-12
summer*wine wrote:Crveni, ne davi mihu..bolje mene ;-)
Jesi li već u spavačici?
crvenkasti-
2014-04-17
Uglavnom poanta price je da nitko mlađi od 40 godina nece izac na ulice i štrajkat za nešto šta ga maltretira u međuljudskim odnosima na relaciji muško žensko jer je ekonomija ipak dosta ispod toga a ovo je bitnije.
Za pet godina ta granica ce se povecat na 45 godina itd itd itd.
Nitko nece izac na ulice od tih muških.
Al ce zato demografija krahirat a s njom sve ostalo.
TIHI PAD.
Za pet godina ta granica ce se povecat na 45 godina itd itd itd.
Nitko nece izac na ulice od tih muških.
Al ce zato demografija krahirat a s njom sve ostalo.
TIHI PAD.
2014-04-11
naravno da smo uvijek krojači, ali nikad nismo bili u prilici, kao ovih 25 godina, da sami skrojimo i posložimo najbolje što se može.... ljudi prije svega odlaze jer su svjesni da se to moralo i moglo bolje poriktati... uvijek se sjetim onog lika iz fonda za privatizaciju koji je onako bez jebem ti rekao kako mu je 50 000 eura " za kavu ", ako je to bit i poanta, onda kad moji klinci donesu odluku da odu iz Hrvatske, nemogu tj jednostavno nemam pravo da im kažem da ostanu i da tu nešto pokušaju, šta će koji kurac tu pokušavati kad će rezime biti da će za tih jadnih 50 i kusur ljudskih godina istrunuti i crknuti u neimaštini... nemam pravo od njih očekivati da i oni jedu ono što nije za jesti radi jebenog kurčevog ideala koji je u konačnici i dosegnut... iskren da budem ne želim ni da danas sutra ratuju i ginu za likove poput debilbiodebilostao, sokola, vvlajka, šojku, ili još gore za medolina koji tvrdi da je hrvatska u stvari njegova "zemlja" a ne moja i moje djece... tako da... slažem se sa tobom u potpunosti... spuštaj rolete, gasi svjetlo i razlaz... ;)RayMabus wrote:Uvijek smo krojaci ....al ti garantiram da nitko ispod 40 godina a muško je nece protestovati da bi žene vladale štaviše iskreno se nadam da ce sve otic u tri pizdhe malterine , svi iselit , natalitet krahiran , mirovine isto krahirat , javno zdrastvo i javne službe isto krahirat , država bankrotirat itd itd itd ......meni to paše.michaellcmacha wrote:
ma ok, slažem se s tobom, paradigma je definitivno i skroz promijenjena, ali nekad su okolnosti te na koje nikako ne možemo utjecati, ali nekad smo i sami krojači
2015-08-08
michaellcmacha wrote:naravno da smo uvijek krojači, ali nikad nismo bili u prilici, kao ovih 25 godina, da sami skrojimo i posložimo najbolje što se može.... ljudi prije svega odlaze jer su svjesni da se to moralo i moglo bolje poriktati... uvijek se sjetim onog lika iz fonda za privatizaciju koji je onako bez jebem ti rekao kako mu je 50 000 eura " za kavu ", ako je to bit i poanta, onda kad moji klinci donesu odluku da odu iz Hrvatske, nemogu tj jednostavno nemam pravo da im kažem da ostanu i da tu nešto pokušaju, šta će koji kurac tu pokušavati kad će rezime biti da će za tih jadnih 50 i kusur ljudskih godina istrunuti i crknuti u neimaštini... nemam pravo od njih očekivati da i oni jedu ono što nije za jesti radi jebenog kurčevog ideala koji je u konačnici i dosegnut... iskren da budem ne želim ni da danas sutra ratuju i ginu za likove poput debilbiodebilostao, sokola, vvlajka, šojku, ili još gore za medolina koji tvrdi da je hrvatska u stvari njegova "zemlja" a ne moja i moje djece... tako da... slažem se sa tobom u potpunosti... spuštaj rolete, gasi svjetlo i razlaz... ;)RayMabus wrote:Uvijek smo krojaci ....al ti garantiram da nitko ispod 40 godina a muško je nece protestovati da bi žene vladale štaviše iskreno se nadam da ce sve otic u tri pizdhe malterine , svi iselit , natalitet krahiran , mirovine isto krahirat , javno zdrastvo i javne službe isto krahirat , država bankrotirat itd itd itd ......meni to paše.michaellcmacha wrote:
Od tebe takav defetizam, ogorčenje i klonulost nikad ne bih očekivao.
Pa ti nam trebaš biti primjer, uzor, ideal kako da istrajemo bit Hrvati.
A ti, čim si naišao na prvi problem, ne treba Hrvatska, idemo, gasi svjetlo, razlaz...
crvenkasti-
2014-04-17
nisam ti ja kokos, da idem spavat s prvim mrakom, pih..crvenkasti wrote:summer*wine wrote:Crveni, ne davi mihu..bolje mene ;-)
Jesi li već u spavačici?
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Kad ćeš ju obući?
crvenkasti-
2014-04-17
Previše se ti nešto brineš za Hrvate , isti ce ipak šljakat ravnopravno u Njemačkoj za 2000 eura a ti ajde zavidavat televizore u Slovacku na crno da te tko neotkrije za marku i po.crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:naravno da smo uvijek krojači, ali nikad nismo bili u prilici, kao ovih 25 godina, da sami skrojimo i posložimo najbolje što se može.... ljudi prije svega odlaze jer su svjesni da se to moralo i moglo bolje poriktati... uvijek se sjetim onog lika iz fonda za privatizaciju koji je onako bez jebem ti rekao kako mu je 50 000 eura " za kavu ", ako je to bit i poanta, onda kad moji klinci donesu odluku da odu iz Hrvatske, nemogu tj jednostavno nemam pravo da im kažem da ostanu i da tu nešto pokušaju, šta će koji kurac tu pokušavati kad će rezime biti da će za tih jadnih 50 i kusur ljudskih godina istrunuti i crknuti u neimaštini... nemam pravo od njih očekivati da i oni jedu ono što nije za jesti radi jebenog kurčevog ideala koji je u konačnici i dosegnut... iskren da budem ne želim ni da danas sutra ratuju i ginu za likove poput debilbiodebilostao, sokola, vvlajka, šojku, ili još gore za medolina koji tvrdi da je hrvatska u stvari njegova "zemlja" a ne moja i moje djece... tako da... slažem se sa tobom u potpunosti... spuštaj rolete, gasi svjetlo i razlaz... ;)RayMabus wrote:Uvijek smo krojaci ....al ti garantiram da nitko ispod 40 godina a muško je nece protestovati da bi žene vladale štaviše iskreno se nadam da ce sve otic u tri pizdhe malterine , svi iselit , natalitet krahiran , mirovine isto krahirat , javno zdrastvo i javne službe isto krahirat , država bankrotirat itd itd itd ......meni to paše.michaellcmacha wrote:
A ti, čim si naišao na prvi problem, ne treba Hrvatska, idemo, gasi svjetlo, razlaz...
2014-04-11
Ovi Srbi su fenomen ; kao vi di ih bježe 300 kilometara zapadnije gdje ce šljakat za 2000 eura a oni na crno pod okriljem noci zavidavaju televizore u nekoj šumi u Slovackoj za marku i po .....ko da su nekakvi Kinezi uvezeni ....ko u onim filmovima ....ispod palube ih transportiraju.
2014-04-11
Treba potaknuti hrvatsku dijasporu da se vrate u Hrvatsku i ulože novac u nova radna mjesta za Hrvate.
crvenkasti-
2014-04-17
Netreba , krahirao je natalitet i nemogu se borit s njemačkim standardom.crvenkasti wrote:Treba potaknuti hrvatsku dijasporu da se vrate u Hrvatsku i ulože novac u nova radna mjesta za Hrvate.
U prevodu nema tko tu radit a ako i da opet je kikiriki a vamo malo zapdnije su ipak DVA kikirikija i više tj nemoš zadržat jeftinu domacu radnu snagu koja oce radit s takvim kikiriki placama.
2014-04-11
naporan je i glup do bola, ne može skužiti da ne želim s njim komunicirati prije svega zato što je kreten, da se kojim slučajem bar ima volje upristojiti, možda bi i razgovaro s debilom, ovak mu jedino ostaje da si doma ekipu podjebava, ovo drugo što si naveo smo raščistili jučer ako se ne varam... ne znam jesi skužio džanga kako ne spori opciju da dođu u hrvatsku raditi ali kako da prežive hrvatsku u tom slučaju.... kužiš koji je to kretenski mentalni sklop... i onda se pitaju zaš ih se ne podnosi... ;)RayMabus wrote:Previše se ti nešto brineš za Hrvate , isti ce ipak šljakat ravnopravno u Njemačkoj za 2000 eura a ti ajde zavidavat televizore u Slovacku na crno da te tko neotkrije za marku i po.crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:naravno da smo uvijek krojači, ali nikad nismo bili u prilici, kao ovih 25 godina, da sami skrojimo i posložimo najbolje što se može.... ljudi prije svega odlaze jer su svjesni da se to moralo i moglo bolje poriktati... uvijek se sjetim onog lika iz fonda za privatizaciju koji je onako bez jebem ti rekao kako mu je 50 000 eura " za kavu ", ako je to bit i poanta, onda kad moji klinci donesu odluku da odu iz Hrvatske, nemogu tj jednostavno nemam pravo da im kažem da ostanu i da tu nešto pokušaju, šta će koji kurac tu pokušavati kad će rezime biti da će za tih jadnih 50 i kusur ljudskih godina istrunuti i crknuti u neimaštini... nemam pravo od njih očekivati da i oni jedu ono što nije za jesti radi jebenog kurčevog ideala koji je u konačnici i dosegnut... iskren da budem ne želim ni da danas sutra ratuju i ginu za likove poput debilbiodebilostao, sokola, vvlajka, šojku, ili još gore za medolina koji tvrdi da je hrvatska u stvari njegova "zemlja" a ne moja i moje djece... tako da... slažem se sa tobom u potpunosti... spuštaj rolete, gasi svjetlo i razlaz... ;)RayMabus wrote:Uvijek smo krojaci ....al ti garantiram da nitko ispod 40 godina a muško je nece protestovati da bi žene vladale štaviše iskreno se nadam da ce sve otic u tri pizdhe malterine , svi iselit , natalitet krahiran , mirovine isto krahirat , javno zdrastvo i javne službe isto krahirat , država bankrotirat itd itd itd ......meni to paše.michaellcmacha wrote:
2015-08-08
RayMabus wrote:Netreba , krahirao je natalitet i nemogu se borit s njemačkim standardom.crvenkasti wrote:Treba potaknuti hrvatsku dijasporu da se vrate u Hrvatsku i ulože novac u nova radna mjesta za Hrvate.
Kad bude posla u Hrvatskoj, bit će i više djece.
crvenkasti-
2014-04-17
Nece , nema to veze s ekonomijom ....da je to tako Njemačka bi bila puna djece.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Netreba , krahirao je natalitet i nemogu se borit s njemačkim standardom.crvenkasti wrote:Treba potaknuti hrvatsku dijasporu da se vrate u Hrvatsku i ulože novac u nova radna mjesta za Hrvate.
Ima veze s matrijahalnom imperijom i vladavinom žena , imaju vlast pa piče svoje a onda svak na svoju stranu pa imaš malo beba.
2014-04-11
michaellcmacha wrote:
naporan je i glup do bola, ne može skužiti da ne želim s njim komunicirati prije svega zato što je kreten, da se kojim slučajem bar ima volje upristojiti, možda bi i razgovaro s debilom
Ja se mučim i pokušavam sve, a ti nećeš razgovarat sa mnom. Pa što onda što sam kreten i debil? Glavno da sam Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
RayMabus wrote:Nece , nema to veze s ekonomijom ....da je to tako Njemačka bi bila puna djece.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Netreba , krahirao je natalitet i nemogu se borit s njemačkim standardom.crvenkasti wrote:Treba potaknuti hrvatsku dijasporu da se vrate u Hrvatsku i ulože novac u nova radna mjesta za Hrvate.
Ima veze s matrijahalnom imperijom i vladavinom žena , imaju vlast pa piče svoje a onda svak na svoju stranu pa imaš malo beba.
Gladano, iskonski, instinktivno, tko ima veću potrebu razmnožiti se, muškarci ili žene?
crvenkasti-
2014-04-17
jo mislin da si ti nojbolje iskomuniciro svoj issue. ostavi si drugoga u utrci, hordaka, daleko iza sebe.crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:
naporan je i glup do bola, ne može skužiti da ne želim s njim komunicirati prije svega zato što je kreten, da se kojim slučajem bar ima volje upristojiti, možda bi i razgovaro s debilom
Ja se mučim i pokušavam sve, a ti nećeš razgovarat sa mnom. Pa što onda što sam kreten i debil? Glavno da sam Hrvat.
svetac ti je puno puti reko da si nojpametniji forumaš. uopće više nemoš izazova isprid sebe.
2014-04-16
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Radnicima Kraša prijete otkazi-Javili su se Radničkoj fronti
» Ugašen Swisslion u Nevesinju , radnicima uručeni otkazi za Novu godinu
» Austrija se otvorila hrvatskim radnicima
» Uvodi automatizacija svega od fast foodova, marketa, aerodroma, budika...prijete otkazi milijunima
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Ugašen Swisslion u Nevesinju , radnicima uručeni otkazi za Novu godinu
» Austrija se otvorila hrvatskim radnicima
» Uvodi automatizacija svega od fast foodova, marketa, aerodroma, budika...prijete otkazi milijunima
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
Page 3 of 4