HRVATSKIM RADNICIMA PRIJETE MASOVNI OTKAZI?
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: HRVATSKIM RADNICIMA PRIJETE MASOVNI OTKAZI?
Znači, sada će studenti raditi na kasama kod Todorića bespatno tj. plaćati će ih država. Dobro je to mali od gazde sredio. :)
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
Treba subvencionirat SSS?!
Da, možda invalide, samohrane roditelje ili majke s više djece, etc..
Da, možda invalide, samohrane roditelje ili majke s više djece, etc..
2014-04-12
to sve može riješiti jedan referendum sa kvalitetno postavljenim pitanjem... evo prijedloga... JESTE LI ZATO DA HRVATSKA POLITIKA NEOVISNO O RAZINI POLITIČKE VLASTI BEZ OBZIRA NA POLOŽAJ I RUKOVODEĆU POZICIJU NE MOŽE ZA POLITIČKI RAD PROPISATI VEĆU PLAĆU OD PLAĆE U DVOSTRUKOM IZNOSU NAJNIŽE PLAĆE KOJA JE ISPLAĆENA U PROTEKLIH 12 MJESECI...
pa onda nek se ološari igraju politike...
u stvari čudi me da se željka markić toga, u pokušaju pozicioniranja na političkoj sceni, nije dosjetila... to bi zasigurno bio referendum za koji bi bilo moguće skupiti dovoljan broj potpisa i to je referendum na koji bi bio plebiscitaran odaziv i neuitan rezultat.... da vidiš kako bi najniža plaća porasla i to ne za malo... :))
u stvari čudi me da se željka markić toga, u pokušaju pozicioniranja na političkoj sceni, nije dosjetila... to bi zasigurno bio referendum za koji bi bilo moguće skupiti dovoljan broj potpisa i to je referendum na koji bi bio plebiscitaran odaziv i neuitan rezultat.... da vidiš kako bi najniža plaća porasla i to ne za malo... :))
2015-08-08
ne bi to prošlo do referenduma, miha..svi bi onstran bili udruženi uništit tu inicijativu u startu.
2014-04-12
Dodvoravajući se biračima politika je neodgovorno dijelila socijalna prava koja postaju neodrživa. Prosječna je mirovina pala ispod 40 % plaće, na jednog umirovljenika dolazi 1,25 zaposlenih, a značajan broj umirovljenika jedva je napunio četrdeset petu".
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ekonomist-upozorava-hrvatima-se-ne-da-ni-raditi-ni-uciti--pokorila-nas-je-najezda-sponzorusa/951565.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ekonomist-upozorava-hrvatima-se-ne-da-ni-raditi-ni-uciti--pokorila-nas-je-najezda-sponzorusa/951565.aspx
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
uopće ne bi porasla ploća, pa ne živu političari od ploće.michaellcmacha wrote:to sve može riješiti jedan referendum sa kvalitetno postavljenim pitanjem... evo prijedloga... JESTE LI ZATO DA HRVATSKA POLITIKA NEOVISNO O RAZINI POLITIČKE VLASTI BEZ OBZIRA NA POLOŽAJ I RUKOVODEĆU POZICIJU NE MOŽE ZA POLITIČKI RAD PROPISATI VEĆU PLAĆU OD PLAĆE U DVOSTRUKOM IZNOSU NAJNIŽE PLAĆE KOJA JE ISPLAĆENA U PROTEKLIH 12 MJESECI...
2014-04-16
Ugrožen životni standard Hrvata
Životni standard i perspektive velikog djela populacije istinski su ugroženi, posebno radnika, umirovljenika, mladih, žena, čak i dijela intelektualne elite. Relativno opada kvaliteta zdravstvenog osiguranja, nezaposlenost prijeti, a mirovinski je sustav pred raspadom. Zbog toga raste osjećaj straha i nemoći što, s jedne strane, rađa agresivnost na ulicama, na stadionima i u školama, s druge strane potiče na pasivnost, nezamjeranje i nespremnost na promjene, a s treće tjera mlade i najobrazovanije u ekonomsku emigraciju. Postoji snažno opće uvjerenje da nam je sadašnje stanje zaslužena sudbina i da se ništa ne može učiniti!
Životni standard i perspektive velikog djela populacije istinski su ugroženi, posebno radnika, umirovljenika, mladih, žena, čak i dijela intelektualne elite. Relativno opada kvaliteta zdravstvenog osiguranja, nezaposlenost prijeti, a mirovinski je sustav pred raspadom. Zbog toga raste osjećaj straha i nemoći što, s jedne strane, rađa agresivnost na ulicama, na stadionima i u školama, s druge strane potiče na pasivnost, nezamjeranje i nespremnost na promjene, a s treće tjera mlade i najobrazovanije u ekonomsku emigraciju. Postoji snažno opće uvjerenje da nam je sadašnje stanje zaslužena sudbina i da se ništa ne može učiniti!
2014-04-11
miha se ponadao da bi zbog taštine neki odustali od 'profesije'..kao bilo bi ih sram 'radit' za toliku plaću, makar principijelnoaben wrote:uopće ne bi porasla ploća, pa ne živu političari od ploće.michaellcmacha wrote:to sve može riješiti jedan referendum sa kvalitetno postavljenim pitanjem... evo prijedloga... JESTE LI ZATO DA HRVATSKA POLITIKA NEOVISNO O RAZINI POLITIČKE VLASTI BEZ OBZIRA NA POLOŽAJ I RUKOVODEĆU POZICIJU NE MOŽE ZA POLITIČKI RAD PROPISATI VEĆU PLAĆU OD PLAĆE U DVOSTRUKOM IZNOSU NAJNIŽE PLAĆE KOJA JE ISPLAĆENA U PROTEKLIH 12 MJESECI...
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Ma nebitno, ali to bi bio standard, jebiga od neceg se mora krenuti... usput naravno naznaciti zabranu bilo kakvih primanja sa strane, uz obvezatno koristenje javnog prijevoza od kuce do posla i jos hrpu tig obvezujuceg... sve to more kmetija uredit samo treba imat muda...
2015-08-08
ma bas se lincine pokazale dobre..nisu za lopatu..daj uredPinochet wrote:točno tako, iman frendova koji su gore u njemačkoj i doslovno zovu po fejsu, oni se pokazali kao dobri i švabe kapitalisti govore - samo zovi svoje..RayMabus wrote:Ma tko njima svima hebe malter , Njemačkoj svake godine treba pola miljona radnika samo da ekonomiju održe na nivou ....ovi Arapi baš i nisu neki radnici ....znaci prođe 365 dana ovima treba 500 000 radnika novih iz uvoza.
Ima da usisaju svu radnu snagu koja želi i oce radit a za duplo veci standard.
nego ja iman par frendova ovdje nemaju nikakav posal nije mi jasno koj kurac ne idu u njemačku...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kome nije dobro neka odseli iz Hrvatske.
( Kolinda Grabar Kitarović )
( Kolinda Grabar Kitarović )
2014-04-11
a zoč se vječito boriti s udovima, zoč jednostavno ne ukinuti preraspodjelu, i tako uništiti somo srce zla?michaellcmacha wrote:Ma nebitno, ali to bi bio standard, jebiga od neceg se mora krenuti... usput naravno naznaciti zabranu bilo kakvih primanja sa strane, uz obvezatno koristenje javnog prijevoza od kuce do posla i jos hrpu tig obvezujuceg... sve to more kmetija uredit samo treba imat muda...
2014-04-16
Dobro je to sve , prakticki nezaposlenost se smanjila s 17,7% na 11,4% u samo godinu dana i još se smanjuje.
Kome ovdje nije dobro neka odseli.
Kome ovdje nije dobro neka odseli.
2014-04-11
Došlo lijepo sve na naplatu ....sad ce ovo u godinu do najviše dvije past na oko 5% ko i u Njemačkoj a to su oni šta se vrte po birou za zapošljavanje kao traže posao a mole Boga da ga nenađu ....i onda sezonski radnici i bauštela to ce uvozit al to nema nitko svoju nekretninu i u biti nisu stalni stanovnici a mladi odselili a pronatalitetna politika skupa i onda sjedi i plači Hrvati NESTAJU.
2014-04-11
ni ne tvrdim da bi prošlo, ali ništa ne košta probati razjebati te jazavce... današnja kmetija je ipak nešto u malo boljem položaju nego ona iz vremena Matije G. samo jebiga treba ipak malo imati i muda... jebote ja ne mogu vjerovati u šta se ova nacija pretvorila... pa čak kad bi vlast pokušala iskoristiti i represivni aparat protiv narodne volje, pa čak i vojsku, uvjeren sam da im to ne bi bilo dovoljno da se održe duže od 48 sati, ako i toliko... ali brate mili pa nemoguće je da smo se svi pretvorili u debilabiodebilaosto, sokola i vvlajka to su ajmo reći 3 osobe koje su ogledni obrazac hrvatskih brkatih pički... tu da se razumijemo povrh njih još većim pičkicama smatram ovu svoju braniteljsku populaciju, prije svega raznorazna "rukovodstva" ali i ogroman broj "ljudstva", jebote sjetim se markovog trga, ja se makljam sa interventnom, 3 puta idem dolje do šatora po "dragovoljce al u kurcu" i onda kad su ovi moji izašli iz crkve zajedno sa onim klošarom klemom, on veli eto ajmo se skupiti kod Kamenitih vrata i ajmo se moliti... ma ne da sam poludi, nego sam momentalno sterao sve u pičku materinu i rekao jukiću nek ubuduće nađe neku drugu budalu koju će zajebavati.... uglavnom nije istina da se niš ne mre poduzeti... samo kako rekoh treba imati muda i biti prije svega čovjek, samo je izgleda od svega najteže biti to... č o v j e k...summer*wine wrote:ne bi to prošlo do referenduma, miha..svi bi onstran bili udruženi uništit tu inicijativu u startu.
2015-08-08
provocator wrote:HRVATSKIM RADNICIMA PRIJETE MASOVNI OTKAZI?
Onda i meni, ja sam Hrvat. Jesam li se zajebo?
crvenkasti-
2014-04-17
Zaboravio si nešto jako bitno : ovo je matrijahalna imperija u kojoj je muškarac građanin drugog reda , krivima se obracaš ....to ženama kaži.michaellcmacha wrote:ni ne tvrdim da bi prošlo, ali ništa ne košta probati razjebati te jazavce... današnja kmetija je ipak nešto u malo boljem položaju nego ona iz vremena Matije G. samo jebiga treba ipak malo imati i muda... jebote ja ne mogu vjerovati u šta se ova nacija pretvorila... pa čak kad bi vlast pokušala iskoristiti i represivni aparat protiv narodne volje, pa čak i vojsku, uvjeren sam da im to ne bi bilo dovoljno da se održe duže od 48 sati, ako i toliko... ali brate mili pa nemoguće je da smo se svi pretvorili u debilabiodebilaosto, sokola i vvlajka to su ajmo reći 3 osobe koje su ogledni obrazac hrvatskih brkatih pički... tu da se razumijemo povrh njih još većim pičkicama smatram ovu svoju braniteljsku populaciju, prije svega raznorazna "rukovodstva" ali i ogroman broj "ljudstva", jebote sjetim se markovog trga, ja se makljam sa interventnom, 3 puta idem dolje do šatora po "dragovoljce al u kurcu" i onda kad su ovi moji izašli iz crkve zajedno sa onim klošarom klemom, on veli eto ajmo se skupiti kod Kamenitih vrata i ajmo se moliti... ma ne da sam poludi, nego sam momentalno sterao sve u pičku materinu i rekao jukiću nek ubuduće nađe neku drugu budalu koju će zajebavati.... uglavnom nije istina da se niš ne mre poduzeti... samo kako rekoh treba imati muda i biti prije svega čovjek, samo je izgleda od svega najteže biti to... č o v j e k...summer*wine wrote:ne bi to prošlo do referenduma, miha..svi bi onstran bili udruženi uništit tu inicijativu u startu.
2014-04-11
michaellcmacha wrote:3 puta idem dolje do šatora
I ti si pizda isto, samo tri puta u šatoru.
crvenkasti-
2014-04-17
ne rado, ali ajde de, kad si navro... marš u tri pičke mile materine... koji mi se kurac obraćaš, što mi se nisi obraćao kad si bježo preda mnom... ;)crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:3 puta idem dolje do šatora
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ovo i je najveci problem ako se radi o starije muškarcu ( iznad 40 godina ) i kad se obraca mlađim muškima ( ispod 40 godina ). Ovaj stariji muški nikako da shvati u kojem vremenu žive ovi mlađi od njega.RayMabus wrote:Zaboravio si nešto jako bitno : ovo je matrijahalna imperija u kojoj je muškarac građanin drugog reda , krivima se obracaš ....to ženama kaži.michaellcmacha wrote:ni ne tvrdim da bi prošlo, ali ništa ne košta probati razjebati te jazavce... današnja kmetija je ipak nešto u malo boljem položaju nego ona iz vremena Matije G. samo jebiga treba ipak malo imati i muda... jebote ja ne mogu vjerovati u šta se ova nacija pretvorila... pa čak kad bi vlast pokušala iskoristiti i represivni aparat protiv narodne volje, pa čak i vojsku, uvjeren sam da im to ne bi bilo dovoljno da se održe duže od 48 sati, ako i toliko... ali brate mili pa nemoguće je da smo se svi pretvorili u debilabiodebilaosto, sokola i vvlajka to su ajmo reći 3 osobe koje su ogledni obrazac hrvatskih brkatih pički... tu da se razumijemo povrh njih još većim pičkicama smatram ovu svoju braniteljsku populaciju, prije svega raznorazna "rukovodstva" ali i ogroman broj "ljudstva", jebote sjetim se markovog trga, ja se makljam sa interventnom, 3 puta idem dolje do šatora po "dragovoljce al u kurcu" i onda kad su ovi moji izašli iz crkve zajedno sa onim klošarom klemom, on veli eto ajmo se skupiti kod Kamenitih vrata i ajmo se moliti... ma ne da sam poludi, nego sam momentalno sterao sve u pičku materinu i rekao jukiću nek ubuduće nađe neku drugu budalu koju će zajebavati.... uglavnom nije istina da se niš ne mre poduzeti... samo kako rekoh treba imati muda i biti prije svega čovjek, samo je izgleda od svega najteže biti to... č o v j e k...summer*wine wrote:ne bi to prošlo do referenduma, miha..svi bi onstran bili udruženi uništit tu inicijativu u startu.
Evo ti ....tamo 2002 il 2003 godina kad je natalitet počeo padat ti je početak vladavine žena dakle par godina nakon rata.
2014-04-11
michaellcmacha wrote:ne rado, ali ajde de, kad si navro... marš u tri pičke mile materine... koji mi se kurac obraćaš, što mi se nisi obraćao kad si bježo preda mnom... ;)crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:3 puta idem dolje do šatora
Kukaš sad da ti država ne valja, a kad si imao priliku nešto učiniti i dok ja šator bio tamo, ti si samo tri puta bio u njemu. I sad sam ti ja kriv?
crvenkasti-
2014-04-17
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Radnicima Kraša prijete otkazi-Javili su se Radničkoj fronti
» Ugašen Swisslion u Nevesinju , radnicima uručeni otkazi za Novu godinu
» Austrija se otvorila hrvatskim radnicima
» Uvodi automatizacija svega od fast foodova, marketa, aerodroma, budika...prijete otkazi milijunima
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Ugašen Swisslion u Nevesinju , radnicima uručeni otkazi za Novu godinu
» Austrija se otvorila hrvatskim radnicima
» Uvodi automatizacija svega od fast foodova, marketa, aerodroma, budika...prijete otkazi milijunima
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
Page 2 of 4