ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Uhljebi napadaju slobodno tržište, žele državnu reguliraciju kvalitete hrane

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Uhljebi napadaju slobodno tržište, žele državnu reguliraciju kvalitete hrane - Page 4 Empty Re: Uhljebi napadaju slobodno tržište, žele državnu reguliraciju kvalitete hrane

Post by aben 19/2/2017, 19:05

jasambrend wrote:
summer*wine wrote:
jasambrend wrote:
summer*wine wrote:
jasambrend wrote:

Dugo godina kupujem isključivo Skechersice zbog udobnosti, kvalitete, donekle dizajna, ali i relativno pristupačne cijene, nosiš ih min. godinu dana i to baš ako ih svakodnevno silujes, međutim zadnja dva para su bila totalni fjasko...I koliko vidim, erozija kvaitete je sad očigledan trend, jednostavno od deset dućana u devet je totalni škart...preskup škart...
ja sam reklamirala air maxe nakon 8 mjeseci od kupnje..najprije su odbili prihvatit reklamaciju, no nakon dva dopisa su me zvali iz sjedišta firme, ispričali se i ponudili zamjenu za nove..

Ma javna je tajna da na našem tržištu masovno zavrsava roba koja vani ne prolazi testove kvalitete...
pa seopet vraćamo na mito, korupciju, nepotizam, etc..samo se vrtimo u krug..
uopće nema potrebe za uvozom tolikih količina

natural born central planner

aben

2014-04-16

Back to top Go down

Uhljebi napadaju slobodno tržište, žele državnu reguliraciju kvalitete hrane - Page 4 Empty Re: Uhljebi napadaju slobodno tržište, žele državnu reguliraciju kvalitete hrane

Post by L'âme 19/2/2017, 19:07

0
jasambrend wrote:
summer*wine wrote:
jasambrend wrote:
summer*wine wrote:
jasambrend wrote:

Dugo godina kupujem isključivo Skechersice zbog udobnosti, kvalitete, donekle dizajna, ali i relativno pristupačne cijene, nosiš ih min. godinu dana i to baš ako ih svakodnevno silujes, međutim zadnja dva para su bila totalni fjasko...I koliko vidim, erozija kvaitete je sad očigledan trend, jednostavno od deset dućana u devet je totalni škart...preskup škart...
ja sam reklamirala air maxe nakon 8 mjeseci od kupnje..najprije su odbili prihvatit reklamaciju, no nakon dva dopisa su me zvali iz sjedišta firme, ispričali se i ponudili zamjenu za nove..

Ma javna je tajna da na našem tržištu masovno zavrsava roba koja vani ne prolazi testove kvalitete...
pa seopet vraćamo na mito, korupciju, nepotizam, etc..samo se vrtimo u krug..

Inače za prehranu kupujem 90℅ hrvatskih proizvoda jer ih smatram u najmanju ruku ravnopravnima stranim renomiranim brendovima, a uostalom okus naše hrane je ipak specifičan...Sad o porijeklu sirovina ne bih, ali činjenica je da što se tiče prehrane, uopće nema potrebe za uvozom tolikih količina, na žalost za sve drugo ili barem vecinu, jednostavno nema se izbora nego biti na milost i nemilost uvozniku i njegovom poimanju etike u poslovanju...
točno..ja ne kupujem nikad ništa prejeftino..kao kad vidim onu 'šunku' od 30,00 kn/kg, a ne sliči na šunku, i sl-

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by dijagram 19/2/2017, 19:33

Musicka i ja ne preporucamo nutelu.
Obicna masna gomila secera B-)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by darth_vader 19/2/2017, 22:40

A snite režes tanko ili? :W
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics