Ljubav koja ruši predrasude: Hrvatica Tea i kovski Rom Mirsad zaljubili su se na prvi pogled
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ljubav koja ruši predrasude: Hrvatica Tea i kovski Rom Mirsad zaljubili su se na prvi pogled
Na kraju krajeva zašto se jedna Hrvatica ne bi zatelebala u jednog momka koji je oličenje muškosti?
Tamnoput,jak,crn...
Pišemo bedastoće...
Tamnoput,jak,crn...
Pišemo bedastoće...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Ljubav koja ruši predrasude: Hrvatica Tea i kovski Rom Mirsad zaljubili su se na prvi pogled
mislis vise turista dolazi u zg nego na more?
Guest- Guest
tetrjebe, tetrjebe.jastreb wrote:Na kraju krajeva zašto se jedna Hrvatica ne bi zatelebala u jednog momka koji je oličenje muškosti?
Tamnoput,jak,crn...
Pišemo bedastoće...
2014-12-30
da. zg ima najveći kapacitet i potrošnju.Ground Biscuits wrote:mislis vise turista dolazi u zg nego na more?
oko zegeja imaš više hotela nego na potezu zd-st
o apartmanima da ne tipkam.
2014-12-30
da,onako lijep grad,svidja mi se onaj dio gdje prodaju razno razne stvari,kao neka velika pijaca,volim tu cirkulisati haha,a more vidis me bas ne privlaci,jedino me silno privlace plitvice,ne vidjeh nista ljepse u ovoj dolini suza,stvarno remek djelo bozjeg stvaranja,Nijagara recimo je veca ali po ljepoti ni problizno Plitvicamaveber wrote:da. zg ima najveći kapacitet i potrošnju.Ground Biscuits wrote:mislis vise turista dolazi u zg nego na more?
oko zegeja imaš više hotela nego na potezu zd-st
o apartmanima da ne tipkam.
Guest- Guest
nijagara je čisti slap. bzvz
plitvice su ljepota za oko i dušu.
plitvice su ljepota za oko i dušu.
2014-12-30
da,svidja mi se kako su ono napravili,one mostove drvene,zadnji put kad sam bio bilo je turista ko pljeve,ono cujes engleski,spanjolski,njemacki,treba to sve obici,prilicno je to veliko podrucje
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Sejo Đulić ruši predrasude, režirao je predstavu o zločinu Armije nad hrvatskim civilima u Grabovici
» Dobili smo ohrabrujući podatak da je hrvatsko društvo puno modernije, no što se može na prvi pogled činiti
» DESNA RUKA HILARI Hrvatica koja vraća Klintonove u Belu kuću
» Za pravu ljubav nikad nije kasno: Maria se prvi put udala sa 80
» rusi ubili bagdadija prvi put
» Dobili smo ohrabrujući podatak da je hrvatsko društvo puno modernije, no što se može na prvi pogled činiti
» DESNA RUKA HILARI Hrvatica koja vraća Klintonove u Belu kuću
» Za pravu ljubav nikad nije kasno: Maria se prvi put udala sa 80
» rusi ubili bagdadija prvi put
Page 4 of 4