Za pravu ljubav nikad nije kasno: Maria se prvi put udala sa 80
Page 1 of 1
http://zivim.hr/volim/za-pravu-ljubav-nikad-nije-kasno-maria-se-s-80-godina-prvi-put-udala/
22. studeni 2016. • Volim
IZVOR: miamiherald
Dea Marinović
Završila sam studij komunikologije na Hrvatskim studijima, a novinarstvom se bavim gotovo pet godina. Radila sam u dnevnim novinam...
O autoru >
Maria Teresa Cobar je ljubav svog života, 95-godišnjeg Carlosa upoznala prije manje od godinu dana u domu umirovljenika u Miamiju.
- Osjećam se fantastično i imam leptiriće u trbuhu. Za ljubav nikad nije kasno - rekla je Maria Teresa Cobar koja se sa 80 godina prvi put udala. Ljubav svog života, 95-godišnjeg Carlosa Victora Suareza upoznala je prije manje od godinu dana u domu umirovljenika u Miamiju. On je bio u sobi nasuprot njenoj.
- To je bila ljubav na prvi pogled. Čim sam je ugledao, srce mi se ispunilo radošću - rekao je simpatični Carlos. Par se svakodnevno družio, te nije dugo trebalo da se zaljube, a potom i vjenčaju. U haljini boje šampanjca, s bijelim velom na glavi i buketom cvijeća Maria je prvi put stala pred oltar. Vjenčali su se u domu okruženi prijateljima, obitelji i zaposlenicima.
- Moja majka se nikad nije opterećivala hoće li naći supruga. Cijeli život, ja sam bila njen prioritet. Ne mogu vam opisati koliko sam sretna što je našla ljubav života. Zaslužila je – rekla je Ana.
Suarez je rodom s Kube, a u Miamiji se preselio prije 56 godina. Čak 46 godina radio je u zlatarnici, a oženio se jako mlad i ima sina. Prije deset godina postao je udovac. Njegova unuka Katarina podržala ga je u tome da opet uplovi u bračnu luku.
- Kad mi je rekao što planira, bila sam presretna. Maria ga obožava i brine se za njega. I još su tako slatki skupa - kaže Katarina. Dodaje da ljubav zaista liječi sve boljke. Na vjenčanju vitalnog para svirali su mariachi, a Carlos je čak ustao iz invalidskih kolica kako bi sa suprugom otplesao prvi ples.
Ovaj par je čisti dokaz da u pravu ljubav nikad ne smijemo prestati vjerovati. Bez obzira na godine. Ona nas pokreće, raduje, oplemenjuje i zato ljubite i volite se!
Nikad nije kasno da seljubi strasno..depresija weg..
22. studeni 2016. • Volim
IZVOR: miamiherald
Dea Marinović
Završila sam studij komunikologije na Hrvatskim studijima, a novinarstvom se bavim gotovo pet godina. Radila sam u dnevnim novinam...
O autoru >
Podijeli članak
[size=60]117[/size] dijeljenja | Share to FacebookFacebookShare to TwitterTwitter |
- Osjećam se fantastično i imam leptiriće u trbuhu. Za ljubav nikad nije kasno - rekla je Maria Teresa Cobar koja se sa 80 godina prvi put udala. Ljubav svog života, 95-godišnjeg Carlosa Victora Suareza upoznala je prije manje od godinu dana u domu umirovljenika u Miamiju. On je bio u sobi nasuprot njenoj.
- To je bila ljubav na prvi pogled. Čim sam je ugledao, srce mi se ispunilo radošću - rekao je simpatični Carlos. Par se svakodnevno družio, te nije dugo trebalo da se zaljube, a potom i vjenčaju. U haljini boje šampanjca, s bijelim velom na glavi i buketom cvijeća Maria je prvi put stala pred oltar. Vjenčali su se u domu okruženi prijateljima, obitelji i zaposlenicima.
Kada je imala 26 godina, Maria se kao samohrana majka iz Guatemale preselila u SAD. Radila je kao dadilja i domaćica, te je cijeli svoj život posvetila kćeri Ani.- Maria se nikad nije udavala. Sjetila sam se svog 'velikog' dana te sam napravila sve što je bilo u mojoj moći kako bi im ceremonija bila savršena. Pa ne udaje se svaki dan za svoju srodnu dušu – rekla je Allison, jedna od zaposlenica.
- Moja majka se nikad nije opterećivala hoće li naći supruga. Cijeli život, ja sam bila njen prioritet. Ne mogu vam opisati koliko sam sretna što je našla ljubav života. Zaslužila je – rekla je Ana.
Suarez je rodom s Kube, a u Miamiji se preselio prije 56 godina. Čak 46 godina radio je u zlatarnici, a oženio se jako mlad i ima sina. Prije deset godina postao je udovac. Njegova unuka Katarina podržala ga je u tome da opet uplovi u bračnu luku.
- Kad mi je rekao što planira, bila sam presretna. Maria ga obožava i brine se za njega. I još su tako slatki skupa - kaže Katarina. Dodaje da ljubav zaista liječi sve boljke. Na vjenčanju vitalnog para svirali su mariachi, a Carlos je čak ustao iz invalidskih kolica kako bi sa suprugom otplesao prvi ples.
- Dugi niz godina sam bila usamljena i ovo je veliki blagoslov - zaključila je Maria. Ona i Carlos preselili su se iz svojih odvojenih soba u apartman u domu umirovljenika gdje su započeli svoj zajednički život. A mi im želimo svu sreću svijeta.
Ovaj par je čisti dokaz da u pravu ljubav nikad ne smijemo prestati vjerovati. Bez obzira na godine. Ona nas pokreće, raduje, oplemenjuje i zato ljubite i volite se!
Nikad nije kasno da seljubi strasno..depresija weg..
2014-04-12
Re: Za pravu ljubav nikad nije kasno: Maria se prvi put udala sa 80
Nekako mi je to malo prekasno...
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Ha ha,pa vidiš li joj lice kako je sretna..bolje ikad nego nikad..newuser wrote:Nekako mi je to malo prekasno...
2014-04-12
Ma ne znam, 80 godina je dobro i doživjeti a kamoli tada raditi ovakve akrobacije... žena je vjerojatno dobrano načeta alzhajmerom, parkinsonom i čime li već tako da ne gledam baš na ovo kao nešto pozitivno a ako su oni sretni samo naprijed ali rekoh nekako mi je to malo uvrnuto.maggie13 wrote:Ha ha,pa vidiš li joj lice kako je sretna..bolje ikad nego nikad..newuser wrote:Nekako mi je to malo prekasno...
2015-09-09
Dobro, da je malo ranije, bilo bi bolje..newuser wrote:Ma ne znam, 80 godina je dobro i doživjeti a kamoli tada raditi ovakve akrobacije... žena je vjerojatno dobrano načeta alzhajmerom, parkinsonom i čime li već tako da ne gledam baš na ovo kao nešto pozitivno a ako su oni sretni samo naprijed ali rekoh nekako mi je to malo uvrnuto.maggie13 wrote:Ha ha,pa vidiš li joj lice kako je sretna..bolje ikad nego nikad..newuser wrote:Nekako mi je to malo prekasno...
2014-04-12
msm, vise je za plakanje nego radovanje.
da pitamo mladozenju da li je nevina )
ok, barem da su im se poklapaju karakteri,
da prozive u druzenju i postovanju
Guest- Guest
Ne bih želio biti preizravan, ali pomalo ti gledaj to rješavat ;)maggie13 wrote:Dobro, da je malo ranije, bilo bi bolje..newuser wrote:Ma ne znam, 80 godina je dobro i doživjeti a kamoli tada raditi ovakve akrobacije... žena je vjerojatno dobrano načeta alzhajmerom, parkinsonom i čime li već tako da ne gledam baš na ovo kao nešto pozitivno a ako su oni sretni samo naprijed ali rekoh nekako mi je to malo uvrnuto.maggie13 wrote:Ha ha,pa vidiš li joj lice kako je sretna..bolje ikad nego nikad..newuser wrote:Nekako mi je to malo prekasno...
2015-09-09
Gle, on ima 95, ha hapizzon wrote:msm, vise je za plakanje nego radovanje.
Njima je sad priča najveći užitak..
2014-04-12
Dosta je meni..treba longija preporučit..newuser wrote:Ne bih želio biti preizravan, ali pomalo ti gledaj to rješavat ;)maggie13 wrote:Dobro, da je malo ranije, bilo bi bolje..newuser wrote:Ma ne znam, 80 godina je dobro i doživjeti a kamoli tada raditi ovakve akrobacije... žena je vjerojatno dobrano načeta alzhajmerom, parkinsonom i čime li već tako da ne gledam baš na ovo kao nešto pozitivno a ako su oni sretni samo naprijed ali rekoh nekako mi je to malo uvrnuto.maggie13 wrote:Ha ha,pa vidiš li joj lice kako je sretna..bolje ikad nego nikad..newuser wrote:Nekako mi je to malo prekasno...
2014-04-12
Pa mogli su pričati i bez ulaska u brak...maggie13 wrote:Gle, on ima 95, ha hapizzon wrote:msm, vise je za plakanje nego radovanje.
2015-09-09
maggie13 wrote:Dosta je meni..treba longija preporučit..newuser wrote:Ne bih želio biti preizravan, ali pomalo ti gledaj to rješavat ;)maggie13 wrote:Dobro, da je malo ranije, bilo bi bolje..newuser wrote:Ma ne znam, 80 godina je dobro i doživjeti a kamoli tada raditi ovakve akrobacije... žena je vjerojatno dobrano načeta alzhajmerom, parkinsonom i čime li već tako da ne gledam baš na ovo kao nešto pozitivno a ako su oni sretni samo naprijed ali rekoh nekako mi je to malo uvrnuto.maggie13 wrote:
Ha ha,pa vidiš li joj lice kako je sretna..bolje ikad nego nikad..
2015-09-09
pa da !maggie13 wrote:Gle, on ima 95, ha hapizzon wrote:msm, vise je za plakanje nego radovanje.
msm, koliko bi to samo bilo ruzno da se poljube javno :)
Guest- Guest
pa da Maria umre kao stara cura?!newuser wrote:Pa mogli su pričati i bez ulaska u brak...maggie13 wrote:Gle, on ima 95, ha hapizzon wrote:msm, vise je za plakanje nego radovanje.
ne, ne, ne...
2014-04-12
newuser wrote:Pa mogli su pričati i bez ulaska u brak...maggie13 wrote:Gle, on ima 95, ha hapizzon wrote:msm, vise je za plakanje nego radovanje.
to da, to je bila bolja opcija od ovakvog cirkusa
Guest- Guest
Baš smo neki..k'o da mi nećemo ostarit..pizzon wrote:pa da !maggie13 wrote:Gle, on ima 95, ha hapizzon wrote:msm, vise je za plakanje nego radovanje.
2014-04-12
ahh isto joj je kad dođe taj trenutak mislim da joj je svjedno bila formalno u braku ili ne... al opet tko će ga znatmaggie13 wrote:pa da Maria umre kao stara cura?!newuser wrote:Pa mogli su pričati i bez ulaska u brak...maggie13 wrote:Gle, on ima 95, ha hapizzon wrote:msm, vise je za plakanje nego radovanje.
ne, ne, ne...
2015-09-09
maaa ruzno kad se stari ljudi ljube, posebno je jadno ako je tomaggie13 wrote:Baš smo neki..k'o da mi nećemo ostarit..pizzon wrote:pa da !maggie13 wrote:Gle, on ima 95, ha hapizzon wrote:msm, vise je za plakanje nego radovanje.
usne na usne :(
Guest- Guest
i da fula sam smješka, nisam skužio da ovo radi što radinewuser wrote:ahh isto joj je kad dođe taj trenutak mislim da joj je svjedno bila formalno u braku ili ne... al opet tko će ga znatmaggie13 wrote:pa da Maria umre kao stara cura?!newuser wrote:Pa mogli su pričati i bez ulaska u brak...maggie13 wrote:Gle, on ima 95, ha hapizzon wrote:msm, vise je za plakanje nego radovanje.
ne, ne, ne...
2015-09-09
starim ljudima svašta znači što im prije značilo nije..newuser wrote:ahh isto joj je kad dođe taj trenutak mislim da joj je svjedno bila formalno u braku ili ne... al opet tko će ga znatmaggie13 wrote:pa da Maria umre kao stara cura?!newuser wrote:Pa mogli su pričati i bez ulaska u brak...maggie13 wrote:Gle, on ima 95, ha hapizzon wrote:msm, vise je za plakanje nego radovanje.
ne, ne, ne...
2014-04-12
A ni seks prije braka nije konzumirala.
Similar topics
» Nikad nije kasno učiniti dobro i pravedno
» Zbunjena Sabina u Nu2 o Zokiju:'Pa znate...Zoki je u pravu..pa znate i nije bas u pravu u svemu..pa ipak ima nesto u cemu je u pravu..a ima i da nije'
» Obi pomagaj! Kupi dok nije kasno
» Opet se nije uspjela formirati zagrebačka skupština..nije suđena 'ljubav' između Bandića i Hasanbegovića?
» ''RAZDVAJALI NAS OGRADA, VJERA I POLITIKA, ALI LJUBAV POBIJEDILA Ispovijest Hrvatice koja se udala za Bošnjaka, a čija je slika s vjenčanja ganula sve ''
» Zbunjena Sabina u Nu2 o Zokiju:'Pa znate...Zoki je u pravu..pa znate i nije bas u pravu u svemu..pa ipak ima nesto u cemu je u pravu..a ima i da nije'
» Obi pomagaj! Kupi dok nije kasno
» Opet se nije uspjela formirati zagrebačka skupština..nije suđena 'ljubav' između Bandića i Hasanbegovića?
» ''RAZDVAJALI NAS OGRADA, VJERA I POLITIKA, ALI LJUBAV POBIJEDILA Ispovijest Hrvatice koja se udala za Bošnjaka, a čija je slika s vjenčanja ganula sve ''
Page 1 of 1