PSOVALI IM "MAJKU ČETNIČKU": Napadnut direktor Egzita u Zagrebu, držao bebu u rukama
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: PSOVALI IM "MAJKU ČETNIČKU": Napadnut direktor Egzita u Zagrebu, držao bebu u rukama
dobro,ja sam pohodio manja mjesta,Pancevo,Kovin,Subotica...radi nekih nekretnina i racuna...Nevjerovatno je kako je sve proslo profesionalno i glatko..kolerik wrote:pismejker wrote:cak niti to.,..stovise,nekako zainteresirano su se odnosili,pristojni bili,a ja tako i uzvracao..nikad da je tko nabacio neke konfliktne teme..u tom omanjem hotelcicu sam se osjecao kao Kralj..tako su me tretirali sa uvazavanjem i pristojnoscu,pa sam zato bio široke i darezljive ruke..treba narodu pomoci u nevolji..kolerik wrote:Ako je istina, onda je to ljaga i sramota na moj grad i zemlju.
Tako se gosti i ljudi ne docekuju, nadam se da ce napadace uhititi i kazniti. Bio sam n puta u Beogradu, i to ne na jedan dan. Verbalno podjebavanje je maksimum sto sam dozivio, inace ljudi su iznimno gostoljubivi, krevet bi ti svoj dali.
Dobro, ja sam isao da treniram, verbalno podjebavanje se podrazumijeva ;) a na ulici nista...Jedino sto ne smijes voziti po prometnim pravilima, brzo i snadji se druze. Auto, zagrebacke plocice, sve pet.
Guest- Guest
Re: PSOVALI IM "MAJKU ČETNIČKU": Napadnut direktor Egzita u Zagrebu, držao bebu u rukama
ni mene...puno nepravde,malo osudjenih za zlocine nad hrvatima...itd...itd..a godine prolaze..ljudi pucajugovinda wrote:kakvi cetnici, covjek direktor exita, jednog od najvecih festivala u Evropi...na kojem gostuju i mnogi bendovi iz Hrvatske...al hajd, en cudi me nista vise od Hrvata...Regoč wrote:Bome, četnici pa se misle mirno šetati Hrvatskom! Kao da ne znaju da mi okolo hodamo sa srbosjecima u rukama i samo čekamo da kojega sjeknemo.govinda wrote:Koji idioti...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ovi su pucali od alkohola i gluposti. Kako možeš da napadaš čoveka sa bebom u naručju? Makar bio najgori na svetu. Stvar je u nečemu drugom. Temzija se veštački izaziva od strane političara. Sami odnosi među običnim ljudima su mnogo bolji nego što bi se to reklo gledajući političare i njihove izjave. Tenzije se proizvode zarad jeftinih političkih bodova i maskiranja vlastite nesposobnosti a neki na to i nasednu. Očigledno su u pitanju neki manje inteligentni primerci idiota.vuksadinare wrote:ni mene...puno nepravde,malo osudjenih za zlocine nad hrvatima...itd...itd..a godine prolaze..ljudi pucajugovinda wrote:kakvi cetnici, covjek direktor exita, jednog od najvecih festivala u Evropi...na kojem gostuju i mnogi bendovi iz Hrvatske...al hajd, en cudi me nista vise od Hrvata...Regoč wrote:Bome, četnici pa se misle mirno šetati Hrvatskom! Kao da ne znaju da mi okolo hodamo sa srbosjecima u rukama i samo čekamo da kojega sjeknemo.govinda wrote:Koji idioti...
a inace pisanje "Ja sam cetnik" doprinosi smanjivanju tenzija...
2016-11-17
Bracala wrote:kofein wrote:Meni u dva navrata s kombija ukrali reg.pločice u Bg.
...
to je biznis, bato.
te tvoje stavljaju na ukradena vozila...
Murija je bila korektna, dali mi potvrdu da se mogu voziti dalje, no kako sam se vozio bez pločica, svaka me patrola zaustavljala. Kad sam otišao u Hr, jave mi vlasnici apartmana u Bg da su našli pločice u kontejneru, a ja već napravio nove. :) Drugi puta je bila malo ozbiljnija situacija, jer su drotovi mislili da ja nešto muljam s tablama, pa me "isleđivalo" tri sata, pa mi dali opet potvrdu. :)
Guest- Guest
Ja nemam nikakvih problema sa tenzijama.govinda wrote:a inace pisanje "Ja sam cetnik" doprinosi smanjivanju tenzija...
Jesi li obišao konetejner onaj drugi put?kofein wrote:Bracala wrote:kofein wrote:Meni u dva navrata s kombija ukrali reg.pločice u Bg.
...
to je biznis, bato.
Murija je bila korektna, dali mi potvrdu da se mogu voziti dalje, no kako sam se vozio bez pločica, svaka me patrola zaustavljala. Kad sam otišao u Hr, jave mi vlasnici apartmana u Bg da su našli pločice u kontejneru, a ja već napravio nove. :) Drugi puta je bila malo ozbiljnija situacija, jer su drotovi mislili da ja nešto muljam s tablama, pa me "isleđivalo" tri sata, pa mi dali opet potvrdu. :)
dzango wrote:Jesi li obišao konetejner onaj drugi put?kofein wrote:Bracala wrote:kofein wrote:Meni u dva navrata s kombija ukrali reg.pločice u Bg.
...
to je biznis, bato.
Guest- Guest
kaja wrote:budaletine pijane
A realno još veće batine u Zg možeš pobrati ali imaš npr. splitske tablice ili ako te čuju da pričaš dalmatinskim naglaskom...
catabbath wrote:A realno još veće batine u Zg možeš pobrati ali imaš npr. splitske tablice ili ako te čuju da pričaš dalmatinskim naglaskom...
Zicer...
darth_vader-
2014-04-17
zanimljivo..kako vas sram tu nije dolaziti
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dzango wrote:Jesi li obišao konetejner onaj drugi put?kofein wrote:Bracala wrote:kofein wrote:Meni u dva navrata s kombija ukrali reg.pločice u Bg.
...
to je biznis, bato.
Nisam ni očekivao nešto konstruktivnije od budjole poput tebe :)
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kaja će da vam jebe majku četničku
» Natasa Kandic:Kajkica su gusili i psovali mu ustasku majku
» Platili surogat majku, a kad su vidjeli bebu odlučili su je dati na posvajanje
» Na LGBT zabavi u Zagrebu bačen suzavac, rukama razbijali prozore da dođu do zraka
» Usporedite ozljede Ejupija nogometaša Slaven Belupa koji je napadnut šipkama i onog Srbina Petka koji je navodno napadnut šipkama cak od petnaestorice
» Natasa Kandic:Kajkica su gusili i psovali mu ustasku majku
» Platili surogat majku, a kad su vidjeli bebu odlučili su je dati na posvajanje
» Na LGBT zabavi u Zagrebu bačen suzavac, rukama razbijali prozore da dođu do zraka
» Usporedite ozljede Ejupija nogometaša Slaven Belupa koji je napadnut šipkama i onog Srbina Petka koji je navodno napadnut šipkama cak od petnaestorice
Page 3 of 3