PSOVALI IM "MAJKU ČETNIČKU": Napadnut direktor Egzita u Zagrebu, držao bebu u rukama
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: PSOVALI IM "MAJKU ČETNIČKU": Napadnut direktor Egzita u Zagrebu, držao bebu u rukama
To je jer od karlovačkoga boli glava pa su uhvatili krivca.vuksadinare wrote:...mom kolegi su prije dvije godine u mladenovcu zbuzali cetri gume i sarafcigerom sarali po autu..imao je karlovacku registraciju
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: PSOVALI IM "MAJKU ČETNIČKU": Napadnut direktor Egzita u Zagrebu, držao bebu u rukama
Koji idioti...
2016-11-17
Bome, četnici pa se misle mirno šetati Hrvatskom! Kao da ne znaju da mi okolo hodamo sa srbosjecima u rukama i samo čekamo da kojega sjeknemo.govinda wrote:Koji idioti...
kakvi cetnici, covjek direktor exita, jednog od najvecih festivala u Evropi...na kojem gostuju i mnogi bendovi iz Hrvatske...al hajd, en cudi me nista vise od Hrvata...Regoč wrote:Bome, četnici pa se misle mirno šetati Hrvatskom! Kao da ne znaju da mi okolo hodamo sa srbosjecima u rukama i samo čekamo da kojega sjeknemo.govinda wrote:Koji idioti...
2016-11-17
Ima i četnikah direktorah, nije to ništa neobično. Ljudi jednostavno ne vole ništa iz Srbije pa ni čokoladicu, jebi ga. Sami su si krivi.govinda wrote:kakvi cetnici, covjek direktor exita, jednog od najvecih festivala u Evropi...na kojem gostuju i mnogi bendovi iz Hrvatske...al hajd, en cudi me nista vise od Hrvata...Regoč wrote:Bome, četnici pa se misle mirno šetati Hrvatskom! Kao da ne znaju da mi okolo hodamo sa srbosjecima u rukama i samo čekamo da kojega sjeknemo.govinda wrote:Koji idioti...
Meni u dva navrata s kombija ukrali reg.pločice u Bg.
...
...
Guest- Guest
kofein wrote:Meni u dva navrata s kombija ukrali reg.pločice u Bg.
...
to je biznis, bato.
te tvoje stavljaju na ukradena vozila...
Guest- Guest
vuksadinare wrote:...mom kolegi su prije dvije godine u mladenovcu zbuzali cetri gume i sarafcigerom sarali po autu..imao je karlovacku registraciju
a sve to ti je ispričala sobarica sa sajma...
Guest- Guest
Suvenir. Sigurno ekipi priča da je to bilo usred biela dana ispred horde ustašah sa srbosjecima.kofein wrote:Meni u dva navrata s kombija ukrali reg.pločice u Bg.
...
budaletine pijane
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
govinda wrote:kakvi cetnici, covjek direktor exita, jednog od najvecih festivala u Evropi...na kojem gostuju i mnogi bendovi iz Hrvatske...al hajd, en cudi me nista vise od Hrvata...Regoč wrote:Bome, četnici pa se misle mirno šetati Hrvatskom! Kao da ne znaju da mi okolo hodamo sa srbosjecima u rukama i samo čekamo da kojega sjeknemo.govinda wrote:Koji idioti...
Šta će mundžose začudit. Na jednom primjeru mundžos sudi za cilu naciju, ali za muskimane to ne vridi i svi smo genocidi. Ajme šupalj si ko cjediljka.
halo, reko sam ti, noz u ruke i zavrsi Ahmice, ne kmeci po forumima...Riplex wrote:govinda wrote:kakvi cetnici, covjek direktor exita, jednog od najvecih festivala u Evropi...na kojem gostuju i mnogi bendovi iz Hrvatske...al hajd, en cudi me nista vise od Hrvata...Regoč wrote:Bome, četnici pa se misle mirno šetati Hrvatskom! Kao da ne znaju da mi okolo hodamo sa srbosjecima u rukama i samo čekamo da kojega sjeknemo.govinda wrote:Koji idioti...
Šta će mundžose začudit. Na jednom primjeru mundžos sudi za cilu naciju, ali za muskimane to ne vridi i svi smo genocidi. Ajme šupalj si ko cjediljka.
2016-11-17
dzango wrote: i dok smo se pakirali prišla nam je grupa od neka tri-četiri starija čoveka od 40-ak godina, u vidno alkoholisanom stanju
Tkozna u koji kvart je zalutao.
catabbath-
2015-08-22
a, sto drugo.catabbath wrote:dzango wrote: i dok smo se pakirali prišla nam je grupa od neka tri-četiri starija čoveka od 40-ak godina, u vidno alkoholisanom stanju
Tkozna u koji kvart je zalutao.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Ako je istina, onda je to ljaga i sramota na moj grad i zemlju.
Tako se gosti i ljudi ne docekuju, nadam se da ce napadace uhititi i kazniti. Bio sam n puta u Beogradu, i to ne na jedan dan. Verbalno podjebavanje je maksimum sto sam dozivio, inace ljudi su iznimno gostoljubivi, krevet bi ti svoj dali.
Tako se gosti i ljudi ne docekuju, nadam se da ce napadace uhititi i kazniti. Bio sam n puta u Beogradu, i to ne na jedan dan. Verbalno podjebavanje je maksimum sto sam dozivio, inace ljudi su iznimno gostoljubivi, krevet bi ti svoj dali.
Guest- Guest
cak niti to.,..stovise,nekako zainteresirano su se odnosili,pristojni bili,a ja tako i uzvracao..nikad da je tko nabacio neke konfliktne teme..u tom omanjem hotelcicu sam se osjecao kao Kralj..tako su me tretirali sa uvazavanjem i pristojnoscu,pa sam zato bio široke i darezljive ruke..treba narodu pomoci u nevolji..kolerik wrote:Ako je istina, onda je to ljaga i sramota na moj grad i zemlju.
Guest- Guest
pismejker wrote:cak niti to.,..stovise,nekako zainteresirano su se odnosili,pristojni bili,a ja tako i uzvracao..nikad da je tko nabacio neke konfliktne teme..u tom omanjem hotelcicu sam se osjecao kao Kralj..tako su me tretirali sa uvazavanjem i pristojnoscu,pa sam zato bio široke i darezljive ruke..treba narodu pomoci u nevolji..kolerik wrote:Ako je istina, onda je to ljaga i sramota na moj grad i zemlju.
Dobro, ja sam isao da treniram, verbalno podjebavanje se podrazumijeva ;) a na ulici nista...Jedino sto ne smijes voziti po prometnim pravilima, brzo i snadji se druze. Auto, zagrebacke plocice, sve pet.
Guest- Guest
I jos covjek direktor Exita i beba u prici, pa kad potrefi...
Guest- Guest
Ustašoidi su najveća sramota Hrvatske. I točka!
Izgleda da su sada u zenitu ludila.
Izgleda da su sada u zenitu ludila.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne priznam ništar ako ni srbosik delal.
Stribor-
2015-09-22
dobro,ja sam pohodio manja mjesta,Pancevo,Kovin,Subotica...radi nekih nekretnina i racuna...Nevjerovatno je kako je sve proslo profesionalno i glatko..kolerik wrote:pismejker wrote:cak niti to.,..stovise,nekako zainteresirano su se odnosili,pristojni bili,a ja tako i uzvracao..nikad da je tko nabacio neke konfliktne teme..u tom omanjem hotelcicu sam se osjecao kao Kralj..tako su me tretirali sa uvazavanjem i pristojnoscu,pa sam zato bio široke i darezljive ruke..treba narodu pomoci u nevolji..kolerik wrote:Ako je istina, onda je to ljaga i sramota na moj grad i zemlju.
Dobro, ja sam isao da treniram, verbalno podjebavanje se podrazumijeva ;) a na ulici nista...Jedino sto ne smijes voziti po prometnim pravilima, brzo i snadji se druze. Auto, zagrebacke plocice, sve pet.
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kaja će da vam jebe majku četničku
» Natasa Kandic:Kajkica su gusili i psovali mu ustasku majku
» Platili surogat majku, a kad su vidjeli bebu odlučili su je dati na posvajanje
» Na LGBT zabavi u Zagrebu bačen suzavac, rukama razbijali prozore da dođu do zraka
» Usporedite ozljede Ejupija nogometaša Slaven Belupa koji je napadnut šipkama i onog Srbina Petka koji je navodno napadnut šipkama cak od petnaestorice
» Natasa Kandic:Kajkica su gusili i psovali mu ustasku majku
» Platili surogat majku, a kad su vidjeli bebu odlučili su je dati na posvajanje
» Na LGBT zabavi u Zagrebu bačen suzavac, rukama razbijali prozore da dođu do zraka
» Usporedite ozljede Ejupija nogometaša Slaven Belupa koji je napadnut šipkama i onog Srbina Petka koji je navodno napadnut šipkama cak od petnaestorice
Page 2 of 3