Hrvatska je poludiktatura
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Hrvatska je poludiktatura
Ma da, presporo udaram pečate, priznajem. To je razlog viših plaćah u Njemačkoj i programerskoga uspjeha Irske.asilovski wrote:pa nemaju razloga ameri ići protiv mega lakeja koji slušaju svaki šuš iz Buzina osim toga vidim jer živim ovdje, dovoljno je vidjeti da hrvati bježe skoro kao i Sirijici ili pogledati režimski dnevnik i stvar je sasvim jasna, druga stvar što si ti i sl. uhljebi i zapravo jedan od razloga što je ova država nakon 900 godina sna potpuna uništena i diktatura, ali no...Regoč wrote:Vidi Ase, sve je politika, samo je za Hrvatsku točno jer podilazi njegovu stavu. Nazvati hrvatsku poludiktaturom je kretenizam koji samo Imbecilex može napisati, a ASo i Debo promovirati.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
bolje biti srbenda nego patološki lažac i budala, ali čak niti to nisampismejker wrote:Asilovski je Srbin..
Kermit-
2014-04-17
znaci, beza..asilovski wrote:da to isto, pa to nisu države, a vidi Crnu Goru heheh država koja se financira od heroina i šverca cigara stoji isto ko Francuzimaggie13 wrote:Albanija i BiH :D
2014-04-12
Regoč-
2015-08-21
ne govorimop o tuđim neuspjesima već našoj propasti, pečat je uništio i ono malo logike i razuma u tebiRegoč wrote:Ma da, presporo udaram pečate, priznajem. To je razlog viših plaćah u Njemačkoj i programerskoga uspjeha Irske.asilovski wrote:pa nemaju razloga ameri ići protiv mega lakeja koji slušaju svaki šuš iz Buzina osim toga vidim jer živim ovdje, dovoljno je vidjeti da hrvati bježe skoro kao i Sirijici ili pogledati režimski dnevnik i stvar je sasvim jasna, druga stvar što si ti i sl. uhljebi i zapravo jedan od razloga što je ova država nakon 900 godina sna potpuna uništena i diktatura, ali no...Regoč wrote:Vidi Ase, sve je politika, samo je za Hrvatsku točno jer podilazi njegovu stavu. Nazvati hrvatsku poludiktaturom je kretenizam koji samo Imbecilex može napisati, a ASo i Debo promovirati.
Kermit-
2014-04-17
Ma jok,samo jako iznevjeren,u zadnje vrijeme pokokičario..Regoč wrote:Ironija, jel.pismejker wrote:Asilovski je Srbin..
Guest- Guest
Jebi ga, nisam ga ja propisal nego pravnici. Na sve se stavlja.asilovski wrote:ne govorimop o tuđim neuspjesima već našoj propasti, pečat je uništio i ono malo logike i razuma u tebiRegoč wrote:Ma da, presporo udaram pečate, priznajem. To je razlog viših plaćah u Njemačkoj i programerskoga uspjeha Irske.asilovski wrote:pa nemaju razloga ameri ići protiv mega lakeja koji slušaju svaki šuš iz Buzina osim toga vidim jer živim ovdje, dovoljno je vidjeti da hrvati bježe skoro kao i Sirijici ili pogledati režimski dnevnik i stvar je sasvim jasna, druga stvar što si ti i sl. uhljebi i zapravo jedan od razloga što je ova država nakon 900 godina sna potpuna uništena i diktatura, ali no...Regoč wrote:Vidi Ase, sve je politika, samo je za Hrvatsku točno jer podilazi njegovu stavu. Nazvati hrvatsku poludiktaturom je kretenizam koji samo Imbecilex može napisati, a ASo i Debo promovirati.
Ajd, ajd, rekoh da neću tebe zajebavati po nacionalnoj osnovi pa neću ni Asu. Ako kaže da je Mađar, Mađar. I ja sam osminom.pismejker wrote:Ma jok,samo jako iznevjeren,u zadnje vrijeme pokokičario..Regoč wrote:Ironija, jel.pismejker wrote:Asilovski je Srbin..
Ne znam o cemu govoris ali hajde..kud svi Turci tud i mali mujo...asilovski wrote:bolje biti srbenda nego patološki lažac i budala, ali čak niti to nisampismejker wrote:Asilovski je Srbin..
Ne se ljutiti sto smješu jedes,cisti koncentrat nisi zasluzio..ostalo,a stos,ubi me argumentima..
Guest- Guest
I ti, Regi..;-)
2014-04-12
Dobro,zaglavio je na losem teritoriju..krivo mjesto i vrijeme...Regoč wrote:Ajd, ajd, rekoh da neću tebe zajebavati po nacionalnoj osnovi pa neću ni Asu. Ako kaže da je Mađar, Mađar. I ja sam osminom.pismejker wrote:Ma jok,samo jako iznevjeren,u zadnje vrijeme pokokičario..Regoč wrote:Ironija, jel.pismejker wrote:Asilovski je Srbin..
Guest- Guest
Bit će da je u prošlom životu bil Hedervary pa ga je karma kaznila da se rodi u slobodnoj hrvatskoj državi.pismejker wrote:Dobro,zaglavio je na losem teritoriju..krivo mjesto i vrijeme...Regoč wrote:Ajd, ajd, rekoh da neću tebe zajebavati po nacionalnoj osnovi pa neću ni Asu. Ako kaže da je Mađar, Mađar. I ja sam osminom.pismejker wrote:Ma jok,samo jako iznevjeren,u zadnje vrijeme pokokičario..Regoč wrote:Ironija, jel.pismejker wrote:Asilovski je Srbin..
Regoč-
2015-08-21
cuj,gadno je takvima..no ne ulazec naciju,koja mi je prilicno simpa,lik nije dobro planirao zivot i buducnost,pa je sad zaglavio u problemima..Regoč wrote:Bit će da je u prošlom životu bil Hedervary pa ga je karma kaznila da se rodi u slobodnoj hrvatskoj državi.pismejker wrote:Dobro,zaglavio je na losem teritoriju..krivo mjesto i vrijeme...Regoč wrote:Ajd, ajd, rekoh da neću tebe zajebavati po nacionalnoj osnovi pa neću ni Asu. Ako kaže da je Mađar, Mađar. I ja sam osminom.pismejker wrote:Ma jok,samo jako iznevjeren,u zadnje vrijeme pokokičario..Regoč wrote:
Ironija, jel.
Guest- Guest
Ma, čovjek ukazuje na niz problemah koji su istiniti, svi ih vidimo, ali to tako katastrofično prezentira kao da će sutra nestati i naroda, i države. A povrh svega, nagovara druge da se isele iz ove besperspektivne zemlje, a sam u njoj ostaje. E jest mu dosljednost!pismejker wrote:cuj,gadno je takvima..no ne ulazec naciju,koja mi je prilicno simpa,lik nije dobro planirao zivot i buducnost,pa je sad zaglavio u problemima..Regoč wrote:Bit će da je u prošlom životu bil Hedervary pa ga je karma kaznila da se rodi u slobodnoj hrvatskoj državi.pismejker wrote:Dobro,zaglavio je na losem teritoriju..krivo mjesto i vrijeme...Regoč wrote:Ajd, ajd, rekoh da neću tebe zajebavati po nacionalnoj osnovi pa neću ni Asu. Ako kaže da je Mađar, Mađar. I ja sam osminom.pismejker wrote:
Ma jok,samo jako iznevjeren,u zadnje vrijeme pokokičario..
Dobro,nije bas da citam sto pise,vise malo trolam...e jebi ga..ja kad mi nije bilo dobro pokupio sam se i otisao..i to je to...koji qrc,vrijedi lajati u zrak..Regoč wrote:Ma, čovjek ukazuje na niz problemah koji su istiniti, svi ih vidimo, ali to tako katastrofično prezentira kao da će sutra nestati i naroda, i države. A povrh svega, nagovara druge da se isele iz ove besperspektivne zemlje, a sam u njoj ostaje. E jest mu dosljednost!pismejker wrote:cuj,gadno je takvima..no ne ulazec naciju,koja mi je prilicno simpa,lik nije dobro planirao zivot i buducnost,pa je sad zaglavio u problemima..Regoč wrote:Bit će da je u prošlom životu bil Hedervary pa ga je karma kaznila da se rodi u slobodnoj hrvatskoj državi.pismejker wrote:Dobro,zaglavio je na losem teritoriju..krivo mjesto i vrijeme...Regoč wrote:
Ajd, ajd, rekoh da neću tebe zajebavati po nacionalnoj osnovi pa neću ni Asu. Ako kaže da je Mađar, Mađar. I ja sam osminom.
Guest- Guest
Baš tako. Ako ovdje nisi sretan i ostvaren, probaj drugdje. I pri tom ne mislim ništa loše, kao "goni se", stvarno želim svakomu da pronađe svoju životnu sreću.
poludiktatura???
to je nesto kao prosvjeceni apsolutizam ?
nije to losa stvar za plemenske zajednice balkanoidnog tipa
to je nesto kao prosvjeceni apsolutizam ?
nije to losa stvar za plemenske zajednice balkanoidnog tipa
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
dobro,meni je jako lako bilo...vani rodbina,bliza daljnja,stela za posel,sada nastavak studija..gadno je onom tko ima obitelj i djecu...a nema nikog vani da ga iscupa...Regoč wrote:Baš tako. Ako ovdje nisi sretan i ostvaren, probaj drugdje. I pri tom ne mislim ništa loše, kao "goni se", stvarno želim svakomu da pronađe svoju životnu sreću.
Srecu svakom,naravno da treba zeljeti..
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» Hrvatska u ww3
» Hrvatska, Che i co. :D
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» Hrvatska u ww3
» Hrvatska, Che i co. :D
Page 2 of 2