Krvave gaće nekih novih bojišta
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Krvave gaće nekih novih bojišta
baš me briga,nek se vidi tko je kakav.vuksadinare wrote:...pitaj ga..vili40 wrote:pa zašto sad radi budalu iz sebe?A i lijepo je poškolovao juniora,isti ćaća.vuksadinare wrote:stevo culej nije razjebao drzavu..za ovu drzavu su mu masakrirali brata....kucu mu sravnili...i on sad iskoristio drzavu..Pinochet wrote:Ok , bio je mobiliziran, nije bio dragovoljac, itd..vuksadinare wrote:
...pusti to..znam mnoge koji su isto bili mobilizirani u hv pa su vise stete napravili da ej bolje da ih nisu ni zvali...ja uvijek se sluzim onom napoleonskom..'daj me deset pravih ljudi nego tisucu trulih jabuka'
sve jedno , služio je RH, za razliku od anemie minor Plenković..
sa druge strane kakvo stevo culej i njegovi razjebali državu , u idućem ratu ne da nećete imati dragovoljaca nego nećete imati niti šta mobilizirati
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
Re: Krvave gaće nekih novih bojišta
da srbi mu ubili brata, i on se za kaznu osvećuje hrvatimavuksadinare wrote:stevo culej nije razjebao drzavu..za ovu drzavu su mu masakrirali brata....kucu mu sravnili...i on sad iskoristio drzavu..Pinochet wrote:Ok , bio je mobiliziran, nije bio dragovoljac, itd..vuksadinare wrote:...pusti to..znam mnoge koji su isto bili mobilizirani u hv pa su vise stete napravili da ej bolje da ih nisu ni zvali...ja uvijek se sluzim onom napoleonskom..'daj me deset pravih ljudi nego tisucu trulih jabuka'Pinochet wrote:sve jedno jovanović je ipak bio na terenu, bio je na strani hrvatske vojske, nije bio na strani srpske vojske ili kao plenković nije preko materine partijske veze sredio put za london.
sve jedno , služio je RH, za razliku od anemie minor Plenković..
sa druge strane kakvo stevo culej i njegovi razjebali državu , u idućem ratu ne da nećete imati dragovoljaca nego nećete imati niti šta mobilizirati
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hrvatska dodatno nabavlja 2 eskadrile(12+12) novih novih novih Rafale F5R
» Manje novih tvrtki : Iseljavanje usporilo otvaranje novih poduzeća
» Ukrajina: Dnevni update s ukrajinskog i kurskog bojišta
» Generala Miljavca nece uhititi jer je dezertirao sa bojista
» KRVAVE GLAVE U ČIKAGU
» Manje novih tvrtki : Iseljavanje usporilo otvaranje novih poduzeća
» Ukrajina: Dnevni update s ukrajinskog i kurskog bojišta
» Generala Miljavca nece uhititi jer je dezertirao sa bojista
» KRVAVE GLAVE U ČIKAGU