Generala Miljavca nece uhititi jer je dezertirao sa bojista
Page 1 of 1
Generala Miljavca nece uhititi jer je dezertirao sa bojista
http://www.e-posavina.com/index.php/think-different/skrinjica/item/1650-generala-miljavca-nece-uhititi-jer-je-dezertirao-s-bojista
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Generala Miljavca nece uhititi jer je dezertirao sa bojista
..nije ga mogla zaustaviti ni vojna policija na mostu u brodu...a cuo sam i ja tu pricu kako su karlovcani s miljevcem na celu u roku 24 sata napustili komplet posavinu ostavivsi cak i oruzje..
2015-09-08
Kakav status je Bosanska Posavina imala u vrhovništvu Republike Hrvatske najbolje svjedoči činjenica da je Pavle Miljavac postao ministar obrane republike Hrvatske samo šest godina nakon što je, kao pukovnik Hrvatske vojske, na čelu svoje postrojbe, dezertirao s tog bojišta.
...a i inace taj miljavac mi pari kao uhljeb...neki puno znamenitiji casnici nisu napredovali kao on
2015-09-08
inace ti karlovcani su bas upali u vrtlog barazne topnicke vatre kod koraca...kad su dosli prvi dan na liniju bas ih je zadesila zestoka topnicka vatra...da su neki opalili i na zivce...i jednostavno isti dan ili noc su kompletno napustili polozaje u takvoj brzini da nisu ponjeli ni kompletno oruzje
2015-09-08
Svako zlo za neko dobro, recimo on je autom do Dubrovnika čas posla. U Neumu mu pogledaju putovnicu, "imate šta za prijavit?" "Nemam", ubace broj putovnice u kompjuktor, na ekranu izađe "Čist" i vozi. Možda je njega trebalo za ministra turizma.
....ne mogu farbati ove iz posavine....i sad si obraz spasavati kao fol zabrinutoscu za njih...prije za vlastito dupe..a kako vidimo miljavac uopce ne treba biti zabrinut
2015-09-08
Similar topics
» Jastrebe opasnost!Keleminec opasno prijeti:'Živog me više nikad neće uhititi'
» Krvave gaće nekih novih bojišta
» Ukrajina: Dnevni update s ukrajinskog i kurskog bojišta
» Uhititi, transferirati, objesiti...
» Poslodavci neće u penziju smjeti slati 65-godišnjake koji to neće
» Krvave gaće nekih novih bojišta
» Ukrajina: Dnevni update s ukrajinskog i kurskog bojišta
» Uhititi, transferirati, objesiti...
» Poslodavci neće u penziju smjeti slati 65-godišnjake koji to neće