Kolinda dala zadnje upozorenje mrskoj Rusiji!!!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kolinda dala zadnje upozorenje mrskoj Rusiji!!!
Regoč wrote:Ne, trenutačno je osloboditi šestorku, a Rusija nam to ne može jamčiti. Tko može, zna se!epikur37 wrote:Regoč wrote:De, Epi, ne serendaj. Strategijski se ciljevi ostvaruju postupno, a ne kad si ti to zamisliš.
A strategijski cilj je unatoč svemu, stalno i iznova prkositi rusiji i služiti tuđoj politici kao zadnji kmet....
tradicija...to je
Bojim se da krivo procjenjuješ.
Eo na vlasti je politika koju podržavaš, pa će se vidjeti.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
MA navika jebi ga.epikur37 wrote:Regoč wrote:De, Epi, ne serendaj. Strategijski se ciljevi ostvaruju postupno, a ne kad si ti to zamisliš.
A strategijski cilj je unatoč svemu, stalno i iznova prkositi rusiji i služiti tuđoj politici kao zadnji kmet....
tradicija...to je
Kad pušiš tudje kite preko 900 godina onda ti se i usta već sama genetski oblikuju ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ne podržavam ja politiku na vlasti, nego trenutačna vlast vodi politiku koja se u više sastavnicah podudara s mojim viđenjima, nego politika prethodne vlasti. Kritički odmak imam naspram svake vlasti.epikur37 wrote:Regoč wrote:Ne, trenutačno je osloboditi šestorku, a Rusija nam to ne može jamčiti. Tko može, zna se!epikur37 wrote:Regoč wrote:De, Epi, ne serendaj. Strategijski se ciljevi ostvaruju postupno, a ne kad si ti to zamisliš.
tradicija...to je
igra riječi... mislio sam da im obojici kolinda nije ni mahnula kada su se utapali...vuksadinare wrote:pa hase je karamarkov covjek i covjek za borbu kontra plenkija u hdzu...ovaj mutavi lupeta svasta..Regoč wrote:Sve točno, samo Zlatko nije imal sveze s uklanjanjem Karamarka.mutava baštarda wrote:hahahahhahahahahahahahahRegoč wrote:Možeš komotno staviti svakoga jačega.vuksadinare wrote:rusi ionako stalno kazu neka odluce drzave..a kad njima ne ide u prilog..onda en moze..vi ste moji nemate pravo na odluke
hajdemo se podsjetiti kako je to bilo u ukrajni... kada je demokratski izabrana vlast odjebala eu i nato onda je bio i dobar državni udar za smjenu vlasti uz pomoć neonacista u službi židova za račun ljevičara...
kada je asad rekao da neće preko sirije katarski plin nego iranski onda su stavljene glavosječe u službu demkracije i ljudskih prava...
kada je trump rekao da će relaksirati odnose sa bliskoističnim "diktatorima" i napravit zaokret s rusima seru po njemu mediji tako da ne možeš otvoriti stranicu da ne njoj nema slike trumpa ulovljenog s grimasom....
i tako dalje
a tek karamrle koji se oriješio zbog švrljanja s rusima pa ga je kolinda zajedno s hasančetom pustila niz savu zbog boljitka saveza------
Pišete kao da je netko odlučil voditi podložničku politiku. Radi se o uklapanju u globalne tiekove, traženju saveznikah za ostvarenje naših interesah jer ih sami ne možemo ostvariti. Da moramo odraditi i stvari koje nam nisu po volji, stoji. Ali to je ciena koja se plaća, danak velikoj sili čiji smo vazal. Naše je očekivanje oslobođenje šestorke i skidanje odgovornosti za agresiju na Bosher, njihovo režanje na Rusiju.Ringo10 wrote:MA navika jebi ga.epikur37 wrote:Regoč wrote:De, Epi, ne serendaj. Strategijski se ciljevi ostvaruju postupno, a ne kad si ti to zamisliš.
tradicija...to je
Kad pušiš tudje kite preko 900 godina onda ti se i usta već sama genetski oblikuju ...
a sluzenje rusiji nije pusenje i kmetstvo?..kako se ono zove tada?...Odnosi na 'Jednakopravnosti'...tsss...Ringo10 wrote:MA navika jebi ga.epikur37 wrote:Regoč wrote:De, Epi, ne serendaj. Strategijski se ciljevi ostvaruju postupno, a ne kad si ti to zamisliš.
tradicija...to je
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
crvenkasti wrote:Samo ju kritizirate.
A niste primijetili kako joj je lijepa frizura?
........to je Shauma........
A tek trepavice...............tri puta duže ........Ahhhhhhhh
Landara serenda gore nego Ava Karabatić
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Jebale te Golda Meir i Cipi Livni.Yehudi wrote:crvenkasti wrote:Samo ju kritizirate.
A niste primijetili kako joj je lijepa frizura?
........to je Shauma........
A tek trepavice...............tri puta duže ........Ahhhhhhhh
Landara serenda gore nego Ava Karabatić
Dvojni kriteriji, pristojno rečeno.vuksadinare wrote:a sluzenje rusiji nije pusenje i kmetstvo?..kako se ono zove tada?...Odnosi na 'Jednakopravnosti'...tsss...Ringo10 wrote:MA navika jebi ga.epikur37 wrote:Regoč wrote:De, Epi, ne serendaj. Strategijski se ciljevi ostvaruju postupno, a ne kad si ti to zamisliš.
tradicija...to je
Znači politika raseljavanja Hrvata, porezna represija, pomaganje privatnoj tvrtki Agrokor državnim novcem, slušanje Buzina radi privatnih sinekura, otkupljivanje INA-e radi uhljebljivanja i izvlačenja para i t dRegoč wrote:Ne podržavam ja politiku na vlasti, nego trenutačna vlast vodi politiku koja se u više sastavnicah podudara s mojim viđenjima, nego politika prethodne vlasti. Kritički odmak imam naspram svake vlasti.epikur37 wrote:Regoč wrote:Ne, trenutačno je osloboditi šestorku, a Rusija nam to ne može jamčiti. Tko može, zna se!epikur37 wrote:Regoč wrote:De, Epi, ne serendaj. Strategijski se ciljevi ostvaruju postupno, a ne kad si ti to zamisliš.
tradicija...to je
Ti stvarno mrziš Hrvate???
Kermit-
2014-04-17
Ti si toliko ograničen da je to strašno. JA uopće nisam spominjao Rusiju, a svako vazalstvo je jednaka stvar bez obzira ko je gazda.vuksadinare wrote:a sluzenje rusiji nije pusenje i kmetstvo?..kako se ono zove tada?...Odnosi na 'Jednakopravnosti'...tsss...Ringo10 wrote:MA navika jebi ga.epikur37 wrote:Regoč wrote:De, Epi, ne serendaj. Strategijski se ciljevi ostvaruju postupno, a ne kad si ti to zamisliš.
tradicija...to je
POd ruskom sferom nikada nismo bili i zato pucaš u praznio.
Ja podržavam projekciju multipolarnog svijeta i tu podržavam ruski stav. Da iza takvog stava stoji Amerika ili bilo ko drugio podržavao bih to.
Ničiju hegemoniju ne mogu podržavati bez obzira na razloge i opravdanja.
2015-09-24
Ajde jado muči, prišo si s, visoko uspješnog manager na studenta. Sram te more bit s takvim postom.pismejker wrote:ja..za to Ero,od prvog do zadnjegima da naguzite vase gospodje Rusima...
Vanjska politika, nisam mazohist. Uostalom, ja sam ukruh, daj mi pečat i svaka mi je vlast dobra.asilovski wrote:Znači politika raseljavanja Hrvata, porezna represija, pomaganje privatnoj tvrtki Agrokor državnim novcem, slušanje Buzina radi privatnih sinekura, otkupljivanje INA-e radi uhljebljivanja i izvlačenja para i t dRegoč wrote:Ne podržavam ja politiku na vlasti, nego trenutačna vlast vodi politiku koja se u više sastavnicah podudara s mojim viđenjima, nego politika prethodne vlasti. Kritički odmak imam naspram svake vlasti.epikur37 wrote:Regoč wrote:Ne, trenutačno je osloboditi šestorku, a Rusija nam to ne može jamčiti. Tko može, zna se!epikur37 wrote:
tradicija...to je
Ti stvarno mrziš Hrvate???
Ne odobravaš hegemoniju među velikim silama, a prema malim državama? Bi li bila u redu ruska hegemonija nad Hrvatskom umjesto američke?Ringo10 wrote:Ničiju hegemoniju ne mogu podržavati bez obzira na razloge i opravdanja.
Regoč wrote:Ne odobravaš hegemoniju među velikim silama, a prema malim državama? Bi li bila u redu ruska hegemonija nad Hrvatskom umjesto američke?Ringo10 wrote:Ničiju hegemoniju ne mogu podržavati bez obzira na razloge i opravdanja.
Taman posla, Hrvatska je zemlja zapadnog kruga a ne ruskog svijeta. No svejedno ne bi trebala biti ni američki kurton.
Srednja europa, napose višegradska skupina s austrijom i to treba uzeti obzir stav prema rusiji i ako ne ekvidistancu ono barem neutralniju politiku.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A Kolinda,kao i Plenki,nastoje ispasti kao nekakve face,a u stvari ispadaju smiješni.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Opet ghluposti. Ko je spominjao da je ruska hegemonija poželjna. Šta baljezgaš i pripisuješ mi ono što nisam rekao.Regoč wrote:Ne odobravaš hegemoniju među velikim silama, a prema malim državama? Bi li bila u redu ruska hegemonija nad Hrvatskom umjesto američke?Ringo10 wrote:Ničiju hegemoniju ne mogu podržavati bez obzira na razloge i opravdanja.
Suverenitet i to potpuni, neutralnost i suradnja sa svima koji us voljni da surađuju na obostranu dobrobit.
A ova muda pod bubrege kako treba žrtvovati dio ili sav suverenitet u ime tobožnje sjajvne europske budućnosti su samo trikovi za koloniziranje i to budaletine idu u to sranje dragovoljno i to je najveći uspjeh sotonista.
Ovo je gore od nekadašnje zloglasne Bržnjevljeve doktrine ograničenog suvereniteta na istoku Europe jer ovo danas je mnogo efikasnije, lukavije, podlije, podmuklije i pokvarenije od te nekadašnje sirove komunističke lakrdije..
2015-09-24
Sve su to prevaziđene konstrukcije čije je vrijeme isteklo. Amerikanci na silu pokušavaju da povampire nekadašnju blokovsku podjelu ali ovaj put sa svojom izrazitom prednošću kako bi udavili današnju RF.epikur37 wrote:Regoč wrote:Ne odobravaš hegemoniju među velikim silama, a prema malim državama? Bi li bila u redu ruska hegemonija nad Hrvatskom umjesto američke?Ringo10 wrote:Ničiju hegemoniju ne mogu podržavati bez obzira na razloge i opravdanja.
Taman posla, Hrvatska je zemlja zapadnog kruga a ne ruskog svijeta.
Ali sve je to kratkog vijeka. Vrijeme teče i stvari se mijenjaju. Jedino je fascinatno da veliki broj ljudi i sada nasjeda najidiotskijoj propagandi koja vrijeđa ljudsku inteligenciju. Ali taj broj je sve manji i manji.
Hegemonije jedne zemlje i njene globalne diktature i tiranije neće biti. ALi odlično vidimo u kojem se smjeru to kreće i kako bi izgledao ovaj jadni svijet kad bi se to Ne daj Bože ostvarilo.
2015-09-24
pustite vi Kolindu, dobro se ona snalazi koliko papaka ima oko sebe...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
sama ih je izabrala, ne?flumen wrote:pustite vi Kolindu, dobro se ona snalazi koliko papaka ima oko sebe...
sitting_bull-
2015-09-28
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Znakovito upozorenje Karamarku: Kolinda salje Prgometa u Vukovar kao izaslanika za razminiranje
» Kolinda dala nogu ministrici inozemnih(inostranih ili kako već) poslova regiona zapadnog balkana
» Kolinda otkriva: Nisam ksenofob, moja obitelj je sagradila stan za Bošnjake i dala im posao
» RUSSIA BEYOND: Kolindomanija u Rusiji: Kolinda osvojila srca Rusa
» Kolinda za hitnu uspostavu sanitarnog koridora prema zloj Rusiji
» Kolinda dala nogu ministrici inozemnih(inostranih ili kako već) poslova regiona zapadnog balkana
» Kolinda otkriva: Nisam ksenofob, moja obitelj je sagradila stan za Bošnjake i dala im posao
» RUSSIA BEYOND: Kolindomanija u Rusiji: Kolinda osvojila srca Rusa
» Kolinda za hitnu uspostavu sanitarnog koridora prema zloj Rusiji
Page 2 of 2