Kolinda dala zadnje upozorenje mrskoj Rusiji!!!
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Kolinda dala zadnje upozorenje mrskoj Rusiji!!!
http://www.globalcir.com/2017/02/17/hrvatska-predsjednica-na-minhenskoj-konferenciji-mijesanje-rusije-je-prijetnja-intergacijama-zemalja-jugoistocne-europe-u-eu-i-nato/
Kermit-
2014-04-17
provocator-
2015-08-11
Re: Kolinda dala zadnje upozorenje mrskoj Rusiji!!!
valjda Putin neće pritisnut krivu tipku pa da nebi slučajno raznio predsjednički ured , vladu , i Grad zagreb..
ali opet kada promislim :D kada bi rasturio ovo gore, RH bi se u roku par godina preporodila ostali bi bez parazita
ali opet kada promislim :D kada bi rasturio ovo gore, RH bi se u roku par godina preporodila ostali bi bez parazita
Guest- Guest
obzirom na to što plavuša izvodi i kakve izjave daje ne mogu se oteti dojmu kako je ona još uvijek na platnom spisku nato saveza!
njena ljubav prema novcu mi se čini puno većom od ljubavi prema hrvatskoj tako da me ništa ne bi iznenadilo glede plavušinih aktivnosti oko rusije...
njena ljubav prema novcu mi se čini puno većom od ljubavi prema hrvatskoj tako da me ništa ne bi iznenadilo glede plavušinih aktivnosti oko rusije...
sitting_bull-
2015-09-28
pa realno rekla je istinu...neka drugi odluce na koju ce stranu a ne pritiskom u stilu...to ej anse..gdje pise da je icije...zbog nekakvih povijesnih suradnji do prije 150 godina...rusi ionako stalno kazu neka odluce drzave..a kad njima ne ide u prilog..onda en moze..vi ste moji nemate pravo na odluke
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Možeš komotno staviti svakoga jačega.vuksadinare wrote:rusi ionako stalno kazu neka odluce drzave..a kad njima ne ide u prilog..onda en moze..vi ste moji nemate pravo na odluke
Samo ju kritizirate.
A niste primijetili kako joj je lijepa frizura?
crvenkasti-
2014-04-17
znači istina je: kuća gori, plavuša se češlja...crvenkasti wrote:Samo ju kritizirate.
sitting_bull-
2015-09-28
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t16397-njegova-ekselencija-ruski-ambasadr-anvar-asimov-otvorio-dusu-povodom-25-godisnje-priznanja-neovisnosti-hrvatske
Mi hoćemo barem Mig-35, ganjci nove . I T-90, plus S-400...Naravno, u mislima imam luku u Neumu, kao sredstvo robne razmjene. .
Mi hoćemo barem Mig-35, ganjci nove . I T-90, plus S-400...Naravno, u mislima imam luku u Neumu, kao sredstvo robne razmjene. .
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ja..za to Ero,od prvog do zadnjegima da naguzite vase gospodje Rusima...
Guest- Guest
hahahahhahahahahahahahahRegoč wrote:Možeš komotno staviti svakoga jačega.vuksadinare wrote:rusi ionako stalno kazu neka odluce drzave..a kad njima ne ide u prilog..onda en moze..vi ste moji nemate pravo na odluke
hajdemo se podsjetiti kako je to bilo u ukrajni... kada je demokratski izabrana vlast odjebala eu i nato onda je bio i dobar državni udar za smjenu vlasti uz pomoć neonacista u službi židova za račun ljevičara...
kada je asad rekao da neće preko sirije katarski plin nego iranski onda su stavljene glavosječe u službu demkracije i ljudskih prava...
kada je trump rekao da će relaksirati odnose sa bliskoističnim "diktatorima" i napravit zaokret s rusima seru po njemu mediji tako da ne možeš otvoriti stranicu da ne njoj nema slike trumpa ulovljenog s grimasom....
i tako dalje
a tek karamrle koji se oriješio zbog švrljanja s rusima pa ga je kolinda zajedno s hasančetom pustila niz savu zbog boljitka saveza------
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
jel puko mini njuk
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Sve točno, samo Zlatko nije imal sveze s uklanjanjem Karamarka.mutava baštarda wrote:hahahahhahahahahahahahahRegoč wrote:Možeš komotno staviti svakoga jačega.vuksadinare wrote:rusi ionako stalno kazu neka odluce drzave..a kad njima ne ide u prilog..onda en moze..vi ste moji nemate pravo na odluke
hajdemo se podsjetiti kako je to bilo u ukrajni... kada je demokratski izabrana vlast odjebala eu i nato onda je bio i dobar državni udar za smjenu vlasti uz pomoć neonacista u službi židova za račun ljevičara...
kada je asad rekao da neće preko sirije katarski plin nego iranski onda su stavljene glavosječe u službu demkracije i ljudskih prava...
kada je trump rekao da će relaksirati odnose sa bliskoističnim "diktatorima" i napravit zaokret s rusima seru po njemu mediji tako da ne možeš otvoriti stranicu da ne njoj nema slike trumpa ulovljenog s grimasom....
i tako dalje
a tek karamrle koji se oriješio zbog švrljanja s rusima pa ga je kolinda zajedno s hasančetom pustila niz savu zbog boljitka saveza------
pa hase je karamarkov covjek i covjek za borbu kontra plenkija u hdzu...ovaj mutavi lupeta svasta..Regoč wrote:Sve točno, samo Zlatko nije imal sveze s uklanjanjem Karamarka.mutava baštarda wrote:hahahahhahahahahahahahahRegoč wrote:Možeš komotno staviti svakoga jačega.vuksadinare wrote:rusi ionako stalno kazu neka odluce drzave..a kad njima ne ide u prilog..onda en moze..vi ste moji nemate pravo na odluke
i tako dalje
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Hrvatska i vanjska politika, samoubojstvo iz zasjede.....since.....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
De, Epi, ne serendaj. Strategijski se ciljevi ostvaruju postupno, a ne kad si ti to zamisliš.
Regoč wrote:De, Epi, ne serendaj. Strategijski se ciljevi ostvaruju postupno, a ne kad si ti to zamisliš.
A strategijski cilj je unatoč svemu, stalno i iznova prkositi rusiji i služiti tuđoj politici kao zadnji kmet....
tradicija...to je
2015-08-06
Ne, trenutačno je osloboditi šestorku, a Rusija nam to ne može jamčiti. Tko može, zna se!epikur37 wrote:Regoč wrote:De, Epi, ne serendaj. Strategijski se ciljevi ostvaruju postupno, a ne kad si ti to zamisliš.
A strategijski cilj je unatoč svemu, stalno i iznova prkositi rusiji i služiti tuđoj politici kao zadnji kmet....
tradicija...to je
Regoč wrote:Ne, trenutačno je osloboditi šestorku, a Rusija nam to ne može jamčiti. Tko može, zna se!epikur37 wrote:Regoč wrote:De, Epi, ne serendaj. Strategijski se ciljevi ostvaruju postupno, a ne kad si ti to zamisliš.
tradicija...to je
Bojim se da krivo procjenjuješ.
Eo na vlasti je politika koju podržavaš, pa će se vidjeti.
2015-08-06
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Znakovito upozorenje Karamarku: Kolinda salje Prgometa u Vukovar kao izaslanika za razminiranje
» Kolinda dala nogu ministrici inozemnih(inostranih ili kako već) poslova regiona zapadnog balkana
» Kolinda otkriva: Nisam ksenofob, moja obitelj je sagradila stan za Bošnjake i dala im posao
» RUSSIA BEYOND: Kolindomanija u Rusiji: Kolinda osvojila srca Rusa
» Kolinda za hitnu uspostavu sanitarnog koridora prema zloj Rusiji
» Kolinda dala nogu ministrici inozemnih(inostranih ili kako već) poslova regiona zapadnog balkana
» Kolinda otkriva: Nisam ksenofob, moja obitelj je sagradila stan za Bošnjake i dala im posao
» RUSSIA BEYOND: Kolindomanija u Rusiji: Kolinda osvojila srca Rusa
» Kolinda za hitnu uspostavu sanitarnog koridora prema zloj Rusiji
Page 1 of 2