Papa marks sere
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Papa marks sere
kaja wrote:nadam se da za sljedećeg papu neće izabrati nekog iz svemira ili afrike, jer bi se mogao baviti gorućim pitanjima za europu poput -kako pobjeći tigru i kako se obraniti od udava, monsunskih kiša i ubijanjem albino ljudi od strane plemenskog poglavice. nije ni da papa marks ima pametnije teme..
ne papa marks sere o rušenju zidova iza 12 metara visokih zidova vatikana u kojem btw nema muslimana i izbjeglica, ono "radite što vam propovijedam ne ono što ja radim"
speare_shaker wrote:jastreb wrote:Pravi katolik nikad neće opsovati Boga. Ne kažem da se nekome ne može izletjeti,ali ako netko u jednom danu opsuje Boga po 50 puta,taj nije nikakav kršćanin.
Pravi kršćanin će tri puta iste noći zatajiti Krista, a onda će se gorko pokajati zbog toga. Dapače, to će učiniti prvi među svim kršćanima.
Dakle, ključni pojam je ovdje iskreno pokajanje uz traženje oprosta, ali ti to kao lažni kršćanin svakako ne možeš znati.
upravo tako...iskreno pokajanje je kljuc...
kaja wrote:gorućim pitanjima za europu
Evropa je okrenula leđa kršćanstvu pa više nema pravo tražiti neku vrstu prvenstva prilikom izbora pape.
Guest- Guest
papa marks misli da je vođa sindikata u argentini, lupa gluposti i čudi me da nije još otrovan..marcellus wrote:kaja wrote:nadam se da za sljedećeg papu neće izabrati nekog iz svemira ili afrike, jer bi se mogao baviti gorućim pitanjima za europu poput -kako pobjeći tigru i kako se obraniti od udava, monsunskih kiša i ubijanjem albino ljudi od strane plemenskog poglavice. nije ni da papa marks ima pametnije teme..
ne papa marks sere o rušenju zidova iza 12 metara visokih zidova vatikana u kojem btw nema muslimana i izbjeglica, ono "radite što vam propovijedam ne ono što ja radim"
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Jel to ono svake nedjelje,kaxe kaze-Ispovijed-pokajanje iskreno..gdje mladjahne djeve idu skruseno priznati svoje mladalacke grije,pa onda hajmo nanovo,resetirane memorije...???Dread_Pirate_Roberts wrote:speare_shaker wrote:jastreb wrote:Pravi katolik nikad neće opsovati Boga. Ne kažem da se nekome ne može izletjeti,ali ako netko u jednom danu opsuje Boga po 50 puta,taj nije nikakav kršćanin.
Pravi kršćanin će tri puta iste noći zatajiti Krista, a onda će se gorko pokajati zbog toga. Dapače, to će učiniti prvi među svim kršćanima.
Dakle, ključni pojam je ovdje iskreno pokajanje uz traženje oprosta, ali ti to kao lažni kršćanin svakako ne možeš znati.
upravo tako...iskreno pokajanje je kljuc..
Guest- Guest
nije u pitanju niti kršćanstvo nego poznavanje prilika u europi a ovaj ih pozna ko pokojni idi aminspeare_shaker wrote:kaja wrote:gorućim pitanjima za europu
Evropa je okrenula leđa kršćanstvu pa više nema pravo tražiti neku vrstu prvenstva prilikom izbora pape.
2015-08-15
ne budi naivna Kajo,itekako dobro zna..Vatikan ima jednu od zescih obavjestajnih sluzbi,a sve ovo,ovaj cirkus je interesno potaknut..neko fila ogromne pare da skrsi krscanstvo u Europi..kaja wrote:nije u pitanju niti kršćanstvo nego poznavanje prilika u europi a ovaj ih pozna ko pokojni idi aminspeare_shaker wrote:kaja wrote:gorućim pitanjima za europu
Guest- Guest
pismejker wrote:Siroti narod nije procijenjen kao potentan za razmnozavanje,i kreiranje mlade radne snage za moderne svapske radne-logore..
Pa nije poanta u uvozu radne snage nego u uništavanju autentičnih evropskih nacija i stvaranju nekog neprirodnog i nefunkcionalnog multi-kulti melting pota u kojem će uvijek kipjeti.
Ukratko, poanta je u uništavanju autentične Evrope kako bi se izbacila iz utakmice kao konkurencija homogenijim i jačim igračima na svjetskoj sceni.
Guest- Guest
ne zna on ništa, ne pomažu obavještajne službe kad je on pao s druge planetepismejker wrote:ne budi naivna Kajo,itekako dobro zna..Vatikan ima jednu od zescih obavjestajnih sluzbi,a sve ovo,ovaj cirkus je interesno potaknut..neko fila ogromne pare da skrsi krscanstvo u Europi..kaja wrote:nije u pitanju niti kršćanstvo nego poznavanje prilika u europi a ovaj ih pozna ko pokojni idi aminspeare_shaker wrote:kaja wrote:gorućim pitanjima za europu
kao da mene stave u zimbabve i sad mi obavještajne službe nešto kažu. možeš misliti što bi mi to pomoglo
2015-08-15
kaja wrote:nije u pitanju niti kršćanstvo nego poznavanje prilika u europi a ovaj ih pozna ko pokojni idi amin
Poznaje on Evropu jako dobro, ali je kvaka u tome da ju jednostavno ne podnosi i ne prihvaća ovakvu kakva jest.
Guest- Guest
kaja wrote:papa marks misli da je vođa sindikata u argentini, lupa gluposti i čudi me da nije još otrovan..marcellus wrote:kaja wrote:nadam se da za sljedećeg papu neće izabrati nekog iz svemira ili afrike, jer bi se mogao baviti gorućim pitanjima za europu poput -kako pobjeći tigru i kako se obraniti od udava, monsunskih kiša i ubijanjem albino ljudi od strane plemenskog poglavice. nije ni da papa marks ima pametnije teme..
kajo čudo je da onaj prošli nije bio otrovan, ali bio bi vjerojatno da se nije povukao
previše se borio za ideju pa se crkva našla na udaru
otkad je ovaj nitko ne spominje pederluk, pedofiliju i vatikansku banku, prema tome u vatikanu kardinali mogu mirno spavat
a i to što kažeš, moguće da im ovaj glupender paše..marcellus wrote:kaja wrote:papa marks misli da je vođa sindikata u argentini, lupa gluposti i čudi me da nije još otrovan..marcellus wrote:kaja wrote:nadam se da za sljedećeg papu neće izabrati nekog iz svemira ili afrike, jer bi se mogao baviti gorućim pitanjima za europu poput -kako pobjeći tigru i kako se obraniti od udava, monsunskih kiša i ubijanjem albino ljudi od strane plemenskog poglavice. nije ni da papa marks ima pametnije teme..
kajo čudo je da onaj prošli nije bio otrovan, ali bio bi vjerojatno da se nije povukao
otkad je ovaj nitko ne spominje pederluk, pedofiliju i vatikansku banku, prema tome u vatikanu kardinali mogu mirno spavat
2015-08-15
Preduvjet ovom tvojem je upravo ono sto sam ja rekao..Ukri nisu,Arapi jesu prepoznati kao grupa koja je sklona populacijskom boom-u,a to je preduvjet....speare_shaker wrote:pismejker wrote:Siroti narod nije procijenjen kao potentan za razmnozavanje,i kreiranje mlade radne snage za moderne svapske radne-logore..
Pa nije poanta u uvozu radne snage nego u uništavanju autentičnih evropskih nacija i stvaranju nekog neprirodnog i nefunkcionalnog multi-kulti melting pota u kojem će uvijek kipjeti.
Ukratko, poanta je u uništavanju autentične Evrope kako bi se izbacila iz utakmice kao konkurencija homogenijim i jačim igračima na svjetskoj sceni.
Guest- Guest
pa neka se stornja onda u juznoameričku prašumu..speare_shaker wrote:kaja wrote:nije u pitanju niti kršćanstvo nego poznavanje prilika u europi a ovaj ih pozna ko pokojni idi amin
Poznaje on Evropu jako dobro, ali je kvaka u tome da ju jednostavno ne podnosi i ne prihvaća ovakvu kakva jest.
2015-08-15
kaja wrote:a i to što kažeš, moguće da im ovaj glupender paše..marcellus wrote:kaja wrote:papa marks misli da je vođa sindikata u argentini, lupa gluposti i čudi me da nije još otrovan..marcellus wrote:kaja wrote:nadam se da za sljedećeg papu neće izabrati nekog iz svemira ili afrike, jer bi se mogao baviti gorućim pitanjima za europu poput -kako pobjeći tigru i kako se obraniti od udava, monsunskih kiša i ubijanjem albino ljudi od strane plemenskog poglavice. nije ni da papa marks ima pametnije teme..
pa normalno da im paše, slatkorječiv je, nekonfliktan, i štiti crkvu kao instituciju a ne katoličanstvo kao ideju. Da radi potonje morao bi se sukobiti s higijeničarima političke korektnosti od ljubitelja kozojeba do pederskog lobija, onda bi se crkva našla na udaru
Ni meni.pismejker wrote:Meni se Bog nikad u ni u najvecoj ljutni ne nadje u psovci..jastreb wrote:Pravi katolik nikad neće opsovati Boga. Ne kažem da se nekome ne može izletjeti,ali ako netko u jednom danu opsuje Boga po 50 puta,taj nije nikakav kršćanin.speare_shaker wrote:jastreb wrote:Zar to katolici rade???
Da. Svi griješe pa tako i katolici. Griješiti je ljudski.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
on je pacificirao crkvu ko i plenković HDZ, ovakvi uškopljeni nisu opasnost za nikog i mogu se posvetiti svom poslu, krađi
Tja,nit sam se kretao u takvom drustvu,nit su me tome u obitelji ucili..jastreb wrote:Ni meni.pismejker wrote:Meni se Bog nikad u ni u najvecoj ljutni ne nadje u psovci..jastreb wrote:Pravi katolik nikad neće opsovati Boga. Ne kažem da se nekome ne može izletjeti,ali ako netko u jednom danu opsuje Boga po 50 puta,taj nije nikakav kršćanin.speare_shaker wrote:jastreb wrote:Zar to katolici rade???
Da. Svi griješe pa tako i katolici. Griješiti je ljudski.
Guest- Guest
speare_shaker wrote:pismejker wrote:Siroti narod nije procijenjen kao potentan za razmnozavanje,i kreiranje mlade radne snage za moderne svapske radne-logore..
Zanimljivo je npr. kako nikome ne pada na pamet pritisnuti Japan da bi primio milijune izbjeglica čija se kutura i radne navike drastično razliku u odnosu na Japance pa je zbog toga njihova asimilacija u japansko društvo praktički nemoguća.
Poanta je u tome da su Japanci vrlo samosvjesna nacija, za razliku od većine evrospkih naroda danas.
Zašto?
Jer su se Evropljani uglavnom odrekli svojih judeo-kršćanskih korijena, a nisu u tom procesu izgradili neki svoj orginalni identitet pa pribjegavaju starim i već odavno otrcanim multi-kulti formulama koje su u Evropi kao prostorno-vremenskom kontinuumu država-nacija dugoročno osuđene na propast.
Samo je pitanje vremena i okolnosti.
Guest- Guest
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Papa Marks: Islamski terorizam ne postoji, borimo se radije protiv klimatskih promjena
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» HDZ sere
» Sere mi se...
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» HDZ sere
» Sere mi se...
Page 2 of 5